Μανιτάρια Δίρφυς Μανιτάρια Ποικιλία Αποξηραμένων 30gr
Τρόφιμα Μακράς Συντήρησης

Μανιτάρια Δίρφυς Μανιτάρια Ποικιλία Αποξηραμένων 30gr Κωδικός: 23844315

Ποικιλία αποξηραμένων βιολογικών μανιταριών της εταιρείας Μανιτάρια Δίρφυς. Τα μανιτάρια είναι γνωστό ότι καλλιεργούνται με παντελή απουσία χημικών. Η διαφορά στην βιολογική μας σειρά αφορά

Δες όλη την περιγραφή

Ποικιλία αποξηραμένων βιολογικών μανιταριών της εταιρείας Μανιτάρια Δίρφυς. Τα μανιτάρια είναι γνωστό ότι καλλιεργούνται με παντελή απουσία χημικών. Η διαφορά στην βιολογική μας σειρά αφορά μανιτάρια που έχουν πιστοποιηθεί από την ΔΗΩ για την πλήρη απουσία χημικών φυτοπροστατευτικών και λιπασμάτων σε όλα τα στάδια παραγωγής. 

Δες όλη την περιγραφή
4,20
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 4,19 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 4,19 €

  2. 4,20 €

Περιγραφή

Ποικιλία αποξηραμένων βιολογικών μανιταριών της εταιρείας Μανιτάρια Δίρφυς. Τα μανιτάρια είναι γνωστό ότι καλλιεργούνται με παντελή απουσία χημικών. Η διαφορά στην βιολογική μας σειρά αφορά μανιτάρια που έχουν πιστοποιηθεί από την ΔΗΩ για την πλήρη απουσία χημικών φυτοπροστατευτικών και λιπασμάτων σε όλα τα στάδια παραγωγής. Τα αποξηραμένα μανιτάρια περιέχουν 10 φορές περισσότερα θρεπτικά συστατικά από τα φρέσκα καθώς και πιο πλούσια γεύση και άρωμα. Οι πρωτεΐνες τους ξεπερνούν το 20% και οι φυτικές ίνες το 25% ενώ παράλληλα περιέχουν ιχνοστοιχεία και βιταμίνη D. Η Μανιτάρια ΔΙΡΦΥΣ πρώτη, εφάρμοσε μέθοδο ξήρανσης στα πλευρώτους με ελεγχόμενη έκθεσή τους στον ήλιο, όπου επιτυγχάνεται φυσική παραγωγή βιταμίνης D2 και παράλληλα ένα προϊόν με άριστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Μανιτάρια
Τεμάχια
1 τμχ

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Ναι
Χωρίς Γλουτένη
Όχι

Ποσότητα

Βάρος
30 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες