Bosch FSN OFA Οδηγός Ράγας για Φρέζες Φρέζας
Εξαρτήματα Ηλεκτρικών Εργαλείων

Bosch FSN OFA Οδηγός Ράγας για Φρέζες ΦρέζαςΚωδικός: 24019073

Ο προσαρμογέας ανοιχτού συστήματος FSN OFA Professional προορίζεται για φρεζάρισμα με ράγες οδηγούς. Η διαισθητική ρύθμιση και η προσαρμοστικότητα επιτρέπουν εύκολο χειρισμό κατά την εργασία. Ο

Δες όλη την περιγραφή

Ο προσαρμογέας ανοιχτού συστήματος FSN OFA Professional προορίζεται για φρεζάρισμα με ράγες οδηγούς. Η διαισθητική ρύθμιση και η προσαρμοστικότητα επιτρέπουν εύκολο χειρισμό κατά την εργασία. Ο προσαρμογέας είναι κατάλληλος για έναν μεγάλο αριθμό συνδυασμών ανάμεσα στις κάθετες φρέζες και στα συστήματα ράγας οδηγού.

Δες όλη την περιγραφή
75,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 75,00 €

Περιγραφή

Ο προσαρμογέας ανοιχτού συστήματος FSN OFA Professional προορίζεται για φρεζάρισμα με ράγες οδηγούς. Η διαισθητική ρύθμιση και η προσαρμοστικότητα επιτρέπουν εύκολο χειρισμό κατά την εργασία. Ο προσαρμογέας είναι κατάλληλος για έναν μεγάλο αριθμό συνδυασμών ανάμεσα στις κάθετες φρέζες και στα συστήματα ράγας οδηγού. Επιπλέον, τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα συστήματος παρέχουν αναπαραγόμενα αποτελέσματα φρεζαρίσματος. Αυτός ο προσαρμογέας προορίζεται για οδηγούμενο φρεζάρισμα με ράγες οδηγούς FSN της Bosch. Είναι συμβατός με έναν μεγάλο αριθμό κάθετων φρεζών και συστημάτων ράγας οδηγού.

Κατασκευαστής

Bosch

Χαρακτηριστικά

Είδος
Εξαρτήματα Φρέζας
Τύπος
Οδηγός
Σετ
-
Μέγεθος
-
Τεμάχια
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη