Ποτήρια

Espiel Amber Ποτήρι για Κόκκινο Κρασί από Γυαλί 440mlΚωδικός: 24098675

Ποτήρι για κρασί της εταιρείας Espiel, το οποίο είναι ιδανικό για κόκκινα κρασιά. Έχει φαρδύ σώμα ώστε το περιεχόμενο να έρχεται σε μεγαλύτερη επαφή με τον αέρα, με αποτέλεσμα να αναδεικνύονται τα αρώματα του. Το οξυγόνο του αέρα έχει επίδραση και στις τανίνες μετριάζοντας την έντασή τους και συμβάλλοντας στην πιο ευχάριστη κατανάλωση του κρασιού. Το...
Δες όλη την περιγραφή

  • Χωρητικότητα: 440ml
  • Χρώμα: Διάφανο
2,48
ΠαράδοσηΤετ, 25 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 2,48 €

Περιγραφή

Ποτήρι για κρασί της εταιρείας Espiel, το οποίο είναι ιδανικό για κόκκινα κρασιά. Έχει φαρδύ σώμα ώστε το περιεχόμενο να έρχεται σε μεγαλύτερη επαφή με τον αέρα, με αποτέλεσμα να αναδεικνύονται τα αρώματα του. Το οξυγόνο του αέρα έχει επίδραση και στις τανίνες μετριάζοντας την έντασή τους και συμβάλλοντας στην πιο ευχάριστη κατανάλωση του κρασιού. Το ποδαράκι που διαθέτει θα σας βοηθήσει στο να μην μεταφέρετε τη θερμότητα των χεριών σας στο κρασί.
• Είναι γυάλινο, το οποίο αποτελεί την πιο συνηθισμένη επιλογή υλικού, καθώς είναι μία προσιτή οικονομικά επιλογή ενώ παράλληλα έχει αντοχή στη χρήση αλλά και στο πλύσιμο.

  • Χωρητικότητα: 440ml
  • Χρώμα: Διάφανο

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
SP420858
Χρώμα
Διάφανο
Είδος
Κόκκινου Κρασιού
Κολωνάτο
Ναι
Χωρητικότητα
440 ml
Υλικό
Γυάλινο
με Καλαμάκι
Όχι
Τεμάχια
1 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Eirinaki.m
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Υπέροχα ποτήρια και ανθεκτικά για πλύση στο πλυντήριο πιάτων,δεν παθαίνουν γρατσουνιές.Έχω και τα αντίστοιχα ποτήρια νερού της ίδιας σειράς και η μόνη μου παρατήρηση είναι ότι για μένα και τα δύο έχουν στενό στόμιο.Θα το ήθελα λίγο μεγαλύτερο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη