Barracuda X-Version 2τμχ
Καθρέπτες Μοτοσυκλέτας

Barracuda X-Version 2τμχΚωδικός: 24105892

Οι X-VERSION είναι πιστοποιημένοι E-Marked καθρέπτες με την υπογραφή της Barracuda. Διακρίνονται για τη μεγάλη επιφάνεια του τζαμιού τους η οποία προσδίδει τέλεια ορατότητα, καθώς και για τη στιβαρή...

Δες όλη την περιγραφή

Οι X-VERSION είναι πιστοποιημένοι E-Marked καθρέπτες με την υπογραφή της Barracuda. Διακρίνονται για τη μεγάλη επιφάνεια του τζαμιού τους η οποία προσδίδει τέλεια ορατότητα, καθώς και για τη στιβαρή κατασκευή τους. Ο βραχίονας είναι κατασκευασμένος από ανοδιωμένο αλουμίνιο και το σώμα του καθρέπτη από πλαστικό ABS. Χαρακτηρίζονται από τις σπορ γραμμές τους...

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 129,00 €

Περιγραφή

Οι X-VERSION είναι πιστοποιημένοι E-Marked καθρέπτες με την υπογραφή της Barracuda. Διακρίνονται για τη μεγάλη επιφάνεια του τζαμιού τους η οποία προσδίδει τέλεια ορατότητα, καθώς και για τη στιβαρή κατασκευή τους. Ο βραχίονας είναι κατασκευασμένος από ανοδιωμένο αλουμίνιο και το σώμα του καθρέπτη από πλαστικό ABS. Χαρακτηρίζονται από τις σπορ γραμμές τους αλλά κυρίως για την αλουμινένια λωρίδα σε δύο χρώματα: μαύρο ή χρυσό. Οι X-VERSION διαθέτουν universal σπείρωμα Μ10 x 1,25 ώστε να ταιριάζουν στα περισσότερα μοντέλα της αγοράς. Πωλούνται σε ζεύγος.

Οι μαύροι καθρέπτες ανήκουν στο project της BARRACUDA με τίτλο YOU DESIGN που σημαίνει ότι η αλουμινένια λωρίδα είναι αφαιρούμενη και μπορείτε να την αντικαταστήσετε με άλλου χρώματος σχεδιάζοντας έτσι τους καθρέπτες σύμφωνα με την αρεσκεία σας. Οι πρόσθετες λωρίδες YOU DESIGN είναι κατασκευασμένες από ανοδιωμένο αλουμίνιο στους εξής χρωματισμούς: ασημί, λευκό, κόκκινο, πράσινο, πορτοκαλί και μπλε. Σημείωση: Οι πρόσθετες λωρίδες των χρυσών καθρεπτών X-VERSION δεν είναι αφαιρούμενες και κατά συνέπεια δεν μπορούν να αντικατασταθούν.

Κατασκευαστής

Barracuda

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
N2000-XV
Είδος
Καθρέπτες
Χρώμα
Μαύρο
Τοποθέτηση
Σετ
Τεμάχια
2 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη