Mirrorless Φωτογραφικές Μηχανές

Canon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R5 Full Frame Body Black Κωδικός: 24166671

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μέγεθος Αισθητήρα: Full Frame
  • Viewfinder
  • Ανάλυση: 40.5 Mpx
  • Video Resolution: 8K
Δες όλη την περιγραφή
3.299,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 3.299,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    3.299,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    3.299,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    3.299,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    3.299,00 €

  5. 3.299,00 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    3.299,00 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    3.299,00 €

  8. 4.839,00 €

  9. Επίσημος μεταπωλητής
    3.299,00 €

  10. Επίσημος μεταπωλητής
    3.299,00 €

  11. 3.299,00 €

  12. Επίσημος μεταπωλητής
    3.299,00 €

Περιγραφή

Επαγγελματική mirrorless ανασχεδιασμένη

Ό,τι και αν φωτογραφίζετε, όπως και αν το φωτογραφίζετε, η EOS R5 θα σας επιτρέψει να είστε δημιουργικοί με τρόπους που δεν ήταν μέχρι τώρα εφικτοί. Αποτυπώστε συναρπαστικές φωτογραφίες 45 megapixel με έως και 20 καρέ ανά δευτερόλεπτο* ή κινηματογραφικά βίντεο 12bit 8K RAW χρησιμοποιώντας ολόκληρο το πλάτος του αισθητήρα της μηχανής. Η προηγμένη λειτουργία AF έχει προγραμματιστεί με τη χρήση εξειδικευμένης τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης βαθιάς μάθησης, ενώ το ενσωματωμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας λειτουργεί συνδυαστικά με το αντίστοιχο σύστημα του φακού για να προσφέρει έως και 8 στοπ* προστασίας από την αστάθεια μηχανής.

Δείτε πρωτόγνωρες λεπτομέρειες

Ένας αισθητήρας CMOS full-frame νέας γενιάς, με ανάλυση 45 megapixel, αποτυπώνει εικόνες απίστευτης ευκρίνειας, χαμηλού θορύβου και με μεγάλο δυναμικό εύρος: ο ιδανικός συνεργάτης για τους προηγμένους φακούς RF.

Αισθητήρας CMOS full-frame, 45 megapixel, και επεξεργαστής DIGIC X

Για συναρπαστική καθαρότητα και λεπτομέρεια ό,τι κι αν φωτογραφίζετε – ακόμη και σε συνθήκες με κακό φωτισμό, χάρη στο ISO 51.200.

Παρουσιάζουμε τις δυνατότητες Επαναφωτισμού πορτραίτων και Σαφήνειας φόντου

Χρησιμοποιήστε τη μορφή Dual Pixel RAW για να προσαρμόσετε τον φωτισμό στα πρόσωπα των θεμάτων σας ή για να αυξήσετε το επίπεδο σαφήνειας μόνο του φόντου κατά τη φωτογράφιση τοπίων.

Ευκρίνεια και σωστή εστίαση κάθε στιγμή

Η τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF II προσφέρει αστραπιαία εστίαση και διαθέτει 5.940 επιλέξιμες θέσεις AF, καλύπτοντας πρακτικά το 100% του κάδρου.

Επαναστατικά έξυπνη AF

Η αυτόματη εστίαση της μηχανής έχει προγραμματιστεί με τη χρήση εξειδικευμένης τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης βαθιάς μάθησης, η οποία αναπτύχθηκε πρώτη φορά για την επαναστατική EOS-1D X Mark III. Έτσι, η EOS R5 μπορεί να αναγνωρίζει και να παρακολουθεί το πρόσωπο και τα μάτια ενός θέματος με νέα επίπεδα ακρίβειας, ακόμα και όταν το θέμα είναι προφίλ. Αυτή η ικανότητα ιχνηλάτησης είναι επίσης διαθέσιμη όταν φωτογραφίζετε σκύλους, γάτες και πτηνά, ώστε και αυτά τα θέματα να παραμένουν σε τέλεια εστίαση καθώς κινούνται – για πρώτη φορά στις μηχανές EOS.

Απόλυτη ταχύτητα, απόλυτη ποιότητα.

Επιδόσεις που αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού και αναβαθμίζουν τη δημιουργικότητά σας σε νέα επίπεδα.

Καμία άλλη μηχανή δεν πλησιάζει καν τη EOS R5. Αποτυπώστε εικόνες full-frame 45 megapixel, με εκπληκτικό ρυθμό 20fps, εντελώς αθόρυβα και με πλήρως αυτόματη ιχνηλάτηση εστίασης. Επιπλέον, όταν το χρειάζεστε, η μηχανή διαθέτει και μηχανικό κλείστρο, το οποίο επιτρέπει κορυφαίες ταχύτητες λήψης με ρυθμό έως και 12fps.

Νέα πρότυπα για τους κινηματογραφιστές… από την αρχή

Ως πρωτοπόρος στον τομέα της εγγραφής βίντεο με DSLR και δημιουργός της αναγνωρισμένης σειράς μηχανών και φακών Cinema EOS, η Canon είχε τη δυνατότητα να ενσωματώσει στη EOS R5 καταπληκτικές κινηματογραφικές δυνατότητες από προνομιακή θέση. Αποτυπώστε εκπληκτικά βίντεο RAW 12bit εσωτερικά στα 8K ή καταγράψτε εικόνα 4K (4:2:2 10bit) με ρυθμούς καρέ έως 120p για εξαιρετικά εφέ αργής κίνησης. Και όλα αυτά χρησιμοποιώντας ολόκληρο το πλάτος του αισθητήρα full-frame της μηχανής, για πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία. Η τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF II με Αναγνώριση προσώπων/ματιών διασφαλίζει την ευκρίνεια της εικόνας και επιτρέπει εντυπωσιακές μεταβάσεις pull-focus σε όλες τις καταστάσεις λήψης βίντεο.

Προηγμένη ασύρματη επικοινωνία που θα μεταμορφώσει τον τρόπο εργασίας σας

Η EOS R5 διαθέτει μόνιμα ενεργή σύνδεση Bluetooth χαμηλής ενέργειας, ώστε να είναι πάντα σε επικοινωνία με μια έξυπνη συσκευή. Απλώς εκκινήστε την εφαρμογή Canon Camera Connect και η μηχανή θα δημιουργήσει μια γρήγορη σύνδεση Wi-Fi που επιτρέπει στους φωτογράφους να εξετάζουν, να ελέγχουν και να μεταφέρουν εικόνες, αλλά και να πραγματοποιούν λήψεις από απόσταση.

Κατασκευαστής

Canon

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος Κάμερας
Body
Ανάλυση Megapixel
45 MP
Σταθεροποίηση Εικόνας
Ναι
Ενσωματωμένο Flash
Όχι
Mount
Canon RF
Χρώμα
Μαύρο
Υποστήριξη 3D
Όχι
Ειδικά Χαρακτηριστικά
-
Βάρος
738 gr

Οθόνη & Viewfinder

Viewfinder (Σκόπευτρο)
Ναι
Μέγεθος Οθόνης
3,2 "
Οθόνη Αφής
Ναι
Ανακλινόμενη Οθόνη
Ναι

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα
CMOS
Διαστάσεις Αισθητήρα
36 x 24
Μέγεθος Αισθητήρα
Full Frame
Επιλογές ISO
100 - 51200
Autofocus (AF)
Ναι

Εικόνα

Ανάλυση Εικόνων
8192 x 5464 pixels
Format Εικόνων
JPEG, RAW

Video

Ανάλυση Video
8192 x 4320
Format Video
RAW

Συνδεσιμότητα

HDMI
Ναι
USB 2.0
Όχι
USB 3.0
Ναι
WiFi
Ναι
Τύποι κάρτας μνήμης
SDXC, SDHC
PictBridge
Όχι

Διαστάσεις

Πλάτος
138 mm
Ύψος
97,5 mm
Βάθος
88 mm

Μπαταρία

Διάρκεια Μπαταρίας (Φωτογραφίες)
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Suzukis
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω την κάμερα στην κατοχή μου περίπου 10 μήνες. Το Autofocus είναι αστεία καλό και η ποιότητα της εικόνας φανταστική. Την έχω χρησιμοποιήσει και με RF φακούς αλλά και με EF της Canon και Tamron και δουλεύει με όλους κομπλέ (note ο Tamron 24-70 f2.8 G1 δεν χρησιμοποιεί το VC όταν μπαίνει με τον αντάπτορα). Οι RF φακοί είναι κορυφαίοι αλλά με υψηλό κόστος.
    Όσων αφορά το βίντεο η εικόνα είναι επίσης εξαιρετική και ΔΕΝ εμφανίζει θέμα με την υπερθέρμανση (ενημερωμένο firmware). Στην Ιταλία με 38 βαθμούς φέτος και 4K HQ με την κάμερα στον ήλιο και λήψεις με μικρά κλιπάκια αλλά αρκετές ώρες εκτιθέμενη, δεν εμφάνισε πρόβλημα.

    Το αρνητικό που έχω να προσθέσω στο βίντεο είναι η εμφάνιση "jello effect", κυρίως κατά την χρήση ευρυγώνιου χωρίς σταθεροποιητή λόγω του IBIS. Για να αντιμετωπιστεί αυτό πέρα από την προσοχή που θέλει κατά την λήψη, το Premier κάνει εκπληκτική δουλειά στο να το εξαφανίσει ή να το περιορίσει σε μεγάλο βαθμό με wrap stabilizer ~5-12%

    Για χομπίστες πάντως δεν χρειάζεται να ανέβουν στην R5. Η R6/R6 ii είναι επίσης πολύ καλή επιλογή.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση στο κράτημα
    • Μενού
    • Βάρος
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Καδράρισμα
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • drmanakias
    2
    10 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Θα ακούσετε πολλά θετικά στο youtube αλλα θέλω να τονίσω τα αρνητικά της που την καθιστούν ένα ακριβό εργαλείο που δυστυχώς δεν μπορεί να βγάλει την δουλειά. Άψογη hybrid μηχανή, πολύ καλή ποιότητα σε όλα, φοβερό auto focus με παρα πολύ καλό eye detection, δεν χανεις στιγμή ούτε με τηλεφακό. Μοα ζωή Canon με 5d mk2 - mk4 , eos r και έγινε η αγορά της εν λόγο για χρήση κύριος ως φωτογραφική αλλα και για βίντεο. Είναι απαράδεκτο να ζεστάνετε σε σημείο που να μην σε αφήνει να γράψεις. Μετα απο 200-300 περίπου κλικ ξεκινάει να σου βγάζει το μήνυμα για θερμοκρασίες. Επίσης την καταπίνει την μπαταρία σε σύγκριση με την R . Με τον 15-35RF το ibis προκαλεί παρα πολύ ζελέ στα 15-22 mm . Κύρια χρήση γάμοι και βαφτίσια, μόλις έβγαλε το σηματάκι της υπερθέρμανσης δεν μπορείς να γράψεις 4κ 60 , ουτε 1080-4k 120. Ναι γράφει 1080 60, αλλα αν ηταν έτσι ας κρατούσαμε της Eos R που δεν έχει προδώσει ποτέ και ειναι 3000 κατω.
    Να το πω πιο απλά φανταστείτε την ώρα του γάμου να κλείσει η κάμερα σου επειδή ζεστάθηκε.
    ps μέχρι και Οκτώβριο του 23 με το τελευταίο update συνεχίζει να έχει θέμα θερμοκρασίας. Για Ιούλιο Αύγουστο που η Ελλάδα έχει 40αρια δεν το συζητάω καν

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση στο κράτημα
    • Μενού
    • Βάρος
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Καδράρισμα
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • michaelfunk
    5
    35 στους 37 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Την αγόρασα στα 4.000ε και θεωρώ ότι ήταν πολύ καλό deal.

    Για να κατανοήσετε το προφίλ μου, είμαι κάτοχος 80D και GH5 με ποικιλία σε φακούς Canon EF, Sigma & Tokina. Στη φωτογραφία η R5 δείχνει από το πρώτο κλικ τη διαφορά της από αυτές τις δύο.
    Έχω κάνει record αρκετό βίντεο και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα (περισσότερο το αναφέρω για το overheating που φοβούνται αρκετοί). Η αλήθεια είναι ότι πριν κάνω το firmware update, μου έβγαλε κάποια τυχαία αρχεία που τράβηξα σε 25fps ALL-i FHD 0kb. Αυτό το bug λύθηκε κατεβάζοντας τα αρχεία στο PC με το canon utility software (το Adobe Bridge ή ο φάκελος της SD παρουσίαζαν τα αρχεία στα 0kb). Δεν το έχει παρουσιάσει μετά το firmware update.

    Στα χεράρατα πλάνα (tilt, pans κτλ) μου φαίνεται να έχει το ίδιο καλό stab με την GH5. Οπότε σε συνδυασμό με το καλό autofocus (που στην GH5 ειδικά είναι ανύπαρκτο), έχει γίνει βασική μου επιλογή και στο βίντεο.

    Δεν έχω αγοράσει RF φακό και τη χρησιμοποιώ με τους EF και τον RING αντάπτορα που ανεβάζει κατακόρυφα το user experience (δώσε τα τα 100ε παραπάνω, θα με θυμηθείς).

    Στο user experience η κάμερα είναι ένα ποίημα. Λες και την έφτιαξε φωτογράφος που θέλει να γίνει το εργαλείο όσο πιο smart γίνεται. Είναι επίσης όσο customizable θες και ονειρεύεσαι.

    Για την ώρα είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την αγορά και τα βλέπω όλα ρόδινα (ΟΚ το BUG με τα 0kb δε δικαιολογείται για τέτοια κάμερα, αλλά συμβαίνουν και αυτά).
    Αν είσαι κάτοχος 5d, δεν είμαι ο αρμόδιος για να σου απαντήσω αν αξίζει η αναβάθμιση. Αν βρω κάτι αρνητικό ή συμβεί κάτι άλλο, θα επανέλθω με edit στην περιγραφή.

    Update Ιουλίου 2021
    Εξαιρετικό μηχάνημα, έχει αναβαθμίσει όλα μου τα projects αλλά καi το user experience μου ως επαγγελματία. Θα σας γράψω τα αρνητικά που δεν εντόπισα σχεδόν σε κανένα review και μπορεί κάποιον να μην τον βολεύουν:

    - Για να κάνει σωστό export τα βίντεο χρειάζεται το canon utility παρά τα firmware updates. Δεν με ενοχλεί τόσο, αν εξαιρέσουμε τη περίπτωση που πχ τραβάς σε γάμο για λογαριασμό συνεργάτη, εκεί δεν μπορείς να δώσεις την κάρτα και να φύγεις, πρέπει να κουβαλάς και laptop (Canon αν διαβάζεις, ρεζίλι γίναμε με αυτό)
    - Αν και το έλεγε στα review ο "Gerald Undone", τα file sizes των βίντεο στα 4K και πάνω είναι εξωφρενικά μεγάλα. Δεν ξέρω πως ήταν στη 5D για να σας βοηθήσω, αλλά χρειάζεστε πολύ γρήγορες SD αναγκαστηκά. Σε σύγκριση με την GH5 που έχω και γράφει 4K 50FPS σε 128gb 94/mbs, στη R5 δε σου επιτρέπει ΚΑΝ να ξεκινήσεις εγγραφή σε 4k 25fps "light mode".
    - Μην γκρινιάξει κανείς ότι δε γράφει σε δύο κάρτες ταυτόχρονα, το λένε όλα τα reviews. Βάλε εξωτερικό εγγραφέα.

    Αυτά είναι τα μόνα μείον που θεωρώ θα ενοχλήσουν έναν επαγγελματία. Καλές αγορές!

    Update Νοεμβρίου:

    - Κανένα νέο μείον.
    - Το firmwire διόρθωσε 100% τα 0kb αρχεία
    - Μπαταρία με ατελείωτο battery life.
    - Η φόρτιση με USB-C κατευθείαν στην κάμερα είναι όνειρο.
    - Συνεργασία με EF φακούς είναι άριστη

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση στο κράτημα
    • Μενού
    • Βάρος
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Καδράρισμα
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jiasios
    5
    20 στους 32 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την έχω παρει από αρχές Σεπτέμβρη. Προφανώς είναι οτι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει ως τώρα σε καμερα. Σε συνδυασμό με τους 3 φακούς RF15-35, 28-70, 70-200, ειναι το τέλειο εργαλεία για κάθε φωτογράφο. Δε μπορώ να βρω κατι αρνητικό να πω εκτός από το λιγο αυξημένο βάρος και το πρόβλημα υπερθέρμανσης στα βίντεο. Αξίζει η αναβάθμιση ακομα κι από 5Dmkiv.
    Update 3 χρονια μετά: Τα προβληματα με την υπερθέρμανση λυθηκαν πληρως εδω και 1 χρονο, τωρα τραβας 8Κ και 4Κ 60p απεριόριστα, με μόνο μειονέκτημα ακομα τα 29:59 ανα κλιπ. Ελπιζουμε να αλλαξει κι αυτό με τα τελευταία updates πριν βγει η ΜΚ2.
    Εχω καλυψει απειρους γαμους ως τωρα, χωρίς προβλήματα. παρατηρησα πως οταν βαζω το grip έχω διάρκεια μπαταριας ισα με 3 μονές (χωρις grip). Με powerbank ανω των 30w και PD εχω αμετρητες ωρες συτονομιας και βγαζω ολοκληρη μερα ληψεων χωρίς αλλαγή μπαταριας και το Pb στο 30% ακομα.
    Το autofocus καλο αλλα η δευτερη γενιά ασιθητα καλύτερη πλέον. Αναγνωριζει προσωπα, μάτια, ζωα, οχήματα. Χρησιμοποιώ το control ring των φακων για focus area selection. Η R6ii είναι τιμιος ανταγωνιστής και η εξτρα οθόνη οχι τοσο αναγκαία. Μεχρι 3000€ αν τη βρειτε αξιζει ακομα και σήμερα, μετα απο 3 χρόνια.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση στο κράτημα
    • Μενού
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Καδράρισμα
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    8 στους 56 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αξίζει τα χρήματά της!

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση στο κράτημα
    • Μενού
    • Βάρος
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Καδράρισμα
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

Canon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R5 Full Frame Body BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R5 Full Frame Body BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R6 Mark II Full Frame BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R6 Mark II Full Frame BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή Eos R5 C Full Frame Body BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή Eos R5 C Full Frame Body BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R8 Full Frame BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R8 Full Frame BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R3 Full Frame Body BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R3 Full Frame Body Black
από 3.299,00 €από 2.299,00 €από 4.580,00 €από 1.399,00 €από 6.079,00 €
ΚατασκευαστήςCanonCanonCanonCanonCanon
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Μέγεθος ΑισθητήραFull FrameFull FrameFull FrameFull FrameFull Frame
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες