Satisfyer Curvy 2+ Pink
Αναρροφητές

Satisfyer Curvy 2+ Pink Κωδικός: 24269446

Ο δονητής αναρρόφησης Curvy 2 + με κραδασμούς είναι ένας εύχρηστος δονητής που λειτουργεί εύκολα και χρησιμοποιεί πίεση αέρα. Το Curvy 2 + διεγείρει την κλειτορίδα με παλμικά κύματα πίεσης αέρα χωρίς

Δες όλη την περιγραφή

Ο δονητής αναρρόφησης Curvy 2 + με κραδασμούς είναι ένας εύχρηστος δονητής που λειτουργεί εύκολα και χρησιμοποιεί πίεση αέρα. Το Curvy 2 + διεγείρει την κλειτορίδα με παλμικά κύματα πίεσης αέρα χωρίς να έρχεται σε άμεση επαφή με το δέρμα.

Δες όλη την περιγραφή
40,58
ΠαράδοσηΠαρ, 16 Αυγ - Πέμ, 22 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 40,58 €

Περιγραφή

Ο δονητής αναρρόφησης Curvy 2 + με κραδασμούς είναι ένας εύχρηστος δονητής που λειτουργεί εύκολα και χρησιμοποιεί πίεση αέρα. Το Curvy 2 + διεγείρει την κλειτορίδα με παλμικά κύματα πίεσης αέρα χωρίς να έρχεται σε άμεση επαφή με το δέρμα.Αυτό το παιχνίδι διαθέτει ένα μαλακό στόμιο σιλικόνης που περιβάλλει την κλειτορίδα και στη συνέχεια ρουφάει απαλά προς τα μέσα.

Το στόμιο του Curvy2 + έχει διάμετρο 1,3 cm.

Αυτός ο δονητής έχει 3 ρυθμίσεις δόνησης και 7 διαφορετικά σχέδια για βέλτιστη απόλαυση. Επιπλέον, με τη δωρεάν εφαρμογή Satisfyer μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε μόνοι σας έναν άπειρο αριθμό δονήσεων, ώστε αυτό το παιχνίδι να ρυθμίζεται πάντα στις προσωπικές σας ανάγκες.

Οι τελείες είναι μαγνήτες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συνδέσετε το καλώδιο φόρτισης USB. Το καλώδιο κουμπώνει εύκολα στον δονητή. Συνδέστε το καλώδιο σε μια ηλεκτρονική συσκευή με θύρα USB και το παιχνίδι σας θα φορτιστεί πλήρως μέσα σε 2 ώρες.

Το Curvy 2+ είναι αδιάβροχο, επομένως είναι κατάλληλο και για χρήση στο ντους ή στο μπάνιο.

Κατασκευαστής

Satisfyer

Χαρακτηριστικά

Είδος
Αιδοίου
Δόνηση
Όχι
Χρώμα
Ροζ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

11 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες