Ricoh GR III Compact Φωτογραφική Μηχανή 24.24MP με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video 640 x 480 pixels Street Edition Μαύρη
Compact Φωτογραφικές Μηχανές

Ricoh GR III Compact Φωτογραφική Μηχανή 24.24MP με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video 640 x 480 pixels Street Edition ΜαύρηΚωδικός: 24318090

Προηγμένη ψηφιακή κάμερα με μια σειρά από νέα βασικά μέρη, σχεδιασμένη για κορυφαίες φωτογραφίες snapshot.

Δες όλη την περιγραφή
1.249,00
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.249,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    1.249,00 €

Περιγραφή

Nέας Σχεδίασης Φακός GR Yψηλής Ευκρίνειας

Η GR III ενσωματώνει τον νέο φακό GR 18.3mm F2.8, ο οποίος εναρμονίζει τις εξαιρετικές επιδόσεις απεικόνισης, με τον κομψό σχεδιασμό. Τα εξαιρετικά λεπτά οπτικά του μέρη απαρτίζονται από 6 στοιχεία σε 4 ομάδες, ενώ διατηρεί τη γωνία θέασης 28mm (σε φορμά 35mm) και το μέγιστο διάφραγμα F2.8 του προκατόχου του. Η βέλτιστη τοποθέτηση του γυάλινου στοιχείου υψηλής διάθλασης και χαμηλής διασποράς και ένα στοιχείο από μορφοποιημένο γυαλί επιτρέπουν την παραγωγή εικόνων με τη μεγαλύτερη ευκρίνεια και σαφήνεια στην ιστορία της κάμερας GR, ενώ μειώνουν τις χρωματικές εκτροπές και τις αλλοιώσεις στο ελάχιστο. Επιπλέον, ελαχιστοποιούν την παραγωγή εικόνων flare και ghost σε λήψεις με οπίσθιο φωτισμό. Για την παραγωγή ευκρινών εικόνων υψηλού κοντράστ σε μία ποικιλία θεμάτων και σε ποικίλες φωτογραφικές συνθήκες, η κάμερα έρχεται εξοπλισμένη με δυνατότητα λήψης macro με ελάχιστη απόσταση εστίασης 6 εκατοστών και ενσωματώνει ένα φίλτρο ND (Ουδέτερης Πυκνότητας) που ανοίγει το διάφραγμα κατά 2 στοπ. Το διάφραγμα 9 λεπίδων δημιουργεί φυσικό εφέ bokeh (defocus) και μία πραγματική αίσθηση βάθους σε ανοιχτό διάφραγμα, ενώ αιχμαλωτίζει όμορφες αχτίδες φωτός σε σχεδόν κλειστό διάφραγμα.

Εικόνες Υψηλής Ευκρίνειας και Ποιότητας

Η GR III ενσωματώνει έναν μεγάλο αισθητήρα εικόνας, APS-C CMOS, με εξομοιωτή φίλτρου anti-aliasing (AA) για την ενίσχυση της ικανότητας ανάλυσης εικόνας, καθώς και την νέας σχεδίασης μηχανής απεικόνισης, GR ENGINE 6. Χάρη στα περίπου 24.24 ενεργά megapixels, αυτός ο αισθητήρας εικόνας διασφαλίζει εικόνες με εξαιρετικά υψηλή ανάλυση και πλούσιες διαβαθμίσεις. Ο αισθητήρας είναι συμβατός και με πολυτονική καταγραφή εικόνας RAW στα 14-bit. Η κάμερα επιπλέον, διαθέτη επιταχυντή, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει τα δεδομένα εικόνας που παρέχονται από τον αισθητήρα εικόνας, και να παρέχει κορυφαία ευαισθησία SO 102400 στις φωτογραφίσεις που απαιτούν εξαιρετικά υψηλή ευαισθησία.

Υβριδικό Σύστημα Αυτόματης Εστίασης για Γρήγορη Λειτουργία AF

Η GR III διαθέτει ένα υβριδικό σύστημα αυτόματης εστίασης που συνδυάζει τον μηχανισμό AF με κοντράστ, ο οποίος υπερέχει στην ακρίβεια εστίασης, με έναν μηχανισμό ανίχνευσης φάσης που διασφαλίζει γρήγορη λειτουργία εστίασης. Χάρη στους δύο μηχανισμούς, η κάμερα προσφέρει λειτουργία αυτόματης εστίασης που ανταποκρίνεται καλύτερα και γρηγορότερα.

Πρωτότυπος Μηχανισμός SR

Μείωση κραδασμών τεσσάρων βημάτων, σε 3 άξονες: Χάρη στον πρωτότυπο σχεδιασμό του μηχανισμού SR (Shake Reduction), η GR III αντισταθμίζει αποτελεσματικά την κίνηση της κάμερας την ώρα που απελευθερώνεται το κλείστρο. Ο μηχανισμός 3 αξόνων αντισταθμίζει τα αποτελέσματα από τις κινήσεις pitch, yaw και roll της κάμερας μέχρι και τέσσερα βήματα του κλείστρου.

Πρωτότυπος εξομοιωτής φίλτρου AA: Εφαρμόζοντας μικροσκοπικές δονήσεις με ακρίβεια "υπο-pixel" στον αισθητήρα εικόνας κατά την έκθεση, ο προσομοιωτής φίλτρου AA (anti-aliasing) παρέχει το ίδιο επίπεδο μείωσης του moiré όπως ένα οπτικό φίλτρο AA. Αυτός ο καινοτόμος προσομοιωτής επιτρέπει στον χρήστη όχι μόνο να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει το εφέ του φίλτρου AA, αλλά επιπλέον να επιλέξει το επίπεδο που ταιριάζει καλύτερα, ανάλογα με το θέμα του. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη για ταχύτητες κλείστρου μικρότερες από 1/1000 sec.

Λειτουργία Image Control για Παραγωγή Οπτικών Εφέ

Η νέα λειτουργία της GR III, Image Control, παρέχει έλεγχο φινιρίσματος νέου τύπου, ο οποίος ενσωματώνει effect modes στη συμβατική λειτουργία ρύθμισης εικόνας. Χρησιμοποιώντας 10 βασικά Image Control modes*, ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει εύκολα ποικίλες παραμέτρους, όπως ο κορεσμός, η απόχρωση και το κοντράστ, στο επιθυμητό επίπεδο ώστε να δώσει το φινίρισμα της επιλογής του. Ένα σετ από προσαρμόσιμες ρυθμίσεις μπορεί να προστεθεί ως custom setting στη λειτουργία Image Control.

Διπλή Ασύρματη Επικοινωνία Bluetooth και LAN

H GR III παρέχει ασύρματες λειτουργίες LAN για εύκολη σύνδεση με άλλες φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets. Mε την εγκατάσταση της εξειδικευμένης εφαρμογής Image Sync* σε μια φορητή συσκευή, ο χρήστης μπορεί να δει εικόνα Live-View στην οθόνη της συσκευής του, να πραγματοποιεί απελευθέρωση του κλείστρου και να στένλει ποικίλες εντολές στην κάμερα. Η ασύρματη σύνδεση LAN καθιστά εύκολη τη μεταφορά των λήψεων σε ιστότοπους SNS. Η κάμερα διαθέτει επίσης, τεχνολογία Bluetooth για την διευκόλυνση της λειτουργίας της κάμερας. Χάρη σε αυτήν, με την επιλογή του "Shooting Mode" από την εφαρμογή, η κάμερα μπορεί να ενεργοποιηθεί και να φτιάξει τη σύνδεση LAN ακόμη και βρίσκεται σε "Sleep Mode". Συνδέοντας την κάμερα με την εφαρμογή Sync app τα δεδομένα τοποθεσίας που συλλέγονται μπορούν να καταγραφούν πάνω στις φωτογραφίες.



Κατασκευαστής

Ricoh

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Ανάλυση Megapixel
24,24 MP
Ψηφιακό Zoom
4 x
Σταθεροποίηση Εικόνας
Ναι
Ενσωματωμένο Flash
Όχι
Ενσωματωμένο GPS
Όχι
Παιδική
Όχι
Υποστήριξη 3D
Όχι
Χρώμα
Μαύρο
Βάρος
-

Οθόνη & Viewfinder

Viewfinder (Σκόπευτρο)
Όχι
Μέγεθος Οθόνης
3 "
Οθόνη Αφής
Ναι
Ανακλινόμενη Οθόνη
Όχι

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα
CCD
Μέγεθος Αισθητήρα
1/1.7"
Επιλογές ISO
-
Autofocus (AF)
Όχι

Φακός

Διάφραγμα (Aperture - f/)
2.8 - 16
Focal Length Range
-
Focal Length Range (35 mm equivalent)
-
Focus Range
-

Εικόνα

Ανάλυση Εικόνων
3648 x 2736 pixels
Format Εικόνων
JPEG, DPOF

Video

Ανάλυση Video
640 x 480 pixels
FPS
30 fps
Format Video
AVI, M-JPEG

Συνδεσιμότητα & Αποθήκευση

Τύποι κάρτας μνήμης
SDHC
Συνδέσεις
WiFi

Διαστάσεις

Πλάτος
-
Ύψος
61,9 mm
Βάθος
-

Μπαταρία

Διάρκεια Μπαταρίας (Φωτογραφίες)
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Leonidas_Gk
    5
    25 στους 29 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Το πρότζεκτ που ξεκίνησα είναι αποκλειστικά με Ricoh GR III

    • Φωτογραφίες
    • Video
    • Ποικιλία Ρυθμίσεων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Βραδινές λήψεις
    • Μπαταρία
    • Zoom
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dionisis_Nikolopoulos
    5
    13 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Σκεφτόμουν κανά χρόνο να την πάρω, και μετάνιωσα που δεν την αγόρασα νωρίτερα. Η μηχανή είναι πολύ βολική λόγω μεγέθους, χωράει άνετα ακόμα και με τη δερμάτινη θήκη GC-9 (must buy αν δεν τη βρείτε σε bundle) σε τσέπη παντελονιού, είναι πολύ γρήγορη στο start-up, και ο φακός είναι οτι καλύτερο μπορεί να πάρει κάποιος σε αυτά τα λεφτά, πολύ οξύς. Η τιμή της μηχανής είναι υψηλή, αλλα η ποιότητα της είναι ανάλογη.
    Παρακολουθόντας reviews στο YT καποιος μπορεί να βγαλει συμπέρασμα οτι το AF δεν είναι καλό/γρηγορο - αλλά σε πραγματικές συνθήκες χρήσης είναι μια χαρά , τις ελάχιστες φορές που μπορεί να μην κλειδώσει αν στοχευεις κάτι με μικρό contrast, υπάρχει η ταχύτατη και αξιοπιστη λύση του full press snap: Ενεργοποιείς τη ρύθμιση μαζί με το AF, και όποτε πατήσεις το shutter button κατευθείαν μέχρι μέσα τραβάει φώτο με το focus στη προκαθορισμένη ζώνη.
    Το διάφραγμα 2.8 αν και στα χαρτιά οχι τόσο ανοιχτό, σε πραγματικές συνθήκες χαμηλού φωτισμού σε συνδυασμό με την απόδοση σε υψηλά ISO και με το IBIS είναι
    Το positive film color profile απίθανα χρώματα, δεν χρειάζονται κανένα post process οι φώτο. Τα ΒW color profiles επίσης πάρα πολύ καλά.
    Μόνο μειονέκτημα: μικρή μπαταρία, βγάζει γύρω στις 200 λήψεις ή γύρω στις 2 ώρες περίπατο με full χρήση. Χρειάζεται μια δεύτερη στη τσέπη πάντα.
    Το street edition αξίζει τα λεφτά του, δίνει 2η μπαταρία και τη δερμάτινη θήκη μαζί, και η βαφή είναι το κάτι αλλο.

    • Φωτογραφίες
    • Βραδινές λήψεις
    • Ποικιλία Ρυθμίσεων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • E.N.
    4
    4 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Χάνει ένα αστέρι επειδή η οθόνη της δεν είναι ανακλινόμενη και δεν έχει φλας.
    Κατά τα άλλα η μηχανή είναι εξαιρετική, ελαφριά και η ποιότητα εικόνας είναι πολύ υψηλή.
    Η έλλειψη zoom ίσως ξενίσει στην αρχή, αλλά ευτυχώς μπορείς να cropάρεις.

    • Φωτογραφίες
    • Βραδινές λήψεις
    • Ποικιλία Ρυθμίσεων
    • Video
    • Μπαταρία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Zoom
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alexcoitus
    5
    10 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Αμα εχεις κουραστει να κουβαλάς την dslr και θελεις κατι πιο προσιτό απο μια leica , η ελαφροτερη hi-end μηχανη με cmos sensor, το μόνο αρνητικο η μπαταρια αλλα φορτιζει πολυ γρηγορα και απο φορτιστή

    • Φωτογραφίες
    • Video
    • Βραδινές λήψεις
    • Zoom
    • Μπαταρία
    • Ποικιλία Ρυθμίσεων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

Ricoh GR III Compact Φωτογραφική Μηχανή 24.24MP με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video 640 x 480 pixels Street Edition ΜαύρηRicoh GR III Compact Φωτογραφική Μηχανή 24.24MP με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video 640 x 480 pixels Street Edition ΜαύρηSony RX100 VII Compact Φωτογραφική Μηχανή 20.1MP Οπτικού Ζουμ 8x με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video 4K UHD ΜαύρηSony RX100 VII Compact Φωτογραφική Μηχανή 20.1MP Οπτικού Ζουμ 8x με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video 4K UHD ΜαύρηCanon PowerShot G7 X Mark II Compact Φωτογραφική Μηχανή 20.9MP Οπτικού Ζουμ 4.2x με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video Full HD (1080p) ΜαύρηCanon PowerShot G7 X Mark II Compact Φωτογραφική Μηχανή 20.9MP Οπτικού Ζουμ 4.2x με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video Full HD (1080p) ΜαύρηSony ZV-1 Compact Φωτογραφική Μηχανή 20.1MP Οπτικού Ζουμ 2.7x με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video 4K UHD ΜαύρηSony ZV-1 Compact Φωτογραφική Μηχανή 20.1MP Οπτικού Ζουμ 2.7x με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video 4K UHD ΜαύρηCanon PowerShot G1 X Mark III Compact Φωτογραφική Μηχανή 24.2MP Οπτικού Ζουμ 3x με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video Full HD (1080p) ΜαύρηCanon PowerShot G1 X Mark III Compact Φωτογραφική Μηχανή 24.2MP Οπτικού Ζουμ 3x με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video Full HD (1080p) Μαύρη
από 1.249,00 €από 1.199,00 €από 699,00 €από 699,00 €από 1.289,00 €
ΚατασκευαστήςRicohSonyCanonSonyCanon
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz-Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΠαιδικήΌχιΌχιΌχιΌχιΌχι
Περισσότερα χαρακτηριστικά