Bentysandy Kitty Max Άμμος Γάτας Marseille Soap Clumping 10lt

Bentysandy Kitty Max Άμμος Γάτας Marseille Soap Clumping 10ltΚωδικός: 24413496

Άμμος γάτας μπετονίτη, από την Bentysandy, με άρωμα marseille soap, κατάλληλη για όλες τις ανοιχτές ή κλειστές τουαλέτες. Ο μπετονίτης είναι φυσικό ορυκτό το οποίο έχει την ιδιότητα να απορροφά την...

Δες όλη την περιγραφή

Άμμος γάτας μπετονίτη, από την Bentysandy, με άρωμα marseille soap, κατάλληλη για όλες τις ανοιχτές ή κλειστές τουαλέτες. Ο μπετονίτης είναι φυσικό ορυκτό το οποίο έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία. Παράλληλα προσφέρει στη γάτα σας τη δυνατότητα να σκάψει και να καλύψει τα περιττώματά της. Ο καθαρισμός της πραγματοποιείται με την καθημερινή αφαίρεση...

Δες όλη την περιγραφή

  1. 10 lt

    από 6,30 €
6,30
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+17,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 7 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 6,30 €

Περιγραφή

Άμμος γάτας μπετονίτη, από την Bentysandy, με άρωμα marseille soap, κατάλληλη για όλες τις ανοιχτές ή κλειστές τουαλέτες. Ο μπετονίτης είναι φυσικό ορυκτό το οποίο έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία. Παράλληλα προσφέρει στη γάτα σας τη δυνατότητα να σκάψει και να καλύψει τα περιττώματά της. Ο καθαρισμός της πραγματοποιείται με την καθημερινή αφαίρεση των περιττωμάτων, ενώ μπορείτε να αντικαταστήσετε όλη την άμμο μία φορά την εβδομάδα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Clumping: Παρουσιάζει συγκολλητική δράση και δημιουργεί συμπαγείς σβώλους όταν έρθει σε επαφή με υγρασία, χαρακτηριστικό που την κάνει εύκολη στο καθάρισμα
  • Odour Control: Δεσμεύει και εξαλείφει τη δυσοσμία από την αμμολεκάνη της γάτας σας
  • Low Dust: Παράγει ελάχιστη σκόνη και είναι ιδανική για κατοικίδια με αναπνευστικά προβλήματα ή με ευαισθησία στη σκόνη
  • Χωρητικότητα: 10 lt

Κατασκευαστής

Bentysandy (Άμμος Γάτας)

Αξιολογήσεις

  1. 8
  2. 3
  3. 2
  4. 1
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Απαίσια άμμος δυστυχώς. Δε σχολιάζω καν άρωμα εδώ πέρα γιατί το βασικό μου πρόβλημα ήταν ότι σήκωνε τόση σκόνη που μου έκαιγε τα μάτια. Την πρώτη φορά που την τοποθέτησα στην τουαλέτα κυριολεκτικά έβηχα. Συγκόλληση όχι ικανοποιητική. Όλες αυτές οι άμμοι από Τουρκία έχουν ρίξει την ποιότητα πιστεύω.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ctsirkas
    2
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι η χειρότερη άμμος που έχω αγοράσει. Τα γατιά με δυσκολία τη δεχθήκανε λόγω της μυρωδιάς και αυτό μόνο μισή-μισή με Aegean αλλιώς ούτε να την πλησιάσουν. Καλύτερα να πω "μπόχας". Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Reflex. Αμέσως μετά είναι η Ever Clean, και μετά (αλλά αυτή που παίρνω λόγω τιμής) η Aegean.
    Η Bentysandy είναι χειρότερη από τις άλλες με τεράστια διαφορά στα πάντα. Τα συσσωματώματα δεν είναι συμπαγή και σπάνε κατά τον καθαρισμό. Η μπόχα είναι ανυπόφορη για όλους, και για την οικογένεια και για τα γατιά. Αν θέλετε να την πάρετε για οικονομία προτείνω να την ανακατέψετε 20-80 για κάποια άλλη. Εγώ την ανακάτεψα 50-50 με την Reflex για να την ξεφορτωθώ γρήγορα αλλά με τέτοια αναλογία τα αρνητικά της Bentysandy επικρατούν και πάει τσάμπα και η άλλη άμμος.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 5 lt

    Η χρήση της είναι μέχρι στιγμής για μικρό γατάκι σε ανοιχτή τουαλέτα, το άρωμα είναι λίγο έντονο αλλα δεν δείχνει να το ενοχλεί, ίσα ίσα το ζωάκι κατρακυλιέται και μέσα και του αρέσει (και μοσχοβολάει κιόλας η γούνα του σαν να έχει βάλει κολώνια) αν το ενοχλήσει η μετάβαση σε κλειστή θα το αναμείξω με μια οικονομική άοσμη. Δεν κρατάει μυρωδιά από τις ακαθαρσίες καθόλου παραμόνο όταν μόλις έχει πάει το γατάκι, μετά από λίγο σαν να μην χρησιμοποιήθηκε ποτέ. Κάνει σβώλους και το καθάρισμα είναι εύκολο. Φυσικά αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται από γατάκι 2μιση μηνών, θα δείξει και όταν μεγαλώσουν ..... οι δουλειές μας.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • fn_eve
    4
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 5 lt

    Μέχρι στιγμής φαίνεται πολύ καλή!
    Κάνει καλούς σβόλους(εκτός κι αν τα ούρα δεν έχουν προλάβει να απορροφηθούν και να γίνουν συμπαγή,οπότε θρυμματίζονται.).Επίσης το άρωμα δεν είναι καιόλου αποπνικτικό όπως διάβασα σε μια κριτική.Ίσα ίσα σε σχέση με εβερκλιν που χρησιμοποιούσα τόσο καιρό ή οποία ήταν αποπνικτική και μύριζαν οι γάτες λες και τις είχες λούσει με αυτό,αυτή δεν μυρίει σχεδόν καθόλου.Βγάζει περισσότερη σκόνη απο εβερκλιν οπότε δεν ισχύει το 99,5% χωρίς σκόνη.Θα δω πως θα πάει τον επόμενο καιρό κι αν είναι θα την καθιερώσω!
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δυστυχώς είανι πολύ λεπτοί οι κόκκοι και η διασπορά είναι μεγαλύτερη απότι με everclean.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Stigma
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 5 lt

    Πολυ καλη απο ολες τις αποψεις, εφαμιλλη της ever clean με τα μισα χρηματα, αλλα λιγο οσμες κραταει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Christina_igg
    3
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αποπνικτικό άρωμα! Ειδικάαν έχεις κλειστή τουαλέτα, το γατί δεν θα μπορεί να πάρει ανάσα!!! Έχει σχετικά καλή απορροφητικότητα (σβολιάζουν τα τσίσα αλλά σπάνε οι σβόλοι στο μάζεμα).

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Fi&Pi
    3
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ έντονη μυρωδιά και όχι ικανοποιητική συγκόλληση. Για μεγαλόσωμο γάτο που σκάβει με δύναμη, οι σβώλοι διαλύονται αρκετά εύκολα παρά τη συχνή τους αφαίρεση από την τουαλέτα, 2+ φορές μέσα στη μέρα, με αποτελέσμα η άμμος να λερώνεται πολύ και να υπάρχει μεγάλη φύρα στον καθαρισμό της. Μετά τις πρώτες μέρες χρήσης, τα ούρα επίσης συγκεντρώνονται με τη μορφή λάσπης στον πάτο της τουαλέτας, σα να υπάρχει κορεσμός και η απορροφητικότητά της να μειώνεται. Δεν θα την αγοράσω ξανά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • filikozisl
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετικη αμμος και οικονομικη. Όλα τα αποτελέσματα της... δραστηριότητας της γάτας γίνονται σαν πετραδάκια που τα μαζεύεις απλά με ένα φτυαράκι. Δεν μυρίζει άσχημα η άμμος ακόμα και μετά από πολλές μέρες χρήσης.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    μέτριο κλαμπινκ αλλά με λιγότερη σκόνη σε σύγκριση με άλλες άμμους.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μυρίζει υπέροχα και είναι αρκετά απορροφητικό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 5 lt

    Kαλή άμμος για την τιμή της

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εφαμιλλη της ever clean, πολυ καλη απορροφητικοτητα, διατηρειται φρεσκια και καλυπτει τις οσμες.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    Εκπρόσωπος καταστήματος

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 5 lt

    Ναι είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Εξαιρετικά συγκολλητική, καθαρίζεται εύκολα και δεν βρωμάει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η καλυτερη μακραν απο ολες που υπαρχουν.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

67 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη