Panasonic Ηχοσύστημα 2.0 SC-HC200 20W με CD Player και Bluetooth White Λευκό
Ηχοσυστήματα

Panasonic Ηχοσύστημα 2.0 SC-HC200 20W με CD Player και Bluetooth White ΛευκόΚωδικός: 24439439

Ηχοσύστημα SC-HC200 από την εταιρεία Panasonic με συνολική ισχύ 20W RMS και ενσωματωμένο ραδιόφωνο. Ανήκει στην κατηγορία των 2.0 ηχοσυστημάτων, δηλαδή εκτός από την μονάδα αναπαραγωγής διαθέτει και 2 ηχεία με ενσωματωμένο woofer. Μπορείτε να απολαύσετε την μουσική που έχετε αποθηκευμένη σε ένα εξωτερικό δίσκο ή σε ένα usb stick, χάρη στη θύρα USB που...
Δες όλη την περιγραφή

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αποστολή στην επιλεγμένη χώρα.

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 152,95 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 172,80 €

  2. 152,95 €

Περιγραφή

Ηχοσύστημα SC-HC200 από την εταιρεία Panasonic με συνολική ισχύ 20W RMS και ενσωματωμένο ραδιόφωνο. Ανήκει στην κατηγορία των 2.0 ηχοσυστημάτων, δηλαδή εκτός από την μονάδα αναπαραγωγής διαθέτει και 2 ηχεία με ενσωματωμένο woofer. Μπορείτε να απολαύσετε την μουσική που έχετε αποθηκευμένη σε ένα εξωτερικό δίσκο ή σε ένα usb stick, χάρη στη θύρα USB που διαθέτει. Συγκεκριμένα το ηχοσύστημα έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων της μορφής MP3. Διαθέτει bluetooth για να συνδέσετε συσκευές που έχουν την ίδια τεχνολογία όπως για παράδειγμα κινητό τηλέφωνο. Το ενσωματωμένο CD player σας δίνει τη δυνατότητα απαραγωγής των αντίστοιχων φυσικών δίσκων.

Διαστάσεις Κύριας Μονάδας
Πλάτος: 400mm
Βάθος: 107mm
Ύψος: 197mm

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Συνολική ισχύς (RMS)
20 W
Αριθμός Ηχείων
2.0
Αναπαραγωγή
CD
Αναπαραγωγή αρχείων audio/video
MP3
Χρώμα
Λευκό

Συνδεσιμότητα

USB
Ναι
HDMI
Όχι
Wi-Fi
Όχι
Card Reader
Όχι
Bluetooth
Ναι

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Docking Station
Όχι
Ραδιόφωνο
Ναι
iPod
Όχι
DAB
Όχι
DAB+
Όχι

Smart Ιδιότητες

Smart Assistant
-
Smart Οικοσύστημα
-

Διαστάσεις Μονάδας

Πλάτος
400 mm
Βάθος
107 mm
Ύψος
197 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις
  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Δ.Σ.
    3
    16 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    15/12/2020
    Επειδή το συγκεκριμένο μηχάνημα έπεσε ξανά στα χέρια μου, τώρα πρόσφατα, πρέπει να κάνω μια πιο ψύχραιμη (θα δείτε τι εννοώ) επαναξιολόγηση, και η βαθμολογία παραμένει 3,5 αστεράκια οπότε στρογγυλεύω στα 3, αν και θα μπορούσα και στα 4. Σημασία έχει περισσότερο το κείμενο και δεν χρειάζεται να διαβάσετε όλα τα άλλα που έχω γράψει παλιότερα.
    Όταν είχα αγοράσει το μηχάνημα με 125 ευρώ, δηλ. πάνω από 50% πάνω από την τωρινή τιμή του (δηλ. γύρω στα 80), όταν το έστησα, έβαλα κατ' ευθείαν ραδιοφωνικούς σταθμούς στις μνήμες και άρχισα να το ακούω από το ραδιόφωνο.
    Ο ήχος ήταν εντελώς απογοητευτικός, πάλεψα πολύ με τις ρυθμίσεις χωρίς αποτέλεσμα, μου έσπασε τα νεύρα και δεν βρήκα την ψυχραιμία να το ακούσω καλά και από τις άλλες πηγές ήχου (cd, usb) και να το αξιολογήσω πιο σωστά, οπότε στην ουσία έγραψα την εμπειρία μου βασικά από τον ήχο του από το ραδιόφωνο, γι' αυτό και το ξεφορτώθηκα με συνοπτικές διαδικασίες.
    Αυτό που ισχύει στην πραγματικότητα, γι' αυτό το (να το ξαναπώ) όμορφο και ποιοτικό στην κατασκευή μηχάνημα, είναι ότι :
    - από το ραδιόφωνο ακούγεται χάλια (αποκλείεται άλλο micro να παίζει χειρότερα) και κακοποιεί τη μουσική (δεν σου κάνει η καρδιά να το ανοίξεις στο ραδιόφωνο)
    - από cd και usb ακούγεται μια χαρά για την τωρινή τιμή του, και αυτό όχι γιατί έχει την εξαιρετική τονικότητα, τις θαυμάσιες χροιές ή τα πολύ καλά, δυνατά και εκτεταμένα πρίμα (που θα έπρεπε να ήταν και περισσότερα και καλύτερα), αλλά γιατί ενώ δεν έχει τίποτα το πραγματικά ενοχλητικό ή κάτι που να λείπει πραγματικά αισθητά, έχει μια σαφώς καθορισμένη, συγκεκριμένη, ανάγλυφη και χειροπιαστή αλλά και με αρκετό όγκο μεσαία περιοχή, που αυτή είναι και το ατού του. Και μπορεί να δώσει και αγριάδα και νεύρο. Δηλ. τίποτα το πραγματικά τόσο εξαιρετικό εκτός από μια όντως καλοσχηματισμένη και σαφή μεσαία περιοχή (που όμως έχει μεγάλη σημασία στον ήχο) και καλό μπάσο για τον όγκο του.
    Άρα, για τον ήχο από ραδιόφωνο 1 αστεράκι με το ζόρι, για cd και usb 4+ μάλλον τα αξίζει για την τωρινή τιμή του.
    Αυτά πρέπει να τα διευκρινίσω, για να ξέρει κάποιος ότι μόνο αν το θέλει σχεδόν αποκλειστικά για cd και usb νομίζω ότι αξίζει να το αγοράσει. Αν θέλει να ακούει και από τον δέκτη του θα απογοητευθεί πάρα πολύ και θα σταματήσει να ακούει ραδιόφωνο. Ίσως από άλλη συσκευή μέσω bluetooth να μπορεί κανείς να ακούσει αξιοπρεπώς ραδιόφωνο, αλλά και αυτό να ισχύει είναι απαράδεκτο σε ένα micro να μην μπορείς να ακούσεις με στοιχειώδη αξιοπρέπεια από τον δέκτη του.
    Στρογγύλεψα την βαθμολογία του στα 3 και όχι στα 4 αστεράκια καθαρά λόγω απελπιστικού ήχου απο το ραδιόφωνο, που είναι πολύ χειρότερος από το βαρετός και χωρίς ζωντάνεια που είχα γράψει αρχικά, και πρακτικά αφαιρεί μια από τις βασικές λειτουργίες της συσκευής.
    Η έντασή του, αν ξεχάσουμε τα 20 watts των προδιαγραφών του, αν το σήμα είναι normal (δηλ. λογικά δυνατό) είναι αρκετά παραπάνω από αξιοπρεπής κατά τη γνώμη μου, με αρκετά δυνατό σήμα σίγουρα πολύ καλή και με surround on ακόμα περισσότερη (και επιτυγχάνεται βασικά από cd ή usb και όχι από το ραδιόφωνο).
    Επίσης, η αρκετή έλλειψη μεσοϋψηλών και τα όχι και πολλά πρίμα, το βοηθούν να μην σκληραίνει όταν το δυναμώνεις πολύ (αντίθετα με το HC400).
    Τέλος, και σε αυτό μπορείς να αποθηκεύσεις, εκτός από τις προρυθμισμένες τιμές του equalizer, 3 δικές σου (sound1, sound2, sound3), όπως και στο μεγάλο του αδελφάκι το 400 (όπου, παρεμπιπτόντως, το ραδιόφωνο παίζει θαυμάσια), χωρίς όμως να έχει τις ρυθμίσεις clear dialog και wall mount και επίσης δεν έχει aux input.
    Ένα καλό μηχάνημα που ο ήχος του ραδιοφώνου σχεδόν το "θάβει", αλλά δυστυχώς έτσι είναι.
    --------------------------------------------
    11/5/20 - το διευκρινίζω εξ αρχής, για την τωρινή τιμή του 70-80 ευρώ, βαθμολογία 3,5 αστεράκια (κάποιος θα έβαζε και παραπάνω), οπότε αλλάζω την βαθμολογία και την κατηγοριοποίηση στα επί μέρους χαρακτηριστικά του.
    Τα 2 αστεράκια ήταν για όταν κόστιζε γύρω στα 125 ευρώ, όχι για την τιμή του τώρα, που έχει πέσει πολύ, οπότε θα μπορούσε να αγοραστεί και αντί για ένα φορητό.
    Γι΄αυτήν την τιμή (που του ταιριάζει σαφώς περισσότερο), μάλλον θα έπρεπε να του βάλω 3,5 αστεράκια και να έλεγα ότι δικαιολογεί σε αρκετό βαθμό τα λεφτά του (βασικά λόγω κατασκευής και λειτουργιών), όχι όμως παραπάνω από 3,5 αστεράκια, γιατί δυστυχώς δεν μπορώ να παραβλέψω τον μουντό και βαρετό ήχο του (που το φρενάρει στο θέμα της αξιολόγησης και που αν ήταν καλύτερος θα συμβιβαζόμουνα σ' ένα βαθμό και με την πραγματικά περιορισμένη έντασή του) κι' έτσι, προφανώς, για μένα δεν έχει ενδιαφέρον, ακόμα και με την πτώση της τιμής του.
    Καλό θα ήταν να μπορούσατε να το ακούσετε και μετά να αποφασίσετε, μια και είναι τόσο φτηνότερο πια και το βλέπει κανείς με άλλο μάτι (η τιμή παίζει πάντα ρόλο).
    Ή αν τα πρίμα και η ζωντάνεια του ήχου (που δίνουν ενδιαφέρον και καθαρότητα στη μουσική ώστε να μην καταντάει υπνήλια) δεν σας λένε τίποτα ή δεν μετράνε και τόσο πολύ για σας, θα μπορούσε και να σας αρέσει (και πιθανότατα θα αρέσει σε αρκετούς, γούστα είναι αυτά).
    Να ξέρετε πάντως ότι η κάθετη φόρτωση του cd δεν είναι βολική, και θέλει εξάσκηση.
    Εγώ εννοείται ότι δεν το προτείνω, καθαρά για το θέμα του ήχου και της έντασης βέβαια, γιατί σαν μηχάνημα είναι όμορφο και καλοφτιαγμένο, αποπνέει μια ποιότητα, πρέπει να το πω αυτό, μια ποιότητα όμως που δεν προχωράει στο θέμα του ήχου.
    Εξ' άλλου όταν το αγόρασα, αρκετά ακριβότερα απ' ότι πουλιέται τώρα, σε μικρό χρονικό διάστημα το έκανα δώρο σε φίλο μου, δηλ. στην ουσία το ξαπόστειλα, δεν ήθελα να το έχω γιατί δεν θα το άκουγα και θα μου ήταν άχρηστο.
    Αν και τώρα που το σκέφτομαι, αντί για χάπια βαλεριάνας θα μπορούσα να έχω αυτό για να με παίρνει ο ύπνος πιο εύκολα το βράδυ. Ζητάω συγγνώμη από την panasonic αλλά δεν κρατήθηκα να μην το γράψω.
    Πάντως, για να εξηγούμαι και να μην παρεξηγούμαι, το μηχάνημα είναι συμπαθέστατο, όμορφο, καλοφτιαγμένο και ποιοτικό σαν κατασκευή, η τιμή του (70-80 ευρώ) είναι πια πολύ ανταγωνιστική, και γι' αυτό ακριβώς αισθάνεσαι μια απογοήτευση γιατί δεν παίζει όπως θα του άξιζε. Δηλ. σχεδόν θα ήθελα να το έχω, για να το βλέπω, να ασχολούμαι με αυτό, να το χειρίζομαι, αλλά δυστυχώς όχι για να το ακούω. Κρίμα.
    -------------
    4/6/19 - ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ
    Απροσδόκητα απογοητευτικό προϊόν απο την Panasonic. Στυλ, κατασκευή, λειτουργίες, μια χαρά. Ήχος και ένταση, μια απογοήτευση. Μάλλον δεν αξίζει ούτε τα 2 αστεράκια που έβαλα.
    -------------
    Αν και έχω λίγο κουραστεί από τις πολύ εκτεταμένες κριτικές που συνήθως γράφω, πρέπει να γράψω κάποια λόγια για να καταλάβετε τι περίπου να περιμένετε από αυτό το micro hi fi.
    Κατ' αρχήν είναι αρκετά μικρό, αρκετά ελαφρύ και όμορφο και είναι ένα κομμάτι, πράγμα πολύ βολικό. Είναι αρκετά στενό (το πάχος του αυξάνει προς το κέντρο) και έτσι δεν δίνει πολύ χώρο για τα μεγάφωνα για να βοηθηθούν.
    Ο ήχος του είναι αρκετά τυπικός Panasonic ως ένα σημείο (βλέπε κριτική για τα micro SC-PM250 και ραδιόφωνο RF-2400), δεν υπάρχει περίπτωση να γκρινιάξει και να σε κουράσει, δηλ. πολύ φιλικός στο αυτί, είναι γενικά σχετικά σχηματισμένος και σαφής, έχει "κρατημένη" μεσαία περιοχή, ακούγεται μπασαρισμένο (σαν στυλ, όχι ότι έχει το σπουδαίο μπάσο, χωρίς όμως να έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα σ' αυτό το θέμα), αλλά έχει ανάγκη από περισσότερα και πιο ζωηρά πρίμα (και μεσοϋψηλές θα έλεγε κάποιος) για πιο ζωντανό ήχο.
    Οι ψηλές συχνότητες είναι υποτονικές ότι και να κάνεις και η σύγκριση με το SC-PM250 αποβαίνει σαφώς εις βάρος του SC-HC200. Το SC-PM250 έχει πολύ περισσότερη ζωντάνια παρ' ότι και αυτό δεν έχει ζωντανό ήχο.
    Θα έλεγα ότι ο ήχος του του SC-HC200 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ότι τείνει προς το βαρετό, δηλ. υπερβολικά relax και inoffensive (και μουντός θα λέγαμε). Αν για κάποιους αυτό είναι που ζητάνε, ok, αλλά, αντικειμενικά, σωστό δεν είναι, και δεν σου δίνει καν τη δυνατότητα να μπορείς να πετύχεις πιο ζωηρό ήχο.
    Οι διάφορες ρυθμίσεις του equalizer έχουν πολύ μικρότερη επίδραση απ' ότι στο SC-PM250, και δεν μπορείς να ζωντανέψεις τον ήχο με τίποτα. Πρέπει να αποδεχτείς αυτόν τον μουσικό του χαρακτήρα.
    Το surround mode, που γενικά δεν το βάζουμε on για μουσική, εδώ μπορεί να το θέλει κάποιος σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αποσπάσει λίγο περισσότερη ζωντάνια.
    Τα 20 watts του δεν φαίνονται και τόσο ακουστικά, προφανώς λόγω όχι τόσο αποδοτικών μεγαφώνων. Αν τύχει και το σήμα είναι αρκετά χαμηλό (πραγματικά όμως αρκετά χαμηλό, πράγμα πολύ σπάνιο) θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα με την ένταση (όπου ούτως ή άλλως υπάρχει θέμα), δεν υπάρχουν αποθέματα για να αντεπεξέλθει αξιοπρεπώς σε τέτοιες ζόρικες καταστάσεις. Κι΄εδώ η σύγκριση με το SC-PM250 (που και αυτό είναι 20 W), δεν το κολακεύει καθόλου και η διαφορά είναι κάτι παραπάνω από αισθητή.
    Ένα περίεργο που αισθάνθηκα εξ αρχής (και πρέπει να το επαληθεύσω, γιατί ήταν απλώς πρώτη εντύπωση, αλλά για να μου φανεί με τη μια κάτι τέτοιο, μάλλον έχει κάποια βάση) είναι ότι, αντίθετα με αυτό που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα, το ραδιόφωνο δεν παίζει πολύ δυνατότερα από τις άλλες πηγές ήχου, λες και η συσκευή χαμηλώνει το σήμα για να το ταιριάξει με τις άλλες πηγές σαν ένταση.
    Για να μην μακρυγορώ, η λήψη του δέκτη είναι πολύ καλή, όλες οι λειτουργίες του σωστές (και bluetooth θαυμάσιο), το μηχάνημα δείχνει γενικά πολύ καλό, αλλά έχει απόλυτη ανάγκη από παραπάνω ένταση και ζωντάνια.
    Πολύ δύσκολο (δηλ. αδύνατον) να εγκρίνω τυχόν αγορά του, γιατί είναι μια προσπάθεια που έμεινε ανολοκλήρωτη στο θέμα του ήχου αλλά και της διαχείρισης των 20 Watts της ισχύος του.
    23/5/2019
    Τελικά, ένα αστεράκι ακόμα λιγότερο και τελείωσε το θέμα, γιατί όσο περισσότερο ασχολούμαι μ' αυτό το μηχάνημα, τόσο καταλαβαίνω ότι δεν αξίζει όχι μόνο τα λεφτά του αλλά ούτε και αρκετά λιγότερα. Προβληματική ένταση ήχου, όχι για 20 Watts που λέει αλλά ούτε για 9-10 δεν περνιέται, και ήχος φιμωμένος και αδιάφορος (και αρκετά επίπεδος, επιφανειακός, άχρωμος και άνευρος). Μεσοϋψηλές και υψηλές, τις ψάχνεις αλλά δεν τις βρίσκεις. Απροσδόκητα απογοητευτικό προϊόν από την panasonic. Κρίμα για την σχεδίαση και την καλή αίσθηση σαν κατασκευή και λειτουργίες. Πολλά λεφτά, πολύ "λίγο" αποτέλεσμα. Αποφύγετέ το, αγοράστε κάτι φτηνότερο και καλύτερο.
    Σ.Δ.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μπάσο
    • Ποιότητα ήχου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ένταση ήχου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

Panasonic Ηχοσύστημα 2.0 SC-HC200 20W με CD Player και Bluetooth White ΛευκόPanasonic Ηχοσύστημα 2.0 SC-HC200 20W με CD Player και Bluetooth White ΛευκόLenco Ηχοσύστημα 2.0 DIR-260BK 20W με CD / Network Player Player, WiFi και Bluetooth ΜαύροLenco Ηχοσύστημα 2.0 DIR-260BK 20W με CD / Network Player Player, WiFi και Bluetooth ΜαύροPanasonic Ηχοσύστημα 2.0 SC-HC304 20W με CD Player και Bluetooth ΜπλεPanasonic Ηχοσύστημα 2.0 SC-HC304 20W με CD Player και Bluetooth ΜπλεTechnaxx Ηχοσύστημα 2.1 TX-178 20W με CD Player και Bluetooth ΜαύροTechnaxx Ηχοσύστημα 2.1 TX-178 20W με CD Player και Bluetooth ΜαύροBlaupunkt Ηχοσύστημα 2.0 MS22BT 50W με CD Player και Bluetooth ΚαφέBlaupunkt Ηχοσύστημα 2.0 MS22BT 50W με CD Player και Bluetooth Καφέ
από 152,95 €από 199,00 €από 180,54 €από 149,95 €από 148,78 €
ΚατασκευαστήςPanasonicLencoPanasonicTechnaxxBlaupunkt
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz-Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
BluetoothΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Περισσότερα χαρακτηριστικά