Bluetooth Handsfree

Samsung Galaxy Buds Live Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης Mystic White Κωδικός: 24460861

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χρόνος Λειτουργίας 6 hrs
  • Λειτουργία με Θήκη Φόρτισης 21 hrs
  • Active Noise Cancellation
  • Γρήγορη Φόρτιση
  • Ασύρματη Φόρτιση (Qi)

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι ανθεκτικά.

Δες όλη την περιγραφή
168,97
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

από 168,97 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 168,97 €

  2. 168,97 €

  3. 169,00 €

  4. 301,99 €

  5. 168,98 €

Περιγραφή

Τα Samsung Galaxy Buds Live απευθύνονται σε αυτούς που χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα ή άλλες συσκευές και θέλουν ένα ασύρματο ακουστικό με καλή ποιότητα ήχου και άνετη εφαρμογή. Η σχεδίαση των Buds Live είναι μοναδική και έχει σχεδιαστεί για να είναι άνετα στα αυτιά σας, ενώ παρέχουν επίσης σημαντική ακύρωση θορύβου. Επιπλέον, διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο και αισθητήρες αφής για εύκολο έλεγχο της αναπαραγωγής μουσικής και των κλήσεων.

Με μοναδικό εργονομικό σχεδιασμό που εναρμονίζεται με το φυσικό σας περιβάλλον, Active Noise Cancellation ανοιχτού τύπου και βελτιστοποιημένο ηχείο για καλύτερη εμπειρία.

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι ανθεκτικά.

Σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός των Galaxy Buds Live ξεχωρίζει ακόμα και όταν τα φοράτε. Ακολουθώντας τις γραμμές του αυτιού και του προσώπου σας για ένα φυσικό look, διαθέτουν γυαλιστερό φινίρισμα και συνοδεύονται από μια θήκη που θυμίζει κόσμημα, για να ταιριάζει στο χέρι σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Κατασκευασμένα για εσάς

Χάρη στον εργονομικό τους σχεδιασμό, τα Galaxy Buds Live στέκονται απαλά προσφέροντάς άνεση ακόμα και για πολύωρη χρήση. Διαθέτουν δύο διαφορετικές άκρες πτερυγίων για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα. Έτσι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε χωρίς να τα αποχωρίζεστε ποτέ, στο γραφείο, στην έξοδό σας και αλλού.

Active Noise Cancellation

Τα πρώτα Galaxy Buds με τεχνολογία Active Noise Cancellation (ANC) που απομονώνει τους εξωτερικούς ήχους και σας επιτρέπει να απολαύσετε ό,τι ακούτε. Μειώνει το θόρυβο χωρίς όμως να χάνετε σημαντικές στιγμές, όπως ομιλίες και ανακοινώσεις. Έτσι μπορείτε να ακούσετε ότι θέλετε απενεργοποιώντας το ANC μέσω του πεδίου αφής.

Ακούστε τον κάθε ήχο να ζωντανεύει

Νιώστε σαν να βρίσκεστε στην πρώτη σειρά σε μια συναυλία. Τα μεγαλύτερα ηχεία (12 mm) με ήχο από την AKG συμπληρώνουν την εργονομική σχεδίαση των Galaxy Buds Live για να σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία, ενώ ο οδηγός και ο αγωγός μπάσου βοηθούν στην απρόσκοπτη και φυσική ροή ήχου.

Καλύτερη ποιότητα κλήσης

Οι λέξεις μεταφέρονται με σαφήνεια και καθαρότητα

Με τρία ενσωματωμένα μικρόφωνα και ένα επιταχυνσιόμετρο, αποκτήστε εξαιρετική ποιότητα κλήσης. Το Voice Pickup Unit διαισθάνεται πότε το σαγόνι σας κινείται και καθώς το σαγόνι σας δονείται, αυτά τα δεδομένα μετατρέπονται σε φωνητικά σήματα για να προσφέρουν βελτιωμένη ποιότητα ήχου - ακόμη και μεταξύ των παρασκηνιακών θορύβων.

Μπαταρία

Διαρκεί ώρες. Και συνεχίζει

Απολαύστε μεγάλη διάρκεια μπαταρίας για τη μουσική σας κατά τη διάρκεια της εργασίας ή της διασκέδασης σας και κάθε δραστηριότητας, με τη μπαταρία μακράς διαρκείας των Galaxy Buds Live. Προσφέρουν έως και 6 ώρες non stop ακρόασης και έως και 21 ώρες διάρκεια χρήσης μέσω της θήκης φόρτισης.

Φόρτιση

Φορτίστε τα μέσα σε λίγα λεπτά για να μπορέσετε να ξαναβρείτε τον ρυθμό. Πέντε λεπτά φόρτισης αντιστοιχούν σε μια ώρα αναπαραγωγής, είτε θέλετε να ακούσετε την αγαπημένη σας λίστα αναπαραγωγής είτε το τελευταίο podcast. Αν χρειάζεστε μεγαλύτερη διάρκεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας για να φορτίσετε τα Galaxy Buds εν κινήσει.

Μοιραστείτε και ακούστε μουσική με έναν φίλο

Μοιραστείτε τη μουσική χωρίς να μοιραστείτε τα ακουστικά σας. Με τη λειτουργία Buds Together, απλώς συνδέστε τα δικά σας και τα Galaxy Buds Live ενός φίλου σας στο smartphone σας και ακούστε μαζί τα αγαπημένα σας κομμάτια. Και στις δύο συσκευές απολαμβάνετε απεριόριστη μουσική. (Συμβατά με smartphone και tablet με Android 5.0 ή μεταγενέστερη έκδοση και με μνήμη RAM μεγαλύτερη από 1,5 GB. Είναι επίσης συμβατά με iPhone 7 ή νεότερο με iOS 10 ή μεταγενέστερη έκδοση)

Συμβατά με Android & iOS

Κατεβάστε την εφαρμογή Galaxy Wearable σε Android ή την εφαρμογή Galaxy Buds Live σε iOS και αντιστοιχίστε τις συσκευές σας μέσω Bluetooth.

Κατασκευαστής

Samsung

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Earbud
Χρόνος Λειτουργίας
6 hrs
Λειτουργία με Θήκη Φόρτισης
21 hrs
Χωρίς Καλώδιο
Ναι
Διπλό Ακουστικό
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Multipoint Pairing
Όχι
Θήκη Φόρτισης
Ναι
Αντοχή στον Ιδρώτα
Ναι
Active Noise Cancellation
Ναι
Γρήγορη Φόρτιση
Ναι
Μείωση Θορύβου Μικροφώνου
Ναι
Φωνητικός Έλεγχος
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+45Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

paris_chav
5
214 στους 222 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Καθώς ήμουν κάτοχος και των galaxy buds μαζί με την αξιολόγηση θα κάνω και μια σύγκριση των buds live μαζί τους.

Καταρχάς ένα μικρό tip. Αν ανατρέξετε σε αγγελίες σε διάφορα site αυτή την περίοδο, θα παρατηρήσετε ότι δίνονται galaxy buds live σφραγισμένα. Ο λόγος είναι απλός. Ήταν δώρο προπαραγγελίας για το note 20 ultra. Πολλοί δεν τα χρειάζονται οπότε τα πωλούν όπως τα πήραν σε τιμές αρκετά χαμηλότερες της αγοράς. Το νου σας λοιπόν όποιοι τα θέλουν, τώρα είναι ευκαιρία.

- ΕΜΦΑΝΙΣΗ -

Ίσως να μην είναι βασικό κριτήριο για αρκετούς από εσάς όταν μιλάμε για ακουστικά αλλά τα buds live έχουν κάνει το άλμα σε αυτό τον τομέα σε σχέση με τα buds και buds plus. Ανανεωμένη σχεδίαση, πραγματικά πολύ όμορφα, ειδικά στο μπρούτζινο χρώμα.

- ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΑΥΤΙ -

Έχουν σχεδιαστεί έτσι - κάποιοι τα λένε χαϊδευτικά και beans (=φασολάκια) - ώστε να εφαρμόζουν εύκολα στο αυτί. Μάλιστα είναι τόσο βολικά που αν κλείσεις τη μουσική, μπορείς άνετα να ξεχαστείς ότι τα φοράς. Δεν θα σε κουράσουν όσες ώρες κι αν τα έχεις στο αυτί σου. Εδώ να πω ότι ούτε με τα galaxy buds είχα πρόβλημα, απλά τα buds live το πήγαν ένα βήμα παρακάτω. Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει ξένο σώμα στο αυτί σου.

- ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ -

Θα μιλήσω για Samsung Galaxy γιατί αυτό έχω (s10 συγκεκριμένα). Με το που τα τοποθετήσεις στα αυτιά σου, το κινητό τα ανιχνεύει και σε ρωτάει αν θες σύνδεση. Μετά γίνεται ακαριαία. Δεν χρειάζεται δηλαδή να ανοίξεις εσύ χειροκίνητα τα bluetooth του κινητού για να βρει τα ακουστικά. Αυτό δεν ξέρω πόσο μπορεί να απέχει σε κινητά άλλων εταιριών οπότε επιφυλάσσομαι. Εδώ δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά με τα galaxy buds 1ης γενιάς, τα οποία επίσης συνδέονταν ακαριαία.

- GALAXY WEARABLE APP -

Είναι η εφαρμογή μέσω της οποίας χειρίζεσαι τα buds live και άλλα wearables (πχ smartwatches).

Είναι διαθέσιμη σε κάθε android κινητό ωστόσο δεν γνωρίζω αν κάποιες από τις επιλογές απουσιάζουν σε άλλες μάρκες κινητών.
Υπόψιν ότι αν έχετε iphone, η εφαρμογή έχει άλλο όνομα στο app store. Θα την αναζητήσετε ως "galaxy buds".

Η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα ρύθμισης του ήχου ανάλογα με τα γούστα σου. Υπάρχει ισοσταθμιστής με 6 διαφορετικές επιλογές : Κανονικό, Ενίσχυση μπάσων, Απαλός ήχος, Δυναμικός ήχος, Καθαρός ήχος και Ενίσχυση πρίμων. Ανάλογες επιλογές υπήρχαν και στα galaxy buds.

Η ουσιαστική διαφοροποίηση από τις προηγούμενες γενιές (buds, buds plus) και ταυτόχρονα καινοτομία των buds live, ακούει στο όνομα active noise cancellation (ANC). Στην εφαρμογή αναφέρεται ως "ενεργή εξάλειψη θορύβου". Aυτό το feature με λίγα λόγια απομονώνει και ελαχιστοποιεί ήχους/θορύβους από το background. Χρήσιμο αν είσαι σε θορυβώδες περιβάλλον και προσπαθείς να χαλαρώσεις, ακούγοντας μουσική.

Κατά τα άλλα, υπάρχει και εδώ touchpad στο εξωτερικό μέρος του ακουστικού, με το οποίο μπορείς να κάνεις διάφορα πράγματα, χωρίς να χρειαστεί να βγάλεις το κινητό από την τσέπη. Το πώς ακριβώς λειτουργεί, μπορείτε να το δείτε αν πάτε στις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει. Εκεί έχω ανεβάσει και μια φωτογραφία που εξηγεί τι σημαίνουν τα χρώματα που εμφανίζει η θήκη αλλά και πώς μπορείς να δεις το ποσοστό μπαταρίας της θήκης μέσα από την εφαρμογή.

Τέλος. υπάρχει και εδώ η λειτουργία "εύρεση ακουστικών" που δίνει τη δυνατότητα να παράγουν ήχο τα ακουστικά αν τα ψάχνεις γιατί δεν θυμάσαι που τα έβαλες.

- ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΗΚΗ -

Αναβάθμιση από τα galaxy buds, τα οποία προσέφεραν 6 ώρες αυτονομίας και μαζί με τις 6 ώρες της θήκης, έφταναν τις 12 ώρες συνολικά.
Με τα buds plus έχεις 29 ώρες σύνολο ( 8 ώρες τα ακουστικά και 21 ώρες η θήκη). Επίσης, 5 μόνο λεπτά φόρτισης είναι ικανά να σου δώσουν 1 ώρα μουσικής.

Η θήκη φορτίζεται ενσύρματα με το usb type c που παρέχεται στη συσκευασία (και οποιοδήποτε usb type c γενικότερα) ή ασύρματα, αν έχεις κινητό που υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση.

- ΚΛΗΣΕΙΣ -

Είναι ίσως η ουσιαστικότερη αναβάθμιση από τα galaxy buds. Όπως είχα γράψει και στην αξιολόγησή μου στα buds, δεν είναι σχεδιασμένα για κλήσεις οπότε αν είστε σε εξωτερικό περιβάλλον, καλύτερα να τα βγάλετε για να μιλήσετε.

Εδώ δεν ισχύει αυτό. Τα δοκίμασα σε αρκετά θορυβώδεις συνθήκες (εξωτερικό περιβάλλον με συνεχή κίνηση αυτοκινήτων, δίκυκλων και πεζών) και ο συνομιλητής μου επί 6 λεπτά που διήρκησε η κλήση, δεν παραπονέθηκε στιγμή ότι δεν με ακούει καλά. Θα τα δοκιμάσω εκ νέου στο μέλλον σε αυτό τον τομέα και αν αντιληφθώ ότι δεν ίσχυε η αρχική μου διαπίστωση θα επανέλθω.

---Update---

Σήμερα (9/9/2020) πραγματοποιήθηκε 10λεπτη κλήση σε εξωτερικό περιβάλλον με 9 μποφόρ αέρα και διέλευση αυτοκινήτων, απολύτως κανένα πρόβλημα στην ποιότητα της κλήσης.

- ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ -

Τελικά αξίζουν τα λεφτά τους ; Αν θέλετε τη γνώμη μου, η υπομονή είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Ξεκίνησαν στα 189 ευρώ και σε λιγότερο από 1 μήνα έπεσαν στα 150. Aν μπορείτε να περιμένετε λίγο καιρό, θα υποχωρήσει κι άλλο η τιμή τους. Αν όχι, πιστεύω ότι και στην τωρινή τιμή αποτελούν μια καλή αγορά.

Αξίζει η αναβάθμιση από τα galaxy buds ; Και τα πρώτα buds έχουν πολύ ποιοτικό ήχο, καλή εφαρμογή στο αυτί και πολλές επιλογές τροποποίησης μέσω της εφαρμογής. Παρόλα αυτά εγώ θα πω "ναι" για τους εξής λόγους :

- Nέος σχεδιασμός
- Μεγαλύτερη αυτονομία
- Active noise cancellation
- Πολύ καλύτερη ποιότητα κλήσεων σε εξωτερικές συνθήκες

Αν αυτά για εσάς δεν είναι σημαντικοί παράγοντες, μπορείτε να παραμείνετε στα galaxy buds.

  • Ποιότητα ήχου
  • Μικρόφωνο
  • Ευκολία σύνδεσης
  • Διάρκεια μπαταρίας
  • Άνεση
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μουσική
  • Αντοχή
  • Εφαρμογή
Σου φάνηκε χρήσιμη;

mourtzi1
2
22 στους 35 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Δεν έβλεπα την ώρα να τα πάρω γιατί ήταν όμορφα και στιλάτα. Τις δύο πρώτες μέρες όλα ήταν τέλεια.
Αλλά στη συνέχεια βγήκαν προβληματικά. Τα πάω στη Samsung. Μετά από 20 μέρες με πήραν και μου είπαν ότι είχαν κάποιο πρόβλημα και ότι το είχαν φτιάξει. Τα ακουστικά είχαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Ο συνομιλητής μου δεν με άκουγε. Η εφαρμογή και η εμφάνισή τους είναι καλή, αλλά στη δική μου περίπτωση, δυστυχώς πέταξα 120 ευρώ, αφού δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω. Το ίδιο θέμα είχαν και άλλα άτομα. Κρίμα για μια τόσο μεγάλη εταιρία.

  • Ευκολία σύνδεσης
  • Άνεση
  • Εφαρμογή
  • Διάρκεια μπαταρίας
  • Μουσική
  • Αντοχή
  • Ποιότητα ήχου
  • Μικρόφωνο
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Orestis_Creative
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα ακουστικά τα έχω 3 χρόνια μπορώ να πω ότι είναι πολύ ωραία ακουστικά όπου εφαρμόζουνε πολύ ωραίο στο αυτί ,έχουν πολύ ωραίο ήχο και μπάσο και πολαμβάνεις τις ταινίες σου και τις συνομιλίες σου και τα gaming σου. Εχει και συστήματα καλο εξάλειψης θορύβου , και το touch είναι άμεσο για τις κλείσεις και την ένταση μουσικής που ακούς Δεν θα τα άλλαζα με κανένα ακουστικό προς το παρόν.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Rafaela_Sdrolia94
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Καφέ

    Τα έχω 3 χρόνια και ακόμα δεν έχουν πάθει τίποτα. Συνδέονται πολύ γρήγορα στο κινητό μου (που είναι Samsung) και έχουν πολύ καλό ήχο, μπάσο και noise cancelation.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • AGGELOS_TASSIOS6685
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    η ποιότητα του ήχου άριστη το μπάσο του καλό, αλλά η ένταση απλά μέτρια προς καλή (εγώ δεν έχω θέμα δεν θα έβαζα έτσι και αλλιώς πιο δυνατα) , έχει ρυθμίσεις για καθαρό ήχο δυναμικό με περισσότερο μπάσο κλπ , το noise cancelation μέτριο. στα 80 ευρώ που τα πήρα εγώ είμαι ευχαριστημένος + επειδή έχω samsung και κάνουν καλό, matching

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • m_kon1951
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Tech2Tech

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Πολύ βολικά κι εργονομικα στα 70€ Που τα πήρα Αλλά όπως αναφέρουν και κάποιοι άλλοι τα 150€ που έχουν φτάσει είναι υπερβολικά

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kostas_L84
    3
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Καλά ακουστικά ανάλογα το αυτί, αν θα σου κάτσουν καλά η όχι. Κουράζουν μετά από ώρες. Ο ήχος τους δεν είναι ικανοποιητικά δυνατός με αποτέλεσμα να μην ακούς πολύ καλά αν είσαι σε εξωτερικό χώρο με θόρυβο. Η τιμή που έχουν πάει σήμερα (140€) είναι αστεία. Μέχρι 60€-70€ αξίζουν.

    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Αντοχή
    • Ποιότητα ήχου
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Τα χρησιμοποιώ 2 χρόνια και δεν έχω κανένα παράπονο ως τώρα. Ο ήχος τους είναι αρκετά ποιοτικός έχουν αρκετή ένταση και σχετικά καλό μπάσο. Είναι βολικά για μερικές ώρες συνεχόμενης χρήσης και έχουν καλό fit στο αφτί. Είχαν αγοράσετε στα 60 € τότε οπότε ήμουν χαρούμενος και με τη τιμή. Τώρα που ξεπερνάνε τα 100€ μπορώ να πω ,πως η τιμή τους είναι λίγο τραβηγμένη (όπως και σε όλα τα πράγματα πλεον). Σαν ένα αρνητικό σχόλιο ,θέλουν πολύ συχνά καθάρισμα. Κατά τα άλλα έχουν πολύ καλό μενού και εύκολη συνδεσιμοτητα και δεν μετανιώνω για την αγορά.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ATHANASIOS_GIANNAKAS
    1
    0 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    πρέπει να τα έχεις καρφωνα στα αφτιά σου για της κλήσεις....αν όχι πρέπει να τα φορέσεις να απαντήσεις να απενεργοποιησεις το bluetooth και να το ξανά ενεργοποιήσεις αλλιώς ακούς τον συνομιλη σου σαν ρομπότ...

    • Μικρόφωνο
    • Άνεση
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Εφαρμογή
    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • E.__
    4
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Tech2Tech

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    είναι πολύ καλά -1 αστέρι μόνο και μόνο επειδή ο συνομιλητής μου τις περισσότερες φορές δεν με ακούει καθαρά το πρόβλημα αυτό το έχουν αντιμετωπίσει και άλλοι χρήστες αυτών των ακουστικών.

    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    • Αντοχή
    • Μικρόφωνο
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sumayer_uddin
    1
    0 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Χάλια, εντελώς. Άδικα πλήρωσα. Με 80€ ηπαρχουν πολύ καλύτερα ακουστικά. Σκουπίδια χάλια μαύρα είναι.

    • Ευκολία σύνδεσης
    • Ποιότητα ήχου
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Μικρόφωνο
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kdmadico
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Τα έχω εδώ και 2 μήνες. Συνδέονται αμεσα με Samsung κινητο και ρόλοι. Αν εξαιρέσεις ότι λίγο με ενοχλεί το αριστερό μετά από ώρα χρήσης, αλλά σε αυτό φταίει το αυτί μου, είναι ότι καλύτερο έχω αγοράσει σε ακουστικά. Η μπαταρίες κρατάνε αρκεί να τα βγάζεις πότε πότε.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • MomFot
    4
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Καφέ

    Τα ακουστικά τα έχω 2,5 χρόνια , τα χρησιμοποιώ πάρα πολύ, είμαι ευχαριστημένη από αυτά και έχω να επισημάνω τα εξής:
    Θετικά τους: Ήχος δυνατός εξίσου και το μπάσο. Συνδέεται άριστα και με κινητό το οποίο δεν είναι Samsung, έχεις τον πλήρη έλεγχο τους μέσω της εφαρμογής της Samsung, η μπαταρία τους , αλλά και της θήκης είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Η τοποθέτηση τους στα αυτιά είναι ιδανική , εάν τα συνηθίσεις και ξέρεις να τα βάζεις και το συγκικριμένο χρώμα , πολύ εντυπωσιακό. Είναι ανθεκτικά σε τυχόν πεσίματα σε νερό( ενώ δεν είναι αδιάβροχα) και στο έδαφος. Καθαρίζονται και πολύ εύκολα.
    Αρνητικά τους: Σε κλήσεις, όταν τα φοράω δεν με ακούνε πολύ καλά , τα εξαρτήματα ( τα πτερύγια ) έχουν τσιμπημένη τιμή. Η επισκευή τους , γίνεται σε εξουσιοδοτημένα service μόνο και πρέπει να μπεις στην διαδικασία , να τα αποχωριστείς τουλάχιστον ένα πενταήμερο στην καλύτερη περίπτωση, εάν δεν υπάρχει κάποιο κοντά στην τοποθεσία σου .
    Προσωπικά , είναι άξια της τιμής τους .

    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Μικρόφωνο
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • anastasg
    4
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Τα χρησιμοποιώ κυρίως κατα την διάρκεια τρεξίματος και άθλησης σε εσωτερικό αλλά και εξωτερικό χώρο και είμαι ευχαριστημένος.
    Με το τηλέφωνο (samsung) λειτουργούν τέλεια και δεν έχω προβλήματα ήχου ή αποσυνδέσεις.
    Όταν τρέχω τα συνδέω με το ρολόι garmin fenix 6x και λειτουργούν εξίσου καλά για μουσική.
    Επίσης, κανένα πρόβλημα με τον ιδρώτα.
    Γενικά είμαι ευχαριστημένος και για την τιμή που τα αγόρασα (€50) αποδείχθηκαν εξαιρετικά!
    Τα έχω στην κατοχή μου περίπου ένα χρόνο!

    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Ποιότητα ήχου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • donbaltades
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Μετά από διαφορα buds άλλων εταιρειών φθηνά και πιο ακριβά κατέληξα σε αυτά.
    Η χρήση που τους κανω ειναι καθημερινή, απο 8 εως 10 ωρες τη μέρα για μουσική και συνομιλία σε εξωτερικούς χωρους κατα κύριο λόγο με φασαρία. Εφαρμόζουν πολυ καλα και ξεκούραστα στο αυτί. Η ποιότητα ήχου εξαιρετική, οι συνομιλητές μου μετα απο καιρό με αλλα buds με ακούνε εξαιρετικά ακομα κ στο αμαξι με ανοιχτα παραθυρα. Το anc μονο δεν ειναι τοσο ενεργο όπως σε αλλων εταιρειών αλλα δεν το χρησιμοποιώ ποτε.
    Για εμενα η καλύτερη επιλογή στα χρηματα αυτα, 65,00€.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mr_Fortune
    4
    9 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    VFM για μένα. Προτιμώ τα "φασόλια" από τα ακουστικά που βουλώνουν στο αυτί. Αυτό τα κάνει να μην είναι τόσο αποδοτικά το active noice cancellation, αλλά επαρκεί οριακά. Μπαταρία 4 ώρες χωρίς να μπουν στην θήκη, όπου σε 10-15 λεπτά έχουν ανεβεί αρκετά σε ποσοστό φόρτισης. Αν το συνδυάσετε με άλλα προϊόντα Samsung, είναι πολύ πολύ καλύτερη η εμπειρία (πχ έχω το Α53 και το Galaxy Watch 4).
    Συστήνονται, ιδιαίτερα αν πέσει και άλλο η τιμή τους.
    Με Samsung (τουλάχιστον) υποστηρίζει και reverse charging της θήκης, δηλαδή συνδεεις το κινητό και την θήκη μόνο με ένα καλώδιο Type-c to type-c και το κινητό σου, φορτίζει την θήκη (για τις δύσκολες ώρες)

    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Μικρόφωνο
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • AlexGR
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Με μία λέξη άψογα. Συνδέονται αμέσως σε κινητό OnePlus μόλις τα φοράω, εφαρμόζουν μια χαρά (δεν τα έχω δοκιμάσει σε τρέξιμο/γυμναστική) και η ποιότητα του ήχου είναι πολύ καλή. Προσωπικά δεν αντιλαμβάνομαι διαφορά είτε μιλάω με αυτά είτε με το ακουστικό/μικρόφωνο του κινητού. Τα χρησιμοποιώ πάνω από έναν χρόνο, δεν μου παραπονέθηκε ποτέ κανείς ότι δεν με ακούει καθαρά. Στην τιμή που βρίσκονται δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sbull
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Δεν έχω καταφέρει να χρησιμοποιήσω σωστά τον έλεγχο αφής στα ακουστικά παρά τις οδηγίες και την "εκπαίδευση" μέσω της εφαρμογής. κατά τα άλλα είναι πολύ καλά και με δυνατό, καθαρό ήχο. Ο συνομιλητής με ακούει γενικά καλά, ενώ στις ταινίες και μουσική είναι άψογα. Δε με κουράζουν ακόμη και μετά από ώρες στα αυτιά μου.

    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Μικρόφωνο
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gate2
    2
    3 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Τα έχω σχεδόν ένα χρόνο. Από ποιότητα ήχου για τα δικά μου γούστα είναι οκ. Τα έχω χρησιμοποιήσει και στο τζιμ και σε συνομιλίες. Η κατασκευή τους είναι πολύ ιδιαίτερη οπότε υπάρχει περίπτωση να μην σας βολεύουν. Η αλήθεια είναι ότι τα πήρα για να τα χρησιμοποιώ περισσότερο στην δουλειά καθώς είμαι οδηγός.... Δεν βολεύουν καθόλου, ειδικά αν πρέπει να τα φοράς για πολλές ώρες.... Δεν θα τα πρότεινα....

    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Ποιότητα ήχου
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Jekonomos
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    πολύ καλή εφαρμογή και αυτονομία, αλλά υστερούν σε πιστότητα.
    επειδή έχω δοκιμάσει καλά ακουστικα, νομίζω ότι τα συγκεκριμένα είναι λίγο flat στον ήχο που βγάζουν.
    το noise cancellation δουλεύει ικανοποιητικά.

    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Ποιότητα ήχου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kostasiour
    4
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Στα συν (+)
    - οικονομικά (όταν εκαναν 55 €)
    - μπορούν να φορεθούν και με full face κράνος για να ακούς (δεν συγκρινεται με bt κρανους βεβαια)
    - μπορείς να δείς που βρίσκονται με την εφαρμογή smart things της samsung
    - μπορείς να τα εναλλάσεις σε άλλες συσκευές όπως λαπτοπ
    - το noise cancellation μου φαίνεται οκ σε απλες συνθήκες
    - εχουν αντέξει κάποιες τουμπες

    Στα μείον (-)
    - έχω συχνά θέματα με την σύνδεση και δεν ακούω/ακουγομαι καλά με τον συνομιλητή μου, αν φερω το κινητό διπλα τους καποιες φορές λύνεται το πρόβλημα αλλα ακυρώνει καπως το σκοπο του "hands free"
    - δεν ταιριάζουν πολύ καλά σε όλα τα αυτιά, είναι κυρίως για μεγαλύτερα αυτιά και όχι μικρά, οπότε όσοι έχουν μικρά αυτιά ας το έχουν υπόψην.
    - στην χρήση με το κράνος θέλουν προσοχή όταν βγαίνει το κράνος καθώς μπορεί να βγουν απο το αυτί και να πέσουν κάτω
    - το noise cancellation στο κράνος δεν λειτουργεί σωστά στην δική μου περίπτωση

    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Μικρόφωνο
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mariosbonats
    1
    5 στους 27 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Απορώ με τα σχόλια που βλέπω. Τα ακουστικά όταν τα φοράς και έχεις το κινητό στην τσέπη δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Συνέχεια σπάει ο ήχος και φυσικά δεν μπορείς να να ακούσεις μουσική, ούτε και να μιλήσεις με τον συνομιλητή σου. Δυστυχώς, το διαπίστωσα αφού τα πήρα και δεν επιστρέφονται (skroutz plus)! Τώρα, αν κρατάς το κινητό στο χέρι και "βλέπει" τα ακουστικά δεν υπάρχει πρόβλημα αποσυνδεσεων. Επίσης πιο αργή απόκριση στα αγγίγματα σε σχέση με τα buds+ που είναι πιο άμεση. Γενικά, κλαίω τα 67 ευρώ που έδωσα!

    • Ευκολία σύνδεσης
    • Μικρόφωνο
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    • Ποιότητα ήχου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • n.drosos25
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Είναι πολύ ποιοτικά. Έχουν πολύ καλά ηχεία και μικρόφωνα,αλλά η εφαρμογή τους μέσα στο αυτί μπορεί να είναι προβληματική για κάποιους ανθρώπους.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Konstantinos8567
    3
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Tech2Tech

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    To noise cancelling είναι πρακτικά ανύπαρκτο, καλύτερα να μην το είχε καν σαν επιλογή. Πέρα από αυτό έχουν πολύ ωραίο design και τίμιο ήχο για τα λεφτά τους. Αλλά άμα κάποιος θέλει το noise cancelling ας ψάξει για αλλά ακουστικά.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Effie_Milonaki
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Απίστευτα ακουστικά, σε χρήση κυρίως για meetings όταν βρίσκομαι εκτός αλλά και εντός σπιτιού. Άνετα, τέλειος ήχος και μικρόφωνο. Συνδέθηκαν μέσα σε δευτερόλεπα με xiaomi.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ShamRam
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    αγορα στα 60 ευρω , πολυ τιμια, καλη συνδεση καλη επαφη στο αυτι ας φαινεται περιεργο, ακους πολυ καλα τον συνομιλητη δεν κανει αποσυνδεσεις και λοιπα προβληματα.
    το μονο αρνητικο δεν λειτουργει τοσο καλα το Noise cancelation, o συνομιλιτης ακουει διαφορους θορυβους εντονα. Αλλα στην συγκεκριμενη τιμη ειναι τα καλυτερα που εχω βρει.

    Μη πατε σε οτιδηποτε φθηνοτερο, γιατι θα υπολειτουργει

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GERASSIMOS_KAMPITSIS
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Θετικά: Πολύ καλός ήχος και για εμένα και για τους συνομιλητές μου. Καλή γενικά ανταπόκριση στις εντολές touch (απάντηση- τερματισμός κλήσης, αυξομείωση έντασης κλπ.) Μέτρια εφαρμογή στ' αυτιά, με μία μικρή αίσθηση ότι μπορεί να "πέσουν".
    Αρνητικό: Η θήκη τους με τα ακουστικά μέσα, αν πέσει κάτω ανοίγει πολύ εύκολα και φεύγουν τ' ακουστικά. Μου έπεσαν απ΄ το χέρι στο δρόμο (ευτυχώς είχα καλή θήκη προστασίας της spigen), άνοιξε η θήκη τους και "ψάρευα" τ' ακουστικά στο δρόμο... Ευτυχώς φαίνονται ανθεκτικά και δεν έπαθαν τίποτα ούτε γρατζουνιά, όμως θεωρώ απαράδεκτο ν' ανοίγει σε πτώση με τόση ευκολία η θήκη τους...

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mpachosgr
    1
    5 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Διαφημίζεται noise cancelling αλλά απλα δεν λειτουργεί. Αποτυγχάνει να μειωσει ακομα και τους πιο χαμηλούς ηχους οπως το ανεμιστηρακι του υπολογιστή.

    • Μικρόφωνο
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • chalkiadakismanolis
    3
    0 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μικρή δυναμικοτητα μπαταρίας εξαντλείται γρήγορα. Να ελέγχετε στα χαρακτηριστικά τη χωρητικότητα ενέργειας της μπαταρίας.

    • Ευκολία σύνδεσης
    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • pdudis

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Η ποιότητα κατασκευής είναι καλή. Ωστόσο, δεν μου εφαρμόζουν σωστά στα αφτιά με συνέπεια να πέφτουν έπειτα από 10 λεπτά χρήσης (ακολούθησα τις οδηγίες σωστής τοποθέτησης και δοκίμασα τα μεγαλύτερα λαστιχάκια, αλλά μάταια). Η δυνατότητα ακύρωσης θορύβου δεν έχει και πολύ νόημα σε τέτοιου τύπου ακουστικών, και δεν είδα ιδαίτερη μείωση εξωτερικών ήχων όταν την ενεργοποίησα.

    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Αντοχή
    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

1447 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
maria9876

δυο ερωτησεις
αν δεν κατεβασω την εφαρμογη δεν συνδεονται για μουσικη;
δουλευουν και για iphone;

Effie_Milonaki

Χρειάζονται την εφαρμογή. Νομίζω δουλεύουν σε iphone, ρίξε μια ματιά στα χαρακτηριστικά τους

roussosvut

Τα ακουστικα τα εχει χρησιμοποιησει κανει με Xiaomi κινητο? Εχουν καλη συμβατοτητα δουλευει η εφαρμογη τους?

Ckarath

Δουλεύουν με όλα τα κινητά. Προσωπικά τα έχω χρησιμοποιήσει σε Xiaomi κινητό και συνδέονται αυτόματα άμα έχεις ανοιχτό το bluetooth. Αλλά θα χρειαστεί να κατεβάσεις και την εφαρμογή Galaxy Buds Live.

Supervisor28

Θέλω να μου πείτε αν έχουν καλό μικρόφωνο και ο συνομιλητής σου σε ακούει χωρίς να ουρλιάζεις. Εχω δεινοπαθησει με ακουστικά το τελευταίο τρίμηνο. Ευχαριστώ

nikos0300

Δεν υπηρχε ποτε παραπονο πως δεν ακουγομαι και γενικοτερα ειμαι σιγανοφωνος οταν μιλαω στο τηλεφωνο

Petros Kalou

καλησπερα ειχα αγορασει πριν χρονια τα Sony MDR-XB510AS τα οποια εχουν δυνατη ενταση μπασα και πολυ καλη ποιοτητα. Προσφατα δοκιμασα κατι ασυρματα ακουστικα xiaomi των 30 ευρω και ηταν παρα πολυ κατώτερα. Ακουγοντας το ιδιο τραγουδι και με τα δυο ακουσστικα ηταν λες και αγουγα διαφορετικο τραγουδι με το καθενα. Ποσο budget χρειαζεται για να βρω αντιστοιχη ποοτητα με τα sony σε ασυρματα ακουστικα; και αν υπαρχει καποια προταη .Ευχαριστω

Δες όλες τις ερωτήσεις (11)

Παρόμοια προϊόντα

Samsung Galaxy Buds Live Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης Mystic WhiteSamsung Galaxy Buds Live Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης Mystic WhiteSamsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης GraphiteSamsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης GraphiteSamsung Galaxy Buds FE Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης ΛευκάSamsung Galaxy Buds FE Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης ΛευκάSamsung Galaxy Buds FE Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης GraphiteSamsung Galaxy Buds FE Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης GraphiteSamsung Galaxy Buds2 Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης GraphiteSamsung Galaxy Buds2 Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης Graphite
από 168,97 €από 118,78 €από 67,79 €από 58,90 €από 109,90 €
ΚατασκευαστήςSamsungSamsungSamsungSamsungSamsung
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΕίδοςEarbudIn-earIn-earIn-earIn-ear
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες