DJI Osmo Mobile 4 Gimbal Κινητού με Σταθεροποιητή 3 Αξόνων και 15 ώρες λειτουργίας Γκρι
Gimbals Κινητών

DJI Osmo Mobile 4 Gimbal Κινητού με Σταθεροποιητή 3 Αξόνων και 15 ώρες λειτουργίας Γκρι Κωδικός: 24531326

Το DJI Osmo Mobile 4 είναι ένας αναδιπλούμενος σταθεροποιητής που έχει σχεδιαστεί για να συμπληρώνει το smartphone σας, επιτρέποντάς σας να ξεκινήσετε αμέσως την εγγραφή. Ο μαγνητικός σφιγκτήρας...

Δες όλη την περιγραφή

Το DJI Osmo Mobile 4 είναι ένας αναδιπλούμενος σταθεροποιητής που έχει σχεδιαστεί για να συμπληρώνει το smartphone σας, επιτρέποντάς σας να ξεκινήσετε αμέσως την εγγραφή. Ο μαγνητικός σφιγκτήρας τηλεφώνου και η θήκη μαγνητικού δακτυλίου επιτρέπουν την εύκολη λήψη κάθε φορά που θέλετε να καταγράψετε τις αγαπημένες σας στιγμές. 

Δες όλη την περιγραφή
To προϊόν δεν υπάρχει πλέον στο Skroutz

Περιγραφή

Το DJI Osmo Mobile 4 είναι ένας αναδιπλούμενος σταθεροποιητής που έχει σχεδιαστεί για να συμπληρώνει το smartphone σας, επιτρέποντάς σας να ξεκινήσετε αμέσως την εγγραφή. Ο μαγνητικός σφιγκτήρας τηλεφώνου και η θήκη μαγνητικού δακτυλίου επιτρέπουν την εύκολη λήψη κάθε φορά που θέλετε να καταγράψετε τις αγαπημένες σας στιγμές. 

Προηγμένες λειτουργίες

  • ActiveTrack 3.0: Η λειτουργία ActiveTrack 3.0 αναγνωρίζει τους ενήλικες, τα παιδιά και τα κατοικίδια με μεγάλη ακρίβεια ακόμα και εν κινήσει.
  • Story Mode: Δεν είσαι σίγουρος για το πώς να κάνεις μαγνητοσκόπηση ή επεξεργασία; Δοκίμασε τα πρότυπα δημιουργικού με το πάτημα της λειτουργίας Story για να είσαι ενήμερος ενώ τραβάς συναρπαστικά βίντεο.
  • DynamicZoom: Δοκίμασε το εντυπωσιακό «εφέ Hitchcock», ένα δημιουργικό πλάνο ζουμ που προσφέρει αίσθηση Χόλιγουντ με ελάχιστη προσπάθεια. Θέλεις να βρίσκεσαι σε πολλά μέρη ταυτόχρονα; Η λειτουργία CloneMe δημιουργεί ένα επικό πανόραμα από πολλές φωτογραφίες, σε παύση.

Για ακόμα πιο ενδιαφέρουσες λήψεις

  • SpinShot Mode: Περίστρεψε το κινητό σου για εντυπωσιακά κυκλικά πλάνα.
  • Αργή κίνηση: Τράβηξε λήψεις σε αργή κίνηση για να μη σου ξεφεύγει καμία λεπτομέρεια.
  • Πλάνο 240°: Τράβηξε πανοραμική φωτογραφία ή βίντεο υψηλής ευκρίνειας χρησιμοποιώντας τις κινήσεις σου ή με αντίστροφη μέτρηση.
  • Gesture Control: Έλεγξε απομακρυσμένα το OM 4 με μια κίνηση, είτε τραβάς selfie είτε ομαδική φωτογραφία.Το DJI OM 4 απλοποιεί κάθε κατάσταση, δημιουργώντας την πιο βελτιωμένη εμπειρία λήψης.

Κατασκευαστής

DJI

Χαρακτηριστικά

Βάρος
390 gr
Διάρκεια Μπαταρίας
15 hrs
Συμβατότητα
Android, iOS
Δυνατότητες
3-Axis Stabilization, Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία
Μέγιστο Φορτίο
290 gr
Χρώμα
Γκρι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 15
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • ioangalan2

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ εύκολη χρήση και αποθήκευση λόγω μεγέθους (Ειδικά μετά την μετάβαση απο το Osmo 2). Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και καλή μπαταρία.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Hayate_style_
    2
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    σαν gimbal τέλειο αλλά.Η dji να κοιτάξει το app της που συνδέεται το gimbal το dji mimo που έχει bug τόσους μήνες κ δεν ανοίγει κ να δώσει λίγο έμφαση στα android κινητά τα οποία δεν μπορεί να παρέχει το 100% τον δυνατοτήτων μέσω του app μιας κ η καταγραφή βίντεο κ οι φωτογραφίες ποιοτικά είναι χαλια (παρολο που εχω samsung note 10+) και πολυ απλά καταλήγεις να ανοίγεις την φωτογραφική του κινητου σου κ να λειτουργεις απο το κινητό κ οχι όχι απο το app που θα μπορούσες να τα κάνεις όλα μέ του gimbal τα κουμπιά

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Εργαλείο το οποίο θα πρέπει να έχουν όλοι όσοι τους αρέσει να τραβάνε βίντεο για πιο καλές λήψεις και αποτελέσματα! Πολύ εύκολο στην χρήση, η εφαρμογή που συνεργάζεται έχει τρομερές δυνατότητες για δημιουργία και επεξεργασία βίντεο! Η μπαταρία του είναι σα να μην τελειώνει ποτέ, και επίσης χρησιμοποιείται και σαν power bank. Χρησιμοποιώ iPhone pro max και παρόλο το μέγεθος και το βάρος του τηλεφώνου, δεν έχει κανενα πρόβλημα!!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • anastasioucwg
    4
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι ένα απίστευτο εργαλείο με πολύ καλές δυνατότητες. Σου δίνει το κάτι παραπάνω στη φωτογραφία και στην κινηματογράφηση. Έχει πολλές επιπλέον λειτουργίες που θα έπρεπε να είναι βασικές στα μενού των κατασκευαστών κινητών. Το έχω χαρεί αρκετά αλλά έχω να προσθέσω μετά από ένα χρόνο τα κάτωθι αρνητικά που με έχουν λίγο βγάλει από τα ρούχα μου:
    - διαθέτω το samsung S21 ultra και πέρα ότι συχνά κάνει αποσυνδέσεις, δε δίνει όλες τις δυνατότητες του κινητού (αργή κίνηση, διαφορετικοί φακοί, εναλλαγή frames κ.α.) που σίγουρα θα το έκαναν ακόμα πιο καλό εργαλείο στα χέρια.
    - αρκετές φορές και δε ξέρω άμα πρέπει να το πάω για τσεκάρισμα αλλά δίνει συνεχώς κλίσεις διαφορετικές του ορίζοντα, με αποτέλεσμα να σου χαλάει αρκετά πλάνα και ειδικά όταν θέλεις να τραβήξεις κάτι αρκετά γρήγορα.
    Κατά τα άλλα είναι απίστευτο εργαλείο με τέλειες δυνατότητες.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Christos_Moraitis75
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κορυφαία επιλογή. Χαίρομαι που το πήρα τελειοποιεί τα βίντεο μου και τις λήψεις μου. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jacobsanto
    5
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    DJI Εκτοσ απο τα Drone γραφει ιστορια και στα Gymbal για κινητα. Οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα . Money for value οτι καλυτερο κυκλοφορει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vsiorikis
    5
    9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι τόσα πολλά που μπορείς να κάνεις που πραγματικά για έναν ερασιτέχνη όπως εγώ είναι υπέρ αρκετό. Το πήρα για να έχω σταθερότητα στα βίντεο αλλά με τα κουμπιά αλλά και την εφαρμογή μπορούν να σε κάνουν πραγματικό σκηνοθέτη! Νομίζω αξίζει να το πάρει κανείς που τώρα ξεκινάει θα έχει ένα πολύ καλό μηχάνημα στα χέρια του που δεν θα τον απογοητεύσει. Η μπαταρία του κρατά πάρα πολύ και μπορείς να φορτίσεις και το κινητό σου από αυτήν. Κουμπιά και σκανδάλη πολύ εργονομικά και η τοποθέτηση του κινητού με τον μαγνήτη δεν με προβλημάτισε ποτέ παρά με διευκόλυνε. Συστήνεται

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • THanasis_Mpersianis3931
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ειναι εξαιρετικό στην σταθεροποίηση, βγάζεις πολυ σταθερα πλάνα κι εχει διαφορες λειτουργίες η εφαρμογή, ωστόσο κάντε μια έρευνα το πως θα λειτουργεί με την συσκευή που έχετε η εφαρμογή. Δεν υποστηριζει όλες τις λειτουργίες για ολες τις συσκευές. Στα iphone μονο υποστηριζει τα πάντα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Athinodoros_Polichronidis
    2
    21 στους 33 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η αληθεια ειναι πως πριν την αγορα δεν εκανα ερευνα και δεν ηξερα πως λειτουργει με κινητα που για την οικονομικη μου δυνατοτητα ειναι πολυ ακριβα ( >600€ ) Αλλα δεν με πειραζει και τοσο. (ψαξετε γι αυτο: Osmo Mobile 4, Phone Compatibility List - DJI )
    Το λειτουργησα 5-6 φορες. Μια μερα τα μοτερ αρχισαν να τρεμουν και σταματουν μολις αναψει.

    Επικοινωνησα με το κατάστημα που το αγόρασα και μου είπαν να κάνω update το firmware μηπως και φτιάξει.
    Και για να γίνει αυτο, θελει iphone XS και πάνω!!
    Θα επανέλθω με ενημέρωση.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • OKALITEROS.GR
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Νόμιζα ότι θα μου πάρει καιρό να το μάθω αλλά δεν ήταν τίποτα τελικά. Σε μερικές ώρες βλέποντας τα ενσωματωμένα βίντεο οδηγιών τα έμαθα όλα γρήγορα. Το πρόγραμμα που δημιουργεί αυτόματα βίντεο είναι τέλειο.,

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • VASSILIS_MAZARIS
    5
    5 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι ένα τέλειο εργαλείο !

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GManGR
    5
    33 στους 35 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν έχει διάφορες από το 3. Η ουσιαστική διαφορά είναι ο μαγνήτης που εμένα με βολεύει πάρα πολύ. Έχω το iPhone 11 Pro Max. Συγχρονίζει πολύ εύκολα, μπορείς να βγάλεις το τηλέφωνο και ενεργοποιείται το stand by μέχρι να επιστρέψεις τη συσκευή στη θέση της. Απαραίτητο αξεσουάρ για όσους χρησιμοποιούν τη κάμερα του κινητού για περισσότερο κινηματογραφικά πλάνα. Θα συμφωνήσω και με το φίλο που έγραψε κάπου ότι το gimbal χάνει την αξία του αν δεν συνδεθεί με ένα πολύ καλό κινητό. Τότε παίρνεις το μέγιστο της απόδοσης.

    Πολύ καλή αγορά! Το προτείνω ανεπιφύλακτα για όσους έχουν το 2, κάποιο πολύ φτηνό ή καθόλου!! Όσοι έχουν το 3 και δεν είναι (gadget freak) δεν νομίζω να αξίζει να διαθέσουν χρήματα μόνο για το μαγνήτη.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • paniero9079
    5
    13 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    φανταστικό gimbal με απίστευτες λειτουργίες! πανευκολο στην χρηση ακομα και για αρχάριουα χρήστες.. συστήνεται ανεπιφύλακτα..

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Aρχοντη
    5
    13 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    κατοχος του εδω και περιπου 15 ημερες!
    απιστευτες λειτουργιες και ειδικα oi πανοραμικες του ειναι καταπληκτικες!
    αριστη συνεργασια με το huawei p40pro
    υποστηριζει πολυ καλα την καμερα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αξιόλογο προϊόν για έναν μη επαγγελματία.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ειναι τέλειο. Πολύ έξυπνο κατασκευή

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Συγχρονίζει πολύ εύκολα,Πολύ καλή αγορά! Το προτείνω ανεπιφύλακτα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλό προϊόν και εύκολη χρήση με την μαγνητική βάση

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

106 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
lagouko

ναι βέβαια μια χαρά δουλεύει, μέχρι 290gr σηκώνει

NIKOS_TSOUTSAS

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ξερει καποιοσ αν ειναι συμβατο ΜΕ ΤΟ SAMSUNG GALAXY S21 ULTRA????

anastasioucwg

Όχι πλήρως δυστυχώς. Χρησιμοποιεί μόνο βασικές δυνατότητες.

balak__

Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος σε iPhone 13 pro max η τουλάχιστον σε 12 pro max?

aenaos15

Το χρησιμοποιω με 13 pro max και δεν εχω κανενα προβλημα. Ν ασημειωσω οτι χρησιμοποιβ και τη θηκη του κινητου.

Greek_Walker

Καλησπέρα σας
Εχω samsung galaxy 52 σε ποιο επίπεδο δουλεύει το gimbal Είδα την λίστα δεν είναι μέσα δηλαδή δεν θα μπορέσω αν το αγοράσω να λειτουργισω το application?
Πως μπορώ να βρω gimbal για το κινητό μου που Να δουλεύει σε όλη την γκάμα των δυνατοτήτων?

Δες όλες τις ερωτήσεις (17)

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες