Adler AD-6610 Επιτραπέζια Ηλεκτρική Ψησταριά Σχάρας 3000W με Καπάκι και Ρυθμιζόμενο Θερμοστάστη 40x30εκ.
Ηλεκτρικές Ψησταριές

Adler AD-6610 Επιτραπέζια Ηλεκτρική Ψησταριά Σχάρας 3000W με Καπάκι και Ρυθμιζόμενο Θερμοστάστη 40x30εκ. Κωδικός: 24549466

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Επιφάνεια Ψησίματος: 30x40cm
  • Αντικολλητική επίστρωση
  • Αποσπώμενο καλώδιο ρεύματος
  • Περιλαμβάνεται σπάτουλα

Με δύο διαφορετικές επιφάνειες ψησίματος (λεία και αυλακωτή).

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί ψήνει ομοιόμορφα και είναι εύκολη στη χρήση της.

Δες όλη την περιγραφή
64,90
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+14,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 3 τεμάχια

από 64,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 64,90 €

  2. 64,90 €

  3. 64,90 €

  4. 74,95 €

  5. 64,90 €

  6. 64,90 €

  7. 64,90 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    64,90 €

  9. 64,90 €

  10. 77,88 €

  11. 81,69 €

Περιγραφή

Διαφορετικές Επιφάνειες για Ιδανικό Ψήσιμο

Η ψηστιέρα - γκριλιέρα, είναι εξοπλισμένη με δύο επιφάνειες ψησίματος: επίπεδη για άτομα που τους αρέσουν τα παραδοσιακά ψητά κρέατα και κυματοειδές, για τους λάτρεις του χαρακτηριστικού μοτίβου ψησίματος!

Εύκολη Ρύθμιση Θερμοκρασίας

Το κουμπί ρύθμισης θερμοκρασίας σας επιτρέπει να επιλέξετε 5 διαφορετικά επίπεδα, ώστε να μπορείτε να προετοιμάσετε τα πάντα στη σχάρα χωρίς να ανησυχείτε ότι τα ευαίσθητα προϊόντα θα καούν μετά από λίγα λεπτά.

Ισχύς έως 3000W για Κάθε Τύπο Ψησίματος

Με ισχύ έως 3000W θα διευκολύνει την προετοιμασία ακόμη μεγαλύτερων μερίδων κρέατος για όλη την οικογένεια. Η πλάκα θέρμανσης έχει αντικολλητική επίστρωση, η οποία θα μειώσει την ποσότητα του λίπους που χρησιμοποιείται για το ψήσιμο.

Πρακτικό Γυάλινο Καπάκι

Διαθέτει προστατευτικό γυάλινο καπάκι για εύκολο μαγείρεμα σε εσωτερικούς χώρους. Εγκλωβίζει αποτελεσματικά τις οσμές και διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία ψησίματος. Ταυτόχρονα μπορείτε να παρακολουθείτε ευκολότερα το ψήσιμο των φαγητών. Τέλος, διαθέτει θερμομονωμένη λαβή προκείμενο να μπορείτε με άνεση και ασφάλεια να σηκώνετε το καπάκι.

Μάθε Περισσότερα..

  • Γυάλινο καπάκι
  • Επιφάνεια Ψησίματος: 30x40cm
  • Πλάκα θέρμανσης με αντικολλητική επίστρωση
  • Δύο επιφάνειες ψησίματος: λεία πλάκα και σχάρα
  • Ομαλή ρύθμιση θερμοκρασίας (5 επίπεδα)
  • Λειτουργία διατήρησης της θερμοκρασίας
  • Αποσπώμενο καλώδιο ρεύματος με θερμοστάτη
  • Θερμομονωτικές λαβές
  • Περιλαμβάνεται σπάτουλα
  • Πηγή ισχύος: 220-240V ~50/60Hz
  • Ονομαστική ισχύς: 2200W
  • Μέγιστη ισχύς: 3000W

Κατασκευαστής

Adler

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τοποθέτηση
Επιτραπέζια
Ισχύς
3000 W
Τύπος Ψησίματος
Λεία Πλάκα, Σχάρα

Αποσπώμενα Μέρη

Αποσπώμενη Αντίσταση
Όχι
Αποσπώμενη Πλάκα/Σχάρα
Ναι
Αποσπώμενο Δοχείο
Όχι

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Ρυθμιζόμενος Θερμοστάτης
Ναι
Raclette
Όχι
Ανοξείδωτη
Όχι
Αλουμινίου
Όχι
με Καπάκι
Ναι

Διαστάσεις Επιφάνειας Ψησίματος

Μήκος Επιφάνειας
40 εκ.
Πλάτος Επιφάνειας
30 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • sotirisgeorg
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Techstores

    Πρώτη φορά αγοράζω ψησταριά. Δεν το είχα ως τώρα με το ψήσιμο. Πάρα πολύ εύκολη στην χρήση. Διάβασα απο άλλους χρήστες πως βάζοντας την θερμοκρασία στο 4 και όχι στο 5 δεν τα καίει και τα ψήνει πολύ καλά. ΙΣΧΥΕΙ........ όλα έτοιμα σε πολύ λίγο χρόνο και το καπάκι βοηθά πολύ ειδικά όταν θες να ψήσεις μέσα στο σπίτι. Κρατάει όλες τις μυρωδιές

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikospaschentis
    5
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετικη αγορα. Σιγουρα θα την προτεινα σε καποιον που θελει να ψηνει στο σπιτι γρηγορα ,ευκολα και νοστιμα ΨΗΤΑ(οχι βραστα)....και με πανευκολο καθαρισμα!!! Εννοειται οτι μεταφερεται πανευκολα παντου. Προσωπικα ψηνω στο 4 και το πολυ σε μιση ωρα με το καπακι κλειστο ειναι ετοιμα!!!
    Οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης ειναι ολα καλα...το χερουλι στο γυαλινο καπακι εχει βιδωσει μια χαρα.... ολα αφαιρουνται ευκολα και πλενονται γρηγορα χωρις να μενουν υπολλειματα απο καμενα λιπη κτλ. Τωρα καποιος μπορει να ρωτησει με το ρευμα τι γινεται : αν συμφερει , ποσο καίει κτλ.
    Δεν το γνωριζω ακομη αλλα δε νομιζω οτι ειναι άξιο λόγου οταν ψηνεις μονο για μιση ωρα και ειναι ετοιμο γευμα mix grill για 4 ατομα!!! (οταν μιση ωρα θελει προθερμανση μονο το grill του φουρνου ).
    Ημουν μεταξυ αυτης και μιας ψησταριας υγραεριου....σιγουρα κερδιζεις σε κατι και χανεις σε κατι αλλο.
    Πιστευω οτι εκανα καλυτερη επιλογη διαλεγοντας αυτη. Εξαρταται απο την χρηση που θελεις να κανεις. Ο χρονος θα δειξει.

    • Ποιότητα ψησίματος
    • Μέγεθος επιφάνειας ψησίματος
    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Καθαρισμός
    • Εύκολη χρήση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ομοιομορφία ψησίματος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • KONSTANTINOS_KARYSTINOS9684
    5
    10 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ετοιμαστείτε για super περιγραφή! Μ' αρέσει να βοηθάω όσο μπορώ, γιατί κι εγώ εμπιστεύομαι και βασίζομαι πολύ στις κριτικές.
    Λοιπόν, για να γνωριστούμε: είμαι από τους καμένους με τις φορητές ηλεκτρικές ψησταριές, που έχουν αποδειχθεί στον αιώνα της τεχνητής νοημοσύνης ένας γρίφος για δυνατούς λύτες. Η Adler είναι η τέταρτη που παίρνω για το εξοχικό (τις πρώτες δύο τις επέστρεψα κατευθείαν, την τρίτη τη φορτώθηκα και θα την έχω για να ψήνω.....πίτες για σουβλάκια! χαχα).
    Έδωσα βάση σ' αυτό που γράφει και ο Άγγελος, ότι μια ψηστιέρα ΠΡΕΠΕΙ να έχει πολλά watt. Αυτό είναι και το μυστικό για σίγουρη επιτυχία. Με κάτω από 2.200w δεν ψήνεις, βράζεις.... δεν πα νά 'χει καπάκι κλπ, θέλει δύναμη.
    Σήμερα λοιπόν η παρθενική της και είχα αγωνία όπως καταλαβαίνετε (δεν άντεχα κι άλλη αποτυχία, έλεος πια).
    Η ψηστιέρα λοιπόν είναι απίθανη. Επιτέλους μια ψηστιέρα που ψήνει γρήγορα, ομοιόμορφα παντού, αποτελεσματικά και νόστιμα.
    Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες (όταν δημοσιευθούν), έβαλα 4 καλαμάκια χοιρινά, μία μπριζόλα χοιρινή και ένα φιλέτο στήθος κοτόπουλο (κομμένο και ανοιγμένο στη μέση για να μην είναι παχύ).
    Χρόνο ψησίματος ξέχασα (απ' την αγωνία μου) να κρατήσω, αλλά στο μισάωρο ήταν όλα έτοιμα άνετα. Αυτό που με εξέπληξε ευχάριστα ήταν ότι όλα έγιναν απίθανα τρυφερά!!! και νόστιμα. Κανένα τους δε στέγνωσε (ειδικά το κοτόπουλο είναι περίεργο στο ψήσιμο). Μου θύμισε επαγγελματικό ψήσιμο σε ταβέρνες!!! (τον θερμοστάτη τον είχα στο 4).
    Όσον αφορά αυτό που έχει επίσης αναφερθεί στις κριτικές για "προβληματικό" χερούλι στο καπάκι και με είχε τρομάξει τόσο που δίσταζα να την παραγγείλω, προσωπικά δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Δείτε όμως στις φωτογραφίες μου, ότι υπάρχει και μία διάφανη τάπα από σιλικόνη, που εφαρμόζει εσωτερικά της τρύπας (μαζί με ροδέλα και βίδα) και απ' έξω το χερούλι μόνο του. Στη δικιά μου και τοποθετώντας τα έτσι, το χερούλι είναι μπετόν αρμέ.
    Πάμε και στο "μετά", το καθάρισμα δηλαδή. Δεν θυμάμαι τί είχα διαβάσει αν πλένεται στο πλυντήριο πιάτων, αλλά προτίμησα να την πλύνω στο χέρι όταν κρύωσε. 4 τμήματα είναι προς πλύσιμο: το γυάλινο καπάκι, η εστία ψησίματος, η πλαστική βάση και το ταψάκι.
    Το ταψάκι το τύλιξα με αλουμινόχαρτο (όπως κάνω πάντα στις ψηστιέρες) και τό 'βγαλα πεντακάθαρο και στεγνό. Να το τυλίγετε και να στερεώνετε το αλουμινόχαρτο με σελοτέϊπ να μη μετακινείται. Όντως είναι πολύ ρηχό, αλλά λίγα λίπη έσταξαν, οπότε δεν υπήρξε πρόβλημα.
    Το γυάλινο καπάκι καθαρίζει πανεύκολα (δε μαζεύει και τίποτα ιδιαίτερο).
    Η εστία είναι η πιο μπελαλίδικη, αλλά με μπόλικο υγρό πιάτων και τη μαλακή πλευρά από το σφουγγάρι κουζίνας, γίνεται τζιτζί. Μία αίσθηση λίπους παραμένει ως υφή όταν την ακουμπάς, αλλά είναι ανεπαίσθητη. Εννοείται ΔΕΝ χρησιμοποιούμε την πλευρά του σφουγγαριού με το σύρμα, γιατί θα χαραχθεί η πλάκα. Η αντίσταση είναι πολύ έξυπνα κρυμμένη στο κάτω μέρος της εστίας, ενσωματωμένη πλήρως και μη προσβάσιμη. Αυτό βοηθάει απόλυτα στο πλύσιμο χωρίς φόβο ότι θα πάρει νερά και θα κάνει μπουμ.
    Τέλος, η πλαστική βάση ίσα που πιτσιλιέται ελάχιστα στις άκρες και καθαρίζει πανεύκολα (αυτή θέλει προσοχή, γιατί όντως το πλαστικό της στα πλαϊνά είναι πολύ λεπτό και σίγουρα σπάει εύκολα).
    Συμπερασματικά: μη χαλάτε τη ζαχαρένια σας και τα λεφτά σας δεξιά και αριστερά σε "φτηνιάρικες" λύσεις και πειραματισμούς. Πάρτε αυτήν, μία φορά και ξενοιάστε! (χαίρομαι τόσο όταν βάζω αβίαστα 5άρια).

    EDIT 23/08/23: Μετά το δεύτερο ψήσιμο και πλύσιμο (προχτές), σήμερα που πήγα να την ανάψω, μού ρίχνει το ρελέ. Προφανώς έχει πάρει νερό κάπου μέσα. Έβαλα πιστολάκι μπας και στεγνώσει, τίποτα. Τώρα την έχω στη βεράντα στον ήλιο. Ελπίζω να στεγνώσει και να δουλέψει ξανά, γιατί αλλιώς θα εγκαταλείψω το θέμα ψηστιέρα. Με τόση τεχνολογία παντού γύρω μας, μια ηλεκτρική ψηστιέρα χωρίς προβλήματα δεν μπορούμε να έχουμε.... βαρέθηκα πια....

    • Ποιότητα ψησίματος
    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Καθαρισμός
    • Εύκολη χρήση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ομοιομορφία ψησίματος
    • Μέγεθος επιφάνειας ψησίματος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • aggel1975
    5
    15 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ήθελα μια ψησταριά ηλεκτρική με πολλά watt και με καπάκι γιατί παρατήρησα ότι τα πλατό ψησίματος με πολλά watt είχαν τις καλύτερες κριτικές!! το καπάκι βοηθά στον περιορισμό των οσμών και στην συγκράτηση της θερμοκρασίας , βοηθώντας το ψήσιμο σε ((βάθος))!! . Μπορώ να πω ότι όλα αυτά τα βρήκα στο προϊόν αυτό είναι η μοναδική ψησταριά με αντικολλητική επιφάνεια ( εύκολο καθάρισμα) που έχει δύναμη (2000-3000 watt) στο ψήσιμο με αποτέλεσμα θεαματικό σαν επαγγελματικό πλατό !! η επιφάνεια είναι πολύ μεγάλη και μοιράζεται σε {{ ριγέ }}και επίπεδη επιφάνεια , στην επίπεδη ψήνονται τα μπιφτέκια. Η θερμοκρασία που την έχω δοκιμάσει είναι στο 4 έχει και 5 .Το μόνο αρνητικό είναι το υλικό στο χερούλι από το γυάλινο καπάκι και τα πλαστικά μέρη θέλουν προσοχή αλλά τό πλατό και το καπάκι είναι πολύ στιβαρή κατασκευή!! Αν παρατηρήσω κάτι θα επανέλθω!!

    • Ποιότητα ψησίματος
    • Ταχύτητα ψησίματος
    • Μέγεθος επιφάνειας ψησίματος
    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Καθαρισμός
    • Εύκολη χρήση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Marika_Niora
    4
    9 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ψήνει πολύ καλά, έχει ένταση, μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι στη βίδα του χερουλιού στο γυάλινο καπάκι. Κουνιέται πολύ, είναι εντελώς χαλαρό και σου δημιουργεί ανασφάλεια έτσι και το σφίξεις περισσότερο βγαίνει εντελώς το χερούλι.

    • Ποιότητα ψησίματος
    • Ταχύτητα ψησίματος
    • Μέγεθος επιφάνειας ψησίματος
    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Εύκολη χρήση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Καθαρισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Ποιότητα ψησίματος
    • Μέγεθος επιφάνειας ψησίματος
    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Καθαρισμός
    • Εύκολη χρήση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ομοιομορφία ψησίματος
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα ψησίματος
    • Ταχύτητα ψησίματος
    • Μέγεθος επιφάνειας ψησίματος
    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Καθαρισμός
    • Εύκολη χρήση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα ψησίματος
    • Ταχύτητα ψησίματος
    • Μέγεθος επιφάνειας ψησίματος
    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Εύκολη χρήση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Καθαρισμός
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα ψησίματος
    • Ταχύτητα ψησίματος
    • Μέγεθος επιφάνειας ψησίματος
    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Καθαρισμός
    • Εύκολη χρήση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

105 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (4)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες