Gigabyte G27QC VA Curved Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165Hz
Οθόνες Υπολογιστών

Gigabyte G27QC VA Curved Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165HzΚωδικός: 24566204

Η gaming οθόνη υπολογιστή G27QC της Gigabyte έχει ανάλυση 2560x1440 και διαγώνιο 27 ίντσες. Εξοπλισμένη με VA panel, αποδίδει ζωντανά χρώματα και η εικόνα της έχει υψηλή αντίθεση. Είναι κυρτή (curved) ώστε να έχετε πιο φυσική εμπειρία θέασης, μεγαλύτερο βάθος εικόνας και ευρύτερο οπτικό πεδίο, για να μην κουράζονται εύκολα τα μάτια. Η QHD ανάλυση σας...
Δες όλη την περιγραφή

  • Ανάλυση: 2560x1440
  • Ρυθμός Ανανέωσης: 165Hz
  • Δυνατότητες & Λειτουργίες: USB Hub
  • Τύπος Σύνδεσης: DisplayPort, HDMI
281,02
ΠαράδοσηΤρί, 15 Οκτ - Τρί, 05 Νοε
+35,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Θα χρειαστείς μαζί

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 281,02 €

Περιγραφή

Η gaming οθόνη υπολογιστή G27QC της Gigabyte έχει ανάλυση 2560x1440 και διαγώνιο 27 ίντσες. Εξοπλισμένη με VA panel, αποδίδει ζωντανά χρώματα και η εικόνα της έχει υψηλή αντίθεση. Είναι κυρτή (curved) ώστε να έχετε πιο φυσική εμπειρία θέασης, μεγαλύτερο βάθος εικόνας και ευρύτερο οπτικό πεδίο, για να μην κουράζονται εύκολα τα μάτια. Η QHD ανάλυση σας επιτρέπει να έχετε περισσότερα παράθυρα ανοιχτά στην επιφάνεια εργασίας και πιο λεπτομερή εικόνα σε παιχνίδια και editing. Έχει ρυθμό ανανέωσης 165Hz, που προσφέρει καθαρή εικόνα και λιγότερο motion blur στα παιχνίδια. Τέλος, η οθόνη διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία, οπότε δεν θα χρειαστείτε οπωσδήποτε ηχεία υπολογιστή.

Για να εκμεταλλευτείτε πλήρως τα χαρακτηριστικά της οθόνης σας, χρειάζεται να έχετε κάρτα γραφικών που μπορεί να τα υποστηρίξει.

  • Ανάλυση: 2560x1440
  • Ρυθμός Ανανέωσης: 165Hz
  • Δυνατότητες & Λειτουργίες: USB Hub
  • Τύπος Σύνδεσης: DisplayPort, HDMI

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Panel
VA
HDR
Όχι
Curved
Ναι
Βαθμός Καμπυλότητας
1500R
UltraWide
Όχι
Διαγώνιος
27 "
Ανάλυση
2560x1440
Αντίθεση
3000 :1
Ρυθμός Ανανέωσης
165 Hz
Aspect Ratio
16:9

Εργονομία Βάσης

Ρύθμιση Κλίσης
Όχι
Ρύθμιση Ύψους
Όχι
Κατακόρυφη Περιστροφή
Όχι
Οριζόντια Περιστροφή
Όχι
Δυνατότητα Επιτοίχιας Τοποθέτησης (Vesa)
100 x 100 mm

Συνδεσιμότητα

Τύπος Σύνδεσης
DisplayPort, HDMI

Έξτρα Χαρακτηριστικά

Είδος Monitor
Gaming Monitor
Ηχεία
Ναι
Δυνατότητες & Λειτουργίες
USB Hub
Eye Comfort
-
Χρώμα
Μαύρο

Ενεργειακή Ετικέτα

Κατανάλωση Ενέργειας
30 kWh/1000h
Ενεργειακή Κλάση
G

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • CoolJ
    4
    10 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω μια 27 Curved Samsung C27F390. Την έχω αρκετά χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Θα πω την εμπειρία μου ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ με αυτήν λοιπόν.

    Κάνω photo/video edit, βλέπω ταινίες, Youtube , internet browsing και παίζω FPS παιχνίδια καμιά φορά (τύπου COD Warzone).

    Θετικά:
    +Πολύ καλό contrast
    +Πολύ καλά χρώματα με ακρίβεια
    +Καλή απόκριση
    +QHD ανάλυση
    +USB3.0 Hub στην πλάτη
    +Έξοδο ακουστικών
    +Μικρότερα bezels απο Samsung
    +Περιλαμβάνει καλώδια (HDMI & DP)

    Αρνητικά:
    - Έχει backlight bleeding και ghosting (ορατό σε μαύρο φόντο)
    -Δεν είδα ΤΡΕΛΕΣ διαφορές από την Samsung που ειναι σχεδόν 5 ετών που να δικαιολογεί το κόστος
    -Tα χρώματα της Samsung είναι ανακριβή και θαμπά μπροστά της αλλά τα 1080p video φαίνονται καλύτερα στην Samsung λόγω της native 1080p ανάλυσης.
    -Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να πιάσετε τα 165HZ/ FPS ειδικά σε απαιτητικά παιχνίδια (πx. Warzone) ειδικά αν βάλετε QHD ανάλυση μόνο αν έχετε 3070 κάρτα γραφικών και πάνω. Μην πέφτετε στην παγίδα του marketing των υψηλών Hz. Μην την αγοράσετε για αυτό.
    -Τα ηχεία που έχει έχουν κάτω του μετρίου ήχο
    -Η πλειοψηφία του internet/ταινίες/youtube είναι προς το παρόν 1080p και δεν θα δείτε διαφορές, τα 720p video φαίνονται πιξελιασμένα (κάτι που δεν γινόταν στην παλιά μου οθόνη λόγω μικρότερης ανάλυσης)
    -To menu/software OSD Sidekick που έχει είναι μέτριο και αργό να φορτώσει.
    -Δεν είδα διαφορά FREESYNC (1st gen.) στο gaming στην παλιά Samsung 72Ηz με αυτήν!

    --Η ανάλυση είναι native QHD που έχει πολλά αρνητικά τα οποία εξηγώ από κάτω
    --Οτιδήποτε βάλετε σε χαμηλότερη ανάλυση (ειδικά games) φαίνεται άθλιο
    --Αν δειτε video στο Youtube σε ανάλυση 720p και κάτω φαίνεται χάλια
    --Τα εικονίδια και τα προγράμματα φαίνονται αρκετά μικρότερα (αλλα διορθώνεται)
    --Το μενού και το software που έχει ειναι μέτριο

    Την βάση δεν την χρησιμοποίησα καθώς την έβαλα σε δική μου VESA βάση.
    Γενικά καλή αγορά, αλλά δεν θα έδινα πάνω από 200 ευρώ να την αγοράσω. Προτείνω να πάρετε το 1080p monitor.
    Είναι πολύ νωρίς για 2K+4K!
    ****UPDATE ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ:****
    Ότι έχω γράψει παραπάνω εξακολουθώ να υποστηρίζω ακράδαντα. Το OSD Sidekick software για καποιο λόγο σταμάτησε να λειτουργεί και βγάζει σφάλμα. Το esupport.gigabyte.com που έχει η Gigabyte έχει 10 μέρες να μου απαντήσει στο ticket που έχω ανοίξει. Δεν βελτιώθηκε η εικόνα της Gigabyte στα μάτια μου.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • carogta
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλά χρώματα επιπέδου IPS. Τα μαύρα φυσικά πολύ καλά λόγω VA. Το gsync δουλεύει άψογα με nvidia κάρτες χωρίς προβλήματα η flickering. Η ποιότητα κατασκευής άριστη από την συσκευασία ακόμη. Το γεγονός ότι έχει ηχεία (απλή χρήση) είναι ένα ακόμη θετικό. ΠΑΡΑ πολλές επιλογές για την εικόνα - gaming και πολύ καλό και εύκολο χειρισμό από το joystick. To ghosting υπάρχει (όπως σε όλα τα va) αλλά η gigabyte έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στις ρυθμίσεις για να το ελαχιστοποιήσει. Εάν αυξήσεις την αντίθεση εξαφανίζεται. Backlight bleed υπάρχει λίγο μόνο στο απόλυτο μάυρο, αλλά δεν φαίνεται σε οποιοδήποτε βίντεο σε αντίθεση με τα Ips που δεν βλέπονται!! Γενικά πρόκειται για μια πολύ καλή οθόνη με πολλές ρυθμίσεις που μπορείς να την φέρεις στα μέτρα σου!!! Τα ηχεία είναι μοναδικό χαρακτηριστικό για την κατηγορία! Θεωρώ πως σε αυτά τα χρήματα είναι VFM λόγω 165 hertz, ποιότητα εικόνας, κατασκευής και ηχεία!!!!

    • Εικόνα
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Άνεση
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Guybrush_Threepwood14
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η οθόνη με εργοστασιακές ρυθμίσεις για μένα που ήρθα από μια TFT LCD με τύφλωσε, παίζοντας όμως με τις ρυθμίσεις και κατεβάζοντας το brightness μπορώ να πω ότι η ποιότητα της εικόνας είναι φανταστική. Πλέον είναι ξεκούραστη ακόμα και μετά από ώρες. Τα 165hz στα παιχνίδια είναι το κάτι άλλο ghosting δεν έχω δει καθόλου, ίσως και γιατί το pc μου είναι όλο χτισμένο AMD. Για τα λεφτά της την προτείνω!

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Γωνία θέασης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Elit90
    5
    18 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιπον παιδες , εφαγα 2 μερες κοιτοντας τεστ στο rtings.com απο τα πιο αξιοπιστα και αναλυτικα site για review οθονης , Τα ορια μου ηταν τα εξεις δεν ηθελα να δωσω πανω απο 370€ , με αυτα τα λευτα ηθελα 1440p , 144 hz , 27" και καλη εικονα . Κατεληξα σε αυτη μετα απο πολυ τηγανισμα στον εγγεφαλο μελετωντας και τις πιο ακραιες λεπτομεριες και συγκρίνοντας πανω απο 14 εναλακτικες οθονες ανταγωνιστων . Οταν την παρηγκειλα πριν 2 βδομαδες δεν ειχε ουτε ενα review αλλα την πηρα με κλειστα τα ματια και καταληγω να πω οτι ειναι η απολυτη vfm επιλογη στα 320€ που την πηρα

    Λοιπον η οθονη μετα απο τις καταληλες ρυθμισεις με το OSD και κατεβαζοντας το καταληλο ICC Profile απο το rtings.com , εχει τρομερη χρωματικη αποδοση (υποστηριζει και HDR) , εχει αρκαιτα δυνατη φωτεινοτητα (την εχω στο 50% μονιμα οταν διαβαζω και παλυ μου φενεται πολυ) , ενωειται τρομερό μαύρο αφου ειναι VA και εχει 3800 contrast , κυρτη και 165hz τι αλλο να ζητησεις . Να διευκρινίσω οτι για να παιξει στα 165hz και για να λειτουργήσει το freesync και το hdr πρεπει να συνδεθει με display port που τα περισσοτερα laptop δεν εχουν οπως και το δικο μου Η προηγουμενη οθονη που ειχα ηταν μια IPS της eizo , η foris fs2434 αγορασμενη το 2014 400€ , οποιος εχει ψαχτει απο οθονες ξερει τι σημαινει το ονομα eiso στον χωρο απο αποψη χρωματων , ολοι οι γραφιστες και φωτογραφοι EISO εχουν .
    Ε λοιπον θα πω οτι παρολο που ειναι VA και υπαρχει η φημη οτι εχουν χειροτερη χρωματικη ποιοτητα απο τις IPS πλεων κατι τετοιο στο gaming δεν μου εγινε αντιληπτό μιλαμε για τρομερα χρωματα και τρομερα μαυρα ταυτοχρονα ! Αναιτα την συγκρίνω με την eiso βεβαια μιλαμε και για τεχνολογια 6 χρονια πριν . Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι τεχνολογιες αλλαξαν και πλεων εχεις τρομερη χρωματικη ποιοτητα και με VA panel , ισως ακομα και με TN

    Την δοκιμασα σε δυο λαπτοπ , σε ενα με μια Gtx 980m και στο αλλο με την rtx 2060 . Σε αυτο που ειχε την gtx 980m (η οποια υποστιριζε max 120hz) , η οθονη μου εκανε αρκαιτο ghosting κυριως οταν υπηρχε εντονο κοκκινο με σκουρο φοντο πισω του , παρολο τον πειραματισμό με τις ρυθμησεις overide το ghosting σε αυτες τις συγκεκριμενες σκοινες μειωθικε ελαχιστα . Παρολαυτα ενα μικρο ghosting ειναι φυσιολογικο να υπαρχει στις VA οθονες φημιζονται γιαυτο ...

    Στο δευτερο λαπτοπ ομως με την rtx 2060 και 144hz πραγματικα τα εσπασε , πραγματικα χαρικα γιατι εκανα πολύ καλή επιλογή . Ghosting δεν εχω δει ακομα ισως ηταν αποτελεσμα του συνδιασμου καρτας γραφικων και οθονης ή να ειχε να κανει με τα 120 hz . backlit bleeding που ειπε το αλλο το παιδι πιο κατω επισης δεν μου εχει γινει καθολου αντιληπτό , flickering που λεει το αλλο παιδι ακομα πιο κατω ενωει το ghosting το οποιο το ανελυσα , το flickering που λεει ειναι αλλο πραγμα

    Εν κατακλειδι αν κατεληξες οτι θες VA παρτην με κλειστα τα ματια , η αλλιως κανε την δικια σου ερευνα και φαε μερικες μερες καψιμο στο rtings.com . Αν θες IPS τοτε εχει το ιδιο μοντελο σε ips απλα κανει κανα 60αρι παραπανω .

    Οι ρυθμισεις μου για gaming

    custom profile OSD
    contrast : 100
    brightness :100
    gama 1
    color vibrance 13
    overide : balanced ή speed (αναλογως το game και το ghosting)
    gama enhance 11
    super resolution 1
    freesync on
    overdrive balanced (για μειωμενο ghosting)

    NVIDIA COLOR settings
    contrast 80
    gama 0.90
    color vibrance 80

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόκριση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Στέλιος 123
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ως VA monitor τα παει εξαιρετικά συγκριτικά με άλλα με το μόνο κακό της,το οποίο εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί, να είναι το backlight bleeding όπως όλα τα VA monitor. Πολύ εύχρηστο menu και το μόνο που χρειάστηκε να ρυθμίσω ήταν η αναλογία rgb(R:87 G:84 B:100 ), με τη φωτεινότητα ρυθμισμένη στο 50 για γενική χρήση . Η κατασκευή πολύ ποιοτική και έχει σταθερή βάση .Δεν παρατήρησα flickering ή ghosting και αποδίδει πολύ καλά και στα 165fps, με την ποιότητα στα 1440p να είναι φοβερή .Για την τιμή και τα χαρακτηριστικά της, θα τη συνιστούσα σε όλους όσους σκοπεύουν να ξοδέψουν ένα παρόμοιο ποσό για οθόνη .

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • rospie2002
    3
    4 στους 30 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    κοιταξτε κατι αλλο καλυτερα σε ολα μετρια ειναι μην μπαινω σε λεπτομεριες.παρατηρησα αρκετο flickering sta 165 hz οχι οταν μειωσα στα 120 hz.οταν το βαζεις fast response σου φευγει το κεφαλι απο την ζαλαδα.performance kai balance στα games με περισσοτερο ms φυσικα...αλλα δεν ζαλιζεσαι τουλαχιστον στα 1st person games.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

17 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Matthaios_Kia

2 ερωτήσεις.!
1η έχει παρατηρήσει κανείς Flickering;
2η πως είναι το μαύρο της οθόνης;

Δες όλες τις ερωτήσεις (4)

Παρόμοια προϊόντα

Gigabyte G27QC VA Curved Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165HzGigabyte G27QC VA Curved Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165HzGigabyte G27QC A VA Curved Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165HzGigabyte G27QC A VA Curved Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165HzGigabyte G27Q IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 144HzGigabyte G27Q IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 144HzSamsung Odyssey G55C VA HDR Curved Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165HzSamsung Odyssey G55C VA HDR Curved Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165HzLG UltraGear 27GR75Q-B IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGLG UltraGear 27GR75Q-B IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTG
από 281,02 €από 244,57 €από 234,66 €από 219,00 €από 214,00 €
ΚατασκευαστήςGigabyteGigabyteGigabyteSamsungLG
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Διαγώνιος27 "27 "27 "27 "27 "
Περισσότερα χαρακτηριστικά