Dell MSA20 Βάση Γραφείου Οθόνης έως 38" με Βραχίονα
Βάσεις Οθόνης Υπολογιστή

Dell MSA20 Βάση Γραφείου Οθόνης έως 38" με Βραχίονα Κωδικός: 24639959

Μεγιστοποιήστε τον χώρο του γραφείου σας, με αυτόν τον βραχίονα μίας οθόνης Dell – MSA20 που υποστηρίζει την τοποθέτηση τόσο του συστήματος υπολογιστή όσο και της οθόνης. Εγκαταστήστε εύκολα μια οθόνη...

Δες όλη την περιγραφή

Μεγιστοποιήστε τον χώρο του γραφείου σας, με αυτόν τον βραχίονα μίας οθόνης Dell – MSA20 που υποστηρίζει την τοποθέτηση τόσο του συστήματος υπολογιστή όσο και της οθόνης. Εγκαταστήστε εύκολα μια οθόνη Dell UltraSharp ή Σειράς P με το σύστημα γρήγορης αποσύνδεσης και τοποθετήστε επιλεγμένα συστήματα OptiPlex Micro, Ultra ή Wyse στην οθόνη, κυριολεκτικά χωρίς...

Δες όλη την περιγραφή
135,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 131,82 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 131,82 €

  2. 144,95 €

  3. 156,10 €

  4. 165,18 €

  5. 172,35 €

  6. 147,10 €

  7. 149,77 €

  8. 191,50 €

  9. 130,10 €

  10. 142,10 €

  11. 131,00 €

  12. 145,18 €

  13. 192,90 €

  14. 164,56 €

  15. 131,80 €

  16. 142,10 €

  17. 142,10 €

  18. 135,00 €

  19. 159,99 €

  20. 135,30 €

  21. 246,09 €

  22. 130,26 €

  23. 142,10 €

Περιγραφή

Μεγιστοποιήστε τον χώρο του γραφείου σας, με αυτόν τον βραχίονα μίας οθόνης Dell – MSA20 που υποστηρίζει την τοποθέτηση τόσο του συστήματος υπολογιστή όσο και της οθόνης. Εγκαταστήστε εύκολα μια οθόνη Dell UltraSharp ή Σειράς P με το σύστημα γρήγορης αποσύνδεσης και τοποθετήστε επιλεγμένα συστήματα OptiPlex Micro, Ultra ή Wyse στην οθόνη, κυριολεκτικά χωρίς εργαλεία. Η ενσωματωμένη υποδοχή διαχείρισης καλωδίων με κλιπ μπορεί να συγκρατήσει έως και 10 καλώδια, διατηρώντας το γραφείο σας καθαρό και τακτοποιημένο.

Κατασκευαστής

Dell

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τοποθέτηση
Γραφείου
Τύπος
με Κλίση, Βραχίονας, με Περιστροφή
Χρώμα
Μαύρο

Όρια

Πλήθος Οθονών
1
Μέγιστη Διάσταση Οθόνης
38 "
Μέγιστο Φορτίο
10 kg

Δυνατότητες

Vesa Mount
100 x 100 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 4
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • kouridakis
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Techstores

    Για hp z38'', σοβαρή οθόνη 8-9 κιλά
    Εύκολη τοποθέτηση. Πολλές κινήσεις, μένει όπου την πας.
    Ακλόνητη. Μπετό.
    Μη τσιγκουνευτείτε, αξίζει κάθε ευρώ, και λίγα είναι

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • lamargos
    4
    20 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Techstores

    Είναι ο τρίτος βραχίονας που χρησιμοποιώ στον προσωπικό μου υπολογιστή (οι προηγούμενοι δύο απλά τοποθετήθηκαν σε άλλους υπολογιστές στο γραφείο). Είχα τον Dell MSSA18, από τον οποίο είχα μείνει σχετικά ικανοποιημένος αλλά ήθελα μεγαλύτερο εύρος στο ύψος της οθόνης και για αυτό τον λόγο τον αντικατέστησα με το κορυφαίο value for money βραχίονα της Brateck LDT13-C012, ο οποίος για τα λεφτά του είναι απλά ασυναγώνιστος και εξαιρετικός από άποψη ποιότητας και λειτουργίας! Έλα μου όμως που η γυναίκα μου γκρίνιαζε γιατί ο βραχίονας της Brateck ήταν πιο "σφιχτός" στις κινήσεις και γενικά δεν μετακινούταν τόσο εύκολα όταν καθόταν στο γραφείο μου και ήθελε να αλλάξει τη θέση της οθόνης ως προς το ύψος και την απόσταση.... Οπότε μετά από αρκετή γκρίνια το πήρα απόφαση και είπα να ξοδευτώ (για να γλιτώσω από τη γκρίνια και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο πλήρωνα όσο - όσο) και κατέληξα στο συγκεκριμένο βραχίονα για να κρατήσει την οθόνη μου Dell Ultrasharp 25 ιντσών ελπίζοντας ότι η μετακίνησή της και η ρύθμιση της θέσης της θα είναι πολύ πιο άνετη από τον προηγούμενο βραχίονα.

    Ο βραχίονας είναι πάρα πολύ καλός και θέτει υψηλά στάνταρ όσον αφορά την ποιότητα και την εργονομία. Η συναρμολόγησή του είναι παιχνιδάκι και μπορεί να στηρίξει είτε οθόνες της Dell είτε οποιαδήποτε άλλη οθόνη VESA. Είναι στιβαρός και μπορεί να σηκώσει οθόνη μέχρι 38 ίντσες. Η βάση του καταλαμβάνει στο γραφείο ένα κομμάτι διαστάσεων 11x11 cm, οπότε φροντίστε το γραφείο σας να έχει και το απαραίτητο βάθος από την άκρη του ώστε να κουμπώσει σταθερά. Έχει κανάλι για την όδευση των καλωδίων (ρεύματος, usb, εικόνας κτλ) και γενικά έχει μια σοβαρή - επαγγελματική και "τακτοποιημένη" εμφάνιση. Η μετακίνηση της οθόνης γίνεται πανεύκολα με το ένα χέρι, δεν είναι σφιχτός παρά μόνο στη ρύθμιση καθ' ύψος (και κυρίως όταν θέλετε να σηκώσετε την οθόνη), όπου απλά χρειάζεται να πιάσετε την οθόνη και με τα δύο χέρια. Σε αντίθεση με τον Brateck LDT13-C012 δε "χαλαρώνει" και δε χρειάζεται σφίξιμο με το πέρασμα του χρόνου. Μπορείτε να τοποθετήσετε την οθόνη όπου ακριβώς θέλετε, έχει ιδιαίτερα μεγάλο εύρος κινήσεων και θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ή περίεργο όσο ψηλά ή χαμηλά, πίσω ή μπροστά του θέλει να την τοποθετήσει ενώ ενδείκνυται κυρίως για όσους χρειάζεται να μετακινούν την οθόνη τους συχνά και θέλουν να την επαναφέρουν σχετικά εύκολα. Έχει επίσης διάφορες ρυθμίσεις για να τον φέρετε ακριβώς στα γούστα σας αλλά και δικλείδες ασφαλείας, που αναφέρονται αναλυτικά στο manual της Dell αλλά και σε βιντεάκια στο διαδίκτυο (ενδεικτικά https://www.youtube.com/watch?v=sJ-M27RLazA ). Είναι ίσως από τους πιο ποιοτικούς και εργονομικούς βραχίονες της αγοράς και ο καλύτερος που έχει βγάλει η Dell (έχω δει από κοντά και χρησιμοποιήσει και τον MSSA18 και τον MSA14), γεγονός που εξηγεί και την υψηλότατη τιμή.

    Συνοψίζοντας είναι ένας εξαιρετικός βραχίονας σε υψηλή τιμή που θα καλύψει και τον πιο απαιτητικό για πολλά πολλά χρόνια. Ωστόσο, εάν θέλετε ένα βραχίονα και δε χρειάζεται να μετακινείτε την οθόνη και να αλλάζετε τη θέση της συχνά τότε καλύτερα να κινηθείτε σε κάτι πιο φθηνό και πρακτικό (πχ τον Brateck LDT13-C012) μιας και ο βραχίονας αυτός όσο καλός και να είναι δεν είναι value for money. Η τιμή των περίπου 150 είναι σίγουρα υψηλή για βραχίονα, όσο καλός και να είναι αλλά εγώ από την άλλη γλίτωσα την γκρίνια της γυναίκας μου οπότε για εμένα προσωπικά άξιζε την οικονομική υπέρβαση. Από την άλλη δεν αλλάζεις κάθε χρόνο βραχίονα και είναι πιο πιθανό να κρατήσετε αυτό τον βραχίονα και να αλλάξετε δυο και τρεις οθόνες σε βάθος χρόνων, οπότε από την άποψη αυτή αξίζει ως επένδυση για το μέλλον γιατί είναι ένα προϊόν, που σίγουρα θα το κρατήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Pkoukou
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ ποιοτική βάση. Πανεύκολη στη συναρμολογηση, δέχθηκε μια Dell 25" την οποία την μετακινει φυσικά για πλάκα.
    Έχει δυνατότητα για 180 και 360 περιστροφή, καθώς και κανάλι καλωδίων. Είναι πραγματικά τέλεια!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Morganella
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    πολυ καλη βαση κουμπωνει απευθειας χωρις βιδες στην πλατη της dell ultrasharp 3219Q .μετακινειται πανευκολα λες και η οθονη ειναι πουπουλο.πολυ εργονομικη και μεγαλη ταξη στα καλωδια

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τρομερή κατασκευή και ποιοτική!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

74 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
dimitriszournatzidis

Καλησπέρα σας, θα μπορούσε κάποιος να μου πει όταν το άνω μέρος της βάσης πηγαίνει παράλληλα με τον τοίχο (΄όπως σε μία απο τις φωτογραφίες) ούτως ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο τείχο η οθόνη, πόσα εκατοστά είναι απο τον τείχο η οθόνη; Με ενδιαφέρει να ξεφορτωθω την "μαμά" βάση της οθόνης μου γιατί πιάνει πολύ χώρο κ θελω εναν τροπο η οθόνη να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο τείχο. Ευχαριστω !

Dionysis_Sofos

Καλησπέρα, η απόσταση τοίχου με το vesa mount είναι ακριβώς στα 9cm με τον βραχίωνα να ακουμπάει ολόκληρος τον τοίχο. Από 'κει και πέρα λαμβάνεις υπόψιν σου και το πάχος της οθόνης σου.

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες