Clever Clean 060066 Σκούπα Ρομπότ με Wi-Fi Λευκή
Σκούπες Ρομπότ

Clever Clean 060066 Σκούπα Ρομπότ με Wi-Fi ΛευκήΚωδικός: 24689021

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Κάδος: 350 ml
  • Αυτονομία: 120 min
  • Κάλυψη χώρου: 120 τμ
  • Wi-Fi

Η σκούπα ρομπότ CleverClean διαθέτει κάδο με χωρητικότητα 350ml και προσφέρει αποτελεσματικό καθάρισμα για όλους τους τύπους δαπέδων.

Δες όλη την περιγραφή
-30% για αυτή την αγορά
Λήξη: 15/09/2024

79,90 €

55,93€

από Cleverproducts

ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+8,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 79,90 €

Περιγραφή

Ούτε 1, Ούτε 2, Αλλά 3 Λειτουργίες Ταυτόχρονα!

Πρόκειται για μια εξαιρετικά έξυπνη συσκευή καθαρισμού 3 σε 1, καθώς είναι η μοναδική που υποστηρίζει 3 λειτουργίες ταυτόχρονα. Χάρη στον μεγάλο κάδο της θα απορροφά κάθε σκουπιδάκι που βρίσκεται στο δρόμο της. Ακόμα η τοποθέτηση πανιών με μικροΐνες παρέχει τέλεια απόδοση στο ξεσκόνισμα αλλά και στο σφουγγάρισμα υγρών που μπορεί να έχουν χυθεί!

Μικρή στο Μάτι… Μεγάλη στην Απορρόφηση!

Για αποδοτικό καθαρισμό, η έξυπνη σκούπα αξιοποιεί την τεχνολογία της, η οποία της παρέχει τη δυνατότητα να απορροφά με πίεση αέρα ως και 1000Pa. Η εξαιρετική αυτονομία της (60-100 λεπτά) επιτρέπει τον καθαρισμό έως και 150τμ, πολλές φορές χωρίς να χρειάζεται να την φορτίζετε συνέχεια! Διαθέτει 11 WATT πραγματική ισχύς!

Τίποτα δεν της Ξεφεύγει!

Οι 2 δυναμικές βούρτσες συμβάλλουν αποτελεσματικά στον καθαρισμό των πιο δύσκολων σημείων του σπιτιού κάνοντας το να φαίνεται απλό και εύκολο! Σε συνδυασμό με την έξυπνη διαδρομή καθαρισμού που ακολουθεί τίποτα δε θα μένει ακαθάριστο!

Πάντα Προσεκτική!

Χάρη στους αισθητήρες ανίχνευσης εμποδίων και σκαλοπατιών αλλά και στην μοναδική ρόδα 360 μοιρών που διαθέτει καταφέρνει να πετυχαίνει τη μέγιστη απόδοση καθαριότητας καθώς δημιουργεί έξυπνους ελιγμούς σκουπίσματος!

Δεν Ενοχλεί, δεν Φέρνει Αντιρρήσεις και Δεν θα σας Προδώσει Ποτέ!

Εξαιρετικά βολική σκούπα στη χρήση, στην μεταφορά και στην αποθήκευση. Προσαρμόζεται σε κάθε χώρο του σπιτιού. Είναι τόσο διακριτική που μπορεί να σκουπίζει ενώ εσείς κοιμάστε! Πλέον ο χρόνος σας θα είναι περισσότερος!

Προσαρμόζεται σε Όλους τους Τύπους Δαπέδων!

Μήπως το κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας έχει άλλο τύπο πατώματος; Μήπως μετακομίσατε σε νέο σπίτι; Μήπως έχετε χαλιά; Δεν υπάρχει πρόβλημα η απόδοση της σκούπας παραμένει πάντα σταθερή και αποτελεσματική καθώς κινείται και καθαρίζει το ίδιο άνετα σε κάθε επιφάνεια!

Πάρτε τον Έλεγχο στα Χέρια σας.

Με την έξυπνη σύνδεση της σκούπας με το κινητό σου μέσω wifi το σκούπισμα θα μοιάζει παιχνιδάκι, εσείς όποτε θέλετε μπορείτε να ελέγχετε τη σκούπα από το κινητό όπως θα ελέγχατε ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο! Τη βάζετε σε λειτουργία και της δίνετε εντολές που να πάει, τι να σκουπίσει, πως να σκουπίσει και όλα αυτά από την οθόνη του κινητού σας!

Κατασκευαστής

Clever (Σκούπες Ρομπότ)

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Χωρητικότητα Κάδου
350 ml
Διάρκεια Φόρτισης
60 min
Διάρκεια Μπαταρίας (Αυτονομία)
120 min
Θόρυβος
65 dB
Απορρόφηση
1000 Pa
Χρώμα
Λευκό
Κάλυψη Χώρου
120 m²

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Πλοήγηση
με Αισθητήρες
Σφουγγάρισμα
Όχι
Αυτόματη Φόρτιση
Όχι
Αυτόματο Άδειασμα Κάδου
Όχι
Smart
Ναι
Καθάρισμα Χαλιών
Ναι
Πολλαπλή Χαρτογράφηση
Όχι
Επιλογή Περιοχών Σκουπίσματος (No-Go Zones)
Όχι

Διαστάσεις

Ύψος
10 cm
Πλάτος
28 cm
Βάθος
28 cm

Smart Ιδιότητες

Συνδεσιμότητα
Wi-Fi
Smart Οικοσύστημα
Δε Διαθέτει

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

11 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν