Tafarm Lactopet Υποκατάστατο Μητρικού Γαλακτος Για Νεογέννητα Γατάκια 200g
Συμπληρώματα Διατροφής Γάτας

Tafarm Lactopet Υποκατάστατο Μητρικού Γαλακτος Για Νεογέννητα Γατάκια 200gΚωδικός: 24694235

  • Κατάλληλο για νεογέννητα γατάκια
  • Περιέχει λιπαρά οξέα, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα που προάγουν την ευζωία και τη σωστή ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Κατάλληλο για νεογέννητα γατάκια
  • Περιέχει λιπαρά οξέα, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα που προάγουν την ευζωία και τη σωστή ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος
8,70
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 8,30 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 11,00 €

  2. 8,30 €

  3. 10,47 €

  4. 13,00 €

  5. 9,60 €

  6. 8,70 €

  7. 9,60 €

  8. 9,00 €

  9. 10,00 €

  10. 10,00 €

  11. 9,80 €

  12. 9,90 €

  13. 13,20 €

Περιγραφή

  • Κατάλληλο για νεογέννητα γατάκια
  • Περιέχει λιπαρά οξέα, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα που προάγουν την ευζωία και τη σωστή ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος

Χαρακτηριστικά

Είδος
Γάλα
Δράση
για Ενίσχυση Ανοσοποιητικού
Catnip
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 3
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 3
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Το γάλα αυτό μεγάλωσε ορφανό γατάκι από την ημέρα της γέννησής του μέχρι και τις 5 εβδομάδες!
    Δεν θήλασε ποτέ από την μαμά του, και όμως τα κατάφερε να παίρνει κανονικά βάρος με τάισμα ανά 2 ώρες στην αρχή και μετά σταδιακά πιο αραιά (βλέπε διάγραμμα και γενικά συμβουλές της Hannah Shaw).

    Η σκόνη διαλύεται εύκολα σε χλιαρό προς ζεστό αλλά όχι καυτό νερό, και έχει πολύ ευχάριστο άρωμα μπισκότο - βανίλια και γεύση γλυκάλμυρη, που άρεσε πολύ στο ζωάκι. Χρειάστηκε 1 συσκευασία των 400γρ και 1/2 συσκευασία των 200γρ.

    Δεν γέμιζα έως πάνω το δοσομετρικό κουταλάκι, αλλά λίγο κάτω από το χείλος του. 2 όχι πολύ γεμάτες"κουταλιές" πολύ καλά ανακατεμένες σε 50ml χλιαροζεστό νερό (φίλτρου ή εμφιαλωμένο ή προηγουμένως βρασμένο για σιγουριά, μιας και δεν διαθέτουν ανοσοποιητικό κατά των μικροβίων τα ορφανά γατάκια που δεν θήλασαν πρωτόγαλα).
    Όντως, το δοσομετρικό κουταλάκι μπερδεύει επειδή αναγράφει ml ενώ οδηγίες αναφέρονται σε γραμμάρια.

    Το διαλυμένο γάλα έμενε στο ψυγείο μόνο για 2-3 ταΐσματα και τυχόν υπόλειμμα πετιόταν, για ασφάλεια.

    Το περίσσευμα σκόνης γάλακτος το χρησιμοποιήσαμε πολύ αραιωμένο με νερό στην υγρή τροφή που ξεκίνησε στις 5 εβδομάδες (πρώτα μισή κ.γ. αραιωμένης υγρής τροφής στο μπιμπερό με το γάλα, και σταδιακά αύξηση υγρής τροφής και μείωση/αραίωση γάλακτος ώσπου να μάθει να τρώει από ρηχό μπολάκι).

    Η μεγάλη συσκευασία περιείχε μπιμπερό, καθαριστικό βουρτσάκι, οδηγίες (μάλλον χρειάζονται συχνότερα ταΐσματα) και 2 θηλές, εκ των οποίων μόνο η λεπτή κάνει για γατάκια. Χρειάστηκε 2 θηλές, καθώς ξέσχισε την πρώτη όταν έβγαλε τα πρώτα του δόντια. Χρειάστηκε να πάρουμε ολόκληρη δεύτερη συσκευασία, καθώς δεν βρήκαμε μόνο θηλές, ενδεχομένως υπάρχουν σε άλλο διαδικτυακό κατάστημα.

    Μείον 1 αστέρι γιατί τα περιττώματα του γατούλη ήταν αρκετά υδαρή και ασχημάτιστα.
    Όμως, η κτηνίατρος που τον εξέτασε στις 3 εβδομάδες γιατί ανησυχούσαμε, χωρίς να μας έχει προτείνει εκείνη το γάλα, είπε ότι το ζώο είναι υγιές και τα περιττώματα φυσιολογικά, χωρίς διάρροια ή αφυδάτωση. Άρα το προϊόν, τουλάχιστον σε κάποιες περιπτώσεις όπως η δική μας, δουλεύει με σωστή χρήση και χωρίς υποκείμενα θέματα υγείας στα γατάκια.

    Ήταν το γάλα που μας πρότειναν στο κατάστημα, (το άλλο που είχαν, ίδιας εταιρίας, είχε ακόμη χειρότερες κριτικές στο διαδίκτυο.)

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitris_Karaplis
    1
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Προκαλεί διάρροια σε μικρά γατάκια και εντερικά προβλήματα. Ο δοσομετρητής είναι σε ml ενώ οι οδηγίες σε gr. Δυστυχώς κυκλοφορεί ευρέως και είναι το πιο κοινό υποκατάστατο γάλακτος. Δεν θα το συνιστούσα ποτέ σε άλλον.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mihaelacat4
    1
    2 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ότι χειρότερο.3 γατάκια έχασα (που βρήκα στο δρομο νεογέννητα)απο αυτο το γάλα.Υποτίθεται ότι είναι καλο αλλα τα γατάκια δεν μεγάλωναν και στο τελος αντί για 6 εβδομάδων φαινόντουσαν για 3.Ο λόγος που τα χάσαμε;Ασιτία και ας τα τάιζα καθε 3-4 ώρες.
    Και ρωτάω εγω τωρα,τι γάλα είναι αυτο που ενώ ταΐζεις κανονικά το γατί αυτο δεν αναπτύσσεται σωματικά και εν τελεί κάποια στιγμή πεθαίνει;
    Πραγματικά μην το αγοράσετε πάρτε κατι πιο ακριβώ δεν αξίζει ουτε να μου το χάριζαν.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • joan26
    1
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το γαλα αυτο ειναι χαλια!!!!!Αλλαξα σε ενα αλλο λιγο πιο ακριβο και σταματησε η διαρροια που ειχε το γατακι εδω και 15 ημερες και αν δεν ηξερα να κανω ορο θα το ειχα χασει.ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ!!!Κανει απιστευτες διαρροιες.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • xara_s
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλό γάλα εύκολο και αρέσει πολύ στα μωράκια μου. Επίσης εάν το βλέπετε υποτονικό το μωρό σας βάλτε λίγο ζάχαρη μέσα στο γάλα γιατί εγώ δεν το ήξερα ότι τα μωρά κάνουν κρίσεις

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dinou
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ θρεπτικό γάλα ,το καλύτερο θεωρώ .δοκιμασμένο σε πολύ μωρά γατάκια και σε άλλα αρρωστα .το λατρεύουν .Μυρίζει μπισκότο ,εύκολο στη παρασκευή .διατίθεται με μπιμπερό,απαραίτητο !!!
    Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολυ καλο. Το φτιάχναμε αρκετά αραιωμένο μεν για να αποφύγουμε διάρροια.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

23 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη