Γκιώνα Βαρδούσια - Πεζοπορικός χάρτης

Γκιώνα Βαρδούσια - Πεζοπορικός χάρτης Κωδικός: 24721237

Την περιπέτεια αναζητά όλο και περισσότερος κόσμος σε αλπικού στυλ αναβάσεις στις κόψεις και τις κορυφές των Βαρδουσίων και της Γκιώνας. Στο νέο χάρτη Γκιώνα-Βαρδούσια 1:25.000 προσθέσαμε διαδρομές...

Δες όλη την περιγραφή

Την περιπέτεια αναζητά όλο και περισσότερος κόσμος σε αλπικού στυλ αναβάσεις στις κόψεις και τις κορυφές των Βαρδουσίων και της Γκιώνας. Στο νέο χάρτη Γκιώνα-Βαρδούσια 1:25.000 προσθέσαμε διαδρομές εξερεύνησης και περιπέτειας. Οι διαδρομές εξερεύνησης είναι η μαρτυρία μας ότι αυτή η πορεία γίνεται κι ας μην υπάρχει ορατό ίχνος μονοπατιού. Στις διαδρομές...

Δες όλη την περιγραφή
  • Εκδότης: Ανάβαση
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Κωδικός ISBN-13: 9789609412735
6,27
ΠαράδοσηΠέμ, 18 Ιουλ - Τετ, 24 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 6,27 €

Περιγραφή

Την περιπέτεια αναζητά όλο και περισσότερος κόσμος σε αλπικού στυλ αναβάσεις στις κόψεις και τις κορυφές των Βαρδουσίων και της Γκιώνας. Στο νέο χάρτη Γκιώνα-Βαρδούσια 1:25.000 προσθέσαμε διαδρομές εξερεύνησης και περιπέτειας. Οι διαδρομές εξερεύνησης είναι η μαρτυρία μας ότι αυτή η πορεία γίνεται κι ας μην υπάρχει ορατό ίχνος μονοπατιού. Στις διαδρομές περιπέτειας υπάρχουν διαβαθμίσεις ανάλογα με τη δυσκολία, από εύκολο scrambling μέχρι αναρριχητικών απαιτήσεων περάσματα, ενώ αποτυπώνονται τα σημεία ραπέλ.

Τα Βαρδούσια έχουν μια όψη για κάθε γούστο: από το ξεχασμένο βόρειο συγκρότημα, στη θεαματική διάσχιση της νότιας κορυφογραμμής και τις πιο τεχνικές αναβάσεις Κόψη Κόρακα και Πλάκα-Πυραμίδα.

Στη Γκιώνα όλα σχεδόν περιστρέφονται γύρω από την επιβλητική Πυραμίδα και την ατελείωτη "βραχουριά" της δυτικής πλευράς της με τις τεχνικές διαδρομές Καραγιάννη και Μπέκου. Ο χάρτης προσφέρει όμως πολλές ακόμα εναλλακτικές, όπως την κλασική Ρεκά ή τα σύντομα μονοπάτια για την Αρσαλή και τη σπηλιά του Μάγερ.

Για τον ορειβάτη, η θέα από την κορυφή είναι το δώρο μετά την επίπονη ανάβαση. Το βιβλίο αυτό κάνει το επόμενο βήμα. Ξετυλίγει εκπληκτικά πανοράματα προσφέροντάς μας τα κλειδιά για μια νέα ανάγνωση της γεωγραφίας και της γεωμορφολογίας, αλλά και της απίστευτης ποικιλίας και ομορφιάς των βουνών της Ρούμελης.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Χάρτες
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

19 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες