Oxford Handbook Κλινικής Ιατρικής
Επιστημονικά Βιβλία

Oxford Handbook Κλινικής Ιατρικής Κωδικός: 24727779

Τώρα στη δέκατη έκδοση, το "Oxford Handbook Κλινικής Ιατρικής" έχει ανανεωθεί πλήρως με πέντε νέους συγγραφείς στη συγγραφική ομάδα οι οποίοι έχουν εμπλουτίσει τα περιεχόμενα με νέα ύλη προερχόμενη

Δες όλη την περιγραφή

Τώρα στη δέκατη έκδοση, το "Oxford Handbook Κλινικής Ιατρικής" έχει ανανεωθεί πλήρως με πέντε νέους συγγραφείς στη συγγραφική ομάδα οι οποίοι έχουν εμπλουτίσει τα περιεχόμενα με νέα ύλη προερχόμενη από την κλίνη του ασθενούς.

Δες όλη την περιγραφή
57,00
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 57,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 57,42 €

  2. 58,00 €

  3. 62,00 €

  4. 57,00 €

  5. 55,00 €

  6. 58,00 €

  7. 58,00 €

Περιγραφή

Τώρα στη δέκατη έκδοση, το "Oxford Handbook Κλινικής Ιατρικής" έχει ανανεωθεί πλήρως με πέντε νέους συγγραφείς στη συγγραφική ομάδα οι οποίοι έχουν εμπλουτίσει τα περιεχόμενα με νέα ύλη προερχόμενη από την κλίνη του ασθενούς. Η έλλειψη χώρου έχει βελτιωθεί με τον κατάλληλο σχεδιασμό που δίνει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε πολλές σημαντικές πληροφορίες με παραπομπές σε διαγράμματα και σε σχετικές, πλήρως ενημερωμένες βιβλιογραφικές αναφορές. Κάθε σελίδα είναι ενημερωμένη με τις τελευταίες εξελίξεις της κλινικής ιατρικής και τα κεφάλαια γαστρεντερολογίας, λήψης ιστορικού, κλινικής εξέτασης, λοιμωδών νοσημάτων, νευρολογίας και ακτινολογίας έχουν εκτενώς αναθεωρηθεί.Μοναδικό ανάμεσα σε ιατρικά συγγράμματα, το "Oxford Handbook" είναι ένας πλήρης και ακριβής οδηγός στα κύρια πεδία της ιατρικής ο οποίος προάγει τη σκέψη γύρω από τον κόσμο από την οπτική του ασθενούς, προσφέροντας μία ολιστική αντιμετώπιση με επίκεντρο τον άρρωστο. Αξιόπιστο και αγαπητό από εκατομμύρια γιατρούς για περισσότερο από τρεις δεκαετίες, το "Oxford Handbook Κλινικής Ιατρικής" συνεχίζει να είναι ένας αναντικατάστατος συνοδός στην άσκηση της σύγχρονης ιατρικής.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ιατρική - Θεραπείες
Γλώσσα
Αγγλικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

83 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες