Τηγάνια

De Buyer Carbone Plus Lyonnaise Τηγάνι από Ανθρακούχο Χάλυβα 28cm Κωδικός: 24792768

Τηγάνι Carbone Plus De Buyer. Κατάλληλο για τηγάνισμα κρέατος, ψαριού ή λαχανικών σε κάθε τύπο εστίας, συμπεριλαμβανομένης της επαγωγικής εστίας. Ζεσταίνεται γρήγορα. Η θερμότητα κατανέμεται

Δες όλη την περιγραφή

Τηγάνι Carbone Plus De Buyer. Κατάλληλο για τηγάνισμα κρέατος, ψαριού ή λαχανικών σε κάθε τύπο εστίας, συμπεριλαμβανομένης της επαγωγικής εστίας. Ζεσταίνεται γρήγορα. Η θερμότητα κατανέμεται ομοιόμορφα στην επιφάνεια εργασίας του τηγανιού. Πριν την πρώτη χρήση, καλό είναι να ζεστάνετε το τηγάνι με λίγο λάδι.

Δες όλη την περιγραφή
56,40
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

από 56,40 €

Περιγραφή

Τηγάνι Carbone Plus De Buyer. Κατάλληλο για τηγάνισμα κρέατος, ψαριού ή λαχανικών σε κάθε τύπο εστίας, συμπεριλαμβανομένης της επαγωγικής εστίας. Ζεσταίνεται γρήγορα. Η θερμότητα κατανέμεται ομοιόμορφα στην επιφάνεια εργασίας του τηγανιού. Πριν την πρώτη χρήση, καλό είναι να ζεστάνετε το τηγάνι με λίγο λάδι. Κατά το πλύσιμο, μην χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά και σκληρές βούρτσες. Δεν μπορεί να πλυθεί σε πλυντήριο πιάτων.


Χαρακτηριστικά

  • Κατασκευασμένo από ανθρακούχο χάλυβα
  • 100% φυσικό μείγμα σιδήρου και άνθρακα
  • Ομοιόμορφη και γρήγορη κατανομή θερμότητος
  • Εξαιρετική καραμελοποίηση κατά το μαγείρεμα
  • Η παραδοσιακή γαλλική λαβή είναι περτσινωμένη και ιδανική για την ανατροπή των φαγητών μέσα στο τηγάνι
  • Ιδανικό για χρήση σε όλους τους τύπους εστιών και των επαγωγικών

Κατασκευαστής

De Buyer

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
5110.28
Τύπος
Τηγάνι
Υλικό
Carbon Steel
Εσωτερική Επίστρωση
Χωρίς Επίστρωση
Συμβατότητα Εστίας
Επαγωγική, Αερίου, Ηλεκτρική, Κεραμική
Μέγεθος (Άνοιγμα Τηγανιού)
28 cm
Βαθύ
Όχι
Διπλό
Όχι
με Καπάκι
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Alexandros_Zochios
    3
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Kokken

    Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή όχι, αλλά με τις οδηγίες για το πως να φτιάξω μια επίστρωση, έτσι γίνει.

    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Κολλάει το φαγητό μερικές φορές
    • Καθαρισμός
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Icydepths
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση, αλλά και πάλι, όχι τόση ώστε να καθίσταται απαγορευτικό για οικιακή χρήση. Αν τηρηθεί η συντήρηση, είναι πρακτικά αθάνατο. Είναι καθαρός χάλυβας, χωρίς επίστρωση. Δεν ξέρω άν μπορεί να τηγανίσει χωρίς λάδι όπως ένα ολοκαίνουριο αντικολλητικό νέας τεχνολογίας, αλλά: μπορείς να είσαι σίγουρος ότι το φαγητό σου δεν θά έχει ίχνος απο οποιαδήποτε αντικολλητική επίστρωση. Με σωστο seasoning μπορεί να τηγανίσει και τα πιό ευαίσθητα τρόφιμα με ελάχιστο λάδι χωρίς να κολλάει. Θέλει τέλειο στέγνωμα και, ιδανικά, επάλειψη με ελάχιστο λάδι, 1-2 σταγόνες, για σίγουρη προστασία απο οξείδωση.

    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Καθαρισμός
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • WAGON_LEE
    5
    37 στους 38 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Θα δώσω τις εντυπώσεις μου καθώς και ένα σύντομο αλλά πλήρες οδηγό seasoning ώστε να το κάνετε αντικολλητικό και έτοιμο για μαγείρεμα. Επίσης σε αντίθεση με το τι λέει το Skroutz αυτό το τηγάνι είναι φτιαγμένο από ανθρακούχο ατσάλι και ΟΧΙ από αλουμίνιο. Επίσης σίγουρα δεν είναι ανθεκτικό στη σκουριά όπως ισχυρίζονται και θέλει πολύ μεγάλη προσοχή στην αποθήκευση. Πρέπει να είναι στεγνό και σε ξηρό μέρος αλλιώς θα σκουριάσει σε κυριολεκτικά σε μερικές ώρες.

    Εντυπώσεις:

    Το τηγάνι 28cm είναι πολύ ποιοτικό και ζυγίζει 2 κιλά. Αυτό προσφέρει άφθονη θερμική μάζα, ενώ δεν ζυγίζει όσο ένα συγκρίσιμο τηγάνι από μαντέμι. Όπως και κάθε άλλο τηγάνι του τύπου του, είναι απλά εξαιρετικό για ρόδισμα και τσιγάρισμα.

    Η λαβή είναι στερεωμένη με πριτσίνια και έχει κάποιου είδους επίστρωση. Δεν είμαι σίγουρος για το υλικό της επίστρωσης, αλλά μπορεί να ξεκολλήσει (με μαχαίρι, όχι αν το πιάσετε απλά με μια πετσέτα) όταν υποβάλλεται σε πολύ υψηλή θερμότητα. Αυτό καθιστά το τηγάνι μη ιδανικό για φούρνο, αλλά το έβαλα ούτως ή άλλως και ειλικρινά είναι μια χαρά. Ακόμα και ο κατασκευαστής προσφέρει αντιφατικές πληροφορίες σχετικά με το θέμα του φούρνου σε αυτό το μοντέλο. Οπότε με λίγα λόγια βάλτε το στο φούρνο με δική σας ευθύνη.

    Αισθητικά είναι λιτό. Σε αντίθεση με άλλα μοντέλα της De Buyer δεν διαθέτει φανταχτερά χαραγμένα λογότυπα εκτός από τη λαβή. Αυτό δεν έχει σημασία για μένα, αλλά μπορεί να έχει για εσάς.

    Αν υπάρχει ένα πράγμα το οποίο δεν με ευχαριστεί πλήρως θα ήταν η τεράστια και πολύ καμπυλωτή λαβή. Δεν προσθέτει πολλά από την άποψη της χρησιμότητας. Μπορεί να δυσκολέψει την αποθήκευση του και επίσης παρεμποδίζει την τοποθέτηση του τηγανιού στο φούρνο. Εξακολουθεί να χωράει, απλά δεν μπορείτε να το έχετε κεντραρισμένο.

    Μπορώ λοιπόν να πω με σιγουριά ότι είναι ένα εξαιρετικό τηγάνι και η τιμή του, στην περίπτωσή μου 38€, είναι τέλεια.

    Seasoning:

    Δεν έχω κουζίνα υγραερίου, οπότε χρησιμοποίησα τη μέθοδο του φούρνου και δούλεψε πολύ καλά. Έκανα 2 seasonings με μια δύσκολη πρώτη δοκιμή. Έφτιαξα απλή ομελέτα με λίγες μόνο σταγόνες λάδι. Δεν κόλλησε καθόλου.

    Βήμα 1: Αφαιρέστε την εργοστασιακή επίστρωση. Δεν πρόκειται για στρώμα seasoning, αλλά για μια ελαφριά στρώση λαδιού που βοηθάει στην αντίσταση στη σκουριά κατά τη μεταφορά. Δεν χρειάζεται πολύ κόπο για να την αφαιρέσετε. Απλά περάστε το κάτω από πολύ ζεστό νερό και τρίψτε το. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε σαπούνι αν δεν μπορείτε να το αφαιρέσετε με σκέτο νερό.

    Βήμα 2: Προθερμάνετε το φούρνο σας μερικούς βαθμούς (~10%) πάνω από το σημείο καπνού του λαδιού που θα χρησιμοποιήσετε. Εγώ χρησιμοποίησα αραβοσιτέλαιο με σημείο καπνού ~230°C και ο φούρνος μου ήταν στους 250°C. Μόνο άγευστα επεξεργασμένα έλαια με υψηλό σημείο καπνού είναι κατάλληλα.

    Ενώ ο φούρνος προθερμαίνεται, ζεσταίνετε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά (60%) για 6 λεπτά. Στη συνέχεια, πάρτε 2 βαμβακερά πανιά που δεν σας πειράζει να λαδωθούν. Λαδώστε ελαφρά ένα πανί με μερικές σταγόνες λάδι. Χρειάζεστε πολύ λίγο λάδι! Αντισταθείτε στο να χρησιμοποιήσετε περισσότερο, καθώς αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε αποτυχημένο seasoning. Στη συνέχεια, απλώστε το λάδι σε όλες τις πλευρές του τηγανιού, ακόμη και στον πάτο. Θέλετε ένα γυαλιστερό, σχεδόν υγρό φινίρισμα. Αν έχετε μπιλάκια, χρησιμοποιείτε υπερβολικά πολύ λάδι! Στη συνέχεια, με το άλλο πανί σκουπίστε το ομοιόμορφα από όλες τις πλευρές. Δεν θα πρέπει να μαζέψετε πολύ λάδι, αυτό το κάνουμε πιο πολύ για να βεβαιωθούμε πως η επίστρωση είναι ομοιόμορφη. Θα φαίνεται σχεδόν στεγνό, αλλά η σχετικά ομοιόμορφη και γυαλιστερή επιφάνεια του ατσαλιού έχει όλο το λάδι που χρειάζεται.

    Βήμα 3: Βάλτε το ανάποδα στο φούρνο στο μεσαίο ράφι για 1 ώρα.

    Αφού περάσει η ώρα κλείστε το φούρνο, ανοίξτε την πόρτα και αφήστε το να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Αν μπορείτε, θα σας συνιστούσα να το αφήσετε για μερικές ώρες χωρίς να κάνετε τίποτα.

    Βήμα 4+: Τώρα λογικά είναι έτοιμο αλλά μπορείτε να επαναλάβετε τα βήματα 2-3 μέχρι και 4 ή 5 φορές, αλλά ειλικρινά απλά μαγειρέψτε κάτι. Εγώ το έκανα μόνο δύο φορές και δεν μπήκα στον κόπο να το βάλω μια ολόκληρη ώρα στο φούρνο τη δεύτερη φορά, μόνο μισή ώρα. Το αποτελέσματα είναι ένα πολύ αντικολλητικό τηγάνι.

    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sifis_21
    4
    1 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά μέγεθος (άνοιγμα τηγανιού): 24 cm

    Είναι πολύ ποιοτική κατασκευή, βαρύ αλλά έτσι πρέπει, στο μαγείρεμα και το tossing δεν σε ενοχλεί το βάρος (στα 24cm, στα 28 πιστεύω θα ζορίζει). Στο πλύσιμο κουράζει λίγο να το κρατάς και να το πλένεις.
    Κατά τα άλλα προφανώς πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες του κατασκευαστή για το seasoning και την συντήρηση.
    Το σχήμα που έχει (lyonnaise) είναι πιο πολύ για ομελέτες, επειδή είναι πολύ ανοιχτό χάνεις βάση και χωρητικότητα οπότε δεν κάνει για μεγάλες ποσότητες φαγητού. Για stir fry 2 ατόμων είναι οριακά, προσωπικά θα πάω σύντομα σε μεγαλύτερο μέγεθος ή άλλο σχήμα τηγανιου για αυτή τη δουλειά.

    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κολλάει το φαγητό μερικές φορές
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ioannis.a
    5
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά μέγεθος (άνοιγμα τηγανιού): 24 cm

    Αν ακολουθηθεί η διαδικασία seasoning σύμφωνα με τις οδηγίες (κάντε το αντί της μιας φοράς, 2-3 φορές, αν δεν έχετε ξανακάνει παρόμοια διαδικασία και δεν είστε εξοικειωμένοι) τότε δεν έχει κανένα πρόβλημα.
    Ζεσταινουμε το τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή ένταση (με λιγο πειραματισμό και ανάλογα την κουζίνα θα βρείτε την σωστή ένταση), μετά ρίχνουμε λάδι το οποίο αφήνομε μισό λεπτό να πάρει θερμοκρασία και έπειτα ρίχνουμε ότι είναι να ψηθεί. Αν κάτι κολλάει στην αρχή μετά από λίγο ξεκολλάει και τότε το γυρίζουμε.
    Ακόμη και σε αυγά μάτια δεν υπάρχει πρόβλημα. Με τον καιρό και ακολουθώντας τις οδηγίες συντήρησης και καθαρίσματος θα γίνεται καλύτερο και θα γλιστράνε όπως σε καινούργιο αντικολλητικό ακόμη και με λιγο λάδι.

    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ESP1914
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ειναι ενα τηγανι που μπορεις να το κρατήσεις για μια ζωη με σωστο seasoning, καθαρισμα και λάδωμα.
    Ειναι αντικολιτικο χωρις τον καρκινο του αλουμινίου και του τεφλον.
    Με σωστη μεταχείριση δεν θα σε προδωσει.

    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Καθαρισμός
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Καθαρισμός
    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος

Ερωτήσεις

31 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Andreas77777

Ξέρει κανείς αν είναι ΟΚ για χρήση σε επαγωγική εστία;

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες