Gardena Micro Drip Start Set Planted Areas Σύστημα Αυτόματου Ποτίσματος Σταγόνας
Σετ Αυτόματου Ποτίσματος

Gardena Micro Drip Start Set Planted Areas Σύστημα Αυτόματου Ποτίσματος Σταγόνας Κωδικός: 24809230

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Σύστημα αυτόματου ποτίσματος
  • Χωρίς προγραμματιστή
  • Με σύστημα άρδευσης Micro - Drip
  • Tεχνολογία σύνδεσης «Quick & Easy»
Δες όλη την περιγραφή
70,83
ΠαράδοσηΤρί, 06 Αυγ - Δευ, 12 Αυγ
+39,99 €

Πωλείται από

από 70,83 €

Περιγραφή

Το Gardena Micro-Drip-System Starter Set Planting Areas χρησιμοποιείται για άνετο πότισμα παρτεριών λουλουδιών και λαχανικών και είναι ιδανικό για μικρές περιόδους βλάστησης σε παρτέρια λαχανικών. Η βασική συσκευή μείωσης πίεσης συνδέεται με τη βρύση νερού χρησιμοποιώντας έναν εύκαμπτο σωλήνα. Τα φυτά ποτίζονται απαλά μέσω του συστήματος σωληνώσεων και των εύκαμπτων ακροφυσίων ψεκασμού με διαφορετικές γωνίες εφαρμογής.

Μέγιστη ευκολία εφαρμογής

Τα ακροφύσια ψεκασμού με τις διαφορετικές γωνίες εξόδου τους μπορούν να ποικίλουν σε ύψος χρησιμοποιώντας τους σωλήνες επέκτασης και σε πλάτος χρησιμοποιώντας τις βαλβίδες ελέγχου.

Αμέσως έτοιμο για χρήση

Το σετ φυτών για το Micro-Drip-System GARDENA περιέχει τα κύρια συστατικά για την οικονομική και ήπια άρδευση των φυτών σε παρτέρια λουλουδιών και λαχανικών. Το σετ μπορεί να επεκταθεί όπως απαιτείται χρησιμοποιώντας προϊόντα από το Micro-Drip-System GARDENA και μπορεί να ελεγχθεί αυτόματα χρησιμοποιώντας ένα σύστημα ελέγχου νερού.

Ευέλικτο και εύκολο χειρισμό

Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία σύνδεσης «Quick & Easy» εγγυάται την εύκολη εγκατάσταση και μετατροπή του συστήματος άρδευσης καθώς και τη μόνιμα σφιχτή σύνδεση του σωλήνα.

Gardena Σύστημα άρδευσης Micro-Drip

Το σύστημα Micro Drip της Gardena είναι ένα σύστημα άρδευσης που σχεδιάστηκε για να παρέχει ακριβή και οικονομική άρδευση στα φυτά σας. Το σύστημα χρησιμοποιεί ένα δίκτυο από μικρούς σωλήνες που παρέχουν το νερό απευθείας στη ρίζα των φυτών.

Παρέχει πολλαπλά οφέλη, αφού καταναλώνει λιγότερο νερό σε σύγκριση με την κλασσική άρδευση, παρέχοντας το νερό ακριβώς εκεί που χρειάζεται. Επίσης, μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης ασθενειών στα φυτά, καθώς το νερό δεν έρχεται σε επαφή με τα φύλλα.

Κατασκευαστής

Gardena

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
13015-20
Είδος
Χωρίς Προγραμματιστή
Σταγόνας
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες