Pegasus Μάσκα Προπόνησης Μαύρη
Διάφορα Αξεσουάρ Αθλημάτων

Pegasus Μάσκα Προπόνησης Μαύρη Κωδικός: 24820379

​Αυτή η μάσκα προπόνησης από την Pegasus είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ που θα σας βοηθήσει να εκτοξεύσετε τις επιδόσεις σας στα ύψη.

Δες όλη την περιγραφή
10,95
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

από 10,95 €

Περιγραφή

Αυτή η μάσκα προπόνησης από την Pegasus  είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ που θα σας βοηθήσει να εκτοξεύσετε τις επιδόσεις σας στα ύψη. Η χρήση της μάσκας προπόνησης Pegasus μειώνει τη ροή του εισπνεόμενου αέρα προκαλώντας τους πνεύμονες να εργαστούν σκληρότερα σε οποιουδήποτε είδος προπόνησης, αυξάνοντας έτσι εξαιρετικά την αντοχή και την φυσική σας κατάσταση. Όταν κάνετε χρήση της μάσκας, αναγκάζεστε να παίρνετε βαθύτερες αναπνοές και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μέγιστη αποδοτικότητα σας.

Κατασκευαστής

Pegasus

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
Β-2019
Είδος
Μάσκες Προπόνησης
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • psyxoragw
    1
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δυστυχώς σε τέτοιου είδους εξαρτήματα πρέπει να επενδύσεις χρήματα. Η τιμή της συγκεκριμένης μάσκας με έκανε να την αγοράσω πιστεύοντας ο τι θα γλυτώσω κάποια λεφτά αλλά όπως λένε, τα φθηνά στο τέλος τα πληρώνεις διπλά. Δεν μπόρεσα να τη φορέσω καθόλου. Αρχικά έχει πολύ μικρά ανοίγματα για τα αυτιά με αποτέλεσμα να σου τα τσαλακώνει και να τα πατάει. Πολύ μικρό μανίκι με αποτέλεσμα να σου πιέζει το κεφάλι χωρίς να μπορείς να επικεντρωθείς στην προπόνηση. Άντεξα 1 λεπτό φορόντας την. Υπάρχει ένα λάστιχο επιμύκηνσης αλλά εγώ προσωπικά μετά απο 2 ώρες παίδεμα δεν κατάφερα να το αξιοποιήσω μιας και νομίζω ό τι η επένδυση των αυτοκολλήτων του είναι λάθος. Την αγόρασα 18€. Δεν την προτείνω σε κανέναν παιδιά. Καλύτερα δώστε χρήματα και πάρτε κάτι αξιόπιστο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες