Brother Ηλεκτρονικός Ετικετογράφος Χειρός σε Πορτοκαλί Χρώμα
Ετικετογράφοι Χειρός

Brother Ηλεκτρονικός Ετικετογράφος Χειρός σε Πορτοκαλί Χρώμα Κωδικός: 24823341

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Θερμικός εκτυπωτής
  • Διαστάσεις: 11,1 x 20,4 x 5,8 cm
  • Οθόνη: LCD
  • Χρώμα: Πορτοκαλί
Δες όλη την περιγραφή

66,50
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

από 66,50 €

Περιγραφή

  • Χρώμα: Πορτοκαλί
  • Οθόνη: LCD
  • Τύπος: Θερμικός εκτυπωτής
  • Λειτουργία: ασύρματο
  • Πληκτρολόγιο: QWERTY
  • Λειτουργεί με μπαταρίες (6 x AAA, δεν περιλαμβάνονται)
  • Διακόπτης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης
  • Αυτόματη απενεργοποίηση



Περιλαμβάνει:

  • Μετασχηματιστή AC
  • Αυθεντικό Φυσίγγιο μελάνης
  • Τσάντα αποθήκευσης
  • Πλαστικοποιημένη ταινία για στυλό

Κατασκευαστής

Brother

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
PT-E110VP
Είδος
Ηλεκτρονικός
Χρώμα
Πορτοκαλί

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 2
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Tom_Lef
    2
    34 στους 34 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Βασικό: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙ !!!

    Εν συντομία:
    - Αν θέλετε ένα μικρό οικονομικό αυτόνομο φορητό εκτυπωτή χωρίς Ελληνικά, με σύμβολα για A/V, Network, ηλεκτρολογικά, τότε επιλέξτε το.
    - Εαν θέλετε να τυπώνετε Ελληνικά, πηγαίνετε στα μοντέλα με σύνδεση PC. Για network, δείτε το Ε550, Ε300. Το Ε550 τα συνδιάζει όλα και είναι το καλύτερο.

    Το είχα πάρει σε προσφορά στα 35 €, σε βαλιτσάκι, με τροφοδοτικό και μια ταινία. Το ήθελα για σήμανση, δίκτυα, καλώδια, πίνακες. Γενικά δεν με βόλεψε, αν και φορητό.
    Σε σχέση με τα απλά της σειράς 100 που βγάζει η εταιρεία, αυτό έχει δυνατότητα για cable wrap, cable flag, faceplate αλλά ΟΧΙ patch panel !! Δηλ, για δίκτυα δεν βολεύει και πρέπει να πάτε σε διαφορετικό μοντέλο. Επίσης, έχει αρκετά έτοιμα σύμβολα για ηλεκτρολόγους/ δίκτυα/ σημάνσεις προσοχής/επικ. υλικών, που αρκετά δεν τα έχει η απλή οικονομική σειρά εττικετογράφων.

    Το πληκτρολόγιο είναι λαστιχένιο, QWERTY, με καλή αίσθηση. Η οθόνη είναι 1 γραμμής + σύμβολα πάνω-κάτω, μέτρια, χωρίς οπίσθιο φωτισμό. Γενικά, δεν βολεύει σε χαμηλό φωτισμό.
    Έχει μικρό βολικό μέγεθος, ενώ το βαλιτσάκι χωρά 5 ταινίες + 1 στον εκτυπωτή. Μια χαρά, έχω διαφορετικά φάρδη και χρώματα για αυτά που θέλω μέσα στο βαλιτσάκι.

    Δέχεται ταινίες μέχρι 12 mm, αρκετό πλάτος για καλώδια, πρίζες, χειριστήρια πάνελς κτλ αλλά όχι για σημάνσεις όπως σε ερμάρια, πίνακες κτλ που θέλεις 18 ή 24 mm. Άλλωστε για τη χρήση του δεν ήθελα κάτι τέτοιο.

    Η απογοήτευση ήρθε όταν διαπίστωσα ότι ΔΕΝ τυπώνει Ελληνικά. Ακόμα και σαν σύμβολα (κουραστικό) έχει μόνο τα: α, β, γ, δ, Φ, λ, μ, Ω, Σ. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πόσο δύσκολο είναι να έβαζαν τα κεφαλαία έστω, που λείπουν από το λατινικό αλφάβητο!

    Σχετικά με το πλάτος της εκτύπωσης, π.χ για faceplate, το ελάχιστο είναι 30mm και μέγιστο τα 300 mm. Ο μετρητής μήκους που έχει, δεν δηλώνει το κείμενο αλλά την ταινία που θα χρησιμοποιήσει. Έτσι, άνετα κάνετε λάθος στους υπολογισμούς όπως να τυπωθεί πιο στενό κάτι ή σημάνσεις σε προσόψεις.

    Έχει δυνατότητα preview για να έχετε μια εικόνα, αλλά μην περιμένετε πολλά σε μια οθόνη μιας γραμμής.
    Μπορεί να τυπώσει σε 2 γραμμές (τόσο γράμματα όσο και σύμβολα) αλλά μειώνεται η ποιότητα λόγω ανάλυσης.
    ΔΕΝ υποστηρίζει διαφορετικά formats στην ίδια γραμμή ή σε 2 γραμμές, π.χ Bold σύμβολο ή γράμμα και μετά κανονικό, κανονικό επάνω και bold κάτω, διαφορετικό μέγεθος κτλ. Άρα, αν τυπώσουμε σε μια γραμμή πολλαπλές εττικέτες, θα έχουν όλα τα γράμματα το ίδιο.

    Θετικό ότι έχει serialize, οπότε αν θέλετε να τυπώσετε π.χ εικονίδιο με δίπλα αριθμό 1 και να καταλήξει στον αριθμό 15, επιλέγετε το 1, δηλώνετε εως 15 και φτιάχνει 15 αυτοκόλλητα στη σειρά με : διαχωριστικό για το ψαλίδι.

    Τις μπαταρίες τις τρώει σχετικά γρήγορα, δεν ξέρω πως τα πάει με επαναφορτιζόμενες, χρησιμοποιώ το τροφοδοτικό και μπατσρίες μόνο αν είμαι κάπου χωρίς ρεύμα.
    Το θετικό κρατά τις τελευταίες ρυθμίσεις/χρήση συμβόλων οπότε και δεν χρειάζεται να πάτε από την αρχή.

    Τρώει τις ταινίες και γενικά σε όλους τους ετικετογράφους χωρίς μισό κόψιμο, θέλετε ψαλίδι. Δυστυχώς είναι ο τρόπος που λειτουργεί η ταινία και βγαίνει άχρηστο κομμάτι στην αρχή της κάθε εκτύπωσης.
    Για ταινίες θα κοιτάξετε on line, όπου με λιγότερα από 3 € παίρνεις την κασέτα. Θα μειώσεις τα όρια και θα κοιτάς να τυπώνεις σε σειρά αυτά που θέλεις για να γλυτώνεις ταινία.

    Τελικά αγόρασα με 40 € ένα φθηνό παλαιότερο μοντέλο για PC, ταινία μέχρι 24 mm, και κάθομαι στο πρόγραμμα που έχει και κάνω παπάδες! Ο δείκτης στο πρόγραμμα πραγματικός, υπολογίζεις σωστά πως θα φανεί το κάθε τι, άψογο WYSIWYG. Τύπωσα δύσκολες εττικέτες για Patch Panels με εικονίδια,κείμενο, ειδικές διατάξεις κτλ, που πραγματικά έβγαζε μάτι και δεν μπορεί να το κάνει handheld εκτυπωτής. Το πρόγραμμα υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες που συναντάς σε ΟΛΑ τα μοντέλα της Brother!! Δέχεται δικές σου εικόνες, εικονίδια κτλ.

    Αν πάτε σε μοντέλο με bluetooth, θα έχετε δυσκολία με την εφαρμογή για κινητό (δείτε σχόλια χρηστών).

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dim_avlo
    1
    7 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Δεν εχει ελληνικα και σε καθε ετικετα σπαταλαει 2.5 εκατοστα λευκης ταινιας τουλαχιστον. Για να τυπωσω 3 εκατοστα πρεπει να χαλασω σχεδον διπλασια ταινια και να την κοψω και με ψαλιδι! και αν δεν κανω λαθος αυτο ισχυει στα περισσοτερα μοντελα. Δεν ειμαι ικανοποιημενος με την λειτουργια του σχετικα με την σπαταλη ταινιας.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sotiris_gantzoudis
    1
    9 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Άχρηστο προϊόν καθώς δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες. Αν είναι δυνατόν να πουλάς ένα προϊόν που δεν έχει ούτε οδηγίες στα ελληνικά ούτε την γραμματοσειρά της γλώσσας!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες