Absolut Repair Molecular

Επανορθώνει τη φθορά 2 χρόνων σε μια χρήση*

*Εργαστηριακό τεστ τη μακρομοριακή δομή της τρίχας μετά την εφαρμογή του Absolut Repair Molecular Σαμπουάν, Serum που ξεβγάζεται και Leave-in Μάσκας.
*Εργαστηριακό τεστ τη μακρομοριακή δομή της τρίχας μετά την εφαρμογή του Absolut Repair Molecular Σαμπουάν, Serum που ξεβγάζεται και Leave-in Μάσκας.
Ad
Echos Line Charcoal Extra Σκόνη Ξανοίγματος έως 9 Τόνους 500gr

Echos Line Charcoal Extra Σκόνη Ξανοίγματος έως 9 Τόνους 500grΚωδικός: 25059472

Ντεκαπάζ με ενεργό άνθρακα Karbon και ξάνοιγμα 9 τόνους 100% vegan. Ένα γρήγορο ντεκαπάζ με ξάνοιγμα έως σε 30 λεπτά. Ειδική φόρμουλα που δε φουσκώνει, εμπλουτισμένη με γκρι χρωστικές. Κατάλληλο για

Δες όλη την περιγραφή

Ντεκαπάζ με ενεργό άνθρακα Karbon και ξάνοιγμα 9 τόνους 100% vegan. Ένα γρήγορο ντεκαπάζ με ξάνοιγμα έως σε 30 λεπτά. Ειδική φόρμουλα που δε φουσκώνει, εμπλουτισμένη με γκρι χρωστικές. Κατάλληλο για χρήση σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις πελατών οι οποίες έχουν πολύ σκούρη βάση.

Δες όλη την περιγραφή
21,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 21,00 €

Περιγραφή

Ντεκαπάζ με ενεργό άνθρακα Karbon και ξάνοιγμα 9 τόνους 100% vegan. Ένα γρήγορο ντεκαπάζ με ξάνοιγμα έως σε 30 λεπτά. Ειδική φόρμουλα που δε φουσκώνει, εμπλουτισμένη με γκρι χρωστικές. Κατάλληλο για χρήση σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις πελατών οι οποίες έχουν πολύ σκούρη βάση. Εμπλουτισμένο με έλαια αφήνει τα μαλλιά μαλακά και λαμπερά, γεμάτα υγεία και κίνηση. Το ντεκαπάζ με ενεργό άνθρακα Karbon σας δίνει τη δυνατότητα να το περάσετε και δεύτερη φορά χωρίς να ξεβγάλετε την πρώτη.

Τρόπος Χρήσης

H δοσολογία του με το οξυζενέ είναι 1 προς 2 (οξυζενέ) και συνιστάται η χρήση του οξυζενέ της Εchosline. Ο χρόνος αναμονής είναι από 15 έως 50 λεπτά. Εξαρτάται από τα volume του οξυζενέ 10, 20, 30, 40 που έχετε χρησιμοποιήσει και τους τόνους που επιθυμείτε να ανοίξετε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατά τη χρήση τεχνικών προϊόντων θα πρέπει πάντα να φοράτε γάντια. Επίσης, αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και αερίζετε καλά τον χώρο σας. Θα πρέπει πάντα να δουλεύετε 1 χιλιοστό μακριά από το δέρμα της κεφαλής για να αποτρέψετε τυχόν ερεθισμούς και κοκκινίλες. Θα πρέπει πάντα να πραγματοποιείτε τεστ αλλεργίας 48 ώρες πριν τη χρήση του προϊόντος. Εφαρμόστε λίγη ποσότητα πίσω από το αυτί και στους παλμούς πάνω από την παλάμη. Έπειτα από 48 ώρες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν κανονικά. Δε συνιστάται η χρήση του από άτομα που δεν έχουν γνώσεις αυτών των τεχνικών εφαρμογών.

Κατασκευαστής

Echos Line

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Μορφή
Σκόνη
Τόνος Ξανοίγματος
9
Χωρίς Αμμωνία
Όχι

Ποσότητα

Βάρος
500 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Δεν υπάρχει καλύτερο ντεκαπαζ αν γνωρίζεις να το χρησιμοποιήσεις , δεν καίει το μαλλί και το ανοίγει γρήγορα και παρά πολύ, εμένα το φτάνει στο τόνο του 9-10 και είμαι στον ύψος του 5

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Από τα χειρότερα ντεκαπάζ που έχω δοκιμάσει...50 λεπτά και ήταν σαν να μην έβαλα τίποτα!!!!Ξάνοιγμα 0!!!!πεταμένα λεφτά

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

14 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη