Revox Just AHA Acids 30% 30ml
Peeling & Scrub Προσώπου

Revox Just AHA Acids 30% 30mlΚωδικός: 25060251

Ορός απολέπισης της Revox κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στην ελαφριά και απαλή της σύσταση, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα χωρίς να ερεθίζει το δέρμα. Παράλληλα, χαρίζει μια αίσθηση δροσιάς και ευεξίας, ενώ προσφέρει ενυδάτωση χωρίς να προκαλεί ξηροδερμία. Το προϊον περιέχει AHA (Άλφα Υδροξυλικά Οξέα), μια ομάδα υδατοδιάλυτων οξέων που...
Δες όλη την περιγραφή

6,49
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 6,48 €

Περιγραφή

Ορός απολέπισης της Revox κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στην ελαφριά και απαλή της σύσταση, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα χωρίς να ερεθίζει το δέρμα. Παράλληλα, χαρίζει μια αίσθηση δροσιάς και ευεξίας, ενώ προσφέρει ενυδάτωση χωρίς να προκαλεί ξηροδερμία. Το προϊον περιέχει AHA (Άλφα Υδροξυλικά Οξέα), μια ομάδα υδατοδιάλυτων οξέων που δρουν στην επιφάνεια του δέρματος, απολεπίζοντας τη. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα και απαλύνει την υφή της κάνοντάς την πιο λεία και φωτεινή. Βοηθάει την ταλαιπωρημένη από τον ήλιο επιδερμίδα, αφού ενισχύει τους φυσικούς, ενυδατικούς παράγοντές της δρώντας παράλληλα κατά των δυσχρωμιών και των καφέ κηλίδων, καθώς συμβάλλουν στην απομάκρυνση της συσσωρευμένης μελανίνης. Διατηρεί τους πόρους του δέρματος καθαρούς αποτρέποντας την εμφάνιση μαύρων στιγμάτων. Τέλος, μειώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και διατηρει τους πόρους καθαρούς αποτρέποντας την δημιουργία ακμής. Η χρήση προϊόντων περιποίησης με AHA απαιτεί τον περιορισμό της έκθεσης στον ήλιο, λόγω της φωτοευαισθησίας που προκαλούν, ενώ απαραίτητη θεωρείται και η καθημερινή αντηλιακή προστασία με προϊόντα με υψηλό δείκτη SPF.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ορός
Τύπος Επιδερμίδας
Όλοι οι Τύποι
Χημικό Peeling
AHA
Δράση
Αντιγήρανση, Λάμψη, Λείανση
Χωρίς Parabens
Όχι
Χωρίς Δοκιμή σε Ζώα
Όχι
Vegan
Όχι

Ποσότητα

Όγκος
30 ml

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • STEFANIA_KAPETANAKI22
    2
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κανένα αισθητό αποτέλεσμα στην απολέπιση, το άφησα 15λεπτα και ούτε τσούξιμο ούτε ερεθισμός...ούτε απολέπιση.

    • Άρωμα
    • Δεν προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα
    • Αποτελεσματικότητα
    • Δε θα το αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • deep purple
    4
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αρκετά καλό προϊόν ..πρώτη φορά διαλέγω αυτήν την εταιρία..και το συγκεκριμένο σερουμ μου αρέσει. Έχω ξηρή επιδερμίδα χωρίς κάποιο πρόβλημα.. Αλλά ειθελα να δοκιμάσω ένα peeling διαφορετικο από τα γνωστά scrubs για να καθαρίσει κ να φωτίσει την επιδερμίδα μου.. το βάζω σε βρεγμένο πρωσοπο..κάνω απαλο μασαζ με τα δάχτυλα..και σε 2-3 ξεβγαζω Καλά και συνεχίζω με σερουμ ενυδάτωσης.. Είμαι ευχαριστημένη..θα το ξανά έπαιρνα!!

    • Αποτελεσματικότητα
    • Θα το αγόραζα ξανά
    • Άρωμα
    • Προκαλεί μικρό ερεθισμό στο δέρμα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

12 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη