Ugreen CM107 Bluetooth 4.2 Receiver με θύρα εξόδου 3.5mm Jack Black
Bluetooth Receivers

Ugreen CM107 Bluetooth 4.2 Receiver με θύρα εξόδου 3.5mm Jack Black Κωδικός: 25174246

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Σταθερός διπλός σύνδεσμος
  • Ήχος aptX HIFI
  • Χωρίς καθυστέρηση σήματος
Δες όλη την περιγραφή
18,03
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 3 τεμάχια

από 18,03 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 23,70 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    24,90 €

  3. 23,99 €

  4. 21,78 €

  5. 23,97 €

  6. 38,46 €

  7. 18,03 €

  8. 39,90 €

  9. 20,00 €

  10. 18,04 €

  11. 25,73 €

  12. 36,45 €

  13. 34,90 €

  14. 31,70 €

  15. 29,99 €

  16. 66,30 €

  17. 28,33 €

  18. 31,82 €

  19. 31,82 €

  20. 35,97 €

  21. 25,60 €

  22. 58,16 €

  23. 35,10 €

  24. 51,84 €

Περιγραφή

Premium ροή

Ο Bluetooth ασύρματος στερεοφωνικός πομπός προσθέτει εύκολα τη λειτουργία Bluetooth στην τηλεόρασή σας / τον υπολογιστή / το MP4, δημιουργεί ασύρματη σύνδεση και μεταδίδει ήχο μεταξύ του υπολογιστή / τηλεόρασης και των Bluetooth ηχείων / ακουστικών / ενισχυτή. Απολαύστε ασύρματη μουσική ελεύθερα σε τέλεια συγχρονισμένη ακουστική υψηλής πιστότητας.

Σταθερός διπλός σύνδεσμος

Ο πομπός Bluetooth 4.2 μπορεί ταυτόχρονα να συνδέσει δύο διαφορετικά ακουστικά Bluetooth, μοιραστείτε την ευτυχία σας με φίλους ή την οικογένειά σας. Το εσωτερικό DSP μπορεί να συντονίσει αυτόματα τη μετάδοση ήχου για να παρέχει πιο σταθερή μετάδοση σήματος. Ιδανικό για χρήση στην άσκηση, για την παρακολούθηση τηλεοπτικών εκπομπών αργά το βράδυ χωρίς να ενοχλείτε άλλους.

Ήχος Aptx HiFi

Σε σύγκριση με τον πομπό Bluetooth 4.1, ο Bluetooth 4.2 aux adapter διαθέτει τεχνολογία aptX χαμηλής καθυστέρησης και κωδικούς AAC / SBC, μπορείτε ελεύθερα να βυθιστείτε σε καθαρό ήχο HiFi χωρίς καθυστέρηση συγχρονισμού. Η απόσταση μετάδοσης ενός ακουστικού μπορεί να φτάσει τα 33ft / 10m και η απόσταση μεταξύ δύο ακουστικών έως 16ft / 5m σε εμβέλεια χωρίς εμπόδια.

Plug and play, δεν απαιτείται driver

Εύκολη σύζευξη και αυτόματη επανασύνδεση με τις δύο τελευταίες συνδεδεμένες συσκευές.
Βήματα: Συνδέστε το βύσμα 3,5 mm στον υπολογιστή / στην τηλεόραση σας, ενεργοποιήστε τον πομπό με το παρεχόμενο καλώδιο micro USB και θα ενεργοποιηθεί αυτόματα και θα είναι έτοιμο για σύζευξη. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τα ακουστικά Bluetooth και θα γίνει αυτόματη σύζευξη με τις συσκευές σας. Η μπλε ένδειξη LED δείχνει επιτυχημένη σύνδεση.

Κάντε διπλό κλικ στο κουμπί για να εισέλθετε στη λειτουργία ζεύξης, εάν θέλετε να κάνετε σύζευξη με άλλες συσκευές Bluetooth, η μπλε ένδειξη LED αναβοσβήνει.

Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί για 10 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια μπορείτε να επαναφέρετε τον αντάπτορα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις με το μπλε φως ενεργοποιημένο για 2,5 δευτερόλεπτα.

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται:

  • 1 x Πομπός Bluetooth 4.2
  • 1 x 1Μ Καλώδιο Micro USB
  • 1 x Εγχειρίδιο χρήσης

Κατασκευαστής

Ugreen

Χαρακτηριστικά

Τύπος Εξόδου
3.5mm Jack
Έκδοση Bluetooth
4.2
Μικρόφωνο
Όχι
NFC
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

stathis_karas
5
7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Το αγόρασα για να το συνδέσω στην έξοδο Audio προβολέα (projector) και να μεταδίδδει τον ήχο σε JBL ηχείο ασύρματα, ώστε να μην έχω τον περιορισμό με το καλώδιο, άρα να μπορώ να μετακινήσω το ηχείο πιο κοντά στο χώρο που κάθομια (χρησιμοποιώ το σύστημα projector+tv box+jbl ηχείο σαν καλοκαιρινό σινεμά, με προβολή σε εξωτερικό τοίχο). Ο ήχος μεταδίδεται σε μια απόσταση 5 μέτρα χωρίς καθυστέρηση, κάνει αυτό που πρέπει, απλά είναι ένα προϊόν "ειδικής" ζήτησης, με την έννοια οτι ενδιαφέρει και αφορά συγκεκριμένους χρήστες που έχουν την ανάγκη ενός transmitter. Σκέφτομαι να το δοκιμάσω και στο αυτοκίνητο το χειμώνα , με σύνδεση στην έξοδο AUX στο ντουλαπάκι του συνοδηγού (έχει και θύρα USB δίπλα ώστε να τροφοδοτείται το transmitter με ρεύμα), καταργώντας την ενσύρματη σύνδεση με το κινητό για παίζει spotify στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου.

Σου φάνηκε χρήσιμη;

kostasibanez
1
6 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

χαλιά άθλιο η καθυστέρηση που μου βγάζει είναι γύρω στα 100 ms πραγματικά πέταξα τα λεφτά μου ήθελα να το βάλω σε εξωτερική κάρτα ήχου ώστε να περνώ την έξοδο της σε ασύρματα ακουστικά και ήταν παταγωδώς αποτυχία .έχει lagarisma και στην τηλεόραση πρώτα μπαίνει το γκολ και μετά το ακούς το δοκίμασα και με ηχεία και η διαφορά ήταν μεγάλη

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • yiannisab

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το μόνο σοβαρό πρόβλημα μετά από τέσσερα χρόνια επαγγελματικής χρήσης είναι ό,τι έχει αποκτήσει ανοχές το βύσμα της τροφοδοσίας με αποτέλεσμα να σβήνει.

    • Ποιότητα
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikos_1976
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το πηρα δώρο για έναν φίλο, να συνδέει bluetooth ακουστικά στην SAMSUNG τηλεόραση του (δεν διαθετει τετοια συνδεση), και όλα καλα. Ευκολη εγκατασταση (το συνεδεσε στο 3,5 jack της TV για τον ηχο και του εδωσε ρευμα απο ενα USB της TV) και άμεση συνδεση με τα ακουστικά. Ο ήχος καθαρός, και δεν αντιμετωπισε καποιο lag.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikolaos_Rozis
    4
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καλό για τα χρήματα του. Πρέπει να διατηρείτε την ένταση της τηλεόρασης ψηλά, για να μη χάνει το σήμα. Επίσης, μην το σβήνετε. Διαφορετικά πρέπει να κάνετε επανεγκατάσταση.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • thermosifonas
    3
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    πολύ καλό και εύκολο στο Pairing Καθώς και στην ποιότητα του, αλλά όπως είναι φυσικό, έχει κάποια ms καθυστέρηση, ως αποτέλεσμα το κάνει αναποτελεσματικό για gaming που έχει σημασία ο χρόνος απόκρισης καθώς και για περιπτώσεις που μιλάς σε μικρόφωνο και ακούς τη φωνή σου ως επιστροφή, ο χρόνος που κάνει να ακούσεις πίσω τη φωνή σου σε μπερδεύει σε σημείο που δεν μπορείς να μιλήσεις.
    δεν ξέρω στην τηλεόραση αν θα ενοχλούσε άλλους γιατί υπάρχουν μερικοί που αυτή τη διαφορά εικόνας ήχου δεν την αντιλαμβάνονται. αν όμως είσαι από αυτούς που την πιάνουν αυτή τη διαφορά, τότε θα τους πονέσει. κατα τα άλλα καλό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 3
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    λιγακι δυσχρηστο να το συγχρονισεις

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μου χρησιμευσε για λειτουργία Bluetooth σε τηλεόραση κι έκανε τέλεια την δουλειά του.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ειμαι πολύ ευχαριστημένος .

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

125 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες