Διακοσμητικά Φωτιστικά

Nanoleaf Canvas Smarter Kit WiFi Διακοσμητικό Φωτιστικό με Φωτισμό RGB Hexagon LED 24W RGBW 100lm WiFi (9 Panels) σε Λευκό ΧρώμαΚωδικός: 25305666

Φωτιστικό με γεωμετρικό σχήμα της Nanoleaf, σε λευκό χρώμα. Διαθέτει ενσωματωμένο LED που μπορεί να πάρει διάφορες αποχρώσεις συνδυάζοντας τα χρώματα κόκκινο, πράσινο και μπλε. Σας προσφέρει τη...

Δες όλη την περιγραφή

Φωτιστικό με γεωμετρικό σχήμα της Nanoleaf, σε λευκό χρώμα. Διαθέτει ενσωματωμένο LED που μπορεί να πάρει διάφορες αποχρώσεις συνδυάζοντας τα χρώματα κόκκινο, πράσινο και μπλε. Σας προσφέρει τη δυνατότητα να το ελέγξετε μέσω Wi-Fi.

Δες όλη την περιγραφή
316,13
ΠαράδοσηΤρί, 22 Οκτ - Τρί, 12 Νοε
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

από 316,13 €

Περιγραφή

Φωτιστικό με γεωμετρικό σχήμα της Nanoleaf, σε λευκό χρώμα. Διαθέτει ενσωματωμένο LED που μπορεί να πάρει διάφορες αποχρώσεις συνδυάζοντας τα χρώματα κόκκινο, πράσινο και μπλε. Σας προσφέρει τη δυνατότητα να το ελέγξετε μέσω Wi-Fi.

Δυνατότητες Καλλιτεχνικού Σχεδιασμού

Το κιτ Nanoleaf Canvas Smarter Kit διαθέτει τετράγωνα πάνελ LED που μπορούν να τοποθετηθούν σε τοίχους για να σχηματίσουν μοναδικές καλλιτεχνικές διατάξεις. Ο αρθρωτός σχεδιασμός επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μια μεγάλη ποικιλία μοτίβων, μωσαϊκών και σχημάτων, μετατρέποντας τον τοίχο σε καμβά για εξατομικευμένη φωτεινή τέχνη. Αυτή η ευελιξία επιτρέπει στους ιδιοκτήτες σπιτιού να εκφράσουν τη δημιουργικότητα και το στυλ τους, καθιστώντας το Nanoleaf Canvas Smarter Kit μια συναρπαστική προσθήκη στους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους.

Έξυπνη Συνδεσιμότητα και Ενσωμάτωση Wi-Fi

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο Nanoleaf Canvas Smarter Kit είναι η έξυπνη συνδεσιμότητά του. Οι πίνακες μπορούν να ελέγχονται εξ αποστάσεως μέσω της εφαρμογής Nanoleaf, η οποία συνδέεται στους πίνακες μέσω Wi-Fi. Αυτή η απρόσκοπτη ενσωμάτωση επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν τη φωτεινότητα, τα χρώματα και τα εφέ φωτισμού από τα smartphones ή τα tablet τους, προσφέροντας ευκολία και ευελιξία στη διαχείριση της εγκατάστασης φωτισμού.

Δυναμικά και Καθηλωτικά Εφέ Φωτισμού

Το Nanoleaf Canvas Smarter Kit προσφέρει μια σειρά από δυναμικά εφέ φωτισμού που μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν μέσω της εφαρμογής. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από ένα φάσμα ζωντανών χρωμάτων και μοτίβων φωτισμού, που κυμαίνονται από καταπραϋντικές διαβαθμίσεις έως παλλόμενες οθόνες με ρυθμό. Η διαδραστικότητα και η ανταπόκριση των πάνελ επιτρέπουν προσαρμογές και μετασχηματισμούς σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντας μια καθηλωτική εμπειρία φωτισμού που προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση ή διάθεση.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Hexagon
Χρώμα
Λευκό
Μπαταρίας
Όχι
RGB
Ναι
Εφαρμογή Λαμπτήρα
Ενσωματωμένο LED
Συνδεσιμότητα
Wi-Fi

Διαστάσεις

Μήκος
15 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

    • Είναι όπως και στη φωτογραφία
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ο φωτισμός του είναι ικανοποιητικός
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη