Asus TUF Gaming VG27AQ1A IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 170Hz
Οθόνες Υπολογιστών

Asus TUF Gaming VG27AQ1A IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 170HzΚωδικός: 25367904

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2020
  • Aspect ratio 16:9
  • Αντίθεση 1000:1
  • FreeSync Premium, Shadow Boost
  • Extreme Low Motion Blur, 1ms MPRT
  • Σύνδεση: DisplayPort, HDMI

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραία εικόνα και είναι ξεκούραστη.

Δες όλη την περιγραφή
299,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+23,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Θα χρειαστείς μαζί

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 299,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 332,20 €

  2. 308,57 €

  3. 423,96 €

  4. 302,00 €

  5. 301,00 €

  6. 455,70 €

  7. 369,99 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    299,00 €

  9. 330,67 €

  10. 314,96 €

  11. 365,00 €

  12. 289,00 €

  13. 323,04 €

Περιγραφή

Όλα τα βασικά στοιχεία για ομαλό gaming

Σχεδιασμένη για παίκτες που αναζητούν καθηλωτικό παιχνίδι, προσφέρει ορισμένες σοβαρές προδιαγραφές, όπως ανάλυση WQHD (2560x1440), AMD FreeSync Premium και εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό ανανέωσης 170Hz. Η αποκλειστική λειτουργία Asus Extreme Low Motion Blur προσφέρει ταχύτατη κίνηση χωρίς θόλωμα, ενώ το Shadow Boost ενισχύει τις αντιθέσεις για πιο απολαυστικό gameplay. Διαθέτει χρόνο απόκρισης MPRT 1ms, για εξαιρετικά ρευστό παιχνίδι χωρίς tearing και stuttering.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραία εικόνα και είναι ξεκούραστη.

Οθόνη IPS 27 ιντσών για καλύτερη αναπαραγωγή χρωμάτων

Το πάνελ IPS 27 ιντσών WQHD (2560 X 1440) του TUF Gaming VG27AQ1A προσφέρει εκπληκτικά γραφικά από όλες τις γωνίες με ευρείες γωνίες θέασης 178 μοιρών που εξασφαλίζουν ελάχιστη παραμόρφωση και χρωματική μετατόπιση ακόμα και όταν βλέπετε από ακραίες θέσεις.

Εξαιρετικά γρήγορος ρυθμός ανανέωσης 170 Hz

Ο εντυπωσιακός ρυθμός ανανέωσης 170 Hz (overclocking) εξαλείφει το lag και το motion blur για να σας δώσει το πάνω χέρι σε shooter πρώτου προσώπου, αγώνες, στρατηγική σε πραγματικό χρόνο και αθλητικούς τίτλους. Αυτός ο εξαιρετικά γρήγορος ρυθμός ανανέωσης σάς επιτρέπει να παίζετε με τις υψηλότερες οπτικές ρυθμίσεις και να αντιδράτε άμεσα σε αυτό που εμφανίζεται στην οθόνη.

Απολαύστε εξαιρετικά ομαλό παιχνίδι

Διαθέτει την τελευταία αποκλειστική τεχνολογία Extreme Low Motion Blur της ASUS, η οποία επιτυγχάνει 1ms MPRT για την εξάλειψη των κηλίδων και του θολώματος κίνησης και κάνει τα αντικείμενα σε κίνηση να φαίνονται πιο ευκρινή, ώστε το παιχνίδι να είναι πιο ρευστό και να ανταποκρίνεται.

Απρόσκοπτη εμπειρία gaming

AMD FreeSync Premium

Συγχρονίζοντας δυναμικά το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης με το ρυθμό καρέ της εικόνας, το AMD FreeSync Premium ελαχιστοποιεί τα σπασίματα εξασφαλίζοντας απρόσκοπτο και ομαλό παιχνίδι. 

Η λειτουργία παιχνιδιού βελτιστοποιεί άμεσα τα χρώματα και την αντίθεση της οθόνης για παιχνίδια, ώστε να απολαμβάνεις κάθε σκηνή στο έπακρο.

Η απειλή κρύβεται στο σκοτάδι

Το λογισμικό Asus Dynamic Shadow Boost φωτίζει αυτόματα τις πιο σκοτεινές περιοχές για να μπορείς πιο εύκολα να εντοπίσεις τους εχθρούς σου που παραμονεύουν στις πιο σκοτεινές περιοχές του χάρτη.

GamePlus

Διαθέτει το αποκλειστικό πλήκτρο πρόσβασης ASP GamePlus για να σου προσφέρει βελτιώσεις στο παιχνίδι που σε βοηθούν να αξιοποιήσεις περισσότερο το παιχνίδι σου. Αυτή η λειτουργία συν-αναπτύχθηκε με είσοδο pro-gamer, επιτρέποντάς να εξασκηθούν και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στα παιχνίδια. Η επικάλυψη crosshair παρέχει τέσσερις διαφορετικές επιλογές, ώστε να μπορείς να επιλέξεις αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στο shooter που παίζεις αυτήν τη στιγμή.

Τεχνολογία GameVisual

Η τεχνολογία Asus GameVisual διαθέτει επτά προκαθορισμένες λειτουργίες προβολής για τη βελτιστοποίηση των οπτικών για διαφορετικούς τύπους περιεχομένου. Αυτή η μοναδική δυνατότητα είναι εύκολα προσβάσιμη μέσω ενός πλήκτρου πρόσβασης ή του μενού ρυθμίσεων στην οθόνη (OSD).

Ξεκούραστη εμπειρία θέασης

Το monitor διαθέτει πιστοποίηση από την TÜV Rheinland για την σταθερότητα της εικόνας (Flicker-free) καθώς και για την χαμηλή εκπομπή blue light για να μπορείς να παίζεις για ώρες χωρίς να καταπονούνται τα μάτια σου.

Σχεδιασμός

Η οθόνη TUF Gaming έχει σχεδίαση εμπνευσμένη από stealth μαχητές που της δίνει μια δυναμική, φουτουριστική εμφάνιση. Το πίσω πάνελ διαθέτει στοιχεία που μοιάζουν με φτερά, δίνοντάς του μια αίσθηση ταχύτητας. Μια λεπτή, μινιμαλιστική βάση εξασφαλίζει σταθερότητα και μια πινελιά κομψότητας.

Πλούσια συνδεσιμότητα

Απολαύστε εκτεταμένες επιλογές συνδεσιμότητας, όπως DisplayPort 1.2, δύο HDMI (V2.0) και μια υποδοχή ήχου 3,5 mm για σύνδεση σε μεγάλη γκάμα συσκευών πολυμέσων.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • Οθόνη
  • Βάση
  • Καλώδιο DisplayPort
  • Καλώδιο τροφοδοσίας

Κατασκευαστής

Asus

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Panel
IPS
HDR
Ναι
Curved
Όχι
UltraWide
Όχι
Διαγώνιος
27 "
Ανάλυση
2560x1440
Αντίθεση
1000 :1
Ρυθμός Ανανέωσης
170 Hz
Aspect Ratio
16:9

Εργονομία Βάσης

Ρύθμιση Κλίσης
Όχι
Ρύθμιση Ύψους
Όχι
Κατακόρυφη Περιστροφή
Όχι
Οριζόντια Περιστροφή
Όχι
Δυνατότητα Επιτοίχιας Τοποθέτησης (Vesa)
100 x 100 mm

Συνδεσιμότητα

Τύπος Σύνδεσης
DisplayPort, HDMI

Έξτρα Χαρακτηριστικά

Είδος Monitor
Gaming Monitor
Ηχεία
Ναι
Δυνατότητες & Λειτουργίες
FreeSync Premium
Eye Comfort
Ναι
Χρώμα
Μαύρο

Ενεργειακή Ετικέτα

Κατανάλωση Ενέργειας
32 kWh/1000h
Ενεργειακή Κλάση
G

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+1Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • alex82ts
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ειναι τελεια απο ολες τις αποψεις. Απο τις ελαχιστες IPS με μιδαμινο backlight bleed, και πεντακαθαρη στις κινησεις, δηλαδη καθολου ghosting. Επισης το input lag ειναι φοβερο και καταλαβαινεις οτι μπορεις να παιζεις και competitive,
    Οποτε γιατι 4 αστερια,. Γιατι ειναι αστειο να εχει ολα αυτα τα θετικα που σπανια τα πετυχενεις ολα μαζι, και να μην εχουν βαλει ενα Normal προφιλ στην εικονα παρα μονο ετοιμα presets οπως racing, movie, rts. Αυτο εχει ως αποτελεσμα σε οτι ρυθμισεις και να βαλεις παντα θα ειναι off η εικονα. Δηλαδη σε μερικα presets θα ειναι ποιο κιτρινη σε αλλα ποιο μαυρη και σε αλλα με πολυ gamma.

    Γενικα δεν μπορω να την φερω σε εικονα οπως εχω την δευτερη ips οθόνη. Δηλαδη δεν μπορουσαν να βαλουν ενα νορμαλ η ενα custom προφιλε; Ποσο δυσκολο μπορει να ειναι αυτο;

    ***EDIT
    Μετα απο λιγο ψαξιμο μπορεσα και την εφερα στα μετρα μου. Παιζω με το FPS profile και στο Racing. Πλεον μπορω να πω οτι ειναι οθοναρα σε ολα της. Προτιμηστε τη γιαυτο και 5 αστερια.

    • Άνεση
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Εικόνα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mimis_Cholevas
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εγώ προσωπικά δεν άλλαξα τα χρώματα στη δικιά μου ίσως ήμουν τυχερός, ίσως δεν έχω ιδέα. Χρησιμοποιώ τα διάφορα preset π.χ racing για surfάρισμα, rpg για gaming και cinema για ταινίες/σειρές και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • omagas
    4
    2 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι αρκετά καλή η οθόνη. Το game σε 1440p είναι πολύ διαφορετικό και τα 170hz είναι υπέρ αρκετά. Ο σχεδιασμός είναι πολύ δυνατός και η οθόνη της είναι εξαιρετική. Το μόνο πρόβλημα που παρατήρησα, είναι ότι όταν γίνετια overclock σε 170hz ( είναι 144 κανονικά ) γίνεται πολύ παρατηρητό το tearing. Την έχω στα 165 και δεν έχω πρόβλημα αλλά εντάξει βλακεία να χάνει 5hz.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George_Mouzakis34
    4
    13 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ όμορφη , στιβαρή , δίνει ένα aggressive style σίγουρα , εντωμεταξύ έχει ηχείο εντάξει σίγουρα όχι κάτι που θα λυγίσει σαγόνια αλλά την δουλειά του την κάνει , ευχάριστο μενού και πολύ εύχρηστο το μίνι joystick για να μην ψάχνεσαι , το έχω συνδέσει και για το ps5 και κάνει downscale στα 4k 60fps και όταν παίζω κάτι σε competitive 1080p 120 fps , λόγω ότι η οθόνη μπορεί να φτάσει πάνω από 170 δεν είναι capped στα 144 μόνο , παρακάτω θα αναθέσω φωτογραφίες . Έχω μείνει απίστευτα ικανοποιημένος με την οθόνη . Τώρα για το HDR πραγματικά δεν έχω να πω πολλά για τα λεφτά του δεν περίμενα κάτι περισσότερο ούτε κάτι λιγότερο ακόμα και στο gaming και στο νετφλιξ , είναι τέλειο και πολύ ζωντανό , ips πάνελ άλλωστε . Ένα 90ρι-100ρι κάτω θα ήταν το ιδανικό πιστεύω για τα χρήματα .

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Promitheas24
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ ωραία οθόνη με απίστευτη εικόνα και χρώματα! Η μετάβαση από 1080p 75hz αξίζει πραγματικά, βλέπεις πολύ μεγάλη διαφορά σε ποιότητα σε συνδιασμό με τα 170hz. Χάνει όμως ένα αστέρι γιατί πάνω στις 2 βδομάδες κόλλησε ένα pixel και έχει και ένα μικρό backlight bleed (αντικατάσταση γίνεται πάνω από 3 άσπρα pixel η 5 μαύρα). Επίσης το calibration θέλει δουλειά για να έχεις σωστά χρώματα. Στα 389 ευρώ άξιζε σίγουρα, στα 500+ που είναι τώρα υπάρχουν καλύτερες επιλογές.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Theo2024
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την χρησιμοποιώ εδώ και 2 εβδομάδες. Δεν έχω κάτι να πω πέρα ότι είναι απλά φανταστική! Σίγουρα δεν συγκρίνεται με τις οθόνες των 1000 ευρώ, αλλά για τα χρηματά της, πιστεύω ότι top mindrage monitor. Στο κουτί είχε dp καλώδιο και το καλώδιο φόρτισης της. Έχει ωραία χρώματα και καλές γωνίες θέασης.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ear_Gasm
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Οτι και να πω ειναι λιγο. Προερχομενος απο AOC 24g2u ειναι η μερα με τη νυχτα.

    Χρωματα καταπληκτικα σχεδον out of the box (μονο το brightness μειωσα στο racing mode)

    Εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης.

    Κατεβασα και την εφαρμογη της Asus αν και το μενου ειναι ευχρηστο με το joystick πισω απο την οθονη.

    Ποιοτητα κυλισης (νομιζω οτι εχω αλλαξει συνδεση ιντερνετ αφου οτι εντολη δινω εκτελειται αστραπιαια)

    Το μονο αρνητικο ισως για καποιους ειναι οι περιορισμενες κλισεις του μονιτορ.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απροβλημάτιστη μετά από ένα χρόνο.
    Δέχεται overclock από το εργοστασιακό μενού.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η μεταβαση απο 60ghz σε 165ghz ειναι απο αλλη διασταση απλα.....VFM για μενα ...

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ιδανική για ps5. Παίζει στο full επιδόσεις.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μενού
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μενού
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

86 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Kostas_an

Υποστηρίζει Freesync; Στο site της ASUS αναφέρει G-SYNC και "VRR Technology : Yes (Adaptive-Sync)".

Δες όλες τις ερωτήσεις (6)

Παρόμοια προϊόντα

Asus TUF Gaming VG27AQ1A IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 170HzAsus TUF Gaming VG27AQ1A IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 170HzLG UltraGear 27GR75Q-B IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGLG UltraGear 27GR75Q-B IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGAsus TUF Gaming VG27AQ IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGAsus TUF Gaming VG27AQ IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGLG UltraGear 27GP850P-B IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGLG UltraGear 27GP850P-B IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGGigabyte M27Q IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 170HzGigabyte M27Q IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 170Hz
από 299,00 €από 214,00 €από 249,00 €από 253,00 €από 281,91 €
ΚατασκευαστήςAsusLGAsusLGGigabyte
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Διαγώνιος27 "27 "27 "27 "27 "
Περισσότερα χαρακτηριστικά