Xiaomi Mi 10T Pro 5G (8GB/256GB) Lunar Silver
Κινητά Τηλέφωνα

Xiaomi Mi 10T Pro 5G (8GB/256GB) Lunar Silver Κωδικός: 25435478

Το Xiaomi Mi 10T Pro διαθέτει οθόνη 6.67” FHD+ με ρυθμό ανανέωσης 144 Ηz, επεξεργαστή Snapdragon 865 με chipset 5G, 108MP τριπλή κάμερα με AI για λήψεις με εξαιρετικές λεπτομέρειες και...

Δες όλη την περιγραφή

Το Xiaomi Mi 10T Pro διαθέτει οθόνη 6.67” FHD+ με ρυθμό ανανέωσης 144 Ηz, επεξεργαστή Snapdragon 865 με chipset 5G, 108MP τριπλή κάμερα με AI για λήψεις με εξαιρετικές λεπτομέρειες και μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 5000mAh με γρήγορη φόρτιση 33W.

Δες όλη την περιγραφή
To προϊόν δεν υπάρχει πλέον στο Skroutz

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Xiaomi

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Το Xiaomi Mi 10T Pro διαθέτει οθόνη 6.67” FHD+ με ρυθμό ανανέωσης 144 Ηz, επεξεργαστή Snapdragon 865 με chipset 5G, 108MP τριπλή κάμερα με AI για λήψεις με εξαιρετικές λεπτομέρειες και μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 5000mAh με γρήγορη φόρτιση 33W.

Flagship κάμερα με ΑΙ

Η τριπλή βασική κάμερα 108MP με AI, προσφέρει λήψεις με εξαιρετικές λεπτομέρειες κοντά και μακριά. Χάρη στα ενσωματωμένα εργαλεία Long Exposure Modes μπορείς να τραβήξεις επαγγελματικού επιπέδου φωτογραφίες.

Δημιουργήστε περιεχόμενο ποιότητας ταινίας

8K εγγραφή video

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας κάνοντας χρήση των πανίσχυρων χαρακτηριστικών της κάμερας σας. Υποστηρίζει λήψη video με ανάλυση 7680 × 4320, δηλαδή 8K, ενώ μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες 33MP απευθείας από 8K video. Επίσης μπορείς να τραβήξεις βίντεο ανάλυσης 4K με 60fps και FHD (1080p) με έως και 960fps για ασύλληπτες δημιουργίες αργής κίνησης.

Long Exposure Modes

Με την χρήση τους μπορείτε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και να προσθέτετε εφέ στις λήψεις σας, γρήγορα και εύκολα χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείτε με ρυθμίσεις ή την μετέπειτα επεξεργασία τους.

Απολαύστε την άνευ προηγουμένου ομαλή απεικόνιση

Το Mi 10T Pro διαθέτει τον υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης οθόνης μέχρι στιγμής! Ο εξαιρετικά υψηλός ρυθμός ανανέωσης 144Hz θα εμφανίσει 144 frames το λεπτό. Οι ομαλές μεταβάσεις της οθόνης, θα μειώσουν την ενόχληση των ματιών ιδίως στο gaming ή στην ταχεία περιήγηση στο smartphone σας.

Βελτιώνει σημαντικά την εμπειρία παιχνιδιού

Με εξαιρετικά χαμηλές καθυστερήσεις στα παιχνίδια, είναι αυτό που χρειάζεστε για πάρετε την νίκη σας, αφού ανταποκρίνεστε ταχύτερα.

Έξυπνη AdaptiveSync οθόνη

Αντιστοιχεί αυτόματα κάθε App στο καταλληλότερο ρυθμό ανανέωσης από 30Hz - 144Hz, προσφέροντάς σας την πλέον ομαλή εμπειρία και βελτιώνοντας την ενεργειακή κατανάλωση.

MEMC τεχνολογία

Βελτιώνει τη ρευστότητα του χαμηλού frame rate, ώστε η γρήγορη κίνηση να απεικονίζεται καθαρά.

Ο αλγόριθμος μπορεί να αναγνωρίσει αυτόματα την τροχιά κίνησης και εισαγάγει frames για να επανορθώσει με φυσικό τρόπο τις περιπτώσεις περιεχομένου με χαμηλό frame rate όπως είναι ταινίες, τηλεοπτικές σειρές ή video από αθλητικές δραστηριότητες, αυξάνοντας το frame rate έως 60fps, μειώνοντας αποτελεσματικά τη θολούρα και το τρεμόπαιγμα.

6,67" FHD+ DotDisplay

Λεπτομερής και καθαρή οθόνη, πραγματικά ζωντανή εικόνα

  • Ευρεία χρωματική γκάμα (Υποστηρίζει DCI-P3)

Υιοθετεί τα πρότυπα της κινηματογραφικής βιομηχανίας, ώστε να παρέχει ευρύτερη χρωματική γκάμα σε σύγκριση με το sRGB, φέρνοντάς σας ρεαλιστική οπτική εμπειρία.

  • TrueColor ( JNCD≈0.39 Delta E≈0.63 )

Έχοντας υιοθετήσει την κορυφαία τεχνολογία διαχείρισης χρωμάτων του κλάδου, η οθόνη προσαρμόζεται frame στο frame, βελτιώνοντας σημαντικά την ακρίβεια των χρωμάτων.

Ξεκούραστα μάτια κάθε στιγμή

Απολαύστε την οπτική εμπειρία

Προσαρμόστε την αναγνωστική σας εμπειρία για να προστατεύσετε τα μάτια σας, μεταβάλλοντας τη θερμοκρασία των χρωμάτων καθώς και τον τύπο απεικόνισης.

Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 865 με 5G

Αποτελεί κορυφαίο chipset 5G για το 2020, που προσφέρει μεγαλύτερες ταχύτητες επεξεργασίας και συνολικά βελτιωμένη απόδοση CPU, GPU και AI. Επιπλέον υποστηρίζει UFS 3.1 για γρήγορη ανάγνωση των αρχείων.

Ταχύτατη συνδεσιμότητα

5G και Wi-Fi 6

Τώρα μπορείτε να κατεβάσετε τεράστια αρχεία εν κινήσει ή να μεταδώσετε ταινίες HDR υψηλής ποιότητας χωρίς καθυστέρηση με την χρήση της τεχνολογίας 5G και την υποστήριξη του Wi-Fi 6.

Σταθερότερη και αποτελεσματικότερη ενσύρματη ταχεία φόρτιση 33W

Μπαταρία 5000 mAh

Είναι εξοπλισμένο με μπαταρία χωρητικότητας 5000 mAh, η οποία φορτίζεται με ένα συνδυασμό λειτουργιών. Αναλυτικότερα, με την καινοτόμο μέθοδο παράλληλης φόρτισης MMT, το ρεύμα διαχέεται από το κέντρο της μπαταρίας, επιτρέποντας δύο παράλληλες διαδρομές ταυτόχρονης φόρτισης και με την τεχνολογία Mi Fast Charge, επιτυγχάνεται συνολικά σταθερή και αποτελεσματική φόρτιση.

Κατασκευαστής

Xiaomi

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Κινητού
SmartPhone
Λειτουργικό Σύστημα
Android
SIM
Dual
Έτος Κυκλοφορίας
2020
Χρώμα
Ασημί
Βάρος
218 gr
Περιεχόμενα Συσκευασίας
-
Μοντέλο
-

Επεξεργαστής & Μνήμη

Μοντέλο Επεξεργαστή
Snapdragon 865
Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή
2,84 GHz
Πυρήνες Επεξεργαστή
1+3+4
RAM
8 GB
Χωρητικότητα
256 GB
Card Slot
Όχι

Οθόνη

Μέγεθος
6,67 "
Ανάλυση
2400 x 1080 pixels
Ρυθμός Ανανέωσης
144 Hz
Τύπος
IPS
Χειρισμός
Οθόνη αφής (Touch screen)
Definition
Full HD

Κάμερα

Πίσω Κάμερα
Τριπλή
Φακοί Πίσω Κάμερας
Macro 5MP, Ευρυγώνιος 108MP, Υπερευρυγώνιος 13MP
Βίντεο Πίσω Κάμερας
1080p 960fps Slow Motion, 8K 30fps
Flash Πίσω Κάμερας
Ναι
Φακοί Selfie Κάμερας
Ευρυγώνιος 20MP

Δίκτυο & Συνδεσιμότητα

Δίκτυο Σύνδεσης
5G
Συνδεσιμότητα
Bluetooth, USB-C, Wi-Fi
NFC
Ναι

Μπαταρία

Χωρητικότητα
5000 mAh
Αποσπώμενη
Όχι
Γρήγορη Φόρτιση
Ναι
Ισχύς Φόρτισης
33 W
Ασύρματη Φόρτιση
Όχι

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
Accelerometer, Light Sensor, Proximity, Γυροσκόπιο, Πυξίδα
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Στο Πλάι

Διαστάσεις

Μήκος
165,1 mm
Πλάτος
76,4 mm
Πάχος
9,3 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+3Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • dimi_av933
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το κινητό αυτό το έχω από το 2021 και έχει κλείσει 3 χρόνια με συνεχής χρήση (4-5 ώρες την μέρα μέσο όρο) και δεν έχει βγάλει κανένα απολύτως πρόβλημα, το μόνο που μπορεί θέλει αλλαγή μετά από τα 2-3 χρόνια είναι η μπαταρία, όχι ότι δεν χρησιμοποιείται, απλά σε σύγκριση με την αρχή που μου κράταγε 1.5 μέρα εύκολα τώρα κρατάει γύρω στην 1 μέρα. Το κινητό έχει απίστευτη μπροστινή κάμερα και το λέω αυτό και το 2024 καθώς είναι καλύτερη από κάμερες ολοκαίνουργιων κινητών. Είναι σκυλί αυτό το κινητό και τι συστήνω ανεπιφύλακτα και το 2024!!! Αξίζει τέρμα!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μουσική
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • CHRISTOS PANAGIOTOPOULOS
    4
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετά από δύο χρόνια χρήσης,το κινητό είναι πάρα πολύ καλό για τα λεφτά του,σε όλους τους τομείς για αυτό δεν θα πω πολλά,πολύ γρήγορη φόρτιση,κάθομαι και τρώω και μόλις σηκωθώ από το τραπέζι έχει φορτίσει,βέβαια τώρα μετά από δύο χρόνια τα κινητά φορτίζουν μέσα σε 15 λεπτά,αλλά για τότε που το πήρα είχε πάρα πολύ καλή φόρτιση ακόμα και τώρα βολεύει πολύ το βάζεις σε ένα τέταρτο και αντέχει και την υπόλοιπη μέρα αν δεν έχεις μπαταρία.Το μόνο μειονέκτημα που βρήκα εγώ για αυτό έβαλα και 4 αστέρια είναι ενώ δεν είχε διαφημίσεις επειδή ήταν μεσαίας κατηγορίας συσκευή επειδή κλείνει σχεδόν τα δύο χρόνια η συσκευή η Xiaomi πετάει διαφημίσεις και σε αυτό το κινητό,μόνο αυτό με απογοήτευσε πάρα πολύ,και βάζω τη δημοσίευση γιατί αξίζει κάποιος εκτός από αυτό να την αγοράσει σε πολύ καλύτερη τιμή μεταχειρισμένο γιατί είναι πολύ δυνατή συσκευή!!!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Ανάλυση οθόνης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikos_D_
    5
    12 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    πάρα πολύ καλό το έχω 4μηνες πολυβόλο σε όλα του. με 500ευρω. βάζει κάτω και μεγάλες ναυαρχίδες.το συστήνω ανεπιφύλακτα.......

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • thanos_Jim
    5
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το τηλέφωνο άψογο σε όλα του αξίζει και με το παραπάνω καταπληκτικές φωτογραφίες πολύ γρήγορο δεν κολλάει πουθενά.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panagiotis_Tsigris
    5
    16 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καλησπέρα σε όλους ! έχω το κινητό περίπου 2 μήνες και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος . Κάνει όλες τις δουλειές με απίστευτη ταχύτητα το gps του σε εντοπίζει σε κλάσματα του δευτερολέπτου οι φωτογραφίες και το βίντεο είναι πεντακάθαρα μέρα και νύχτα η βαθμολογία του στο dxomark είναι πάρα πολύ υψηλή ακόμα και από τηλέφωνα που ξεπερνούν τα 1000 ευρώ σε κόστος!!!! και το πήρα χωρίς ΦΠΑ στα 377€!!! αν ξανά αγόραζα κινητό πάλι το ίδιο θα έπαιρνα!!! ο κουνιάδος μου έχει το Samsung s21 ultra κάπου στα 1200 το έχει πάρει οι φωτογραφίες που βγάζουμε και τα βίντεο αν τα βάλεις δίπλα δίπλα οι διαφορές είναι ελάχιστες!!! και μπορείς να τις καταλάβεις όταν κάνεις ζουμ για να δεις λεπτομέρειες. Αυτά από εμένα ελπίζω να βοήθησα! Α θυμήθηκα και ένα αρνητικό για εμένα το τηλέφωνο είναι πολύ βαρύ πρέπει να το κρατάς καλά στο χέρι σου αλλιώς θα την φάει την τούμπα!!!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Spyrosnt
    4
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τό τηλέφωνο είναι αρκετά καλό γρήγορο δεν έχει πουθενά κόλλημα καί βγάζει αρκετά καλές φωτογραφίες μόνο λίγο ή μπαταρία τού ψιλό τελειώνει γρήγορο όταν έχεις 144hz άμα τά κατεβάσει κρατάει περισσότερο

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • aliogloufuat
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    είναι τέλειο το κηνιτο,δεν Λέο άλλο τίποτα απλά είναι το πρώτο κινητό για εμένα

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dim.bogordos
    5
    8 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κάνει τα πάντα άριστα και συμφέρει... Ίσως το πιο vfm αυτή τη στιγμή. Πολύ καλή οθόνη , πολύ καλή καμερα , τρομερή μπαταρία και κατασκευή. Με 8gb ram δε κολλάει πουθενά . Πολύ γρήγορη ανάγνωση αρχείων . Πραγματικά εξαιρετικό.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • MATRIXBOY
    1
    15 στους 56 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Για ακόμα μία φορά η ξιαομη απέδειξε ότι το ηχείο της μειονεκτεί κατά πολύ χαμηλός ηχος στην ηχογράφηση και το ξενέρωμα είναι ότι η κάμερα τραβάει μόνο οκτώ λεπτά στο 4K.

    • Ταχύτητα
    • Μπαταρία
    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Xristos_Antonaros
    5
    16 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν μπορώ να βρω αρνητικό
    Οθόνη 144Hz
    Stereo ηχεία παθαίνεις πλάκα με την ένταση
    Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας
    Snapdragon 865
    Πολυ καλή ποιότητα φωτογραφίας και video
    Και τέλος.. Xiaomi

    Αν διαθέτετε 400 με 500 ευρώ για κινητό τότε με κλειστά μάτια

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • DIMITRIOS_KATSIVARDAS
    5
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Θεωρώ πως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από εταιρίες που έχουν υψηλότερο brand name.
    Εχω το κινητό από το Νοέμβριο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
    Προφανώς η κρίση μου αφορά οικιακή χρήση και όχι επαγγελματική,το σημειώνω διότι για εμένα μόνο κάποιος επαγγελματίας μπορεί να ζητά περισσότερα από τέτοια κινητά (π.χ φωτογράφος,γραφίστας κτλ)

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alina_zinnurova
    2
    7 στους 75 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Παρείχε μέσα θήκη και τζάμι προστασίας. Ταυτόχρονα πήρε και ο άντρας μου το samsung galaxy a71 το οποίο ήταν κατά 200 ευρώ πιο φθηνό και βγήκε στην πορεία δύο φορές καλύτερο και αξιόπιστο από το xiaomi.

    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα κλήσης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Antonis/techitnews
    4
    9 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Καλημέρα παιδιά αν έχετε χρόνο ρίχτε μια μάτια στο μικρό βίντεο που φτιάξαμε για το mi10t pro

    Xiaomi Mi 10T Pro 5G Unboxing: Εντυπωσιακό αλλά..... #xiaomi​ #mi10tpro​ #unboxing #Greek https://youtu.be/ZhVrzgd4OFM

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Ανάλυση οθόνης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panargy
    5
    26 στους 29 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγοράστηκε από γνωστή αλυσίδα στα 495€ με την επιστροφή. Υπέρ: Ταχύτητα, αποθηκευτικός χώρος, οθόνη (Lcd αλλά 144 MHz!), miui 12 (προέρχομαι από xiaomi), κάμερα (κορυφή!), εμφάνιση (lunar silver), ένταση ηχείου (όχι τόσο ποιοτικό, χωρίς να είναι γενικά κακό), μπαταρία (διάρκεια αλλά κυρίως απίστευτη ταχύτητα φόρτισης). Κατά: πάχος και βάρος και γενικά όχι "ντελικάτη" κατασκευή. Στα λεφτά αυτά σε καμία άλλη μάρκα δεν παίρνεις τόσα πολλά από ένα κινητό και αν δεν είσαι "αρρωστάκι" να αλλάζεις συσκευή κάθε εξάμηνο αυτό θα σου κρατήσει αρκετά χρόνια, καθώς το hardware είναι τοπ κι η εταιρία συνηθίζει να τα υποστηρίζει για καιρό με αναβαθμίσεις.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giannis_kapnistos
    5
    20 στους 32 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είμαι κάτοχος της συσκευής από την αρχή που κυκλοφόρησε. Να σημειωθεί ότι λόγω hobby έχω αλλάξει όλες τις ναυαρχίδες. Δεν θα κουράσω με πολλά λόγια. Xiaomi έχει αρχίσει να κάνει πλάκα στις άλλες εταιρείες με αυτήν τη συσκευή!!! Χαρακτηριστικά της τάξεως των 900€-1000€++ ακόμα και στην τιμή εκκίνησης 650 ευρώ είναι η πρώτη επιλογή. Sd 865 επεξεργαστής 5.000 μπαταρία, 108 megapixel camera, 144 hz Ρυθμός ανανέωσης, ποιότητα κατασκευής top, απίστευτα γρήγορη φόρτιση και δίπλα στερεοφωνικά ηχεία!!! Θα σας αποζημιώσει η αγορά του πολύ γρήγορα!!!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • souzaberg
    5
    10 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καταπληκτικό τηλέφωνο σε όλα του και για 5g, αν και συνήθως αλλάζω τα κινητά αρκετά συχνά και πολύ μεγαλύτερης αξίας αυτό δεν σου πάει η καρδιά να το αλλάξεις γιατί πραγματικά νιώθεις ότι αξίζει και με το παραπάνω τα χρήματα του. Πολύ ωραία θήκη η οποία υπάρχει μέσα στα παρελκόμενα,πολύ γρήγορη φόρτιση και με έντονη χρήση δεν έχει κολλήσει πουθενά. Το γκρι για μένα είναι το καλύτερο χρώμα έχει την ιδιότητα σε συνδυασμό με τον φωτισμό του περιβάλλοντος να δείχνει διαφορετικό κάθε φορά. Τιμιότατο

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tselepidisbasileios
    5
    7 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    χρήστης του mi 10t pro, ενθουσιασμενος, αλλά υπάρχει ένα θέμα με το screen mirroring, δεν κάνει cast στη τηλεόραση κι από ότι διαβάζω το αποδίδουν στο miui 12

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jimpapas1977
    5
    12 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το κινητό αγοράστηκε Black Friday στα 500 ευρώ. Μπαταρία έπος, επεξεργαστής ο καλύτερος που υπάρχει σε Android, ταχεία φόρτιση, NFC, αναγνώριση προσώπου, πανέμορφο σε ασημί χρώμα, οθόνη πολύ καλή(Ρυθμός ανανέωσης 144hz ότι καλύτερο).... όποιος θέλει amoled οθόνη να πάρει άλλο και μην κόβει τζάμπα αστέρι στη βαθμολογία.... ήξερε τι αγοράζει από πριν. Αντιμικροβιακή θήκη (πολύ όμορφη)και αντιμικροβιακή προστασία οθόνης (αντοχής gorrila glass 5) περιλαμβάνονται... σκοτώνει τα μικρόβια η ειδική επίστρωση μετά από λίγα λεπτά !!!! Εννοείται λόγω μεγέθους είναι βαρύ τηλέφωνο. Η κάμερα είναι μια χαρά και το βίντεο επίσης (τραβάει και σε 8k ανάλυση!!!). Σε τέστ από antuntu είναι καλύτερο από το 98% των κινητών που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή. Πλήρες πακέτο για κινητό και φυσικά μην ξεχνάμε είναι και 5g (έτοιμο για το άμεσο μέλλον)!!!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Valentina_Triantafyllidou49
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Παιδιά τι να λέμε το κινητό έκλεισε τρία χρόνια και πάμε για τέταρτο. Με χρήση σχεδόν όλη μέρα για μουσική, βίντεο, ταινίες, σειρές, εφαρμογές, τσατ, σοσιαλ, άπειρες φωτογραφίες και επεξεργασία αυτών, παιχνίδια,mail κλπ. Σκυλί. Μακάρι να έβγαινε ξανά το ίδιο και αν μου χαλάσει να το ξαναπάρω.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • απλά top το έχω 3 χρόνια , δεν κολλάει καθόλου! με χρήση φουλ παιχνίδια και ταινίες!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Απλά κορυφή συγκριτικά με κάτι Samsung πολύ ακριβότερα! Το συστήνω!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 3
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Για όσους ενδιαφέρονται , δεν έχει FM Radio.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλό για τα λεφτά του τούμπανο λέμε....
    Μπράβο τους

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Μουσική
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    4 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει ή Xiaomi τέλειο φοβερό δεν υπάρχει λεμεεεεεεε

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

116 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
evapavlop

καλησπέρα, το συγκεκριμένο κινητό το θέλω για τη κάμερά του. Έχετε κάποιο καλύτερο μήπως να προτείνετε με τα ίδια χρηματα για την φωτογραφική του;
ευχαριστω!

Irini 5843

Όχι,δεν υπάρχει. Αυτό πάρε. Gcam να βρεις και να είναι σούπερ.

Original_gio_1997

Λέτε να πάρω αυτό η το poco f2 pro; το θέλω κυρίως για gaming χρήση και όποιος ξέρει για τις αντοχές στην μπαταρία ας μου απαντήσει

Marmaragos

Καποιος που να εχει συνδεσει δυο bluetooth συσκευες ηχου?
Μπορει να στειλει σε 2 συγχρονως? Οπως τo feature της samsung με το dual audio??

Δες όλες τις ερωτήσεις (10)

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες