NBA 2K21 XBOX One/Series X
XBOX Series X Games

NBA 2K21 XBOX One/Series XΚωδικός: 25489136

Το NBA 2K21 είναι ο τελευταίος τίτλος της παγκοσμίου φήμης σειράς NBA 2K, το οποίο προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία αθλητικών βιντεοπαιχνιδιών στο PlayStation 5.

Με εκτεταμένες βελτιώσεις στα γραφικά...

Δες όλη την περιγραφή

Το NBA 2K21 είναι ο τελευταίος τίτλος της παγκοσμίου φήμης σειράς NBA 2K, το οποίο προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία αθλητικών βιντεοπαιχνιδιών στο PlayStation 5.

Με εκτεταμένες βελτιώσεις στα γραφικά και στο gameplay, τις ανταγωνιστικές και κοινοτικές διαδικτυακές δυνατότητές του και τις βαθιές, ποικίλες λειτουργίες παιχνιδιού, το NBA 2K21 προσφέρει μοναδική...

Δες όλη την περιγραφή
4,90
ΠαράδοσηΔευ, 30 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 4,90 €

Περιγραφή

Το NBA 2K21 είναι ο τελευταίος τίτλος της παγκοσμίου φήμης σειράς NBA 2K, το οποίο προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία αθλητικών βιντεοπαιχνιδιών στο PlayStation 5.

Με εκτεταμένες βελτιώσεις στα γραφικά και στο gameplay, τις ανταγωνιστικές και κοινοτικές διαδικτυακές δυνατότητές του και τις βαθιές, ποικίλες λειτουργίες παιχνιδιού, το NBA 2K21 προσφέρει μοναδική εμπειρία σε όλες τις πτυχές του μπάσκετ και του πολιτισμού του NBA - όπου όλα είναι Παιχνίδι.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Sports
Έτος Κυκλοφορίας
2020
Ημερομήνια Κυκλοφορίας
25/12/2020
Όριο Ηλικίας (PEGI)
3
Edition
Standard
Νέα Κυκλοφορία
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • LefKriks
    3
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Για οσους εχουν εμπειρια απο τον τιτλο στις last-gen κονσολες αυτο που θα βρουν στην νεα εκδοση ειναι εμφανεστατα βελτιωμενα γραφικα και φωτισμους και αρκετα βελτιωμενο το shot meter σε σχεση με τις εκδοσεις των PS4/XBOX One/PC που εκει το shot meter ηταν πραγματικα απαραδεκτο.Ασχολιθηκα περισσοτερο με το MyNBA που ειναι διαφοροποιημενο σε σχεση με την εκδοση των παλαιοτερων κονσολων αλλα οχι σε βαθμο που θα αλλαξει την εμπειρια.Επισης αυτο που με παραξενεψε ειναι το επιπεδο δυσκολιας σε single player mode παντα και στο κορυφαιο επιπεδο Hall of fame...Δεν ξερω αν ηταν ιδεα μου αλλα το παιχνιδι μου φανηκε απογοητευτικα ευκολο στον μεγαλυτερο βαθμο δυσκολιας και αυτο δεν το λεω ως expert στο gameplay της σειρας αλλα το λεω ως καποιος που παντα μου αρεσει νε εχω την μεγιστη δυνατη ''κοντρα'' σε sports games και σε συγκριση με τους παλιοτερους τιτλους της σειρας βρηκα το επιπεδο δυσκολιας 1 με 2 κλικ πιο κατω,πραγμα που με απογοητευσε.
    Ενα τελευταιο που δεν εχει να κανει με το παιχνιδι σαν παιχνιδι αλλα το performance του σε XBOX series X ειναι οτι συχνα πυκνα παρατηρουσα αισθητα framedrops που σιγουρα δεν περιμενα να συναντησω σε νεο τιτλο ειδικα για τις next gen κονσολες.Προφανως οσο οι developers θα δουλευουν στα επομενα χρονια στις νεες κονσολες θα βρισκουν και τροπους να παρουν ακομα περισσοτερα τοσο οπτικα οσο και σε performance οποτε ας μην καταδικαζω ουτε την 2Κ ουτε τo XBOX για την ωρα,απλα ειναι κατι που θεωρω καλο να αναφερθει.
    Σαν τελευταιο θεωρω οτι ο οποιος ενδιαφερομενος για την αγορα αυτου του τιτλου που εχει ή ειχε ομως στην κατοχη του σε καποια πλατφορμα τον 2Κ21 για last gen καλο θα ειναι να περιμενει να πεσει λιγο ακομα η τιμη του μιας και μιλαμε ακριβως για το ιδιο παιχνιδι με εξαιρεση τα γραφικα και το shot meter.
    Αισθηση μου ομως ειναι πως οι εποχες που η 2Κ μας εξεπληττε με τις εκδοσεις τις απο χρονια σε χρονια εχουν περασει ανεπιστρεπτη...Πολυ φοβαμαι οτι οσο δεν υπαρχει ανταγωνισμος θα φτανουμε σε αυτην την διαπυστωση καθε χρονο και πιο εντονα...

    • Γραφικά
    • Single Player
    • Ήχος
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη