Givi Διάφανη Ζελατίνα Μοτοσυκλέτας για Aprilia Atlantic 2003-2013 D242ST

Givi Διάφανη Ζελατίνα Μοτοσυκλέτας για Aprilia Atlantic 2003-2013 D242STΚωδικός: 25491117

Η διάφανη ζελατίνα μοτοσυκλέτας της εταιρείας Givi προστατεύει τον αναβάτη από τον στροβιλισμό του αέρα, ο οποίος με την σειρά του δημιουργεί ταρακούνημα στο κράνος. Το ύψος της ζελατίνας όσον αφορά το παραπάνω φαινόμενο παίζει καθοριστικό ρόλο, καθώς όσο πιο ψηλή ζελατίνα επιλέξουμε τόσο καλύτερη εκτροπή του αέρα θα έχουμε. Βέβαια τα οφέλη μιας ζελατίνας...
Δες όλη την περιγραφή

138,90
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 138,90 €

Περιγραφή

Η διάφανη ζελατίνα μοτοσυκλέτας της εταιρείας Givi προστατεύει τον αναβάτη από τον στροβιλισμό του αέρα, ο οποίος με την σειρά του δημιουργεί ταρακούνημα στο κράνος. Το ύψος της ζελατίνας όσον αφορά το παραπάνω φαινόμενο παίζει καθοριστικό ρόλο, καθώς όσο πιο ψηλή ζελατίνα επιλέξουμε τόσο καλύτερη εκτροπή του αέρα θα έχουμε. Βέβαια τα οφέλη μιας ζελατίνας είναι περισσότερα, όπως η προστασία από έντομα ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, τα οποία λερώνουν την ζελατίνα του κράνους μας αλλά και το πάνω μέρος της ένδυσης μας. Τέλος αυτό που κάνει να ξεχωρίζουν τις διάφανες ζελατίνες σε σύγκριση με τις φιμέ είναι η καλύτερη ορατότητα που μας προσφέρουν σε όλες τις οδηγικές συνθήκες.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Spiross77
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ποιοτική ζελατίνα για αναβάτες 1.80+, οι οποίοι με τη μαμά ζελατίνα έτρωγαν όλον τον αέρα στο πρόσωπο. Μέγαλο + οτι προστατέυει και τα χέρια απο τον αέρα/κρύο, δεν χρησιμοποιεί σιδεράκια για να στηριχθέι, παρα μόνο έχει ενισχυτικά νεύρα, και δεν χαλάει το οπτικό πεδίο καθόλου. Στο μάνουαλ λέει max speed 130km/h και ισχύει εν μέρη γιατί μετά αρχίζει και κουνάει αρκέτα, αλλά όχι επικίνδυνα.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Έχει εύκολη τοποθέτηση
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ευαγγελος τσιμπουκλης
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κάνει θαύματα στο ταξίδι
    Έχει ι όμως και το μειονέκτημα ότι ..κόβει χιλιόμετρα από την τελική λόγο ύψους από το εργοστασιακό με αποτέλεσμα πιο πολύ κατανάλωση καυσίμου
    Ούτε στροβιλισμοί ούτε τίποτα στην πορεία ταξιδιού

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Spiross77

Ηθελα να ρωτησω εαν μπαινουν χουφτες με αυτη τη ζελατινα.

Spiross77

Την αγόρασα τελικά, αφήνει χώρο να μπούν και χούφτες. Υπάρχει ενα Ρωσικο βίντεο στο tube όπου δείχνει τη ζελατίνα να ακουμπάει στις μανέτες όταν στρίβει το τιμόνι, αλλά πρόκειται για διαφορετικής σχεδίασης ζελάτινα.

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)