LG Smart Τηλεόραση 55" 8K UHD LED 55NANO956NA HDR (2020)
Τηλεοράσεις

LG Smart Τηλεόραση 55" 8K UHD LED 55NANO956NA HDR (2020)Κωδικός: 25558292

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Panel: NanoCell
  • Ανάλυση Οθόνης: 8K
  • Alexa/Google Assistant
  • Netflix/Youtube

Η LG 55NANO956NA Smart 8K διαθέτει έναν έξυπνο επεξεργαστή Α9 3ης γενιάς που συνδυάζεται με ανάλυση NanoCell 8K, για πραγματικά ρεαλιστικές εικόνες.

Δες όλη την περιγραφή
To προϊόν δεν υπάρχει πλέον στο Skroutz

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Ζωντανά χρώματα

Η τεχνολογία NanoCell της LG αναπαράγει τα καθαρά χρώματα, εφαρμόζοντας νανοσωματίδια 1 nm. Πλέον, σε ανάλυση 8K, η NanoCell TV αποδίδει απίστευτη ποιότητα εικόνας με βελτιωμένη ποιότητα χρωμάτων.

Γιατί Real 8K;

Η ανάλυση 8K προσφέρει 33 εκατομμύρια pixel (99 εκατομμύρια υπο-pixel) για μεγαλύτερη πυκνότητα στην εικόνα. Για να έχεις την αίσθηση του ρεαλισμού στην ανάλυση των 8K, η ξεχωριστή και διακριτή εμφάνιση του κάθε pixel είναι περισσότερο σημαντική. Η LG NanoCell 8K πληροί τα διεθνή πρότυπα για την 8Κ ανάλυση. Αυτό αντιπροσωπεύει η LG NanoCell Real 8K.

Έξυπνος Επεξεργαστής α9 3ης γενιάς 8K

Βέλτιστη μετατροπή σε περιεχόμενο 8Κ

Χρησιμοποιώντας αλγορίθμους βαθιάς μάθησης, ο επεξεργαστής α9 3ης γενιάς AI 8K αναλύει το περιεχόμενο της οθόνης και το μετατρέπει σε μια απόλυτα καθηλωτική εμπειρία θέασης. Όλες οι ρυθμίσεις είναι αυτόματες και βελτιωμένες για να αποδίδουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου με σκοπό η κάθε προβολή να είναι μοναδική.

Ρεαλιστικά χρώματα από κάθε γωνία θέασης

Xάρη στα ζωντανά, καθαρά χρώματα της NanoCell και την πλούσια αντίθεση που παρέχει το Nano Black, όλες οι σκηνές που προβάλλονται στην οθόνη σου μοιάζουν απόλυτα ρεαλιστικές. Παράλληλα, η υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου εγγυώνται μια μοναδική, ακόμα πιο ζωντανή εμπειρία. Φέρε τον κινηματογράφο στο σπίτι σου και απόλαυσε απεριόριστη ψυχαγωγία με την NanoCell της LG.

Dolby Vision IQ & Dolby Atmos

Αποδίδει το όραμα του δημιουργού

Παρακολούθησε τις ταινίες όπως τους αξίζει - συγκλονιστικά. Με το Dolby Vision IQ, η φωτεινότητα, το χρώμα και η αντίθεση της οθόνης ρυθμίζονται έξυπνα ανάλογα με το είδος της ταινίας και τις συνθήκες φωτισμού. Το Dolby Atmos προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου, για μέγιστη ψυχαγωγία.

FILMMAKER MODE

Δες κάθε εικόνα ακριβώς όπως δημιουργήθηκε

Ο επεξεργαστής ρυθμίζει αυτόματα την εικόνα, απενεργοποιώντας την εξομάλυνση της κίνησης για να δημιουργήσει το εφέ εικόνας πλήρους κίνησης. Παρακολούθησε ταινίες που διατηρούν την αρχική δημιουργική πρόθεση, βίωσε την κάθε προβολή σαν να βρισκόσουν στον κινηματογράφο και απόλαυσε την καλλιτεχνική υφή της κάθε ταινίας.

HDR 10 Pro & HLG Pro

Αναβάθμιση βασικών μορφών HDR

Οι τηλεοράσεις NanoCell προσφέρουν βέλτιστη ποιότητα εικόνας HDR προσαρμόζοντας τα υποστηριζόμενα βασικά πρότυπα HLG and HDR 10 για την προβολή HDR. Με αυτό τον τρόπο, σου επιτρέπουν να απολαμβάνεις την κάθε προβολή σου σε ρεαλιστική, HD ανάλυση.

Full Array Dimming

Αληθινά κινηματογραφική εμπειρία

Η τεχνολογία Full Array Dimming προσδίδει υψηλή λεπτομέρεια και εξαιρετική αντίθεση ώστε να απολαμβάνεις πλούσια χρώματα σε όλες τις αγαπημένες σου ταινίες.

Απεριόριστη ψυχαγωγία

Όλη η ψυχαγωγία σου σε ένα μέρος

Ανακάλυψε τη μεγάλη γκάμα περιεχομένου στο Apple TV app, το Disney+ και στο Netflix. Δες τις τελευταίες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, ζωντανούς αθλητικούς αγώνες και ακόμα περισσότερα, όλα τακτοποιημένα σε ένα μέρος. Απλά, κάθισε αναπαυτικά και απόλαυσε.

*Η υποστηριζόμενη υπηρεσία μπορεί να διαφέρει ανά χώρα.

Apple TV app

Η αρχική σελίδα του Apple TV+ και πολλά άλλα

Πρωτότυπες εκπομπές και ταινίες από την Apple TV+. Μόνο τα premium κανάλια που θέλεις και χιλιάδες ταινίες για αγορά ή ενοικίαση. Εξατομικευμένα και με την επιμέλεια ειδικών, για να ανακαλύψεις το καλύτερο περιεχόμενο. Και είναι όλα στο Apple TV app.

Ενσωματωμένος αποκωδικοποιητής βίντεο

Παίξε κι άλλο περιεχόμενο σε ανάλυση 8Κ

Με υποστήριξη HEVC, AV1 και VP91 codec μπορείς να παρακολουθήσεις 8K βίντεο YouTube καθώς και 8K βίντεο από μια συσκευή αποθήκευσης USB ή υπηρεσίες ροής προγράμματος.

HDMI 2.1

Το πρότυπο παιχνιδιού της επόμενης γενιάς

Υψηλότερος ρυθμός καρέ, VRR, ALLM, και υποστήριξη eARC. Το HDMI 2.1 είναι ιδανικό για περιεχόμενο με γρήγορη κίνηση και παρέχει υψηλότερη ανάλυση και ομαλά συγχρονισμένα γραφικά για μια πιο ρεαλιστική εμπειρία παιχνιδιού.

* 4K στα 120 Hz, eARC (Enhanced Audio Return Channel), VRR (Variable Refresh Rate) και ALLM (Auto Low Latency Mode) με HDMI 2.1

HGiG για παιχνίδια HDR

Ρεαλιστικές σκηνές κινηματογραφικής ευκρίνειας

Μπες στον κόσμο του παιχνιδιού με σκηνές που ευχαριστούν τις αισθήσεις σου. Το HGiG παρακολουθεί την απόδοση της τηλεόρασης και την ποιότητα της εικόνας και συντονίζει τα γραφικά HDR για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού HRD.

Motion Pro

Παρακολούθησε την κάθε κίνηση με λεπτομέρεια

Το υπόλειμμα εικόνας (θάμπωμα κίνησης) πρέπει να αποφεύγεται με κάθε κόστος κατά τη μετάδοση ενός αθλητικού παιχνιδιού. Πλέον, χάρη στη λειτουργία Motion, παρακολουθείς στην τηλεόρασή σου κάθε γρήγορη και ανεπαίσθητη κίνηση του κάθε παίκτη χωρίς θάμπωμα. Με την LG NanoCell μπορείς να ξεχάσεις το θάμπωμα και τα φαινόμενα τρεμοπαίγματος.

ThinQ AI

Κεντρικός κόμβος για μεγαλύτερη ευκολία

Το έξυπνο σύστημα LG ThinQ AI κάνει τη ζωή ακόμα πιο εύκολη. Η αναγνώριση ανθρώπινης φωνής, σου επιτρέπει να ελέγχεις και να δίνεις εντολές στο Home IoT ecosystem.

Κατασκευαστής

LG

Χαρακτηριστικά

Εικόνα

Διαγώνιος
55 "
Ευκρίνεια
8K Ultra HD
Ρυθμός Ανανέωσης
50/60 Hz
Τύπος Panel
Direct LED
HDR Type
Dolby Vision, HDR10, HLG
Local Dimming
Ναι

Ήχος

Κανάλια
2.2
Ισχύς
40 W
Πρότυπα Ήχου
Dolby Atmos, Dolby Digital

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δέκτης
DVB-C, DVB-S2, DVB-T2
Media Player
Ναι
Εγγραφή PVR
Όχι
Hotel Mode
Όχι
Φωνητικές Εντολές
Ναι
HbbTV
Ναι
VRR
Όχι

Smart Δυνατότητες

Υποστηριζόμενες Εφαρμογές
-
Λογισμικό
WebOS
Smart Assistant
Alexa, Google Assistant
Smart Οικοσύστημα
Apple HomeKit

Ενσύρματες Συνδέσεις

Σύνολο Θυρών HDMI
4
Πλήθος HDMI 2.1
2
Πλήθος USB
3
Ethernet
Ναι
Digital Audio Optical
Ναι
Headphones
Ναι

Ασύρματες Συνδέσεις

Wi-Fi
Ναι
Bluetooth
Ναι
Miracast
Όχι
Chromecast Built-In
Όχι
Screen Mirroring
Όχι
AirPlay
Όχι

Γενικά

Έτος Κυκλοφορίας
2020
Βάρος
20,8 kg
VESA Mount
300 x 300 mm

Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
G

Διαστάσεις (Χωρίς Βάση)

Πλάτος
1235 mm
Ύψος
716 mm
Πάχος
69 mm

Διαστάσεις (με Βάση)

Πλάτος
1360 mm
Ύψος
810 mm
Πάχος
162 mm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Γωνία θέασης
    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις ερωτήσεις (3)

Είδες πρόσφατα