Braglia Turbo 400 Metal 901-4 Αυλός Ψεκασμού Ρυθμιζόμενος
Εξαρτήματα για Ψεκαστήρες

Braglia Turbo 400 Metal 901-4 Αυλός Ψεκασμού ΡυθμιζόμενοςΚωδικός: 25619107

Αυλός Ψεκασμού Ρυθμιζόμενος TURBO 400 METAL Braglia. Η ψεκαστική πιστόλα είναι προϊόν της Ιταλικής εταιρείας BRAGLIA, που παράγει υψηλής ποιότητας ψεκαστικούς αυλούς. Ο Αυλός Ψεκασμού Ρυθμιζόμενος...

Δες όλη την περιγραφή

Αυλός Ψεκασμού Ρυθμιζόμενος TURBO 400 METAL Braglia. Η ψεκαστική πιστόλα είναι προϊόν της Ιταλικής εταιρείας BRAGLIA, που παράγει υψηλής ποιότητας ψεκαστικούς αυλούς. Ο Αυλός Ψεκασμού Ρυθμιζόμενος TURBO 400 METAL Braglia έχει μεταλλική χειρολαβή και ενσωματωμένο μαστό ελεύθερης περιστροφής. Δέχεται πολλαπλές ρυθμίσεις, είναι αντιανεμικός, και φέρει διακόπτη...

Δες όλη την περιγραφή

Αναφορά προϊόντος

από 69,00 €

Περιγραφή

Αυλός Ψεκασμού Ρυθμιζόμενος TURBO 400 METAL Braglia. Η ψεκαστική πιστόλα είναι προϊόν της Ιταλικής εταιρείας BRAGLIA, που παράγει υψηλής ποιότητας ψεκαστικούς αυλούς. Ο Αυλός Ψεκασμού Ρυθμιζόμενος TURBO 400 METAL Braglia έχει μεταλλική χειρολαβή και ενσωματωμένο μαστό ελεύθερης περιστροφής. Δέχεται πολλαπλές ρυθμίσεις, είναι αντιανεμικός, και φέρει διακόπτη ο οποίος ελέγχει την ψεκαστική ροή ανάλογα με τις αποστάσεις ψεκάσματος. Η σκανδάλη είναι εφοδιασμένη με ON-OFF και έχει την δυνατότητα μόνιμης εμπλοκής του ψεκαστικού ακροφυσίου (μπεκ). Ο TURBO 400 METAL δημιουργεί υψηλή νεφοποίηση που φτάνει τα 3500 μικροσταγονίδια ανά τετραγωνική ίντσα. Οι ψεκαστικοί αυλοί TURBO αξιοποιούνται στους αμπελώνες, οπωρώνες και στα θερμοκήπια.

Προδιαγραφές

  • Μήκος: 40 cm
  • Ακροφύσιο: Μ15x1 – ø 1,5 mm
  • Παροχή: 70 lt/min
  • Μεγ. πίεση: 50 bar
  • Βάρος: 840 gr
  • Κατασκευαστής: Braglia
  • Προέλευση: Ιταλία

Χαρακτηριστικά

Είδος
Αυλός Ψεκασμού

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • MINAS_MITSIOGLOU

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετικο εργαλειο.
    Απερισκεψια δικη μου,που δεν ειχα ελεγξει την πιεση του πιεστικου μου και νομιζα οτι κατι συμβαινει με το πιστολι την πρωτη φορα.
    Μολις ανεβασα την πιεση(απο 1,5b σε 4b),το πιστολι εκανε εξαιρετικη δουλεια!
    Ειτε στην ευθεια,ειτε βενταλια το πιστολι κανει απιστευτη δουλεια και ξεκουραστο.
    Αξιζει τα λεφτα του.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sixoremenos
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έχοντας ήδη το πλαστικό αδερφάκι του, μόνο καλά λόγια έχω να πω μετά από χρήση για πάνω από 8 χρόνια. Η διαφορά όμως στην ποιότητα μεταξύ των δύο, είναι εμφανής. Το γεγονός και μόνο ότι όλες οι συνδέσεις είναι μεταξύ μεταλλικών σπειρωμάτων και όχι πλαστικού-μετάλλου, κάνει τη συντήρηση πολύ πιο εύκολη και απομακρύνει τον κίνδυνο να χαλάσει κάποιο πλαστικό σπείρωμα. Αξίζει να δώσει κανείς τα επιπλέον 20€ που είναι η διαφορά των 2 μοντέλων. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι 10€ κάνει το περιστρεφόμενο ρακόρ στη θέση σύνδεσης του λάστιχου, εξάρτημα που είναι στάνταρ στο μεταλλικό, ενώ στο πλαστικό πρέπει να αγοραστεί έξτρα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

32 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη