DJI Pocket 2 Action Camera 4K Ultra HD Creator Combo Μαύρη με Οθόνη
Action Cameras

DJI Pocket 2 Action Camera 4K Ultra HD Creator Combo Μαύρη με Οθόνη Κωδικός: 25717948

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ανάλυση βίντεο: 4K 60fps
  • Διάρκεια μπαταρίας: 140 λεπτά
  • Σύνδεση: USB
  • Χωρητικότητα μπαταρίας: 875 mAh
Δες όλη την περιγραφή
519,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 519,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 519,00 €

Περιγραφή

Η μικρότερη 4Κ κάμερα με σταθεροποιητή τριών αξόνων επιστρέφει καλύτερη από ποτέ, με αισθητήρα 64MP, 8x Zoom, ActiveTrack 3.0, AI Editor και Story Mode και μοναδικό ήχο DJI Matrix Stereo.

Βελτιστοποιημένο στα σημεία, το Pocket-Sized DJI Pocket 2 είναι το πλέον ευέλικτο και φορητό εργαλείο δημιουργίας περιεχομένου.

Με μεγαλύτερο αισθητήρα 64MP 1/1.7’’ ο οποίος μπορεί να πραγματοποιήσει λήψεις φωτογραφιών και στα 16MP (Single Shot με pixel binning 4-σε-1), φακό με οπτικό πεδίο 93° και διάφραγμα F1.8, δυνατότητα λήψης βίντεο με ανάλυση 4K60 HDR (100Mbps), τεχνολογίες Hybrid Autofocus 2.0 και ActiveTrack 3.0 για μεγαλύτερη ταχύτητα και ακρίβεια, δυνατότητα zoom έως και 8x (σε ανάλυση 16MP προσφέρει 4x lossless zoom), είναι έτοιμο να φέρει τη μαγεία της κινηματογράφησης στα χέρια σας.


Μαζί σας παντού

Παράλληλα, το νέο σύστημα DJI Matrix Stereo και τα τέσσερα στρατηγικά τοποθετημένα μικρόφωνα προσφέρουν απίστευτα βελτιωμένο ήχο. Σε συνδυασμό με τις λειτουργίες SoundTrack (προσαρμογή του ήχου ανάλογα με τη θέση της κάμερας) και Audio Zoom (δυναμώνει τον ήχο στο σημείο που εστιάζεις), Quick Wave για άμεση εκκίνηση της κάμερας, DJI Capture Modes (ActiveTrack 3.0, Slow Motion, Timelapse, Motionlapse, Hyperlapse, Panoramic, Pro, Live Broadcast, Story) αλλά και αυτονομία 140 λεπτών, το DJI Pocket 2 είναι ένα πραγματικό στούντιο «τσέπης».

Μικρή κάμερα, μεγάλες στιγμές!

Διατηρώντας τη γνώριμη και επαναστατική σχεδίαση του προκατόχου του, το DJI Pocket 2 ταιριάζει απόλυτα στο χέρι, την τσάντα ή την τσέπη σου, ώστε να μπορείς να το μεταφέρεις οπουδήποτε. Προσφέρει λήψη βίντεο 4K Ultra HD (3840×2160 @ 24/25/30/48/50/60fps) με μέγιστο bitrate 100Mbps, αξιοποιώντας έναν αισθητήρα 1/1.7” CMOS 64ΜΡ. Με μεγάλα εικονοστοιχεία, σύστημα φακών με οπτικό πεδίο 93° και διάφραγμα F1.8, συλλαμβάνει και μοιράζεται κάθε εμπειρία σου σε δευτερόλεπτα!

Χολιγουντιανή σταθερότητα

Το DJI Pocket 2 ενσωματώνει ένα αξιόπιστο και ταχύτατο μηχανικό gimbal τριών αξόνων (3-axis), το οποίο εκμεταλλεύεται ένα νέο αλγόριθμο, εξασφαλίζοντας απόλυτο έλεγχο και σταθερότητα με ακρίβεια ±0.005° και μέγιστη ταχύτητα έως 120°/s - ξεπερνώντας εύκολα την απόδοση των ανταγωνιστικών υλοποιήσεων, οι οποίες διαθέτουν ηλεκτρονική ή οπτική σταθεροποίηση.

Ποιότητα εικόνας που θα λατρέψετε

Μια καλή ζωή είναι γεμάτη χρώμα, επομένως αναδείξτε τη με κάθε ευκαιρία, κάθε δραστηριότητα. Με HDR Video, το DJI Pocket 2 διαχωρίζει την έκθεση ανά περιοχή αλλά και τα επίπεδα της εικόνας, ώστε κάθε λήψη να αναδύεται με ζωηρές λεπτομέρειες. Παράλληλα, κατά τη λήψη φωτογραφιών στα 64MP, η σταθεροποιημένη κάμερα λαμβάνει ευκρινείς λήψεις με ζουμ έως και 8x.

Συναρπαστικός ήχος DJI

Η τεχνολογία DJI Matrix Stereo καταγράφει ήχο με τόσο πραγματική λεπτομέρεια. τέσσερα μικρόφωνα στη λαβή του DJI Pocket 2 παρέχουν ήχο surround, επιτρέποντάς σας να ξαναζήσετε τη μαγεία κάθε στιγμής (το εφέ στερεοφωνικής εγγραφής ακούγεται καλύτερα όταν χρησιμοποιείτε ακουστικά). 

Οι λειτουργίες SoundTrack, AudioZoom και Directional Audio συμπληρώνουν τις μοναδικές δυνατότητες ηχογράφησης του gimbal.

Storytelling με DJI Mimo

Με την all-in-one εφαρμογή DJI Mimo, η οποία παρέχει πρόσθετες λειτουργίες επεξεργασίας (Capture, Edit, Share) - συμπεριλαμβανομένου και ενός Pro Mode για μεγαλύτερο έλεγχο στις ρυθμίσεις της κάμερας - το DJI Pocket 2 μπορεί να συνδεθεί με το smartphone ή τη φωτογραφική σας μηχανή (μέσω USB-C ή Lightning) και να μεταφέρει τον έλεγχο της κάμερας στην οθόνη των συσκευών αυτών. 

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • 1x DJI Pocket 2
  • 1x DJI Pocket 2 Mini Control Stick
  • 1x DJI Pocket 2 Cover
  • 1x DJI Pocket 2 Tripod Mount (1/4")
  • 1x DJI Wrist Strap
  • 1x Smartphone Adapter (Lightning)
  • 1x Smartphone Adapter (USB-C)
  • 1x DJI USB Splitter Charging Cable (Type-A to Type-C)
  • 1x DJI Wireless Microphone Transimitter
  • 1x DJI Wireless Microphone Windscreen
  • 1x DJI Pocket 2 Do-It-All Handle
  • 1x DJI Pocket 2 Wide-Angle Lens
  • 1x DKI Picket 2 Micro Tripod

Κατασκευαστής

DJI

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Λήψης
4K Ultra HD
Ανάλυση Αισθητήρα (Φωτογραφίας)
64 MP
Τύπος Αισθητήρα
1/1.7” CMOS
Χωρητικότητα Μπαταρίας
875 mAh
Μέγιστο Οπτικό Πεδίο
93 °
Διάρκεια Μπαταρίας
140 min

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Δυνατότητες
Λήψη Φωτογραφίας, Σταθεροποιητής Εικόνας
Προστασία
Waterproof (with case)

Προβολή

Δυνατότητα Προβολής
Ασύρματη Προβολή σε Κινητό/Tablet, Οθόνη (Touch)
Μέγεθος Οθόνης
-

Λήψη Video

Ανάλυση Video
1080p 24fps, 1080p 25fps, 1080p 30fps, 1080p 50fps, 1080p 60fps, 2.7K 24fps, 2.7K 25fps, 2.7K 30fps, 2.7K 48fps, 2.7K 60fps, 4K 24fps, 4K 25fps, 4K 30fps, 4K 60fps
Format Video
MP4 (H.264/AVC)

Αποθήκευση & Συνδεσιμότητα

Αποθηκευτικό Μέσο
Κάρτα Μνήμης
Υποστήριξη Kαρτών
Micro Secure Digital (microSD), Secure Digital Extended Capacity (SDXC)
Συνδεσιμότητα
USB

Γενικά Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις
12.47 x 3.81 x 3 mm
Βάρος
117 gr
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Traveller Chris
    5
    12 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Όταν αποφάσισα να αγοράσω το DJI Pocket 2 Creator Combo, πίστευα ότι θα ήταν πεταμένα λεφτά νομίζοντας ότι με την Insta360 One R 1" και το Hohem iSterady 4 Pro θα είχα λύσει το θέμα των βραδινών βίντεο (μιας και η GoPro Hero 10 δεν το 'χει σε αυτόν τον τομέα), αλλά με το που δοκίμασα αυτό το τόσο αλλόκοτο (εμφανισιακά) «μαραφετάκι» κατάλαβα πόσο λάθος έκανα και πως άξιζε πολύ περισσότερα!
    Πλέον έχει αντικαταστήσει την Insta360 One R 1" στους βραδινούς περιπάτους και τη GoPro Hero 10 στους περιπάτους τη μέρα.
    Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή, ξεκινώντας από αυτά που θεωρώ εγώ ως αρνητικά:
    1) Η μπαταρία της είναι μικρή και ενσωματωμένη, οπότε δεν μπορεί να αλλαχτεί σε περίπτωση που τελειώνει, αλλά εσείς έχετε ακόμα αρκετή δουλειά (μπορεί όμως να συνδεθεί με powerbank και να λειτουργεί ενώ φορτίζει) ή σε περίπτωση που η μπαταρία χαλάσει είτε λόγω ελαττώματος, είτε λόγω μακροχρόνιας χρήσης. Μου δίνει περίπου 45-50 λεπτά πραγματικής χρήσης σε βίντεο 4Κ@30fps ή 25 λεπτά κανονικού βίντεο και άλλα τόσα Timelapse.
    2) Δεν είναι αδιάβροχη, οπότε χωρίς την ειδική θήκη, καλύτερα να μην τη χρησιμοποιήσετε ούτε σε ομίχλη!
    3) Η μέγιστη ανάλυση είναι 4Κ και το μέγιστο framerate τα 60fps.

    Στα θετικά:
    1) Έχει μηχανική σταθεροποίηση αντί για ψηφιακή, οπότε ούτε χάνετε μέρος του βίντεο λόγω της σταθεροποίησης, ούτε χάνετε σταθεροποίηση (τρέμουλο στην εικόνα) όταν τραβάτε βίντεο με χαμηλό framerate και αργό shutter speed (π.χ. 24fps @ 1/48).
    2) Διαθέτει ψηφιακό ζουμ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενώ τραβάτε βίντεο.
    3) Καταγράφει εξαιρετικό ήχο, ειδικά αν έχετε το DJI Mic και το Do-It-All Handle (Creator Combo).
    4) Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάμερα (κανονική ή fpv), να τραβήξει timelapse και motion timelapse, να βγάλει κανονικές ή πανοραμικές φωτογραφίες, κι έχει πολλές άλλες δυνατότητες που είναι προσβάσιμες μέσα από την εφαρμογή MIMO (στη συσκευασία έχει έναν κωδικό QR που σκανάρετε και σας μεταφέρει στη σελίδα από όπου κατεβάζετε την εφαρμογή).
    5) Με το Do-It-All Handle μπορείτε να τη χειρίζεστε με το κινητό σας από απόσταση.
    6) Αν σας δυσκολεύει η μικροσκοπική της οθόνη, μπορείτε να προσαρμόσετε το ειδικό ανταπτοράκι που περιλαμβάνεται στη συσκευασία και να τη συνδέσετε με το κινητό σας ώστε να το χρησιμοποιήσετε ως χειριστήριο και τεράστια οθόνη.
    7) Διαθέτει ένα μικρό πρόσθετο φακό με μαγνητικό κούμπωμα που μεγαλώνει ικανοποιητικά το οπτικό πεδίο.
    8) Οι λειτουργίες Face Track και Active Track σας λύνουν τα χέρια αν χρησιμοποιείτε το DJI Pocket 2 για vlogging.
    9) Το Creator Combo αξίζει τα χρήματά του με το παραπάνω γιατί όλα του τα αξεσουάρ είναι πραγματικά χρήσιμα και ειδικά το ασύρματο μικρόφωνο, σας δίνει εξαιρετικό ήχο, ενώ αν τα αγοράσετε μεμονωμένα θα φτάσετε στα 600€.

    Προσωπικά, τη χρησιμοποιώ κυρίως σε βιντεοπεριπάτους και timelapse κι έχω να πω ότι μετάνιωσα που πέταξα τόσα λεφτά στην Insta360 One R, αφού και καλύτερη σταθεροποίηση έχει και καλύτερη απόδοση στα νυχτερινά βίντεο.
    Μπορεί να φτάνει μόνο μέχρι 4Κ@60fps, αλλά η ποιότητα του βίντεο και του ήχου είναι εξαιρετική και η σταθεροποίηση σε άλλο επίπεδο.
    Τη δοκίμασα επίσης και σε βραδινό βίντεο με αυτοκίνητο σε κίνηση και τολμώ να πω ότι κι εκεί με άφησε με το στόμα ανοιχτό!!!

    Για να καταλάβετε τι εννοώ, δείτε εδώ:
    Βιντεοπερίπατος + timelapse στο χωριό Λιγκιάδες Ζαγορίου:
    https://www.youtube.com/watch?v=HYlGsrVaBTc

    Βιντεοπερίπατος + zoom στο Πέραμα Ιωαννίνων:
    https://www.youtube.com/watch?v=cvQ9TCJ2Hxo

    Βιντεοπερίπατος στο χωριό Βραδέτο Ζαγορίου:
    https://www.youtube.com/watch?v=DtUGRV8Ob_4

    Βιντεοπερίπατος με χαμηλό φωτισμό στο χωριό Πυρσόγιαννη Κονίτσης:
    https://www.youtube.com/watch?v=SCILP2zBYkE

    ΒΙντεοπερίπατος με χαμηλό φωτισμό + zoom στο χωριό Πεντάλοφος Κοζάνης:
    https://www.youtube.com/watch?v=cG8AHS9UlpY

    ΒΙντεοπερίπατος + timelapse στο Σύνταγμα:
    https://www.youtube.com/watch?v=BzQyXC9HsCw

    • Video
    • Βραδινές λήψεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Χειρισμός
    • Ποιότητα ήχου
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μπαταρία
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panagiotis 123
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλή action cam

    Ήμουν ανάμεσα σε action cam +gimbal και διάλεξα εν τέλει την dji μόνο και μόνο για το compact μέγεθος.
    Φοβερή δεν μετάνιωσα στιγμή για την απόφαση μου.

    Την χρησιμοποιώ ερασιτεχνικά, ήθελα κάτι καλό να μπορώ να έχω σταθερές φωτό και βίντεο για εμένα και την οικογένειά μου
    Την παίρνεις μαζί αβίαστα και χωρίς δεύτερη σκέψη ακόμα και αν πας για καφέ. Ειναι έτοιμη για χρήση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να κάθεσαι να προσαρμόζεις κάμερες σε gimbal κλπ κλπ

    Ποιότητα φωτογραφίας και βίντεο εξαιρετική

    Βρίσκω τσιμπημενη την τιμή της, θα μπορούσε να είναι αρκετά πιο φθηνή

    Όποιος δεν θέλει να δώσει τόσα χρήματα ας κοιτάξει για xiaomi fimi palm 2
    Για ερασιτεχνική - οικογενειακή χρήση ίσως είναι καλύτερη επιλογή, σχεδόν στο 1/3 της τιμής χωρίς βέβαια όλα τα εξαρτήματα που έχει το combo πακέτο

    • Video
    • Βραδινές λήψεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Χειρισμός
    • Ποιότητα ήχου
    • Μπαταρία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • acarabbal
    5
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καταπληκτικη καμερα για το μεγεθος της και το κοστος της. Απιστευτος σταθεροποιητης, ευκολος χειρισμος. Η εικονα κρυσταλλινη. Στα μειον η μπαταρια που δεν αντικαθισταται, και δεν θα ελεγα οτι διαρκει ικανοποιητικα. Αξιζει καθε ευρω για την ευκολια χρησης και την ποιοτητα της εικονας. Εαν συνδυασετε και με nd filters κυριως 16-32, η εικονα ειναι κινηματογραφικη Θα δειτε αρκετα βιντεο πλεον στο καναλι μου https://www.youtube.com/c/Greecewithmycamera

    • Video
    • Βραδινές λήψεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Χειρισμός
    • Ποιότητα ήχου
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Barbara_Iandolo
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τέλειο προϊόν για να κάνετε βίντεο 4k ενώ κινείστε με πολύ καλά σταθεροποιημένο μάτι και αυτόματη εστίαση. Συνιστάται ιδιαίτερα.

    • Video
    • Μπαταρία
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Χειρισμός
    • Ποιότητα ήχου
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Βραδινές λήψεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikos pe
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλή κάμερα, πολύ σταθερή εικόνα & σε βραδυνές λήψεις, επίσης πολύ καλές φωτογραφίες! Αν θέλετε δείτε & τα βίντεο μου https://youtu.be/fWtym4aC3mE - https://youtu.be/GQ7N8MTB_MY

    • Video
    • Βραδινές λήψεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Χειρισμός
    • Ποιότητα ήχου
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Video
    • Βραδινές λήψεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Χειρισμός
    • Ποιότητα ήχου
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μπαταρία
    • Θερμοκρασία
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Video
    • Βραδινές λήψεις
    • Μπαταρία
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Χειρισμός
    • Ποιότητα ήχου
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

24 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
george@omegatv.net

Δεν το έχω ψάξει για DJI car mount, αλλά υπάρχει mount για μετατροπή σε GoPro mount. Έχω 2 τέτοια mounts (εχω 2 Osmo pocket...) και μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλα τα mounts της GoPro με αυτά.

Patt_enda

αποτι φαινεται ειναι, απλα θελει καποια ειδικη θηκη. στα χαρακτηριστικα λεει : Waterproof (with case)

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)

Παρόμοια προϊόντα

DJI Pocket 2 Action Camera 4K Ultra HD Creator Combo Μαύρη με ΟθόνηDJI Pocket 2 Action Camera 4K Ultra HD Creator Combo Μαύρη με ΟθόνηDJI Osmo Pocket 3 Action Camera 4K Ultra HD Μαύρη με Οθόνη 2"DJI Osmo Pocket 3 Action Camera 4K Ultra HD Μαύρη με Οθόνη 2"DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo Action Camera 4K Ultra HD Μαύρη με Οθόνη 2"DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo Action Camera 4K Ultra HD Μαύρη με Οθόνη 2"GoPro Hero12 Action Camera 5K Μαύρη με Οθόνη 2.27"GoPro Hero12 Action Camera 5K Μαύρη με Οθόνη 2.27"DJI Osmo Action 4 Adventure Combo Action Camera 4K Ultra HD Υποβρύχια με WiFi Μαύρη με Οθόνη 2.25"DJI Osmo Action 4 Adventure Combo Action Camera 4K Ultra HD Υποβρύχια με WiFi Μαύρη με Οθόνη 2.25"
από 519,00 €από 652,21 €από 719,00 €από 343,59 €από 461,18 €
ΚατασκευαστήςDJIDJIDJIGoProDJI
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΠροστασίαWaterproof (with case)N/AN/ADustproof, Splashproof, WaterproofWaterproof
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες