Πτώση τιμής -17%DJI Osmo Pocket 3 Action Camera 4K Ultra HD Μαύρη με Οθόνη 2"
Action Cameras

DJI Osmo Pocket 3 Action Camera 4K Ultra HD Μαύρη με Οθόνη 2"Κωδικός: 47581977

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Διάρκεια 2 ώρες και 46 λεπτά
  • Αδιάβροχη
  • Διαγώνιος Οθόνης: 2″
  • Τύπος Κάρτας Μνήμης: SD/SDHC/SDXC
Δες όλη την περιγραφή

710,00 €

588,93
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 4 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 588,93 €

Περιγραφή

Το ολοκαίνουριο DJI Osmo Pocket 3 είναι εδώ για να πραγματοποιήσει το δημιουργικό σου όραμα! Με αισθητήρα CMOS της μίας ίντσας, προσφέρει λεπτομερέστατο video υψηλής ευκρίνειας στην παλάμη του χεριού σου! Με οθόνη αφής 2” που μπορεί να περιστραφεί για κάθετο και οριζόντιο βίντεο αλλά και μεγαλύτερο έλεγχο.

Εκπληκτική εικόνα

Με τον αισθητήρα CMOS 1” το DJI Osmo Pocket 3 μπορεί να προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ακόμα και στις συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Δημιούργησε slo-mo σαν επαγγελματίας με 4K/120FPS δημιουργώντας απίστευτη λεπτομέρεια, κάνε νυχτερινές λήψεις με ζωντανά, αυθεντικά χρώματα, ενώ μπορείς να καταγράψεις πρόσωπα κάθε χρώματος και χαρακτηριστικών με μοναδική λάμψη!

Σταθεροποίηση… with a spin!

Το ενσωματωμένο gimbal τριών αξόνων εξασφαλίζει πως η κάμερα θα παραμείνει σταθερή ακόμα και στις δυναμικές λήψεις που απαιτούν κίνηση. Με το full-pixel fast focusing μπορείς να δείξεις προϊόντα θολώνοντας το παρασκήνιο αυτόματα. Το… “spin” όμως έρχεται από την έγχρωμη οθόνη 2” που μπορεί να περιστραφεί 90 μοίρες για να τραβήξεις κάθετο ή οριζόντιο βίντεο χωρίς περιορισμούς!

Το αστέρι είσαι εσύ

Το Active Track 6.0 προσφέρει πολλαπλές επιλογές παρακολούθησης θέματος. Μπορεί να αναγνωρίσει και να ακολουθήσει πρόσωπα, κατοικίδια ή αντικείμενα, να κάνει δυναμικό καδράρισμα διατηρώντας τον «χρυσό κανόνα καδραρίσματος» για πιο εντυπωσιακό video, ενώ οι κωδικοποιήσεις 10-bit D-Log M & HLG HDR σου δίνουν επιλογές για color grading στην επεξεργασία!

Ήχος που σε βάζει στο κέντρο

Το Pocket 3 έχει συστοιχία τριών μικροφώνων που μειώνουν τον θόρυβο από τον αέρα και μπορούν να καταγράψουν πανκατευθυντικά. Ακόμα και σε θορυβώδη περιβάλλοντα όπως συναυλίες, μπορείς να καταλάβεις ποιος ήχος έρχεται από πού. Υποστηρίζει πρωτόκολλο USB Audio ώστε να χρησιμοποιήσεις εξωτερικά μικρόφωνα και ακουστικά για έλεγχο του ήχου.

Γρήγορη φόρτιση, εύκολη αποθήκευση

Το DJI Osmo Pocket 3 μπορεί να φορτίσει στο 80% σε μόλις 16 λεπτά, προσφέροντας 2 ώρες συνεχούς καταγραφής. Όταν είναι πλήρως φορτισμένο, προσφέρει 116 λεπτά 4K/60FPS ή 166 λεπτά 1080p/24FPS. Χωράει ακόμα και σε μια μικρή τσάντα, αφού μόλις απενεργοποιηθεί το gimbal κλειδώνει αυτόματα στην θέση αποθήκευσης για να είναι έτοιμο για την επόμενη περιπέτεια.

Κατασκευαστής

DJI

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Λήψης
4K Ultra HD
Ανάλυση Αισθητήρα (Φωτογραφίας)
9,4 MP
Τύπος Αισθητήρα
1-inch
Χωρητικότητα Μπαταρίας
1300 mAh
Μέγιστο Οπτικό Πεδίο
180 °
Διάρκεια Μπαταρίας
166 min

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Δυνατότητες
Λήψη Φωτογραφίας, Σταθεροποιητής Εικόνας

Προβολή

Δυνατότητα Προβολής
Οθόνη (Touch)
Μέγεθος Οθόνης
2 "

Λήψη Video

Ανάλυση Video
1080p 60fps, 2.7K 120fps, 2.7K 60fps, 4K 60fps, 4K 120fps
Format Video
MP4 (H.264/AVC)

Αποθήκευση & Συνδεσιμότητα

Αποθηκευτικό Μέσο
Κάρτα Μνήμης
Υποστήριξη Kαρτών
Micro Secure Digital (microSD), Micro Secure Digital Extended Capacity (microSDXC)
Συνδεσιμότητα
USB, Bluetooth

Γενικά Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις
-
Βάρος
-
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+3Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • vd_marame
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

    Εξαιρετική εναλλακτική, για ταξίδια, urban περιηγήσεις κλπ σε σχέση με μια πχ GoPro ή ένα κινητό. Εξαιρετική εικόνα (και 4Κ) και ήχος. Προφανώς ΔΕΝ είναι heavy duty αλλά με τη θήκη της πας παντού. Εύκολα timelapse κλπ.

    Στα minus το χαζό attachment για να έχει βίδα για τρίποδο. Θα προτιμούσα να έχει ενσωματωμένο baby τρίποδο.

    Πολύ καλή αγορά!

    • Video
    • Βραδινές λήψεις
    • Μπαταρία
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Χειρισμός
    • Ποιότητα ήχου
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George Agriculture GR
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

    ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Ποιότητα εικόνας, σταθεροποίηση και νυχτερινές λήψεις πάρα πολύ καλές.

    • Video
    • Βραδινές λήψεις
    • Μπαταρία
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Χειρισμός
    • Ποιότητα ήχου
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Pantelis_Geor
    5
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    https://www.skroutz.gr/short_videos/24992/dji-osmo-pocket-3-unboxing?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

    • Video
    • Βραδινές λήψεις
    • Μπαταρία
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Χειρισμός
    • Ποιότητα ήχου
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Traveller Chris
    5
    15 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    BREAKING NEWS:
    Δείτε το πρώτο βραδινό βίντεο εδώ:
    https://www.youtube.com/watch?v=F80E646wBgA (Χριστουγεννιάτικα Γιάννενα)
    Και το δεύτερο εδώ:
    https://www.youtube.com/watch?v=uwS9MmKvk2Q (Χριστουγεννιάτικη Σπάρτη)
    Τα τράβηξα σε ανάλυση 4Κ@25 στην κανονική λειτουργία βίντεο (δηλαδή όχι σε λειτουργία Low Light) με αυτόματες ρυθμίσεις.
    Βίντεο από ανοιξιάτικο περίπατο στην Κέρκυρα:
    https://www.youtube.com/watch?v=mXF5vlIhwQg

    EDIT: Ανεβάζω την αξιολόγηση στα 5 αστέρια για το ΕΠΙΚΟ σέρβις της DJI (μετά από αυτό, τη βάζω σε υψηλότερη θέση και από τη GoPro) και συνοψίζω:
    Είχα πρόβλημα συμπύκνωσης στο εσωτερικό του φακού και το έστειλα για επισκευή.
    Αντί να μου αλλάξουν τον φακό και να μου το ξαναστείλουν ή να μου το αντικαταστήσουν με refurbished, μου το αντικατέστησαν με ολοκαίνουργιο (την απλή έκδοση), σφραγισμένο στο κουτί του, οπότε τώρα έχω διπλά τα 4 εξαρτήματα που περιέχει η απλή έκδοση (δείτε παρακάτω)!
    Ένα μεγάλο μπράβο και στη DHL, που έκανε το Ουγγαρία - Ελλάδα σε 3 εργάσιμες και μου παρέδωσε το δέμα 1 μέρα πριν από την προκαθορισμένη ημερομηνία!

    Αγόρασα το DJI Osmo Pocket 3 (OP3) πριν 2 εβδομάδες για να αντικαταστήσω το άριστο DJI Osmo Pocket 2 (OP2) στα νυχτερινά βίντεο και στους περιπάτους που ανεβάζω στο κανάλι μου (Traveller Chris Channel): https://www.youtube.com/@TravellerChris

    Οι εντυπώσεις μου ως τώρα έχουν ως εξής:

    Κατασκευή/Διαστάσεις/Μπαταρία:
    -Από άποψη κατασκευής είναι πολύ ποιοτικό και μου δίνει την εντύπωση ότι είναι και λίγο πιο στιβαρό από το προηγούμενο, ενώ φέρει και εγκοπές στο πίσω μέρος για ακόμα καλύτερο κράτημα.
    -Σε διαστάσεις είναι πιο χοντρό από το OP2 και αυτό θα βολέψει περισσότερο όσους έχουν μεγαλύτερα χέρια.
    -Το OP2 είχε πολύ καλή μπαταρία και έβγαζα άνετα 1 ώρα χρήσης σε 4Κ25, αλλά το OP3 το πάει ένα βήμα πιο πέρα και υπολογίζω ότι βγάζει 1,5 ώρα άνετα, ενώ πλέον έχει και έξτρα μπαταρία που μπορεί να συνδεθεί στο κάτω μέρος για να φορτίζει την κάμερα ενώ τραβάτε βίντεο.
    ΠΡΟΣΟΧΗ:
    -Είναι gimbal με κάμερα στην άκρη, όχι action camera και δεν αντέχει σε έντονους κραδασμούς και δεν έχει αδιαβροχοποίηση, οπότε δεν προορίζεται για χρήση σε extreme sports και σε συνθήκες έντονης υγρασίας.
    -Επίσης, αν υπάρχει κάτι που με φοβίζει, αυτό είναι η περιστρεφόμενη οθόνη, αλλά ευτυχώς μπορεί να ενεργοποιηθεί χωρίς να περιστραφεί η οθόνη.

    Χειρισμός/Συνδεσιμότητα:
    -Βρίσκω τον χειρισμό του πολύ εύκολο και ο συνδυασμός με τη μεγαλύτερη οθόνη, φυσικό πλήκτρο και μοχλός, κάνουν τη λήψη βίντεο ακόμα πιο εύκολη. Για παράδειγμα, πλέον μπορείτε να κινείτε την κάμερα πάνω/κάτω με τον μοχλό και ταυτόχρονα να κάνετε ζουμ μέσω της οθόνης, ή το αντίστροφο.
    -Μπορεί να συνδεθεί με κινητό μέσω της εφαρμογής DJI Mimo (σκανάρετε το QR που εμφανίζεται στην οθόνη του OP3) για απομακρυσμένο χειρισμό χωρίς την ανάγκη για κάποιο έξτρα εξάρτημα (βλ. Do-It-All Handle του OP2).

    Βίντεο/Φωτογραφίες/Σταθεροποίηση:
    -1080, 2.7Κ και μέχρι 4Κ@60 από την επιλογή Video, μέχρι 4Κ@120 από την επιλογή Slow Motion, δυνατότητα για Timelapse, Motionlapse, Hyperlapse από βίντεο και κανονικές η πανοραμικές φωτογραφίες.
    -Σε βίντεο χαμηλού φωτισμού, το OP3 κάνει εξαιρετική δουλειά και δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του καμία από τις κάμερες χειρός της DJI, της GoPro και της Insta360 (θα ανεβάσω δείγματα σύντομα).
    -Οι φωτογραφίες του είναι πολύ καλές, ειδικά οι πανοραμικές του, αλλά με αισθητήρα 9MP δεν είναι και το δυνατότερό του χαρτί.
    -Η σταθεροποίηση γίνεται μέσω gimbal, δηλαδή είναι μηχανική και όχι ψηφιακή, οπότε τα βίντεο βγαίνουν πάντοτε καθαρά και χωρίς flicker και artifacts λόγω glitch στο λογισμικό, ειδικά στα βραδινά. Αυτή η διαφορά είναι ακόμα πιο εμφανής στα βραδινά βίντεο.

    Ήχος:
    Ό,τι καλύτερο έχω ακούσει, ειδικά αν συνδεθεί με το DJI Mic 2 Transmitter, θα ανεβάσει τις συνεντεύξεις και το vlogging σε άλλο επίπεδο.
    Το DJI Mic 2 Transmitter συνδέεται αυτόματα με το OP3 αμέσως μόλις ενεργοποιηθεί, αλλά έχει και εσωτερική μνήμη 8GB και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ξεχωριστό μικρόφωνο.

    Παρελκόμενα συσκευασιών:
    -Η βασική έκδοση έρχεται με το προστατευτικό καπάκι (που φέρει μαγνητικές επαφές για 1 φίλτρο φακού και 1 Wide Angle Lens και εγκοπή για το DJI Mic 2 Transmitter), 1 προέκταση με υποδοχή 1/4" για τρίποδο, λουράκι χειρός και καλώδιο USB-C σε USB-C.
    -Το Creator Combo έχει όλα τα παραπάνω και επίσης: 2η προέκταση με υποδοχή 1/4" για τρίποδο που είναι και μπαταρία, μίνι τρίποδο (καλύτερο από του OP2, αλλά λιγότερο διακριτικό), τσάντα μεταφοράς, Wide Angle Lens και, φυσικά, το DJI Mic 2 Transmitter μαζί με μαγνήτη και deadcat.

    Για ποιους προορίζεται:
    vloggers, δημοσιογράφους, content creators, απλούς περιηγητές και γενικότερα όσους θέλουν υψηλή ποιότητα βίντεο/σταθεροποίησης/ήχου σε καλή τιμή και δεν εκθέτουν την κάμερα σε επικίνδυνες συνθήκες όπως δυνατούς κραδασμούς, νερό, υγρασία κ.λπ.

    Για ποιους δεν προορίζεται:
    απρόσεκτους και για παθιασμένους με τα extreme sports. Συγγνώμη παιδιά, το μηχανηματάκι είναι τέρμα ευαίσθητο, κι εσείς πρέπει να πάτε σε GoPro ή DJI Osmo Action.

    Αρνητικά:
    -Κλείνει από υπερθερμάνσεις και αυτό δεν έχει να κάνει με την ποιότητα κατασκευής, αλλά με τη νέα νομοθεσία-έκτρωμα της ΕΕ που υποχρεώνει τους κατασκευαστές να κάνουν τις κάμερες που προορίζονται για ΕΕ να κλείνουν νωρίτερα (στους 48 βαθμούς Κελσίου). Ευτυχώς, νομίζω ότι βρήκα μια λύση που δοκιμάζω αυτή την περίοδο και που φαίνεται να λειτουργεί και για τις Osmo Action, οπότε αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, εγγραφείτε στο κανάλι μου και θα ανεβάσω σύντομα το σχετικό βίντεο:
    https://www.youtube.com/@TravellerChris
    -Η αρχική τιμή πώλησης είναι πιο υψηλή από του OP2 και για το βασικό πακέτο και για το Creator Combo.
    -Η μπαταρία είναι, για άλλη μια φορά, ενσωματωμένη στην κάμερα και η DJI χρεώνει έξτρα για τη λαβή/μπαταρία.
    -Έχασε 1 αστέρι επειδή σε 2 από τις 5 δοκιμές μου συγκέντρωσε υγρασία στο εσωτερικό του φακού, με αποτέλεσμα να θολώσει το βίντεο και τις φωτογραφίες και μου έκλεισε από «υπερθέρμανση» μέσα σε 12 λεπτά εντός του αυτοκινήτου και ενώ το είχα πάνω στον κρύο αέρα. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η κάμερα έχει φύγει για το σέρβις της DJI στην Ευρώπη (Ουγγαρία), με την ελπίδα ότι θα την έχω ξανά στα χέρια μου πριν τα Χριστούγεννα ώστε να κάνω και κανέναν χριστουγεννιάτικο βιντεοπερίπατο!

    Φωτό 1 και 2:
    Στιγμιότυπο από βίντεο 4Κ@25 σε αρκετά σκοτεινό σημείο με αυτόματες ρυθμίσεις.
    Φωτό 3:
    Νυχτερινό στιγμιότυπο από βίντεο 4Κ@25 σε πολύ σκοτεινό σημείο, με την κάμερα στη νυχτερινή λειτουργία με αυτόματες ρυθμίσεις.
    Φωτό 4:
    Στιγμιότυπο από βίντεο 4Κ@25 με αυτόματες ρυθμίσεις όπου φαίνεται η υγρασία στον φακό.

    Τελικές εντυπώσεις:
    Προς το παρόν κάνω τα τελευταία συγκριτικά μεταξύ OP2 και OP3 πριν βγάλω το OP2 για πούλημα και έχω ξετρελαθεί τόσο πολύ μαζί του, που θεωρώ ότι είναι άξιος αντικαταστάτης του OP2. Τα κάνει όλα καλύτερα και το μεγαλύτερο μέγεθος είναι πραγματικά ευπρόσδεκτο.
    Σκέφτομαι να ανεβάσω βίντεο παρουσίασης στο κανάλι μου (αν προλάβω προτού η DJI βγάλει το επόμενο OP), οπότε αν θέλετε, κάντε μια εγγραφή για να με στηρίξετε και αφήστε και ένα σχόλιο σε κάποιο από τα βίντεό μου ώστε να επισπεύσω τη δημιουργία του review:
    https://www.youtube.com/@TravellerChris

    • Video
    • Βραδινές λήψεις
    • Μπαταρία
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Χειρισμός
    • Ποιότητα ήχου
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετικά ευχάριστη πολύ σταθερή

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Video
    • Βραδινές λήψεις
    • Μπαταρία
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Χειρισμός
    • Ποιότητα ήχου
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

41 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

DJI Osmo Pocket 3 Action Camera 4K Ultra HD Μαύρη με Οθόνη 2"DJI Osmo Pocket 3 Action Camera 4K Ultra HD Μαύρη με Οθόνη 2"DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo Action Camera 4K Ultra HD Μαύρη με Οθόνη 2"DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo Action Camera 4K Ultra HD Μαύρη με Οθόνη 2"DJI Pocket 2 Action Camera 4K Ultra HD Creator Combo Μαύρη με ΟθόνηDJI Pocket 2 Action Camera 4K Ultra HD Creator Combo Μαύρη με ΟθόνηGoPro Hero12 Action Camera 5K Μαύρη με Οθόνη 2.27"GoPro Hero12 Action Camera 5K Μαύρη με Οθόνη 2.27"DJI Osmo Action 4 Adventure Combo Action Camera 4K Ultra HD Υποβρύχια με WiFi Μαύρη με Οθόνη 2.25"DJI Osmo Action 4 Adventure Combo Action Camera 4K Ultra HD Υποβρύχια με WiFi Μαύρη με Οθόνη 2.25"
από 588,93 €από 708,00 €από 519,00 €από 333,64 €από 488,93 €
ΚατασκευαστήςDJIDJIDJIGoProDJI
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΠροστασίαN/AN/AWaterproof (with case)Dustproof, Splashproof, WaterproofWaterproof
Περισσότερα χαρακτηριστικά