Εύριπος Βαλσαμόχορτο 20 Φακελάκια
Βότανα

Εύριπος Βαλσαμόχορτο 20 ΦακελάκιαΚωδικός: 25767424

Βαλσαμόχορτο της εταιρείας Εύριπος σε συσκευασία 20 φακελίσκων. Είναι ένα φαρμακευτικό βότανο με αντικαταθλιπτική δράση και ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Ιατρικές έρευνες έχουν δείξει αποτελεσματικότητα εφάμιλλη με αυτή των αγχολυτικών φαρμάκων για περιπτώσεις άγχους, νευρικότητας, ήπιας έως μέτριας κατάθλιψης. Η επίδραση του γίνεται αισθητή μετά...
Δες όλη την περιγραφή

-5%στα 3+ τεμάχια

5,70
ΠαράδοσηΔευ, 30 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 5,70 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 5,70 €

Περιγραφή

Βαλσαμόχορτο της εταιρείας Εύριπος σε συσκευασία 20 φακελίσκων. Είναι ένα φαρμακευτικό βότανο με αντικαταθλιπτική δράση και ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Ιατρικές έρευνες έχουν δείξει αποτελεσματικότητα εφάμιλλη με αυτή των αγχολυτικών φαρμάκων για περιπτώσεις άγχους, νευρικότητας, ήπιας έως μέτριας κατάθλιψης. Η επίδραση του γίνεται αισθητή μετά από συστηματική λήψη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θεραπεία βρογχίτιδας, σπασμωδικού βήχα, άσθματος. Τέλος συμβάλλει στην ανακούφιση οργανικών και ψυχολογικών συμπτωμάτων που σχετίζονται με το προεμμηνορρυσιακό σύνδρομο και με την εμμηνόπαυση,ενώ παράλληλα καταπραΰνει τους σπασμούς της περιόδου.
Η παρασκευή του αφεψήματος είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βυθίσετε ένα φακελάκι σε βραστό νερό για 3-5 λεπτά.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος Βοτάνου
Βαλσαμόχορτο
Φακελάκια
20 Φακελάκια

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Γεύση
    • Συσκευασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

27 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη