Perle - Almond Products Τζίντζερ 100gr

Perle - Almond Products Τζίντζερ 100grΚωδικός: 25828349

Αποξηραμένο τζίντζερ της εταιρείας Perle - Almond Products, το οποίο είναι ένα δημοφιλές βότανο, στο οποίο αποδίδονται ιαματικές ιδιότητες, αλλά παράλληλα χρησιμοποιείται και στην μαγειρική. Περιέχει βιοενεργά συστατικά όπως πτητικά έλαια (ζιγκιμπερόνη, καμφίνη, κ.α.), καυστικές ουσίες (τζιντζερόνη, τζιντζερόλη, κ.α.), φαινολικές ενώσεις, μέταλλα &...
Δες όλη την περιγραφή

  • Βάρος: 100gr
1,35
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 1,31 €

Περιγραφή

Αποξηραμένο τζίντζερ της εταιρείας Perle - Almond Products, το οποίο είναι ένα δημοφιλές βότανο, στο οποίο αποδίδονται ιαματικές ιδιότητες, αλλά παράλληλα χρησιμοποιείται και στην μαγειρική. Περιέχει βιοενεργά συστατικά όπως πτητικά έλαια (ζιγκιμπερόνη, καμφίνη, κ.α.), καυστικές ουσίες (τζιντζερόνη, τζιντζερόλη, κ.α.), φαινολικές ενώσεις, μέταλλα & ιχνοστοιχεία τα οποία του προσδίδουν αντιοξειδωτικές, αντιμικροβιακές, αντισηπτικές, αντιβιοτικές & αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Μπορεί να μειώσει τα ανεβασμένα επίπεδα της χοληστερόλης, να εξισορροπήσει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα, ακόμα και να διευκολύνει και την απώλεια των περιττών κιλών. Μπορεί να καταναλωθεί ως σνακ ή να χρησιμοποιηθεί για μαγειρικη και ζαχαροπλαστική.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Τζίντζερ
Βάρος
100 gr

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

10 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν