HealthTrade Βιολογικό Λάδι από Μαύρο Κύμινο 100ml
Σπορέλαιο

HealthTrade Βιολογικό Λάδι από Μαύρο Κύμινο 100ml Κωδικός: 26055905

Το έλαιο από μαύρο κύμινο είναι ένα ελαφρύ κίτρινο λάδι,με χαρακτηριστική οσμή, που λαμβάνεται από το φυτό που ονομάζεται Μαύρο Κύμινο (Nigella Sativa) με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης για να διατηρεί

Δες όλη την περιγραφή

Το έλαιο από μαύρο κύμινο είναι ένα ελαφρύ κίτρινο λάδι,με χαρακτηριστική οσμή, που λαμβάνεται από το φυτό που ονομάζεται Μαύρο Κύμινο (Nigella Sativa) με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης για να διατηρεί τη βιολογική του ιδιότητα. Το έλαιο από μαύρο κύμινο είναι πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, όπως λινολεϊκό και ελαϊκό, τα οποία έχουν μεγάλη αξία ως

Δες όλη την περιγραφή
9,99
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 9,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 9,99 €

  2. 11,50 €

Περιγραφή

Το έλαιο από μαύρο κύμινο είναι ένα ελαφρύ κίτρινο λάδι,με χαρακτηριστική οσμή, που λαμβάνεται από το φυτό που ονομάζεται Μαύρο Κύμινο (Nigella Sativa) με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης για να διατηρεί τη βιολογική του ιδιότητα. Το έλαιο από μαύρο κύμινο είναι πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, όπως λινολεϊκό και ελαϊκό, τα οποία έχουν μεγάλη αξία ως συμπληρώματα διατροφής.

Το έλαιο μαύρου κύμινου είναι ένα εξαιρετικό τονωτικό όταν αναμειχθεί με μέλι και σκόρδο σε άτομα με άσθμα ή βήχα, καθώς και σε εκείνους που θέλουν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα κατά τη διάρκεια της εποχής της γρίπης και του κρυολογήματος ή όταν αρχίζει μια λοίμωξη.

Σύμφωνα με ιατρικές μελέτες το μαύρο κύμινο χαρακτηρίζεται για την αντικαρκινική, αντιδιαβητική και αντιφλεγμονώδη, δράση κατατάσσοντας το στις κορυφαίες τροφές της της σύγχρονης διατροφής του ανθρώπου.Το μαύρο κύμινο περιέχει χημικές ουσίες με έντονη αντιοξειδωτική δράση.

Χρήση

  • Εξωτερική Χρήση: Απλώστε σε βρεγμένο δέρμα και κάντε μασάζ στην περιοχή τουλάχιστον το πρωί και το βράδυ.
  • Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην καταπολέμηση εκζεμάτων, μυκητιάσεων, ψωρίασης και σε προβλήματα ακμής.
  • Εσωτερική χρήση: Στο μεσημεριανό γεύμα η στο δείπνο προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού στην σαλάτα σας ή σκέτο.

Συμβάλει στην καλύτερη λειτουργία του εντέρου, στην βελτίωση των συμπτωμάτων βρογχικού άσθματος, κατά των πονοκεφάλων και έχει τονωτική επίδραση στον οργανισμό.

Κατασκευαστής

HealthTrade

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Λάδι από Μαύρο Κύμινο
Ποσότητα
100 ml

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

25 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες