Amoena Πρόθεση Μαστού Natura Xtra Light 2S
Προθέσεις Μαστού

Amoena Πρόθεση Μαστού Natura Xtra Light 2SΚωδικός: 26097640

Η πρόθεση μαστού Natura Xtra Light 2S της Amoena είναι μια νέα πρόθεση μαστού Amoena Natura Xtra Light 2S είναι ειδικά σχεδιασμένη να συμπεριφέρεται ως φυσικό στήθος και να κινείται μαζί με το σώμα,...

Δες όλη την περιγραφή

Η πρόθεση μαστού Natura Xtra Light 2S της Amoena είναι μια νέα πρόθεση μαστού Amoena Natura Xtra Light 2S είναι ειδικά σχεδιασμένη να συμπεριφέρεται ως φυσικό στήθος και να κινείται μαζί με το σώμα, ακόμη και να γίνεται επίπεδη όταν ξαπλώνετε. Είναι ιδιαίτερα ελαφριά με βάρος έως 40% λιγότερο από τις άλλες προθέσεις και διαθέτει τεχνολογία Comfort+. Η...

Δες όλη την περιγραφή

129,30
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

από 129,30 €

Περιγραφή

Η πρόθεση μαστού Natura Xtra Light 2S της Amoena είναι μια νέα πρόθεση μαστού Amoena Natura Xtra Light 2S είναι ειδικά σχεδιασμένη να συμπεριφέρεται ως φυσικό στήθος και να κινείται μαζί με το σώμα, ακόμη και να γίνεται επίπεδη όταν ξαπλώνετε. Είναι ιδιαίτερα ελαφριά με βάρος έως 40% λιγότερο από τις άλλες προθέσεις και διαθέτει τεχνολογία Comfort+. Η πατενταρισμένη τεχνολογία Comfort+ προσδίδει μέγιστη άνεση κατά τη χρήση, μειώνοντας την εφίδρωση.

  • Έχει ειδικό σχεδιασμό για και προσομαιάζει με το φυσικό στήθος κατά τις κινήσεις του σώματος. Για παράδειγμα όταν ξαπλώνετε η πρόθεση έχει την τάση να γίνεται επίπεδη όπως το φυσικό στήθος.
  • Νέος τύπος σιλικόνης με πολύ χαμηλό βάρος, ώστε να είναι ελαφρύτερη έως και 40% σε σχέση με τις κλασσικές προθέσεις μαστού.
  • Ο ειδικός σχεδιασμός στο πίσω μέρος βοηθά να σταθεροποιείται στη θήκη του στηθόδεσμου μαστεκτομής.
  • Έχει συμμετρικό τριγωνικό σχήμα και μπορεί να φορεθεί στη δεξιά ή την αριστερή πλευρά.
  • Διιαθέτει την πατενταρισμένη τεχνολογία Comfort+ που εξισσοροπεί τη θερμοκρασία του σώματος και μειώνει την εφίδρωση.

Tεχνολογία Comfort+

H Amoena δεν κατέκτησε τυχαία τη πρώτη θέση παγκοσμίως στα προϊόντα μαστεκτομής. Με περισσότερες από 25 πατενταρισμένες τεχνολογίες στις προθέσεις μαστού, οδηγεί τις εξελίξεις στο χώρο εδώ και 35 χρόνια. Η συνεχής ανάγκη για βελτίωση των προϊόντων την οδήγησε στην ανάπτυξη καινοτομιών όπως η τεχνολογία Comfort+.

Η τεχνολογία Comfort+ αποτελείται από ένα ειδικό υλικό που είναι ενσωματωμένο μέσα στον τεχνητό μαστό και εξισορροπεί τη θερμοκρασία μεταξύ του δέρματος και του τεχνητού μαστού απορροφώντας τη θερμότητα του σώματος και απελευθερώνοντάς την καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Χάρη στην τεχνολογία Comfort+ μειώνεται η εφίδρωση και έτσι έχετε μια αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης ολόκληρη την ημέρα.

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Σιλικόνης

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη