Headphones

Apple AirPods Max Space MGYH3ZM/A Ασύρματα Bluetooth Over Ear Ακουστικά με 20 ώρες Λειτουργίας Γκρι Κωδικός: 26207076

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χρόνος Λειτουργίας 20 ώρες
  • Ενεργή Ακύρωση Θορύβου
  • Λειτουργία Διαφάνειας
  • Bluetooth 5.0
  • Εννέα μικρόφωνα
  • Chip ακουστικών Apple H1
Δες όλη την περιγραφή
588,30
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 3 τεμάχια

από 588,30 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 570,00 €

  2. 605,50 €

  3. 703,16 €

  4. 570,00 €

  5. 576,65 €

  6. 720,76 €

  7. 549,99 €

  8. 588,30 €

  9. 755,69 €

  10. 698,06 €

  11. 571,99 €

  12. 628,39 €

  13. 589,00 €

Περιγραφή

Μια απίστευτη εμπειρία ακρόασης.

Τα AirPods Max φέρνουν την επανάσταση στα ακουστικά κεφαλής. Με driver σχεδιασμένο από την Apple για ήχο υψηλής πιστότητας. Κάθε λεπτομέρεια, από το στήριγμα κεφαλής μέχρι τα μαξιλαράκια, έχει σχεδιαστεί για εξαιρετική εφαρμογή. Η απαράμιλλη Ενεργή Ακύρωση Θορύβου απομονώνει τον εξωτερικό θόρυβο, ενώ η λειτουργία Διαφάνεια τού επιτρέπει να ακούγεται.

Μια ριζικά πρωτότυπη σύνθεση

Τα ακουστικά κεφαλής έχουν επανασχεδιαστεί πλήρως. Από το μαξιλαράκι ακουστικών μέχρι το στήριγμα κεφαλής, τα AirPods Max έχουν σχεδιαστεί για να εφαρμόζουν τέλεια σε πολλά διαφορετικά σχήματα κεφαλιού, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή ακουστική απομόνωση. Έτσι, απολαμβάνεις πλήρως κάθε ήχο.

Στήριγμα κεφαλής

Η καλύπτρα που εκτείνεται στο στήριγμα κεφαλής είναι κατασκευασμένη από διαπνέον δικτυωτό πλέγμα, που κατανέμει το βάρος έτσι ώστε να μειώνεται η πίεση στο κεφάλι.

Το πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι είναι τυλιγμένο με ένα υλικό απαλό στην αφή, που προσφέρει εξαιρετικό συνδυασμό αντοχής, ελαστικότητας και άνεσης.

Οι τηλεσκοπικοί βραχίονες επεκτείνονται ομαλά και διατηρούνται στη θέση όπου τους ρυθμίζεις, προσφέροντας σταθερή εφαρμογή.

Τα ακουστικά από εντυπωσιακά ανοδιωμένο αλουμίνιο διαθέτουν έναν επαναστατικό μηχανισμό που επιτρέπει σε κάθε ακουστικό να περιστρέφεται ανεξάρτητα και να εξισορροπεί την πίεση.

Άνετα και Μαλακά

Ένα υφασμάτινο πλέγμα ειδικής σχεδίασης περικλείει τα μαξιλαράκια ακουστικών, παρέχοντας μαλακή αίσθηση κατά την ακρόαση.

Κατασκευασμένα από ακουστικά μελετημένο memory foam, τα μαξιλαράκια ακουστικών προσφέρουν απομόνωση που καθηλώνει, δημιουργώντας τη βάση για απίστευτο ήχο.

Λεπτομέρεια που σε συνεπαίρνει

Τα drivers των AirPods Max εκπέμπουν σε μεγάλο εύρος συχνοτήτων αποκαλύπτοντας τις πλούσιες λεπτομέρειες του ήχου, για να ακούς τα αγαπημένα σου μουσικά κομμάτια όπως ποτέ ξανά με απίστευτη ακρίβεια. Ο κινητήρας με μαγνήτη διπλού δακτυλίου νεοδυμίου ελαχιστοποιεί τη συνολική αρμονική παραμόρφωση σε ολόκληρο το ακουστικό φάσμα. Το αποτέλεσμα; Απολαμβάνεις τη μουσική σου με τεράστια συνέπεια στην καθαρότητα του ήχου ακόμα και στην πιο υψηλή ένταση.

Active Noise Cancellation με Transparency mode

Η κορυφαία στην αγορά Ενεργή Ακύρωση Θορύβου αντισταθμίζει τον εξωτερικό ήχο με αντίστοιχη εξουδετέρωση θορύβου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να απορροφάσαι από αυτό που ακούς.

Πάτησε το κουμπί ελέγχου θορύβου για να κάνεις εναλλαγή στη λειτουργία Διαφάνεια, η οποία επιτρέπει στους εξωτερικούς ήχους να ακούγονται, ώστε να μπορείς να αλληλεπιδράς φυσικά με το περιβάλλον σου.

Εκπληκτικό design, άψογη εφαρμογή

Ο θολωτός σχεδιασμός της στέκας αποτελείται από πορώδες υφασμάτινο πλέγμα, που κατανέμει το βάρος του headset έτσι ώστε να μην κουράζεσαι όταν τα φοράς για ώρες. Ο σκελετός από ανοξείδωτο ατσάλι έχει επένδυση από υλικό μαλακό στο άγγιγμα, για να σου προσφέρει το απαραίτητο τρίπτυχο: αντοχή, ευελιξία και άνεση. Επέκτεινε το headband και προσάρμοσέ το ανάλογα με το μέγεθος του κεφαλιού σου, ώστε να εφαρμόζει άψογα. Τα cups από ανοδιωμένο αλουμίνιο περιστρέφονται ανεξάρτητα το ένα από το άλλο και εξισσοροπούν την πίεση. Επιπλέον, τα μαξιλαράκια των ακουστικών είναι τόσο μαλακά που θα νιώθεις σαν να μην είναι εκεί. Με memory foam, τα μαξιλαράκια εφάπτονται πλήρως στα αυτιά σου για να απολαμβάνεις στο έπακρο τη μουσική σου χωρίς να αποσπάσαι.

Θεϊκός ήχος

Τα AirPods Max συνδυάζουν τον ήχο υψηλής πιστότητας με την κορυφαία στον κλάδο Ενεργή Ακύρωση Θορύβου, για να παρέχουν μια απαράμιλλη εμπειρία ακρόασης. Κάθε τμήμα τού ειδικά σχεδιασμένου προγράμματος οδήγησης που διαθέτουν λειτουργεί για να παράγει ήχο με εξαιρετικά χαμηλή παραμόρφωση στην περιοχή ακουστών ήχων. Από τα βαθιά, πλούσια μπάσα μέχρι τις ακριβείς μεσαίες και τις ευδιάκριτες, καθαρές ψηλές, θα ακούς κάθε νότα με μια νέα αίσθηση διαύγειας.

Εμβυθιστικός ήχος

Για την ακύρωση των ανεπιθύμητων εξωτερικών ήχων, τα AirPods Max χρησιμοποιούν συνολικά έξι μικρόφωνα στραμμένα προς τα έξω για την ανίχνευση θορύβου στο περιβάλλον σου και δύο μικρόφωνα στραμμένα προς τα μέσα για τη μέτρηση αυτού που ακούς. Τα μικρόφωνα προσανατολισμένης λήψης απομονώνουν τη φωνή σου στις τηλεφωνικές κλήσεις, έτσι ώστε να ακούγεται καθαρά, ακόμη και όταν φυσάει.

Άκουσε κάθε λεπτομέρεια

Το δυναμικό πρόγραμμα οδήγησης που έχει σχεδιαστεί από την Apple παράγει ένα μεγάλο εύρος συχνοτήτων που αποκαλύπτει τις πλούσιες λεπτομέρειες κάθε ήχου, παρέχοντας στα αγαπημένα σου τραγούδια πρωτοφανή υφή και ακρίβεια.

Αναπαραγωγή χωρίς παραμορφώσεις

Έχοντας ως πρότυπο τα ηχεία δαπέδου υψηλής ποιότητας, ο κινητήρας δακτυλικού μαγνήτη διπλού νεοδυμίου ελαχιστοποιεί τη συνολική αρμονική παραμόρφωση σε όλη την περιοχή ακουστών ήχων. Το αποτέλεσμα είναι σταθερά κρυστάλλινη αναπαραγωγή, ακόμη και στην πλήρη ένταση ήχου.

Υπολογιστικός ήχος. Κλειδί στην απόδοση

Με ένα πανίσχυρο H1 chip σχεδιασμένο από την Apple σε κάθε ακουστικό, την προσαρμοσμένη ακουστική σχεδίαση και το προηγμένο λογισμικό μας, τα AirPods Max χρησιμοποιούν υπολογιστικό ήχο για να δημιουργήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία ακρόασης. Με 10 ηχητικούς πυρήνες σε κάθε chip, ο υπολογιστικός ήχος απομονώνει τον εξωτερικό θόρυβο και προσαρμόζει τον ήχο ανάλογα με την εφαρμογή και απομόνωση που δημιουργούν τα μαξιλαράκια των ακουστικών. Το αποτέλεσμα; Κάθε κινηματογραφική σκηνή ακούγεται σαν να διαδραματίζεται γύρω σου.

Ήχος που σε κατακλύζει

Ο χωρικός ήχος με δυναμική ανίχνευση κεφαλιού (head tracking) σου προσφέρει μία καθηλωτική εμπειρία ήχου surround βυθίζοντάς σε στην ατμόσφαιρα του αγαπημένου σου περιεχομένου. Χρησιμοποιώντας γυροσκόπια και επιταχυνσιόμετρα, τα AirPods Max και το iPhone ή iPad σου καταγράφουν την παραμικρή κίνηση του κεφαλιού σου για να σου προσφέρουν την απόλυτη ηχητική εμπειρία ό,τι και αν κάνεις.

Μαγική εμπειρία χρήσης

Περίτεχνα απλά

Τα AirPods Max κληρονομούν εξολοκλήρου τη μαγευτική, ασύρματη και πανεύκολη εμπειρία της οικογένειας των AirPods. Με ακόμη περισσότερες δυνατότητες, καθιστούν πλήρως απρόσκοπτη την εμπειρία ακρόασης, για να κρατάς τον ρυθμό, μέρα-νύχτα.

Σετάρισμα με ένα απλό άγγιγμα

Τα AirPods Max συνδέονται αμέσως με το iPhone ή το iPad σου. Για τη ζευγοποίηση, τοποθέτησε απλώς τα AirPods Max κοντά στη συσκευή σου και πάτησε Σύνδεση στην οθόνη.

Απρόσκοπτη εναλλαγή

Μετακινήσου απρόσκοπτα ανάμεσα στο iPhone, το iPad, το Mac και το Apple TV.2 Αν παίζεις μουσική στο Mac και λάβεις μια κλήση στο iPhone, τα AirPods Max θα κάνουν αυτόματα εναλλαγή.

Κοινή χρήση ήχου

Μοιράσου πανεύκολα τη ροή ήχου μεταξύ δύο ζευγαριών AirPods στο iPhone, το iPad, το iPod touch ή το Apple TV. Φέρε οποιαδήποτε AirPods κοντά στη συσκευή που χρησιμοποιείς για ακρόαση και σύνδεσέ τα με ένα πάτημα.

Κάνουν τα μαγικά τους

Αντιλαμβάνονται πότε τα φοράς.

  • Τα AirPods Max διακόπτουν τον ήχο όταν τα βγάζεις και συνεχίζουν την αναπαραγωγή όταν τα φοράς ξανά. Έτσι, δεν χάνεις ούτε νότα.

Μια θήκη που κρατάει δυνάμεις.

  • Όταν αποθηκεύονται στη μαλακή, λεπτή θήκη τους Smart Case, τα AirPods Max τίθενται σε κατάσταση εξαιρετικά χαμηλής ισχύος που διατηρεί τη φόρτιση.

Μπαταρία μακράς διαρκείας

20 ώρες ακρόασης, παρακολού­θησης ταινιών ή χρόνου ομιλίας με Ενεργή Ακύρωση Θορύβου και ενεργοποιημένο τον χωρικό ήχο.4 Απλώς φόρτισε μέσω σύνδεσης Lightning. Μια γρήγορη φόρτιση 5 λεπτών παρέχει 1,5 ώρα ακρόασης.

AirPods Max και Περιβάλλον

Η Apple πραγματοποιεί ανάλυση του κύκλου ζωής των προϊόντων της, για να καθορίσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της δραστηριότητάς της.

Τα AirPods Max διαθέτουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά που μειώνουν τον αντίκτυπο στο περιβάλλον:

  • Απαλλαγμένα από βρωμιούχα επιβραδυντικά ανάφλεξης
  • Απαλλαγμένα από PVC
  • Απαλλαγμένο από βηρύλλιο
  • Απαλλαγμένο από υδράργυρο

Περιεχόμενα συσκευασίας

  • AirPods Max
  • Smart Case
  • Καλώδιο Lightning σε USB‑C
  • Έντυπα οδηγιών

Μέγεθος και Βάρος

Κατασκευαστής

Apple

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος
Over Ear
Χρόνος Λειτουργίας
20 ώρες
Απόκριση Συχνότητας
-
Αντίσταση
-
Ευαισθησία
-
Διάμετρος Κάψας
-
Χρήση
Καθημερινά
Χρώμα
Γκρι

Συνδεσιμότητα

Ασύρματες Συνδέσεις
Bluetooth
Τύπος Σύνδεσης
Ασύρματα

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Μικρόφωνο
Ναι
Volume Control
Ναι
Αποσπώμενο Καλώδιο
Ναι
Αναδιπλούμενες Κάψες
Όχι
Περιστρεφόμενες Κάψες
Ναι
Card Reader
Όχι
Ραδιόφωνο
Όχι
Γρήγορη Φόρτιση
Όχι
Noise Cancellation
Active

Smart Ιδιότητες

Smart Assistant
Siri

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+14Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

agarinos
4
114 στους 130 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
Έμπειρος χρήστης

Επιβεβαιωμένη αγορά

Tα 4 αστέρια είναι για την εξωφρενική τιμή, ανεξάρτητα από την ποιότητα του. Είναι το πρώτο ακουστικό Bluetooth που σε αρκετές κλίμακες του ήχου, μπορεί και κοιτάει στα μάτια το ενσύρματο σετ που έχω και αποτελείται από τα ακουστικά Sony ΜDR-Z7 και τον ενισχυτή ακουστικών Sony PHA-3, συνολικής αξίας 1500 ευρώ! Όντας απαιτητικός χρήστης audio file που ακούει πολύ απαιτητική μουσική, πλούσια σε όλο το φάσμα την ήχων, σε πρώτη φάση μένω ευχαριστημένος από την καθαρότητα και την πιστότητα.
Ακούω ήχους με την ίδια φυσικότητα που προσδίδει το κορυφαίο σετ μου της Sony, ενώ αναδεικνύονται και οι πιο λεπτοί ήχοι. Ο διαχωρισμός των οργάνων στην πολύ δύσκολη μουσική που ακούω (έντεχνη λαϊκή, ροκ, ελαφρά, ελληνική δεκαετιών 60, 70 και 80), είναι αισθητά καλύτερος από τα άλλα Bluetooth ακουστικά που είχα (με τελευταία τα Sony WH-1000XM3, WF-1000XM3). Tα τεστάρω τη στιγμή που γράφω την αξιολόγηση αυτή, ακούγοντας τα τραγούδια που άκουσα μόλις χτες και τα ακούω πολύ ικανοποιητικά! Και ακόμα δεν έχουν «στρώσει», διαδικασία που παίρνει 1-2 μήνες. Μπάσα, μεσαία, πρίμα, φωνές, κιθάρες, τύμπανα, αποδίδονται όλα με πιστότητα.
Η μετάβαση από τη μία συσκευή Apple στην άλλη γίνεται πολύ πιο εύκολα σε σχέση με τα Aiprods Pro.
Επίλογος: είναι κρίμα που η Apple τους έθεσε αυτή την τιμή και δεν δίνει σε πιο πολύ κόσμο, χρήστη του Apple οικοσυστήματος, την ευκαιρία να τα χαρεί. Όποιος θελήσει πάντως να επιβαρυνθεί σε τελική ανάλυση θα μείνει ευχαριστημένος. Αποφάσισα να τα αγοράσω αφού διάβασα προσεκτικά τα reviews που όλα μα όλα, τόνιζαν πως έχουν εξαιρετικό ήχο. Για εμένα, αυτό ήταν το πρώτο ζητούμενο.
Mετά από δύο εβδομάδες χρήσεις, στα 7/10 των τραγουδιών ανακαλύπτω μικρές ή μεγάλες λεπτομέρειες, παρά τις αμέτρητες ακροάσεις που τους έχω κάνει ως τώρα. Για την ώρα, τα πρίμα είναι κάπως τονισμένα, αλλά με το στρώσιμο, ενδεχομένως να γίνουν καλύτερα. Ωστόσο μετά από 1-1,5 ώρα ακρόασης, αισθάνομαι πολύ καλύτερα, έχοντας ακούσει την αγαπημένη μου μουσική σε πολύ καλή ποιότητα σε σχέση με τα Sony WH-1000XM3, MDR-1ABT, MDR-1000XM1 που είχα μέχρι πρότινος. Τα ακουστικά αυτά ήταν ευκρινή, αλλά «μακιγιάριζαν» τη φυσικότητα της ηχογράφησης, σε σχέση με τα AirPods Max που αναδεικνύουν το φυσικό ήχο. Επίσης το πρόβλημα με τη δημιουργία υγρασίας σε εξωτερικό χώρο στις θερμοκρασίες του χειμώνα και της πρώιμης άνοιξης 10-18 βαθμοί, είναι υπαρκτό και μετά τη χρήση, θέλει καθάρισμα κάτω από τα earpuds.

Update 7/12/2022. Δυστυχώς παρουσίασαν πρόβλημα στην ακύρωση θορύβου, παρά την ελάχιστη και προσεκτική χρήση που τους έκανα και η Apple αρνείται να μου τα αντικαταστήσει στα πλαίσια των 2 ετών, αφού αγοράστηκαν από μαγαζί από γεγονός απαράδεκτο. Το μαγαζί δυστυχώς δεν απαντά, εχει παύση λειτουργίας και έχω αποτανθεί στο συνήγορο του καταναλωτή. Απαράδεκτο γεγονός για ακουστικά αυτού του επιπεδου και αυτής της αξίας, να ακούς έναν ανεμοστρόβιλο όταν ενεργοποιείται η ακύρωση θορύβου. Ας ελπίσουμε πως είναι πρόβλημα στο software και θα αποκατασταθεί σε μελλοντική αναβάθμιση. Δυστυχώς ούτε αυτό δεν ήξεραν να μου πουν….

  • Ποιότητα ήχου
  • Μπάσο
  • Ηχομόνωση
  • Άνεση
  • Βάρος
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;

Flipflop09
1
8 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

many software issues everyday, sometimes they don't recognise that they're in your head and you have to wait several minutes to use them, if they connect they work perfectly but I've been having software and connectivity issues everyday ,its very time consuming and didn't expect this for this device. worst problem if connected ;) is when they randomly once a week make a very loud weird sound for no reason that literally hurts your ears for half an hour .Ive tried reseting them many times and tried everything but they just can't connect with apple devices its a nightmare on a daily basis last but not least you need their case for everything and sometimes they don't recognise that they're in their case so they eat all your battery.ive got plenty more problem to address but I think its enough .apple is good with its products but in this one the standard was just not even close.was using similar headphones and I have to say that these ones are the worst-worst experience .

  • Ποιότητα ήχου
  • Μπάσο
  • Ηχομόνωση
  • Βάρος
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Άνεση
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Johnny_Fire
    5
    1 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Για όσους έχουν οικοσύστημα apple είναι μονόδρομος.
    Όσο αφορά τον ήχο είναι πραγματικά πολύς καθαρός και δυνατός αλλά όχι και τα καλύτερα ακουστικά (γυναίκες και τεχνολογία) για 550 που τα πήρα αξίζουν τα κουμπωνω σε iPhone 15 Pro και Mac Studio M2 MAX και δίνουν το 100% ικανοποιημένος στο μέγιστο!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sophia Sideri
    5
    2 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Shop 66

    Great quality, quite heavy and overpriced, but couldn’t resist

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panos00
    4
    3 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα δοκιμασα αρκετη ωρα, δε τα αγορασα..
    Ειμαι κατοχος airpods pro και pro 2..ειπα να τα αγορασω αλλα κατι με κραταει γιατι στο τερμα σας να εκανε χιονια λιγο και δεν ακουγα καθαρα το τραγουδι μονο αυτο με ενοχλησε, πριν τα δοκιμασω σε istorm φορουσα τα airpods pro 2 και ακουσα καποια τραγουδια που τα εχω ακουσει 100 φορες και στο καπακι δοκιμασα τα pro max για να δω διαφορές.. αυτο παρατηρησα εγω οπως ειπα αλλα ναι εχουν καλο ηχο και γεματο και μονο αυτο με χαλασε που ειπα πριν και γιαυτο μαλλον δε θα προβω στην αγορα τους

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Marinelamanari
    5
    13 στους 90 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα καλύτερα ακουστικά που υπάρχουν πολύ ελαφριά και άνετα, ο ήχος είναι απίστευτος, και όσοι έχουν σχολιάσει ότι δεν αξίζουν τα λεφτά και είναι ακριβά και δεν έχει καλό ήχο απλά δεν ξέρετε τι πάει να πει ήχος ότι πληρώνεις περνεις, δεν έχω λόγια να περιγράψω ποσό τέλεια είναι αυτά τα ακουστικά, αξίζουν και το κάθε ευρώ!!!!!!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GeorgeViol
    5
    15 στους 28 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αυτά τα ακουστικά απλά είναι απίστευτα!
    Δεν συγκρίνονται ούτε στο ελάχιστο με τα Sony XM4 που είχα. Πολλά reviews που είχα δει έλεγαν ότι υπήρχαν μικρές διαφορές με τα XM4, αλλά τελικά διαψεύστηκα. Ενώ αρχικά ήμουν σκεπτικός για το αν αξίζουν την αναβάθμιση, βρήκα την ευκαιρία να τα δοκιμάσω και τα αγόρασα την ίδια στιγμή. Τελικά άξιζε η αναβάθμιση και με το παραπάνω σε αυτά τα ακουστικά! Όσοι είστε ανάμεσα στα Sony XM4, XM5 και σε αυτά, πραγματικά καμία επαφή. Αν ψαχτείτε κιόλας καλά, μπορείτε να τα βρείτε κάτω από 500€. Και πάλι πολλά λεφτά, αλλά για κάποιον που ξέρει να εκτιμάει τον ήχο και τα μπάσα, δεν θα τα λυπηθεί να τα δώσει. Το noise cancelling και το transparency mode, απλά καταπληκτικά. Το noise cancelling τους είναι τρομακτικά εντυπωσιακό. Βέβαια, πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε αγορά, θα σας πρότεινα να τα δοκιμάσετε και οι ίδιοι, για να καταλάβετε αν είναι για εσάς τα ιδανικά! Από εμένα πάντως τα AirPods Max είναι αψεγάδιαστα από κάθε άποψη!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giwrgos.kafegis
    3
    40 στους 78 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλά σε απόδοση ήχου κ σε ισορροπία μπάσων κ πριμων. Καλή κατασκευή. Σε ποιότητα δν ξέρω γτ τα δοκίμασα απλά. Τραγική η τιμή τους πάντως.. Πανάκριβα απλά.. Υπάρχουν άλλα που χω δοκιμάσει με 200€ με ίδια ποιότητα ίσως κ καλύτερα..απλα πληρώνεις το μήλο..

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • johnteki1
    5
    10 στους 24 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τα κάνω χρήση εδώ και 3 μέρες. Η ποιότητα κατασκευής είναι άριστη. Η συνδεσιμότητα είναι άριστη, πολύ πιο γρήγορη από τα AirPods Pro (1) μου.

    Ο ήχος είναι έτσι και έτσι. Τα μπάσα είναι πολύ καλά, αλλά τα πρίμα είναι αρκετά τονισμένα. Δοκίμασα 30 μέρες δωρεάν το Tidal premium που σου δίνει την δυνατότητα wav ακρόασης και έπαθα την πλάκα μου.. χάθηκα στην μουσική…

    Το βάρος τους είναι λίγο αυξημένο, αλλά όχι κάτι που θα έπρεπε να σας ανησυχεί.

    Αν είσαι apple χρήστης είναι μονόδρομος!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nicksbored
    5
    8 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μετά από 6 μήνες που τα χρησιμοποιώ κάθε μέρα, όλη μέρα, εχω να πω ότι αν και ακριβά αξίζουν τα λεφτά τους. Έχουν τέλειο μπάσο, τέλειο ήχο και κρατάνε παρά πολυ. Το μόνο αρνητικό που μπορω να πω είναι ότι είναι λίγο βαριά και σε μερικούς δεν θα αρέσει αυτο στην αρχή αλλά εγώ προσωπικά το συνήθισα.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • evelinaharalampidu
    5
    15 στους 65 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγορασμένα στα 600€ από αλυσίδα . Δεν υπάρχουν απλά. Και 1000€ να είχαν θα άξιζε η αγορά τους . Το καλύτερο μπάσο σε ακουστικά, το καλύτερο clarity με διάφορα χιλιοστών Hz. Όποιος ξέρει από ήχο θα καταλάβει τις λεπτομέρειες και κάποιος ερασιτέχνης θα καταλάβει την διαφορά στο άκουσμα . Σε αυτήν την τιμή που έχουν πέσει τώρα είναι το απόλυτο vfm και τα προτείνω σε όλους. Υ.γ. Προσωπικά το grey είναι το πιο ωραίο χρώμα με αίσθηση τιτανίου και ανάδειξη της premium κατασκευής τους .

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • DanndyΒ
    5
    2 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είχα τα AirPods και τα AirPods Pro… χτες πήρα τα Max, ότι καλύτερη αγορά έχω κάνει. Καμία σχέση με τα υπόλοιπα ασύρματα ακουστικά που κυκλοφορούν. Είναι άψογα!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • MSM_MULTIMARKET
    5
    7 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πιστεύω αν δεν ήταν τόσο ακριβά θα τα προτιμούσαν όλοι .
    Είναι πολύ καλά ακουστικά
    Καλός ήχος
    Καλή ποιότητα .
    Αν θες να έχεις κάτι για πολλά χρόνια είναι μια καλή αγορά .

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • MSM_Metro_Shop_Official
    5
    8 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ακριβά μεν αλλά είναι όλα τα λεφτά .

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jimbo77
    5
    14 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αναβάθμιση από Bose QC35. Ξεκάθαρα καλύτερος ήχος, πιο βαριά αλλά λόγω καλύτερης ποιότητας κατασκευής και υλικών.

    Σε zoom/teams κτλ. καλύτερη ποιότητα μικροφώνου.

    Επίσης αξίζει η ευκολία σύνδεσης ειδικά αν είσαι σε οικοσυστημα Apple.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitris_Pzrk
    1
    23 στους 98 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    AAC ποιοτητα σε ακραια τιμη χωρις λογο.
    Καλυτερα να αγορασετε ακουστικα και συσκευη aptx hd / ldac ,και καλυτερη ποιοτητα και φθηνοτερα θα σας ερθει

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ηχομόνωση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

157 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Ckarath
Dimitris_Asimakakis2573

Φίλοι μουσικόφιλοι να σας ρωτήσω, μπορούν να παίξουν και ενσύρματα με κάποιο καλώδιο έστω και aftermarket?

Aris_Oik

Καλησπερα σε ολους.Θα ηθελα να μαθω αν καποιος τα εχει δοκιμασει σε sports activities .πχ. τρεξιμο,crossfit. Επισης ειναι αδιαβροχα η αντοχη στον ιδρωτα?

Δες όλες τις ερωτήσεις (4)

Παρόμοια προϊόντα

Apple AirPods Max Space MGYH3ZM/A Ασύρματα Bluetooth Over Ear Ακουστικά με 20 ώρες Λειτουργίας ΓκριApple AirPods Max Space MGYH3ZM/A Ασύρματα Bluetooth Over Ear Ακουστικά με 20 ώρες Λειτουργίας ΓκριApple AirPods Max Ασύρματα Bluetooth Over Ear Ακουστικά με 20 ώρες Λειτουργίας ΑσημίApple AirPods Max Ασύρματα Bluetooth Over Ear Ακουστικά με 20 ώρες Λειτουργίας ΑσημίApple AirPods Max Ασύρματα Bluetooth Over Ear Ακουστικά με 20 ώρες Λειτουργίας ΓαλάζιοApple AirPods Max Ασύρματα Bluetooth Over Ear Ακουστικά με 20 ώρες Λειτουργίας ΓαλάζιοApple AirPods Max Ασύρματα Bluetooth Over Ear Ακουστικά με 20 ώρες Λειτουργίας ΠράσιναApple AirPods Max Ασύρματα Bluetooth Over Ear Ακουστικά με 20 ώρες Λειτουργίας ΠράσιναSony WH-1000XM5 Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 30 ώρες Λειτουργίας ΜαύραSony WH-1000XM5 Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 30 ώρες Λειτουργίας Μαύρα
από 588,30 €από 539,89 €από 530,52 €από 528,83 €από 329,00 €
ΚατασκευαστήςAppleAppleAppleAppleSony
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Ασύρματες ΣυνδέσειςBluetoothBluetoothBluetoothBluetoothBluetooth
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες