Magniflex Toscana Cotton Deluxe Standard Μαξιλάρι Ύπνου Memory Foam Μαλακό 42x72cm
Μαξιλάρια Ύπνου

Magniflex Toscana Cotton Deluxe Standard Μαξιλάρι Ύπνου Memory Foam Μαλακό 42x72cmΚωδικός: 26208645

Το Cotton Deluxe Standard, της συλλογής Toscana, είναι ένα ανατομικό μαξιλάρι με κανονικό ύψος και σε κλασικό σχήμα, σχεδιασμένο με Geomemory και ύφασμα από 100% οργανικό βαμβάκι. Η πιστοποίηση GOTS...

Δες όλη την περιγραφή

Το Cotton Deluxe Standard, της συλλογής Toscana, είναι ένα ανατομικό μαξιλάρι με κανονικό ύψος και σε κλασικό σχήμα, σχεδιασμένο με Geomemory και ύφασμα από 100% οργανικό βαμβάκι. Η πιστοποίηση GOTS από το Ινστιτούτο Ηθικής και Περιβαλλοντικής Πιστοποίησης είναι απόδειξη ότι τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή αυτής της σειράς είναι 100%...

Δες όλη την περιγραφή

-6,16€στα 2+ τεμάχια

123,20
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 20+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 123,20 €

Περιγραφή

Το Cotton Deluxe Standard, της συλλογής Toscana, είναι ένα ανατομικό μαξιλάρι με κανονικό ύψος και σε κλασικό σχήμα, σχεδιασμένο με Geomemory και ύφασμα από 100% οργανικό βαμβάκι. Η πιστοποίηση GOTS από το Ινστιτούτο Ηθικής και Περιβαλλοντικής Πιστοποίησης είναι απόδειξη ότι τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή αυτής της σειράς είναι 100% οργανικά και κατασκευάζονται με σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Κάλυμμα από οργανικό βαμβάκι

Το κάλυμμα από οργανικό βαμβάκι είναι δροσερό και απαλό στην αφή και εγγυάται μέγιστη διαπνοή. Αυτό το ύφασμα είναι 100% οργανικό και ενισχύει τις φυσικές λειτουργίες του σώματος εξισορροπώντας τον βιορυθμό σας κατά τη διάρκεια του ύπνου. Επιπλέον, αφαιρείται εύκολα και πλένεται στους 30 βαθμούς.

Προστατευτική θήκη

Η θήκη προστατεύει το εσωτερικό στρώμα αυξάνοντας το επίπεδο υγιεινής του μαξιλαριού.

Geomemory

Το εσωτερικό του από Geomemory, ένα ανατομικό υλικό που σχηματίζεται από το συνδυασμό Memoform και φυσικών υλικών, προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος με εξαιρετική ευκολία και παρέχει ανεξάρτητη στήριξη για το κεφάλι, τους ώμους και το λαιμό. Το Geomemory είναι ένα ανατομικό υλικό από 100% οργανικά υλικά. 

Τεχνολογία airy

Η τεχνολογία airy του μαξιλαριού εξασφαλίζει τέλεια αναπνοή και βέλτιστη διασπορά υγρασίας και θερμότητας, χάρη στις οπές στη μέση.

Πιστοποιήσεις

  • 100% MADE IN ITALY: Πιστοποιητικό ποιότητας 100% Made in Italy. Πιστοποιεί ότι όλος ο σχεδιασμός, η παραγωγή και οι προμήθειες πρώτων υλών έγιναν στην Ιταλία.
  • OEKO-TEX CLASS I: Πιστοποιητικό πλήρους απουσίας τοξικών και επιβλαβών ουσιών για τον άνθρωπο και το περιβάλλον για όλα τα υλικά του μαξιλαριού.
  • GOTS (GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD): Πιστοποιητικό, το οποίο εκδόθηκε από το Institute for Ethical and Environmental Certification, επιβεβαιώνει ότι τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται για τη σειρά Toscana και τα Yoga Accessories είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από οργανικά υλικά, ενώ εγγυάται τη μέγιστη προστασία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος.


    Κατασκευαστής

    Magniflex

    Χαρακτηριστικά

    Χαρακτηριστικά

    Υλικό
    Memory Foam
    Ανατομικό
    Όχι
    Σκληρότητα
    Μαλακό

    Διαστάσεις

    Πλάτος
    42 cm
    Μήκος
    72 cm

    Σημαντική πληροφορία

    Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

    Αξιολογήσεις

    1. 2
    2. 4 αστέρια
      0
    3. 3 αστέρια
      0
    4. 2 αστέρια
      0
    5. 1 αστέρι
      0
    Αξιολόγησε το προϊόν
    • Mixalis_Papadopoulos81
      5
      0 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Απίστευτο μαξιλάρι ύπνου.
      Από την πρώτη κιόλας μέρα είδα διαφορά στον αυχένα μου...τέλεια επιλογή.
      το συστήνω ανεπιφύλακτα.

      • Άνεση
      • Ποιότητα υλικών
      • Σχέση ποιότητα-τιμής
      • Ποιότητα ύπνου
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • 5
      Εκπρόσωπος καταστήματος

      • Ποιότητα υλικών
      • Σχέση ποιότητα-τιμής
      • Ποιότητα ύπνου

    Ερωτήσεις

    7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

    Ρώτησε για το προϊόν
    Iwanna_koufioti

    Το υλικό του είναι άοσμο ή μυρίζει; το ρωτάω γιατί έχω δοκιμάσει αρκετά μαξιλάρια τέτοιου τύπου στο εμπόριο και έχουν μια μυρωδιά (όχι ευχάριστη).. ευχαριστώ πολύ.

    Δες όλες τις ερωτήσεις (1)