Ad
Xiaomi DDC55 Καθαριστής Τζαμιών Ρομπότ Μπαταρίας 24V Λευκός
Ηλεκτρικοί Καθαριστές Τζαμιών

Xiaomi DDC55 Καθαριστής Τζαμιών Ρομπότ Μπαταρίας 24V Λευκός Κωδικός: 26220003

Το ρομπότ καθαρισμού παραθύρων διαθέτει τηλεχειριστήριο, ώστε να μπορείτε εύκολα να καθοδηγήσετε όλη τη διαδικασία. Ένα τετραγωνικό μέτρο δεν χρειάζεται περισσότερο από τέσσερα λεπτά για να

Δες όλη την περιγραφή

Το ρομπότ καθαρισμού παραθύρων διαθέτει τηλεχειριστήριο, ώστε να μπορείτε εύκολα να καθοδηγήσετε όλη τη διαδικασία. Ένα τετραγωνικό μέτρο δεν χρειάζεται περισσότερο από τέσσερα λεπτά για να ολοκληρωθεί και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, αυτή η έξυπνη συσκευή θα λειτουργήσει για 20 λεπτά περισσότερο για να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε.

Δες όλη την περιγραφή
178,50
ΠαράδοσηΤρί, 06 Αυγ - Πέμ, 08 Αυγ
+40,00 €

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 178,50 €

Περιγραφή

Το ρομπότ καθαρισμού παραθύρων διαθέτει τηλεχειριστήριο, ώστε να μπορείτε εύκολα να καθοδηγήσετε όλη τη διαδικασία. Ένα τετραγωνικό μέτρο δεν χρειάζεται περισσότερο από τέσσερα λεπτά για να ολοκληρωθεί και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, αυτή η έξυπνη συσκευή θα λειτουργήσει για 20 λεπτά περισσότερο για να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε.

Το Hutt DDC55 από τη Xiaomi έχει μια νέα λειτουργία αναστροφής συχνότητας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να τροποποιήσει αυτόνομα την ισχύ αναρρόφησης, ανάλογα με τον βαθμό ρύπανσης που ανιχνεύεται αυτόματα.

Διαθέτει επίσης μια ενσωματωμένη λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης που εντοπίζει εμπόδια και γυρίζει τη συσκευή αποφεύγοντας να σκοντάψει.

Κατασκευαστής

Xiaomi

Χαρακτηριστικά

Τροφοδοσία
Μπαταρίας
Τάση Μπαταρίας
24 V
Χωρητικότητα Δοχείου Νερού
100 ml
Αυτονομία Μπαταρίας
20 min
Τύπος
Ρομπότ
Χρώμα
Λευκό

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 3
  2. 2
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • glavasthanasis87
    1
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δούλεψε τις 2-3 πρώτες και καθάρισε σχετικά ικανοποιητικά, ειδικά για τζάμια ψηλά που δεν είναι προσβάσιμα αλλιώς. Δυστυχώς μετά την τρίτη χρήση δεν καθαρίζει καθόλου καλά και προφανώς δεν έχει την ίδια ισχύ, γιατί δε στέκεται στο τζάμι όπως πρέπει και γλιστράει με αποτέλεσμα να αφήνει σημεία ανέγγιχτα.
    Τελική σκέψη; Ωραία πατέντα, αλλά πεταμένα λεφτά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Yannis_Louizos
    2
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το αγορασα πριν περιπου 3 χρονια οταν ειδα ενα βιντεο σχετκα με το πως δουλευει. Ημουν ευχαριστημενος απο τον τροπο που καθαριζε, θα του εβαζα 4 αστερια. Στον χρονο πανω χαλασε... Ατυχια σκεφτηκα και αγορασα ξανα το ιδιο. Το δευτερο δεν αντεξε ουτε ενα χρονο. Φυσικα δεν υπαρχει κανεις να τα επισκευαζει εδω.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kaleonidas
    4
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για αρχή να πω ότι καθαρίζει πολύ καλά, έχω μεγάλα τζάμια σε μεγάλο ύψος και δεν έχω πρόσβαση από έξω. Εμένα μου έλυσε τα χέρια. Βάζω 4 αστέρια γιατί μου έπεσε 2 φορές διότι πήγε σε γωνία που κάνει το τζάμι και δεν σταμάτησε να καθαρίζει όπως θα έπρεπε με αποτέλεσμα να ξεκολλήσει, τη δεύτερη φορά που έπεσε έφυγαν και τα ring, δυσκολεύτηκα πολύ να τα πιάσω γιατί όπως είπα και πριν δεν έχω πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο. Πάντως αξίζει σαν αγορά για περιπτώσεις σαν τη δική μου.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stroubi60
    5
    19 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το πηρα με δυσπιστια και προετοιμασμενη οτι πεταξα τα χρηματα μου...επειδη υπαρχει μεγαλο και μονιμο θεμα με τα χερια μου και πιθανοτητα χειρουργειου, το καθαρισμα των τζαμιων ειναι πολυ επιβαρυντικο για μενα.

    Καθαριζει πολυ καλυτερα απ οτι περιμενα. Δαχτυλιες, σκονη, γυρη κλπ ειναι παιχνιδακι. Το εβαλα επιτηδες πανω σε μεγαλο γυαλινο τραπεζι βεραντας με ΠΟΛΥ γυρη και σκονη επανω και δεν το μουτζουρωσε οπως περιμενα με τοση σκονη. Δεν επεφτε κατω απο το τραπεζι.
    Ναι, χανει τη μικρη γωνια στα παραθυρα, λογικο ειναι αφου ειναι στρογγυλα τα πανακια και ορθη γωνια οι ακρες. Αλλα ειναι μικρη πολυ η περιοχη. Αμελητεο μειονεκτημα για μενα αφου μου κανει ΟΛΑ τα αλλα.....εξαλλου αυτο μπορω να το κανω αν θελω και με το χερι συμπληρωματικα.

    Κανει θορυβο σαν ηλεκτρικη σκουπα, αλλα σε επιπεδο που να ακους και να μιλας κανονικα. Οχι κατι τραγικο.
    Δεν το αφηνεις να φυγεις. Οταν το βαζω ειμαι καπου κοντα ή σε διπλανο δωματιο και κανω κατι αλλο και απλα εχω το νου μου. Οταν τελειωσει ειδοποιει. Οταν ειναι πανω στο τραπεζι και παει να πεσει και σταματα ειδοποιει. Εχει τηλεχειριστηριο. Εαν καπου δεν το κανει καλα μπορεις να το βαλεις να ξανακανει.
    Οταν τελειωσει παει στο κεντρο και σταματα. Εκει αφηνει εναν ανειπαισθητο κυκλο απο χνουδακι οταν το ξεβεντουζαρεις απο το τζαμι. Η λυση ειναι πολυ απλη, το παω πιο κατω και το βγαζω απο την κατω πλευρα του τζαμιου. Ή απλα μπορεις με ενα χαρτακι να τα βγαλεις... αλλα τωρα μιλαμε για ψειρισμα...

    Η συσκευασια μεσα ειχε 6 σετ πανακια. Εκανα ολα τα παραθυρα και μπαλκονοπορτες με το ενα σετ απλα προτιμωντας να τα πλενω στο ενδιαμεσο το πανακι, για καλυτερο αποτελεσμα. Ψεκαζω το τζαμι με κλασικο υγρο τζαμιων.
    Εχει πολυ μακρυ καλωδιο. Και ενσωματωμενη μπαταρια ωστε σε περιπτωση διακοπης ρευματος να μην χασει αναρροφηση και πεσει απο το τζαμι. Αυτη η μπαταρια κραταει 20 λεπτα οπως αναφερεται στο εγχειριδιο.

    Δεν ξερω ποσο θα κρατησει. Δειχνει καλη κατασκευη. Εχει και σχοινι ασφαλειας για παραθυρα που ειναι σε μεγαλο υψος ή σε τυφλα σημεια. Αμα πιασει στο τζαμι εχει πολυ καλη αναρροφηση και δεν πεφτει. Η αναρροφηση αυξομειωνεται αναλογα με το τι βλεπει το μηχανημα. Δεν κανει για κυρτες επιφανειες.

    Το αγορασα 178 ευρω με μεταφορικα και αντικαταβολη. Ειναι πολλα για αυτες τις εποχες αλλα μου εδωσε λυση. Αν ηταν πιο φτηνο ασυζητητι ειναι εξαιρετικη αγορα. Εαν καποιος μπορει οικονομικα τοτε κανενα θεμα.
    Μακαρι να το ειχα παρει νωριτερα....

    Update: το χρησιμοποιησα στα τζαμια του χωριου που ηταν πολυ πολυ χαλια. Εξαιρετικο!
    Απλα επειδη εκει εχω στενα παραθυρα κολλησε μια φορα επανω χωρις να μπορει να κατεβει. Δεν αλλαζει βεβαια την καλη μου αποψη μεχρι τωρα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • odysseasthegreat
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αρκετά βολικό και με καλό αποτέλεσμα !
    Χάνει τις γωνίες και κάποιες φορές αποπροσανατολίζεται και κολλάει στο ίδιο σημείο, με ένα restart φτιάχνει.
    Σε γενικές γραμμές αρκετά ευχαριστημένος και με αποτέλεσμα καλύτερο του αναμενόμενου !
    Το συνιστώ ειδικά αν έχετε παράθυρα που είναι τυφλά ή στο κενό με μεγάλη επικινδυνότητα θα σας λύσει τα χέρια.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Foteini_N71
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καθαρίζει τέλεια το τζαμί. Παίρνει μερικά λεπτά για μεγάλη μπαλκονόπορτα (2.6*2μ.). Κάνει λίγο θόρυβο λόγω της αναρρόφησης, με την οποία παραμένει πάνω στην επιφάνεια. Οι κινήσεις του αντιγράφουν ένα πολύ λεπτομερειακο καθάρισμα και όταν βρίσκει στο πλαίσιο το αναγνωρίζει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

62 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
mangelidou

Γεια σας! Παίρνει κάπου υγρό για τα τζάμια? ή πρέπει να ψεκάζεις μόνος σου το τζαμι πριν παει εκεί το ρομποτ?

glavasthanasis87

Πρέπει να ψεκάσεις εσύ. Δεν έχει υποδοχή για υγρό

AlexiaEleni

Καλημέρα, γνωρίζετε εαν μπορεί να καθαρίσει και διπλό τζάμι ή μόνο μονό? Ευχαριστώ!

glavasthanasis87

Καλησπέρα, καθαρίζει κανονικά τα διπλά τζάμια, εφάπτεται με υποπίεση αέρα.

billray

Καθαρίζει καλά και το εξωτερικό των τζαμιών ; Πόση ώρα κρατάει η μπαταρία ;

kaleonidas

Καθαρίζει πολύ καλά, χωρίς το καλώδιο δε το έχω δοκιμάσει για να ξέρω, αλλά έχει αρκετά μέτρα καλώδιο οπότε πιστεύω πως δεν είναι πρόβλημα να το έχεις μόνιμα στη πρίζα και για λόγους ασφαλείας θα έλεγα

Δες όλες τις ερωτήσεις (9)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες