Roidmi Roidmi EVE Plus Σκούπα Ρομπότ για Σκούπισμα & Σφουγγάρισμα με Χαρτογράφηση και Wi-Fi Λευκή
Σκούπες Ρομπότ

Roidmi Roidmi EVE Plus Σκούπα Ρομπότ για Σκούπισμα & Σφουγγάρισμα με Χαρτογράφηση και Wi-Fi Λευκή Κωδικός: 26435489

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Κάδος: 300 ml
  • Αυτονομία: 210 min
  • Χώρος κάλυψης: 250 τμ
  • Πληρωμή ΚΑΙ με αντικαταβολή

Η Roidmi EVE Plus διαθέτει ισχύ αναρρόφησης 2700Pa, 18 τύπους αισθητήρων και δυνατότητα σφουγγαρίσματος.

Δες όλη την περιγραφή
477,55
ΠαράδοσηΤρί, 16 Ιουλ - Δευ, 22 Ιουλ
+13,99 €

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 477,55 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 546,50 €

  2. 477,55 €

Περιγραφή

Ρομπότ καθαρισμού Roidmi Eve Plus με σταθμό εκκένωσης

Η συσκευή της Roidmi είναι απαραίτητη για το σύγχρονο σπίτι. Η ηλεκτρική σκούπα επιστρέφει αυτόματα στη βάση, διαθέτει λειτουργία αυτόματου αδειάσματος και σας επιτρέπει να σκουπίζετε και να σφουγγαρίζετε ταυτόχρονα. Ο έλεγχος μέσω ειδικής εφαρμογής και φωνητικών βοηθών θα σας επιτρέψει να αναλάβετε τον πλήρη έλεγχο της συσκευής και θα σας εξασφαλίσει έως και 250m² καθαρής επιφάνειας. 

Λειτουργία χαρτογράφησης

Το προηγμένο σύστημα πλοήγησης και το λέιζερ LDS 4ης γενιάς θα σαρώσουν γρήγορα ολόκληρο το σπίτι σας και θα δημιουργήσουν αυτόματα έναν χάρτη χρησιμοποιώντας τον αλγόριθμο SLAM, με 40% περισσότερη ακρίβεια από την προηγούμενη γενιά. Εάν έχετε ένα διώροφο σπίτι, η συσκευή θα δημιουργήσει έναν ξεχωριστό χάρτη για κάθε όροφο και θα εντοπίσει αυτόματα τον προς καθαρισμό χώρο. Επιπλέον, χάρη στους ειδικούς αισθητήρες, αποφεύγει τα εμπόδια. Εν τω μεταξύ, ο λεπτός σχεδιασμός επιτρέπει στο Eve Plus να καθαρίζει σχολαστικά τους χώρους κάτω από τα έπιπλα.

Δεν αφήνει βρωμιά

Η ισχύς αναρρόφησης 2700 Pa μαζί με έναν κινητήρα χωρίς ψήκτρες κάνουν ένα ασυναγώνιστο δίδυμο! Η συσκευή απαλλάσσει καλά από τη βρωμιά, ακόμη και από δυσπρόσιτα μέρη. Με ειδικό αισθητήρα TOF καθαρίζει τους τοίχους και τις γωνίες, ώστε να είστε βέβαιοι ότι το σπίτι σας θα σκουπιστεί καλά.

Σφουγγαρίζει τα πατώματα σας

Εκτός από τη λειτουργία ηλεκτρικής σκούπας, το Roidmi Eve Plus διαθέτει επίσης δυνατότητα σφουγγαρίσματος δαπέδου. Χάρη σε 3 τρόπους παροχής νερού, μπορείτε να ρυθμίσετε τη στάθμη του νερού στον τύπο της καθαρισμένης επιφάνειας. Επιπλέον, αυτή η έξυπνη λύση σας επιτρέπει να ελέγχετε την ποσότητα του νερού που διανέμεται. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το πανάκι σφουγγαρίσματος είναι πάντα υγρό και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις διαρροές. Η δεξαμενή των 250ml είναι αρκετή για να καθαρίσει 250m² επιφάνειας, ώστε να τη χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε τα δάπεδα ενός μεγάλου σπιτιού.

Έλεγχος μέσω εφαρμογής

Υπάρχουν ακόμη περισσότερες διαθέσιμες δυνατότητες χάρη στην ειδική εφαρμογή! Μπορείτε να διαχειριστείτε αποθηκευμένους χάρτες του διαμερίσματός σας - να προσθέσετε ονόματα δωματίων, να τα χωρίσετε ή να τα συνδυάσετε. Το παιδί σας κοιμάται και δεν θέλετε να το ξυπνήσετε; Ρυθμίστε έναν εικονικό τοίχο ή απαγορευμένες ζώνες, ώστε το Eve Plus να αποκλείσει αυτόν τον χώρο από τον καθαρισμό. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε προγράμματα καθαρισμού, για ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο της συσκευής.

Ο σταθμός φόρτισης είναι επίσης κάδος απορριμμάτων. Όταν το δοχείο σκόνης είναι γεμάτο, η σκούπα θα επιστρέψει στον σταθμό και θα το αδειάσει. Το ρομπότ διαθέτει επίσης αντιμικροβιακή τεχνολογία όζοντος για την απομάκρυνση των οσμών. Επειδή ο σωλήνας μέσω του οποίου εκκενώνονται τα απορρίμματα είναι μικρότερος από ό, τι σε άλλα ρομπότ, η σκόνη μπαίνει γρηγορότερα στη δεξαμενή και δεν το μπλοκάρει. Η δεξαμενή των 3 λίτρων διαρκεί ένα μήνα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον συχνό καθαρισμό της δεξαμενής. Με αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να πάτε διακοπές χωρίς ανησυχία και το διαμέρισμά σας θα καθαριστεί μόνο του.

Έως 250m² καθαρής επιφάνειας με μία μόνο φόρτιση

Μπαταρία 5200mAh και έξυπνο σύστημα διαχείρισης μπαταριών BMS σημαίνει ότι το Roidmi Eve Plus μπορεί να λειτουργήσει έως και 250 λεπτά. Αυτός ο μακροχρόνιος χρόνος λειτουργίας σας επιτρέπει να καθαρίζετε χώρο έως 250m² με μία φόρτιση. Αποφορτισμένη μπαταρία; Κανένα πρόβλημα! Η ηλεκτρική σκούπα θα βρει τον σταθμό φόρτισης και αφού ανανεώσει την ενέργειά του, θα επιστρέψει στο σημείο που σταμάτησε να λειτουργεί.

«Γεια σου Alexa, ξεκίνα να καθαρίζεις».

Πάρτε τον πλήρη έλεγχο της συσκευής σας! Το Roidmi Eve Plus συνεργάζεται με το Google Assistant και το Amazon Alexa, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το ελέγξετε φωνητικά. Με μια απλή εντολή, μπορείτε να ξεκινήσετε/σταματήσετε τον καθαρισμό ή να επιστρέψετε τη συσκευή στη βάση σύνδεσης. 

Προσοχή στη λεπτομέρεια

Η ηλεκτρική σκούπα έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, έτσι εντυπωσιάζει όχι μόνο με την απόδοσή της, αλλά και τον μοντέρνο σχεδιασμό της. Το περιστρεφόμενο ρολό βούρτσας και οι πλευρικές βούρτσες εξασφαλίζουν σχολαστικό καθαρισμό. Στην κορυφή της συσκευής, υπάρχει ένα κουμπί λειτουργίας για βολική λειτουργία και η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας εγγυάται την ανθεκτικότητα του προϊόντος. Επιπλέον, ο λεπτός σχεδιασμός επιτρέπει στο Eve Plus να καθαρίζει τις επιφάνειες κάτω από τα έπιπλα.

Κατασκευαστής

Roidmi (Σκούπες Ρομπότ)

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
10030460031

Γενικά

Χωρητικότητα Κάδου
300 ml
Διάρκεια Φόρτισης
240 min
Διάρκεια Μπαταρίας (Αυτονομία)
210 min
Θόρυβος
80 dB
Απορρόφηση
2700 Pa
Χρώμα
Λευκό
Κάλυψη Χώρου
250 m²

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Πλοήγηση
με Αισθητήρες & Χαρτογράφηση
Σφουγγάρισμα
Ναι
Αυτόματη Φόρτιση
Ναι
Αυτόματο Άδειασμα Κάδου
Ναι
Smart
Ναι
Καθάρισμα Χαλιών
Ναι
Πολλαπλή Χαρτογράφηση
Ναι
Επιλογή Περιοχών Σκουπίσματος (No-Go Zones)
Ναι

Διαστάσεις

Ύψος
9,8 cm
Πλάτος
35 cm
Βάθος
35 cm

Smart Ιδιότητες

Συνδεσιμότητα
Wi-Fi
Smart Οικοσύστημα
Alexa, Google Home

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+3Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

nikosag
4
17 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Αρκετά ευχαριστημένως ως τώρα στις 2 εβδομάδες χρήσης της. Απο τα βασικά σημεία προσοχής σε όλες τις σκούπες ρομπότ είναι οτι δεν πρέπει να υπάρχουν μικρά αντικείμενα στο πάτωμα στο μέγεθος σκουλαρικιού πχ. γιατί το πιθανότερο είναι οτι θα θα τραβήξει και θα μπλοκάρει. Επίσης όπως όλες δεν τα πάει καλά με τα λεπτά βαμβακερά χαλάκια μπάνιου με κρόσια τα οποία μαζεύει κουβάρι και μπορεί να μπλοκάρει. Στα πιο σκληρά τύπου μοκέτας δεν υπάρχει θέμα. Επίσης μερικές φορές έχει μπλέξει στις κουρτίνες οι οποίες ακουμπούν σχεδόν στο πάτωμα και μπλοκάρει.
Θα πρέπει να αναφέρω οτι υπήρξε ένα σημαντικο πρόβλημα στην πρώτη λειτουργία της καθώς δεν υπήρχε καθόλου ροή νερού για την σφουγγαρίστρα και το σφουγγάρισμα σταματούσε αυτόματα μη μήνυμα λάθους. Το θέμα λύθηκε μόνον με τεχνική παρέμβαση στην αντλία νερού αφου είδα μερικές σχετικές λύσεις στο youtube χωρίς να χρειαστεί να την επιστρέψω στο κατάστημα. Απο οτι κατάλαβα είναι ενα πρόβλημα που έχουν αρκετοι αγοραστές του μοντέλου και πιθανά να οφείλεται σε κατασκευαστική αστοχία.

  • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
  • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
  • Εύκολη χρήση
  • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
  • Άδειασμα κάδου
  • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μέτριος θόρυβος
  • Περιορισμένες φθορές στα χαλιά
Σου φάνηκε χρήσιμη;

fishergr
1
30 στους 50 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ .

Την αγόρασα πριν 1 χρόνο και 2 μήνες .
Αφού στα χαλιά μου σε κάποια κολλάει σε αλλά τα σηκώνει και μετα κολλάει αποφάσισα κάθε φορά που την βάζω να σηκώνω κάποια χαλιά ώστε να μην σταματάει και να πρέπει να τν ξεμπλοκάρω .
Δεύτερον μετα από 6 μήνες σταμάτησε να σφουγγαρίζει , άλλαξα το πίσω μέρος (30 ευρώ από aliexpres) οπότε και συνέχιζε να σφουγγαρίζει .
Τώρα μετα από 1 χρόνο και 2 μήνες και σκουπίζει 2-3 φορές τον μηνα μαξ . χαλασε .Και τι σημαίνει χάλασε? Ξεκινάει να κανει δουλειά και μετα από 2 λεπτά σταματάει και σβήνει . την πάω στο σημείο φορτίσεις χειροκίνητα και ξανα ανάβει . και παλι τ ιδιο .
Ψαχνω service point στην Ελλαδα τωρα και ο θεος βοηθος .
ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!!
Η XIAOMI ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΙΑ SERVICE . ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΑΙΛ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Μ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ . δώστε λιγο πάρα πανω λεφτά και πάρτε κάποια εταιρία που είναι χρονιά στον χώρο “roborock - irobot”

Μετάνιωσα και το τελευταίο μου ευρώ. Κρίμα .

  • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
  • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
  • Μέτριος θόρυβος
  • Μέτριας δυσκολίας χρήση
  • Περιορισμένες φθορές στα χαλιά
  • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
  • Άδειασμα κάδου
  • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η εφαρμογή είναι ότι χειρότερο κυκλοφορεί. Χάνει τους χάρτες συνέχεια. Κολλάει το Custom, βγάζει αρκετό νερό σε χώρο που δεν θες να βγάλει καθόλου και γενικά μέσα σε ένα χρόνο μας κουράζει περισσότερο πάρα μας διευκολύνει.

    • Αθόρυβη
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από τα περισσότερο σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Δύσκολη χρήση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alexapostolopoulos
    1
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η εφαρμογή του είναι για κλάματα. Χάνει τους χάρτες και θέλει από την αρχή. Βγάζει συνεχώς σφάλματα που δεν βγάζουν νόημα. Πχ ότι θέλει καθάρισμα το φίλτρο που είναι στο 60% health, το βγάζω το πλένω με νερό όπως λέει, το στεγνώνω, το βάζω πίσω, συνεχίζει το σφάλμα. Επίσης μου χάλασε το σφουγγαρισμα. Βγάζει σφάλμα για την αντλία. Επικοινώνησα και μου έστειλαν άλλη αντλία να την αλλάξω μόνος μου (?), την αλλάζω πάλι τα ίδια. Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Αν θέλω σέρβις πρέπει να το στείλω Πολωνία που ήταν η αποθήκη του καταστήματος που την πήρα. Ρώτησα ΕΛΤΑ, θέλει 75€ να την στείλω. Γενικά προβλήματα, προβλήματα, προβλήματα, και κανένας να απευθυνθείς. Για 350€ που κάνει κατά καιρούς δεν αξίζει με τίποτα. Όλο το σύστημα θυγατρικών της xiaomi (roidmi κλπ). Με 0 αντιπροσωπεία και σέρβις δεν πας πουθενά. Αγοράζεις και ελπίζεις...

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Θορυβώδης
    • Δύσκολη χρήση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alex87
    3
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πέρσι θα έδινα 4-5 αστέρια.
    την έχω δύο χρόνια.

    η μπαταρία έχει αρχίσει να τα παιζει.
    100τμ δεν τα καθαρίζει, σβήνει απο μπαταρία και μένει στη μέση του σαλονιού (ενώ κανονικά θα έπρεπε να μην εξαντλείται τόσο εύκολα η μπαταρία, αλλά ούτε και να μένει στη μέση του δωματίου. θα έπρεπε να γυρίσει στη βάση για φόρτιση).

    Μια στο τόσο χάνει τον χάρτη.
    TIP: όταν κάνετε mapping και χωρίσετε τα δωμάτιά σας, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ τον χάρτη.

    Πήρα στη xiaomi για service. Ήταν αγενεστατοι, μου ζητούσαν έναν σειριακό κωδικό που δεν υπάρχει πουθενά πάνω στο προϊόν. Έχει ενα qr code, το οποίο η Xiaomi δεν αναγνωρίζει.

    Υγ. Το σφουγγάρισμα είναι κάτω του μετρίου. Καταρχάς είναι ταλαιπωρία, βαλε το ενα, βγαλε το αλλο, πλυντο, αστο να στεγνωσει, βεβαιωσου οτι στεγνωσε μην παθει καμια βλαβη. Γεμισε ενα κουβα με νερο και αφουγγαρισε, 10 λεπτα θα σου παρει, και το αποτέλεσμα θα ειναι 1000 φορές καλύτερο.

    Αν η τιμή αυξάνεται απο την επιπλέον λειτουργία (σφουγγάρισμα) τοτε δεν αξίζει τα λεφτα της

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Μέτριας δυσκολίας χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θορυβώδης
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giwrgos_vassos
    1
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έδωσα 450€ και σκούπα δεν έχω. .
    Από την πρώτη στιγμή έπρεπε να την επιστρέψω ..
    Φαντάστηκα ότι έχει να κάνει με κάποιο σφάλμα στην εφαρμογή και θα διορθωθεί .
    Τι τη έχω κάνει εγκατάσταση στην εφαρμογή της xiaomi μετά στην roidmi ..
    Τα ίδια και τα ίδια .

    Η σκούπα είναι νεκρή μετά από κάποιες ώρες στην αναμονή ..
    Πατάς δεν πατάς το κουμπί δεν κάνει τίποτα .
    Βγαίνει offline και τέλος ..
    Για να επανέλθει ο μόνος τρόπος ανοίγω το καπάκι και βγάζω βάζω την μπαταρία ..
    Έτσι ξεκινάει πάλι ..
    Όποιος γνωρίζει τι φταίει να μας πει ..
    Δεν πιστεύω ότι διορθώνεται ..
    Από την πρώτη ημέρα έκανε αυτό το πράγμα ..
    .λάθος μου έδωσα τόσα χρήματα
    Άλλαξα μπαταρία το πρόβλημα παραμένει ..
    Δεν θα την ξανά αγόραζα..
    ..με το που τελειώσει το σκούπισμα την κάνω τερματισμό με το κουμπί πάνω της .
    Αν την αφήσω σε αναμονή κλείνει και άντε πάλι
    Βγάλε βάλε καπάκι για την μπαταρία ..
    Τραγικό αλήθεια ..
    Τα θετικά σχόλια με έκαψαν και αγόρασα αυτό το χάλι

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Μέτριος θόρυβος
    • Περιορισμένες φθορές στα έπιπλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mixalhs-cook2
    5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    το μόνο κακο της είναι το σφουγγάρισμα που είναι σαν να περνάς με ένα βετεξ το πάτωμα στη ουσία μια φορά στης 3 εβδομάδες πρέπει να κάνεις μια ηλεκτρονική και σφουγγάρισμα .

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Αθόρυβη
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stavros.boulasikis
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Σε σπίτι 200 τετραγωνικά αγοράστηκε μόνο για να μαζεύει σκόνη κ τρίχες από το έδαφος . Κυρίως για συντήρηση δηλαδή και όχι για κυρίως καθάρισμα . Μέχρι στιγμής απόλυτα ευχαριστημένος και από την χαρτογράφηση που είναι φανταστική , αλλά και από αναρρόφηση που την φοβόμουν . Σφουγγάρισμα δεν βάζω γιατί νομίζω δεν είναι σωστό να γίνεται μόνο με νερό . Κατά μέσο όρο για να κάνει όλο το σπίτι καταναλώνει γύρω στο 35% της μπαταρίας που το θεωρώ φοβερά τίμιο . Θα την αγόραζα πάλι άνετα

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Αθόρυβη
    • Εύκολη χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vasiliki2270
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η καλύτερη αγορα που εχω κάνει σε ηλεκτρικές συσκευες. Οταν τη συνηθίσεις, δεν ξαναγυριζεις στην παλια σκούπα. Στην αρχή κάνεις ένα γερο σκούπισμα ή καθάρισμα με τα συμβατικά μέσα (ηλεκτρική σκούπα ή σκουπισμα-σφουγγάρισμα) και μετά τη βάζεις μερα παρά μέρα και εχεις καθαρό σπίτι. Φαντάζομαι αν έχεις μικρά παιδιά ή κατοικιδιο θέλει συχνότερα, αλλά είναι πολύ καλύτερα και ξεκούραστα να την έχεις.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Άδειασμα κάδου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Orchestral_Dreams
    3
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καλη αλλα στο τετραμηνο χαλασε ο μοτορας του fan και επρεπε να παραγγεριλω απο site εξωτερικου και να το βαλω μονος μου.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Αθόρυβη
    • Εύκολη χρήση
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άδειασμα κάδου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vrita
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μα... πως και δεν την είχα πάρει νωρίτερα? είναι καταπληκτική!!! οικογένεια με δύο μικρά παιδιά, σε δίπατο σπίτι, με ξεχωριστό χάρτη για κάθε επίπεδο, μου σκουπίζει και σφουγγαρίζει ώστε να έχω ένα καθαρό σπίτι κάθε μέρα!!! είναι μία υπέροχη αγορά για όσους εργάζονται και μπορούν να καθαρίσουν το σπίτι τους μόνο μία φορά την εβδομάδα καλά.... έτσι η σκούπα αυτή να τους το διατηρεί καθαρό για τις υπόλοιπες ημέρες!!! την πήρα Ιούλιο οπότε δεν έχω άποψη για τα χαλιά μου! προγραμματίζεται πολύ εύκολα και μέχρι τώρα δεν είχα κανένα απολύτως θέμα.... φτού μην τη ματιάσω! είδα αρκετά βιντεάκια και κατέληξα σε αυτή!!!

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GIANNIS_KARAMITSOS
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετική !!!!!!!!
    Χώνεται παντού, τα διπλά βουρτσάκια που έχει εξέχουν και καθαρίζουν και τις γωνίες !!!!
    Προσοχή σε κουρτίνες που ακουμπάνε στο πάτωμα καθώς το πιθανότερο είναι να τις τραβήξει μέσα και να σταματήσει. Το ίδιο και με καλόδια φόρτισης κινητού που είναι στο πάτωμα.
    Σε ελαφριά χαλάκια πχ κουζίνας μπορεί να τα σπρώξει λόγω βάρους αντί να τα ανέβει.
    Σε κανονικά χαλιά δεν μασάει τίποτα.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mimix
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετική επιλογή! Το μόνο μείον είναι ότι τραβάει, κόβει τα κρόσσια στα χαλιά κ μετά πρέπει να την ξεκολλήσεις από το σημείο που έμεινε κ να βγάλεις τα κρόσσια που έφαγε!

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Προκαλεί φθορές στα χαλιά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Spiros K.
    1
    3 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η συσκευή έχει πρόβλημα να συνδεθεί στο κινητό(επίσης της Xiaomi). Από την αρχή μπορούσε να συνδέεται μόνο με ένα κινητό, για την σύνδεση με άλλο κινητό πρέπει να καθαρίσει πρώτα το wifi της, σβήνοντας ότι άλλη σύνδεση είχε, και έπειτα πάλι από την αρχή. Εννοείται πως μετά από κάθε καθαρισμό του wifi της όταν πρέπει αν συνδέσεις πάλι την συσκευή σου, όλα τα δεδομένα χαρτογράφησης έχουν κάνει φτερά καθώς το app κάθε φορά θεωρεί ότι πρόκειται για νέα συσκευή. Την τελευταία εβδομάδα δε, απλά δεν μπορεί να συνδεθεί καθόλου....
    Επίσης, παρόλο που επικοινωνεί με το app μέσω wifi, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου της συσκευής.
    Προτείνω την συγκεκριμένη αγορά μόνο αν θέλετε κάτι να φαίνεται cool σε μια γωνιά του σπιτιού...

    • Άδειασμα κάδου
    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περιορισμένες φθορές στα έπιπλα
    • Δεν περνάει από αρκετά σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Θορυβώδης
    • Δύσκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • danai3

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αφαιρεσα ενα αστερακι καθως εχει προβλημα με το wifi. ΕΙναι διπλα στο router, δεν ξερω για ποιο λογο χανει πολλες φορες τη συνδεση.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mairiva
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Με δυο σκυλιά μέσα στο σπίτι το σκούπισμα έιναι απαραίτητο σε καθημερινή βάση. Η σκούπα καθαρίζει εξαιρετικά και ανεβαίνει με ευκολία σε πατάκια και χαλιά. Απλά στην δική μας περίπτωση η αλλαγή του φίλτρου γίνεται πιο συχνά.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Αθόρυβη
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • M_K1594398035
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μετά από 2 μήνες περίπου χρήσης … μπορώ να πω πως αυτή είναι η πρώτη σκούπα ρομπότ που χρησιμοποιώ συνέχεια! Άλλες που είχα στο παρελθόν απλά τις παρατούσα μετά από λίγο καιρό. Όμως η συγκεκριμένη είναι απλά πολύ πολύ βολική:

    - ούτε κολλάει συνέχεια να τρέχεις από πάνω της
    - σχετικά αθόρυβη ακόμη και στη λειτουργία χαλιών
    - ο κάδος δεν έχει γεμίσει σε 2 μήνες σχεδόν καθημερινής χρήσης
    - το καθάρισμα που κάνει έχει εξαφανίσει τη σκόνη από το σπίτι
    - γρήγορη για 50τμ διαμέρισμα κάνει περίπου 35 λεπτά μονό σκούπισμα βαθύ

    5 αστέρια από μένα. Το σπίτι είναι πλέον πάντα καθαρό

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Αθόρυβη
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ότι καλύτερο υπάρχει για χαλιά καταπληκτικό είναι το ότι αναγνωρίζει τα χάλια και δυναμώνει την ένταση αναρρόφησης . ότι καλύτερο για χαλιά

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Xrhstos_Kyriakidhs
    5
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μετά από 3 μήνες χρήσης για τα χρήματα που έδωσα αξίζει και με το παραπάνω διότι έχει και το κάδο που αδειάζει μόνη της μόλις γεμίσει. (366 στις 25/11). αντέχει σκούπισμα και σφουγγάρισμα με μια φόρτιση στα 80 τετραγωνικά που είναι το σπίτι μου. αν τη βάλεις στο max κάνει θόρυβο αλλά όχι υπερβολικό. η εφαρμογή είναι εύκολη και το pairing έγινε γρήγορα.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Raphael_Swgg
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καθαρίζει άψογα μαζεύει τα πάντα και ανεβαίνει κανονικά στα χαλιά ακόμα και στην ζυγαριά. Η συνδεσιμότητα και σε iOS μία χαρά δεν βρίσκω κάποιο αρνητικό.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Αθόρυβη
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Περιορισμένες φθορές στα έπιπλα
    • Περιορισμένες φθορές στα χαλιά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimitrismanikas
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ότι και να πω για τη συγκεκριμένη σκούπα είναι λίγο κάνει φοβερή δουλειά, έχω ξεχάσει τι θα πει σκούπισμα στο σπίτι. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Αθόρυβη
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jjpaparas
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μαζεύεις καλώδια κάλτσες και κουρτίνες αν είναι μακριές το αφήνεις και έχεις σπίτι πεντακάθαρο. Ειδικά αν βάλεις ρύθμιση 2x σκούπισμα και μετά σφουγγάρισμα, τέλειο. Σημείωση για σφουγγάρισμα βάζω τη ρύθμιση με το ελάχιστο νερό. Χρησιμοποιώ το app της Xiaomi.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • rafokourkouti
    3
    4 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την έχω 20 μέρες αλλά υπάρχει ένα θέμα δεν ανεβαίνει στα χάλια μ που είναι μαύρα με γκρι τα θεωρεί επικίνδυνη περιοχή... Πρέπει να γίνει κάτι... Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή σκουπίζει όλες τις περιοχές....

    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Μέτριος θόρυβος
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jdimopoulos
    3
    8 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Την σκούπα την έχω περίπου 15 ημέρες. Το αρχικό set up είναι πολύ εύκολο. Χρησιμοποιώ το app της roidmi. Καθαρίζει πραγματικά καταπληκτικά. Περπατάς ξυπόλυτος και η πατούσα σου μένει καθαρή! Αφήνει ελάχιστα σημεία ακαθάριστα. Το σφουγγάρισμα είναι κάτω του μετρίου. Αν το θεωρείτε σημαντικό μην πάρετε τη συγκεκριμένη. Ο θόρυβος είναι χαμηλός. Καμία σχέση με τις παραδοσιακές ηλεκτρικές σκούπες! Σακούλες βρήκα εύκολα και είδα πως υπάρχουν και ανταλλακτικά διαθέσιμα. Το κυρίως πρόβλημα που έχω με τη σκούπα είναι πως κάθε τόσο χάνει το docking station και της αλλάζω θέση/κάνω reset και συχνά χρειάζεται καινούργια χαρτογράφηση. Επίσης άλλες φορές πλησιάζει και λίγο πριν ξεκινήσει να ρουφάει τη η σκόνη από τον κάδο η σκούπα ξαναφεύγει! Έψαξα στο διαδίκτυο για πληροφορίες αλλά δεν βρήκα κάτι. Αν κάποιος ξέρει, ας πει. Έχω κάνει επανεγκατάσταση και του λογισμικού αλλά δεν είδα προκοπή. Μπορεί να έπεσα σε ελαττωματικό προϊόν. Να δούμε.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Αθόρυβη
    • Εύκολη χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • John_Pe
    1
    24 στους 44 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η σκούπα είναι καταπληκτική. Εξαιρετικο σκούπισμα, ικανοποιητικο σφουγγάρισμα, απίστευτη ευκολία ο κάδος. Δυστυχώς, 1 αστέρι γιατί δεν υπάρχει υποστήριξη στα ανταλλακτικά, αναγκάστηκα να πάρω άλλη σκούπα να κάνω την δουλειά μου, γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει ανταλλακτικά, στην περίπτωση μου μπαταρία. Δυστυχώς όσο καλό και αν είναι ένα προϊόν, εάν η αγορά δεν το υποστηρίζει με service, αργά ή γρήγορα θα κλάψεις τα λεφτά σου. 1000 φορές επίσημη xiaomi, roomba ή roborock να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Μέτριος θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Gina_Degleri
    3
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Διαγράφει συνέχεια την χαρτογράφηση και πρέπει να γίνονται όλα από την αρχή. Αν δεν την βάλεις να περνάει το χώρο δύο φορές αφήνει σκουπίδια. Σε γενικές γραμμές είναι καλή.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Εύκολη χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Περνάει από τα περισσότερο σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Μέτριος θόρυβος
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Georgia_Altiparmaki
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετική στο σκούπισμα πατώματος (Δεν την έχω δοκιμάσει μόνο σε χαλιά ακόμα) και καλή στο σφουγγάρισμα της. Σίγουρα δεν μπορεί να αντικαταστήσει το κλασικό σκούπισμα και σφουγγάρισμα καθότι δεν μπορεί να καθαρίσει και την πιο μικρή γωνιά στο σπίτι (λογικό), αλλά γενικά για μια καθημερινή συντήρηση του σπιτιού είναι ότι πρέπει. Πολύ καλή χαρτογράφηση και περνάει από όλα τα σημεία που πρέπει σύμφωνα με τον χάρτη του σπιτιού και σου δείχνει και όλη τη πορεία της στην εφαρμογή. Μου έχει λύσει τα χέρια και θεωρώ ότι αξίζει τα λεφτά της. Οι μόνοι λόγοι που βάζω 4 αστέρια είναι γιατί ορισμένες φορές αντιμετώπισα μια δυσκολία της στο να συνδεθεί με την εφαρμογή στο κινητό λόγω αδυναμίας εντοπισμού της μέσω της εφαρμογής και κάποιες φορές χρειάστηκε να κάνω επανεκκινήσεις, καθώς και για την δυσκολία στο να βρεις ανταλλακτικά (σακούλες) για τον κάδο της. Κατά τα άλλα όλα καλά. Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mikezgtir1
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Την έχουμε εδω και ένα μήνα,εχω να πω οτι αξίζει με το παραπάνω τα 373€...Με δυο σκύλους στο σπιτι μαζεύει τα πάντα, ακόμη και με γυμνα πόδια,δεν νιώθεις το παραμικρό..Δεν υπάρχει ίχνος τρίχας και χώματος όπως συνήθως.Στην μεσαία σκάλα ,που πιστεύω οτι είναι η ιδανική είναι σχετικά αθόρυβη!Αν υπάρχουν καλώδια στο πάτωμα καλο θα είναι να τα μαζέψει κάποιος γιατί ισως κολλήσει!Στο σφουγγάρισμα τα πάει επίσης καλα,αλλα σαν ρομπότ σκούπα.Λεκεδες που έχουν ξεραθεί είναι ακόμη στη θέση τους,μετα το πέρασμα της σκούπας
    διακρίνονται εύκολα. Επιλέχθηκε για σκούπισμα όμως και για το αυτόματο άδειασμα στην βαση της.Η βάση για τα 10 δευτερόλεπτα που αδειάζει τη σκούπα κάνει θόρυβο.Απο τις αγορές που δεν μετανιώνεις τα χρήματα σου.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Αθόρυβη
    • Εύκολη χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

694 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Spyros_Megaloudis

Καλησπέρα σας
Την έχω περίπου 3 χρόνια.
Δεν μπορώ να πω ότι έχει δουλέψει υπερβολικά. Ξαφνικά ενώ δουλεύει, σταματάει και λέει ότι υπάρχει πρόβλημα στη ρόδα.
Την πήγα σε τεχνικό της Xiaomi και μου είπε ότι δεν φτιάχνεται η σκούπα.
Η βάση φόρτισης είναι οκ.
Πού μπορώ να βρω μόνο την σκούπα και τελικά είναι αξιόλογη;

john_andrews

Σου ειπε τεχνικός αυτό το πράγμα? Αδιανόητο. Στην χειρότερη περίπτωση θα σου άλλαζε την ρόδα. Σίγουρα θα εχει πιάσει χνούδι ή τρίχες.... Με το χέρι κάνε περιστροφή την ρόδα να δεις αν μαγκώνει. Φυσικά και ειναι αξιόλογη. Εχω κάνει 2800 φορές καθάρισμα, 12 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα με διπλό καθάρισμα καθημερινά μια και εχω 3 γάτες. Αυτό πιστεύω τα λέει όλα!!

s.f.4109

Δεν μπορει να συνδεθεί με το ρουτερ γιατί η συσκευή δεν υποστηρίζει 5g. Τι προτεινετε?

s.f.4109

Είχατε δίκιο. Άλλαξα τη ρύθμιση στο ρουτερ . Προσθεσα να εχει επιλογη και τη συχνοτητσ σε 2.4. Ευχαριστω!

PANAGIOTIS_ZAMPAZAS

Καλημέρα σας, γνωρίζετε αν υπάρχει service για την roidmi? στο service της xiaomi είπαν ότι δεν την υποστηρίζουν. Ευχαριστώ!

oddyseus

Δεν δεν υπάρχει. Αν η σκούπα έχει πρόβλημα και καλύπτεται από εγγύηση, μπορείς να ζητήσεις από τη μαμά εταιρία να καλύψει τα έξοδα επισκευής. Αν το δεχτούν καλώς

dimitris1980dts

Σε καινουρια μπαταρια που αγορασα απο ΑLI αναγραφει οτι δεν πρεπει να ειναι μονιμα σε φορτιση (do not put the battery in the charger too long)!!! Αυτο πως το πετυχαινεις αφου οταν τελειωνει το σκουπισμα γυρναει στη βαση της και φορτιζει;;

Δες όλες τις ερωτήσεις (50)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες