Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Dual SIM (12GB/128GB) Phantom Black
Κινητά Τηλέφωνα

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Dual SIM (12GB/128GB) Phantom Black Κωδικός: 26603948

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Dynamic AMOLED 2X οθόνη 6,8″
  • Τετραπλή πίσω κάμερα 108MP
  • Selfie κάμερα 40MP
  • Μπαταρία 5000mAh

Τηλεφακός 108MP. Λήψη video 8K. Τζάμι Gorilla Glass Victus. Γρήγορη φόρτιση 25W κι ασύρματη φόρτιση 15W. Ανθεκτικό στο νερό.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 5 μήνες πριν

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Samsung

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

To Galaxy S21 Ultra διαθέτει οθόνη 6,8″ Dynamic AMOLED 2X και επεξεργαστή Exynos 2100 5G, σύστημα κάμερας 108MP με OIS/100x Space Zoom, συμβατότητα με S-Pen και μεγάλη αυτονομία.

Τολμηρός σχεδιασμός

Νέος τολμηρός σχεδιασμός κάμερας, που δημιουργεί μια νέα κατηγορία. Με ultra μέγεθος και ειδικό περίγραμμα, που περικλείει απρόσκοπτα τους εξαιρετικούς φακούς.

Οθόνη Dynamic AMOLED 2X

Φωτεινή, ζωηρή και ομαλή

Η Dynamic AMOLED 2X οθόνη εντυπωσιάζει με τα ζωηρά της χρώματα και την εξαιρετική καθαρότητα, προσφέροντας απαράμιλλη εμπειρία θέασης ακόμη και κάτω από τον ήλιο. Επιπλέον μειώνει σημαντικά την καταπόνηση και την κόπωση των ματιών, για να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου εκπομπές με άνεση, πρωί, μεσημέρι και βράδυ.

Gorilla Glass Victus

Πρωτοποριακή προστασία

Tο Gorilla Glass Victus προστατεύει από τις πτώσεις, προσφέρει ανθεκτικότητα έναντι των γρατζουνιών και της φθοράς, καθιστώντας το ανθεκτικό.

The resolution revolution continues

Τετραπλή κύρια κάμερα

Με την τετραπλή κύρια κάμερα θα τραβάς φωτογραφίες ανεξαρτήτου θέματος καθώς οι τέσσερις φακοί έχουν σχεδιαστεί για κάθε σενάριο. Αποτελείται από ευρυγώνια κάμερα με αισθητήρα 2ης γενιάς 108ΜP F1.8 με OIS + Laser AF για άμεση εστίαση, υπερευρυγώνια κάμερα 12ΜΡ F2.2, κάμερα τηλεφακού 10MP F4.9 Dual pixel PDAF + OIS για έως 10x οπτικό ζουμ, καθώς και κάμερα τηλεφακού 10MP F2.4 Dual pixel PDAF + OIS για έως 3x οπτικό ζουμ. Το νέο σύστημα διπλού φακού εξασφαλίζει δυνατότητα λήψης 100x Space Zoom, με τους φακούς να εναλλάσσονται σε συγκεκριμένη εμβέλεια zoom. Η γρήγορη εναλλαγή στον υπερευρυγώνιο φακό, όταν εστιάζεις σε αντικείμενο έως 10cm, προσφέρει μοναδικές λήψεις macro.

Τραβήξε καταπληκτικές φωτογραφίες σε κάθε βίντεο 8Κ

Το βίντεο 8K προσφέρει την υψηλότερη ανάλυση σε Galaxy smartphone, κάνοντας τις λήψεις σου να δείχνουν κινηματογραφικές. Με το 8K 24fps, κάθε vlog και κάθε ανάμνηση σας θα σε φέρνει πιο κοντά στην επιτυχία. Κατέγραψε, ανέβασε και παρακολούθησε τα βίντεο σου απευθείας στο YouTube. Χάρη στο 8K Video Snap, μπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες με επικά υψηλή ανάλυση απευθείας από βίντεο 8K.4 Έτσι, δεν χρειάζεται να επιλέξεις μεταξύ φωτογραφιών και βίντεο.

Συμβατότητα με το S-Pen

Η συμβατότητα με το S Pen σου δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείς και να προσαρμόσεις με ακρίβεια τα βίντεο σου μέχρι το τελευταίο καρέ, με λεπτομέρεια και ακρίβεια που αλλιώς δε θα μπορούσες να απολαύσεις.

Super Steady

Το Super Steady αναζητά τη δράση. Τώρα που συνδυάστηκε η σταθερότητα AI με την αποτύπωση 60fps, οι περιπέτειες σου μπορούν να γίνουν ακόμη πιο εντυπωσιακές καθώς το smartphone σου μπορεί να λειτουργήσει ως action cam. Επιπλέον το Super Steady Video 60fps σου επιτρέπει να ζήσεις ξανά κάθε στιγμή χωρίς να χάνεις καμιά εικόνα. Ο δυναμικός ρυθμός καρέ προσαρμόζεται αυτόματα για να καταγράφεις απόλυτα ομαλά βίντεο σε υψηλό και χαμηλό φωτισμό.

Η ομορφιά βρίσκεται στις λεπτομέρειες

Η κάμερα 108 MP αποτυπώνει τόσες λεπτομέρειες που μπορείς να κάνεις ζουμ, να περικόψεις το κομμάτι που σου αρέσει και να ανακαλύψεις ακόμη περισσότερες λήψεις με πλούσια χρώματα και ολοζώντανες λεπτομέρειες.

100X Space Zoom

Ένα μικρό άγγιγμα για σένα, ένα τεράστιο άλμα για το ζουμ

Το νέο σύστημα Dual Zoom προσφέρει πιο γρήγορο ζουμ, πιο ομαλά και με πιο ευκρινή ποιότητα από ό,τι οποιαδήποτε άλλη σειρά Galaxy. Όταν συνδυάζεται με την ολοκαίνουργια λειτουργία Zoom Lock, οι λήψεις σου είναι πιο σταθερές από ποτέ.

Λειτουργία Πορτραίτου

Τα πορτρέτα αποκτούν νέα όψη. Η λειτουργία πορτραίτου ποιότητας studio ενισχύεται πλέον από την τεχνητή νοημοσύνη (AI) για να παρέχει τον κατάλληλο φωτισμό στις φωτογραφίες σου αναλύοντας πρόσωπα, γωνίες φωτισμού και κατεύθυνσης και χαρτογραφώντας το βάθος πεδίου.

Night Mode

Ο αισθητήρας Bright Night είναι το μεγαλύτερο άλμα της Samsung στη φωτογραφία χαμηλού φωτισμού, αποτυπώνοντας φωτεινά, ζωντανά χρώματα στο σκοτάδι. Τράβηξε καθαρές φωτογραφίες με μεγαλύτερη ταχύτητα και καλύτερη ποιότητα, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να ελέγξεις τον χρόνο έκθεσης.

Selfies

Αναδεικνύει τα καλύτερα χαρακτηριστικά σου

Πλέον τα πορτραίτα ενδυναμώνονται από το AI, καθώς η εμπρόσθια κάμερα 40MP F2.2 του Galaxy S21 Ultra προσφέρει δυνατότητα αποκατάστασης του προσώπου σε περιπτώσεις χαμηλός φωτισμός ή κουνήματος, ρετουσάρισμα προσώπου, προεπιλογή του χρωματικού τόνου στη selfie, καθώς και εφέ φωτισμού στο πορτραίτο. Παράλληλα, υποστηρίζει εστίαση σε πραγματικό χρόνο για κατοικίδια.

Επεξεργαστής Exynos 2100 5nm

Tα μοντέλα της σειράς S21 ενσωματώνουν τον επεξεργαστή της Samsung, Exynos 2100. Το πανίσχυρο αυτό 5G SoC των 5nm προσφέρει έως και 15% υψηλότερη επεξεργαστική ισχύ, έως και 33% υψηλότερη απόδοση γραφικών και 5,3x υψηλότερες επιδόσεις σε χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης σε σχέση με τον προκάτοχό του για λήψεις με κάθε λεπτομέρεια και multi-tasking.

Έξυπνη διαχείριση ενέργειας

Με έξυπνο σύστημα διαχείρισης που προσαρμόζεται στις δικές σου συνήθειες χρήσης και μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh, το Samsung Galaxy S21 Ultra προσφέρει απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης κάθε μέρα, όλη μέρα. Υποστηρίζει υπερταχεία ενσύρματη φόρτιση 25W και επομένως η μπαταρία του μπορεί να φορτίσει από 0% σε 50% μέσα σε μόλις 30 λεπτά. Επίσης, υποστηρίζει ταχεία ασύρματη φόρτιση 15W αλλά και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση Wireless PowerShare στα 4,5W. Οπότε ακούμπησε στην πλάτη της συσκευής τα ακουστικά ή το ρολόι Galaxy σου για άμεση φόρτιση.

Λίγο νερό δεν βλάπτει

Ανθεκτικότητα στο Νερό

Με πιστοποίηση IP68 μπορεί να βυθιστεί χωρίς να επηρεάζεται από τυχαίες επαφές με υγρά όπως καφέ ή τσάι και προστατεύεται από τη σκόνη.

Ασφάλεια

Η Samsung δημιούργησε έναν ασφαλή επεξεργαστή που στοχεύει στην προστασία των PIN σας, του κωδικού πρόσβασης, του μοτίβου και του ιδιωτικού κλειδιού blockchain σου. Σε συνδυασμό με την πλατφόρμα Knox, κάθε μέρος του smartphone σας είναι πλέον ασφαλές, από το υλικό μέχρι και το λογισμικό. Έτσι τα ιδιωτικά δεδομένα παραμένουν ιδιωτικά.

Περιεχόμενα συσκευασίας

Η συσκευασία δεν περιλαμβάνει ακουστικά και φορτιστή, αλλά μόνο ένα καλώδιο USB Type-C 3A, Pin εξαγωγής και οδηγό γρήγορης εκκίνησης.

Κατασκευαστής

Samsung

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Κινητού
SmartPhone
Λειτουργικό Σύστημα
Android
SIM
Dual
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Χρώμα
Μαύρο
Βάρος
227 gr
Περιεχόμενα Συσκευασίας
Καλώδιο Φόρτισης

Επεξεργαστής & Μνήμη

Μοντέλο Επεξεργαστή
Exynos 2100
Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή
2,9 GHz
Πυρήνες Επεξεργαστή
1+3+4
RAM
12 GB
Χωρητικότητα
128 GB
Card Slot
Όχι

Οθόνη

Μέγεθος
6,8 "
Ανάλυση
3200 x 1440 pixels
Ρυθμός Ανανέωσης
120 Hz
Τύπος
Super AMOLED
Χειρισμός
Οθόνη αφής (Touch screen)
Definition
QHD

Κάμερα

Πίσω Κάμερα
Τετραπλή
Φακοί Πίσω Κάμερας
Ευρυγώνιος 108MP, Τηλεφακός 10MP 10x Οπτικό Zoom, Τηλεφακός 10MP 3x Οπτικό Zoom, Υπερευρυγώνιος 12MP
Βίντεο Πίσω Κάμερας
4K 60fps, 8K 24fps
Flash Πίσω Κάμερας
Ναι
Φακοί Selfie Κάμερας
Ευρυγώνιος 40MP

Δίκτυο & Συνδεσιμότητα

Δίκτυο Σύνδεσης
5G
Συνδεσιμότητα
Bluetooth, USB-C, Wi-Fi
NFC
Ναι

Μπαταρία

Χωρητικότητα
5000 mAh
Αποσπώμενη
Όχι
Γρήγορη Φόρτιση
Ναι
Ισχύς Φόρτισης
25 W
Ασύρματη Φόρτιση
Ναι
Ισχύς Ασύρματης Φόρτισης
15 W
Τεχνολογία Γρήγορης Φόρτισης
Power Delivery 3.0

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Προστασία
Dust Resistant, Water Resistant
Πιστοποίηση Προστασίας
IP68
Αισθητήρες
Accelerometer, Proximity, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Πυξίδα
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Κάτω από την Οθόνη

Διαστάσεις

Μήκος
165,1 mm
Πλάτος
75,6 mm
Πάχος
8,9 mm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
1 χρόνος στο Καλώδιο δεδομένων/φόρτισης, 1 χρόνος στην Μπαταρία

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+24Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Iwanna_Tzella
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Σαν πρώην κάτοχος samsung s7, s8, s10 plus έχω να πω ότι το s21 ultra που κατέχω είναι ότι καλύτερο, το έχω από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του μέχρι τώρα (2024) δεν έχει πάθει το παραμικρό, είναι σαν καινούριο και δουλεύει άψογα.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Katrinis
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μπορώ να πω πως ειναι ένα από τα καλύτερα κινητά στην αγορά. Τραβάει φοβερές φωτογραφίες αλλά και η μπαταρία του δεν πάει πίσω. Άμα το φορτίσεις 100% μπορεί να σου βγάλει ένα 10ωρο με social media αλλά με κανονική χρήση (δλδ τηλεφωνο, μηνύματα κτλπ) βγάζει 12ωρο. Κρίμα που πλέων δεν πουλιέται στο Skroutz πλέων.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Μουσική
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Grigoris_Siaterlis
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πρόκειται για εξαιρετική συσκευή. Αγορασμένο από Αμερική με επεξεργαστή snapdragon. Σε λίγο καιρό κλείνει τα δύο χρόνια χρήσης και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Το χρησιμοποιώ για τη δουλειά μου (video recording) και κάνω πολλά πράγματα τα οποία μέχρι πρότινος τα έκανα από το pc. Δε μου έχει κολλήσει ποτέ.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • το κινητό το έχω πάνω από δύο χρόνια άψογο σε όλα ειδικά στη φωτογραφία που το χρησιμοποιώ και επαγγελματικά ως φωτογράφος.
    το μόνο κακό είναι ότι πριν λίγο καιρό το έβαλα στο νερό για να βγάλω φωτογραφίες και από ότι μου είπαν στο service πήρε από παντού νερό και κάηκε η πλακέτα.
    δυστυχώς μου είχα να αλλάξει κάποια εξαρτήματα στο service της samsung και προφανώς παρόλο που μου επιβεβαίωσαν μετά την ζημιά ,ότι ελέγχθηκε και κλείστηκε καλά, αλλά τελικά πήρε νερό.. τι να πεις και τι να κάνεις.
    γνωρίζει κανένας αν μπορώ να επιρίψω ευθύνες της samsung μετά τη λήξη της εγγύησης ότι πήρε νερό το κινητό από δικό τους σφάλμα?
    ξαναπήρα το ίδιο τηλέφωνο βέβαια αφού κάνει τη δουλειά που θέλω άψογα.
    *Ενημέρωση ότι και το δεύτερο τηλέφωνο που πήρα ελαφρώς μεταχειρισμένο, ευτυχώς με ένα χρόνο εγγύηση στην Samsung,είχε πρόβλημα με τις κλήσεις και με το ίντερνετ που χάθηκε εντελώς μέσω 4-5g.
    Αν και έμεινα από κινητό,ευτυχώς τουλάχιστον μέσω της εγγύησης θα μου αλλάξουν την πλακέτα και βλέπουμε!!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Δημήτρης 88
    5
    1 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    ερχόμενος από S8 το κινητό απλά πυροβόλο δεν έχω λόγια τελείω σε όλα υπέρ ευχαριστημένος.. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι η εισαγωγή φωνής που δεν έχει ελληνικά Και πρέπει μέσω Google να το κάνεις

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • K.G.B
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δύο χρόνια και ακόμα αξίζει τρελά. Αυτή η οθόνη με αυτή την ανάλυση και την τόσο καλή διαχείριση μπαταρίας από το λογισμικό είναι εξαιρετική περίπτωση το νιώθεις κοιτάζοντας άλλα κινητά που δεν πλησιάζουν καν την εικόνα του.
    Κάμερες που αποτυπώνουν απίστευτα μέρα και νύχτα και συνεχείς αναβαθμίσεις από τη μαμά εταιρεία.
    Το βάρος μοναδικό του θέμα αλλά προφανές έχει να κάνει με την ανάγκη ύπαρξης ικανής μπαταρίας.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Θοδωρης Λατσι
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν μ εχει κολλησει ποτε και δεν αξιζει τα 1500 που εδωσα τοτε την ημερα πιυ βγηκε στην αγορα,κατα τα αλλα ειναι ενα τηλεφωνο που θα σου κατσει 4 5 χρονακια ευκολα!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Μουσική
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Jo9878
    1
    8 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα αστέρια γιατί σε ένα χρόνο χρήσης έσκασε η οθόνη και δεν καλύπτει η εγγύηση για τα κλασικά ξέρετε, από ότι διαβάσα και άλλοι χρήστες έχουν το ίδιο πρόβλημα. Μακρια

    • Φωτογραφίες
    • Ποιότητα κλήσης
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Μπαταρία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Jerry Papado
    2
    5 στους 36 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κρίμα τα χρήματα που έδωσα.... Σκέτη απογοήτευση.
    Προερχόμενος απο Samsung S9 και Huawei P30 Pro.
    Το μοναδικό που αξίζει στο τηλέφωνο είναι το τρομερό του ζουμ, ειδάλλως δεν υπάρχει λόγος αγοράς του.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Ανάλυση οθόνης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Μπαταρία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panagioths_Stasinopoulos
    1
    3 στους 105 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν μου έχει σπάσει κινητό πιο ευκολα πρώτο πέσιμο από το αμάξι που άνοιξα την πόρτα στον δρόμο και έσπασε καινούριο κινητό !

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • eleleft
    5
    7 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    προέρχομαι από pixel 5 . ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές, φωτογραφίες και βίντεο 5/5 , μπαταρία 5/5, κλήσεις, ηχείο και μεγάφωνο 5/5 , οθόνη άψογη αλλά δυστυχώς το δουλεύω στα λίγα herz για λόγους αυτονομίας. λογισμικό και κολλήματα 4/5. Αν είχε και ενσωματωμένο το πενάκι θα ήταν σούπερ.
    το αγόρασα μεταχειρισμένο λίγων μηνών και έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • bous_24
    5
    14 στους 25 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν υπάρχει καλύτερο κινητό αυτήν στιγμή στον πλανήτη..το S21 ultra και το S22 ultra απλά κοιτάνε τα υπόλοιπα κινητά και γελάνε..το έχω το σ21 εδώ και ένα χρόνο και πραγματικά δεν έχω λόγια ..και από που να αρχίσω...από μπαταρία ΤΕΛΕΙΑ, από κάμερα δεν υπάρχει καλύτερη κάμερα (εκτός από τις επαγγελματικές) ,ταχύτητα δεν μου έχει κολλήσει ΠΟΤΕ ,η ανάλυση της οθόνης απλά τρομάζει από την πολύ ευκρίνεια

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gti-george
    3
    13 στους 56 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το κινητο για τα χρηματα που εχει ειναι για κλαματα. Καλη η φωτογραφια και το βιντεο που εχει την ημερα γιατι το βραδυ ειναι αστα να πανε.Ταχυτητα αρκετα καλη αλλο οχι super,γενικα μετα απο το huawei p30 που ειχα δεν βλεπω μεγαλες διαφορες ωστε να δικαιολογουν την τιμη του. Μην πεσετε στην παγιδα της samsung δεν αξιζει πανω απο 700.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Ανάλυση οθόνης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Μπαταρία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gewrgiadog
    5
    16 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Εχω το κινητό απ'τον μηνα π κυκλοφόρησε 1 χρόνο κι κατι.. Το κινητο δεν μου έχει κολλήσει ούτε μια φορά. Παει ακραία ΣΦΑΙΡΑ, ο ήχος του απο αλλο πλανήτη, με τα 120hz είναι ολα τόσο smooth. Χρειάζεται ν μιλήσω γ αυτή την κάμερα; λες κι εχω επαγγελματική φωτογράφου. Ηχεία υπέροχα. Οσο για την μπαταρία βγάζει μια μέρα. Όπως όλες οι συσκευές οι τούμπανες. Αν εχεις τα πάντα ενεργοποιημένα ποσο περισσότερο ν κρατήσει; δε γίνεται

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis_Anastasiou
    3
    9 στους 35 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    δεν αξίζει τα λεφτά του . μετά την πρώτη ενημέρωση που έγινε άρχισε να κολλάει ολο το κινητό. ειπα θα στρώσει στην επόμενη. μετά από κάποιους μήνες βγήκε η επόμενη. τα ίδια πάλι. το κινητό 3-4 φορες την ημέρα για 10 λεπτα θα κολλάει. απαράδεκτο. δεν αξίζει με τίποτα τα χρήματα αυτα .

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • thodoros_kyriakidis
    3
    24 στους 38 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Κρίμα που δεν υπάρχει η lg. Θα έπαιρνες το ίδιο τηλέφωνο με 750 ευρώ. Εμείς τα θύματα φταίμε που τα πληρωνουμε!!

    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stelisgr
    2
    14 στους 31 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Ένα αξιόλογο τηλέφωνο με καταπληκτική κάμερα, μεχρι εκεί....Το κινητο δυστυχώς κολλάει, ελάχιστα ναι μεν, ομως αυτο ειναι αρκετα ενοχλητικόγια ενα τηλ των 1.000 ευρω. Επισης είναι αρκετά βάρη, πολύ ογκώδες, με μετρια ποιοτητα υλικών κατασκευής και την μπαταρία του ομολογουμένως θα την περίμενα λίγο καλύτερη.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kes_idis77
    5
    13 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιπόν ακούγοντάς πολλά και διαβάζοντας πολλά έχω το κινητό 1,5 μήνα προερχόμενος από 12 pro max πραγματικά ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου οθόνη άψογη ταχύτητα κάμερα δεν έχω λόγια μπαταρία με φουλ χρήση άνετα μια μέρα πόσο παραπάνω θα ήθελες δηλαδή και το 12 pro max τόσο έβγαζε τωρα σε αυτην την τιμη δεν υπαρχει κατι καλυτερο.......

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giorgos_Papan93
    4
    8 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολυ καλο τηλεφωνο παιδια, ποιοτητα κατασκευης και οθονη κορυφαια, φωτο αρκετα καλες (εγω προσωπικα θα ηθελα λιγο καλυτερες), ηχειο πολυ καλο και μπασο και τελος μπαταρια αρκετα ικανοποιητικη, ειναι οντως απο τα κορυφαια τηλεφωνα, τελος η τιμη μου θα μπορουσε κατα την γνωμη μου να ειναι γυρω στα 100-150 ευρω χαμηλοτερη....αυτα απο εμενα.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikolaos_1985
    5
    21 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Πολύ ωραίος σχεδιασμός, ανάλυση και γενικώς ποιότητας οθόνης. Πολύ δυνατός και καθαρός ήχος από το ηχείο του κινητού. Πολύ καλή μπαταρία, άνετα με βγάζει 1 με 1,5 μέρα, μπορεί και 2 αν δεν το πολυχρησιμοποιήσω. Πολύ καλή ποιότητα φωτογραφίας σε γενικές γραμμές. Αυτές οι φωτογραφίες είναι φωτογραφίες που έχω ανεβάσει στο Google photos οπότε η ποιότητα τους είναι στα 16MP, δυστυχώς τις έχω διαγράψει από το κινητό. Γενικά έχει φοβερές λειτουργίες ως προς την συνδεσιμότητα με υπολογιστή Windows 11 κλπ. Δεν έχω καταλάβει γιατί διαγωνίζονται όλες οι εταιρίες ποια θα έχει το πιο ακριβό κινητό διότι αυτές οι τιμές που ξεπερνάνε τα 4 ψηφία στην τιμή τους είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ...τζαμάκι προστασίας έχω το Whitestone Dome Tempered Glass (Galaxy S21 Ultra 5G) και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το δακτυλικό αποτύπωμα

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ionas_Koskinas
    3
    19 στους 54 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είχα το s9 plus και ειπα να κανω αναβάθμιση, δεν έπρεπε
    Περα απ την κάμερα ειναι ακριβώς το ίδιο τηλέφωνο
    Επρεπε να περιμένω το επόμενο και βαλε
    Αν έχετε απο s9 και πανω δεν αξίζει η αναβάθμιση
    Επισης το κουτί ηρθε χαλασμένο

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Stamatis_V_
    5
    14 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Ήρθε η ώρα κι εγώ να γράψω για το s 21 ultra.ακολουθω τη Samsung από το s 7 edge μετά πήγα στο s 10 plus και τώρα στο s 21 ultra. Η διαφορά είναι αισθητή . Ανώτερη οθόνη-καμερα-λογισμικο η μπαταρία κρατάει πάνω κάτω τα ίδια με καλύτερο χρόνο φόρτισης.Πιστεύω η αγορά του από ένα μέσο χρήστη όπως εγώ θα τον αφήσει απόλυτα ευχαριστημένο!περιμένω πλέον να δω σημαντική διαφορά για να αλλάξω (s 23 , s 24).

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alex206akias
    5
    20 στους 24 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μετάβαση από iPhone 13...Το κινητό είναι πύραυλος,ποιότητα!!Δεν χρειάζονται πολλά λόγια.Την φωτογραφία με το φεγγάρι δεν την πίστευα αλλά όταν την έβγαλα και εγώ το πίστεψα!!Κορυφη!Πάρτε το με κλειστά μάτια!Μπαταρία άνετα δύο μέρες,σφαίρα σε όλα του!!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • matina_spartali2
    5
    20 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω το κινητό στα χέρια μου μόλις ένα μήνα και από την πρώτη μέρα έχει δείξει ότι είναι καλή συσκευή ... είναι ακριβό ναι μεν όμως αξίζει και στο τελευταίο ευρώ τα χρήματα του ... το φορτίζω και η επόμενη του φόρτιση θα είναι στα μέσα της επόμενης μέρας με συχνή χρήση ... έχω την έκδοση των 256gb και είναι πολύ τίμιο ... ωραία ανάλυση στα βιντεο του , πολύ δυνατός ο ήχος , οι φωτογραφίες του άψογες γενικά είναι ένα κινητό που αν το προσέξεις καλά θα σου κρατήσει για χρόνια!!!
    ήμουν ανάμεσα σε αυτό και στο iPhone 13 pro max γιατί ήθελα ένα κινητό με υψηλά standards

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alexkatsou77
    5
    13 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχοντας την συγκεκριμένη συσκευή κάποιους μήνες συνοπτικά θα πω πως είναι τέλεια σε όλα...ακόμα δεν έχω βρει μειονέκτημα σε κάτι...η μπαταρία με τέρμα ανάλυση οθόνης βγάζει άνετα μια μέρα και κάτι με αρκετή χρήση...από μενα κανένα παράπονο....

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

210 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
apapadimitroulis

Καλησπέρα θέλω αν ξέρει κανείς εχω το s21 ultra και το φορτίζω με φορτιστή 45w huawei αλλά δεν μου βγάζει γρήγορη φορτισι και θέλει 2 και ώρες για πλήρη φόρτιση. Πρέπει να πάρω άλλον φορτιστή της εταιρίας των 25w η των 45w ;

steliosptnds

Έχει θέμα συμβατότητας(τα έχουν κλειδώσει όλα) και γω είχα το ίδιο θέμα. Θέλει τον φορτιστή της Samsung. Ακομα και τον μετατροπέα ήχου type c σε aux δεν τον δέχεται που είχα από το huawei.

GeorgePcw

Υπάρχει όντως σοβαρό πρόβλημα με υπερθέρμανση ?

tapouts

Καλημέρα παιδιά σε όλους έχω το τηλέφωνο δύο μέρες και βλέπω ότι όλες οι ειδοποιήσεις έχουν τον ίδιο ήχο κάνω κάποιο λάθος εγώ ή έτσι είναι ;

sToNe_gARdEN

Μπορεις να αλλαξεις τους ηχους , ψαξε στο ιντερνετ πως να το κανεις.

chrysovalantis_vasileiadis

Ρε μαγκες τις τελευταίες μέρες όταν μπαίνω Instagram, κάποιες φορές το κινητό κολλάει και κάνει επανεκκίνηση μόνο του. Μόνο στο Instagram γίνεται αυτό!! Τι γίνεται? Έχει τύχει σε κανέναν άλλον?

Δες όλες τις ερωτήσεις (27)

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες