Ami Italia SaverOne D Απινιδωτής Ημιαυτόματος Εξωτερικός 200J με Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία
Απινιδωτές

Ami Italia SaverOne D Απινιδωτής Ημιαυτόματος Εξωτερικός 200J με Επαναφορτιζόμενη ΜπαταρίαΚωδικός: 26694594

Αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής με λειτουργία ως Monitor και φωνητικές οδηγίες. Με σχεδιασμό για χρήση από άτομα χωρίς εκπαίδευση, μπορεί να αποδώσει γρήγορη και ασφαλή θεραπεία σε περίπτωση...

Δες όλη την περιγραφή

Αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής με λειτουργία ως Monitor και φωνητικές οδηγίες. Με σχεδιασμό για χρήση από άτομα χωρίς εκπαίδευση, μπορεί να αποδώσει γρήγορη και ασφαλή θεραπεία σε περίπτωση καρδιακού επεισοδίου παντού, ακόμη και πριν φτάσουν οι διασώστες. Με φωνητική καθοδήγηση για καρδιοαναπνευστική ανάνηψη και ξεκάθαρες οδηγίες, υποστηρίζει πλήρως...

Δες όλη την περιγραφή
1.630,00
ΠαράδοσηΔευ, 30 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 8 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 1.537,00 €

Περιγραφή

Αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής με λειτουργία ως Monitor και φωνητικές οδηγίες. Με σχεδιασμό για χρήση από άτομα χωρίς εκπαίδευση, μπορεί να αποδώσει γρήγορη και ασφαλή θεραπεία σε περίπτωση καρδιακού επεισοδίου παντού, ακόμη και πριν φτάσουν οι διασώστες. Με φωνητική καθοδήγηση για καρδιοαναπνευστική ανάνηψη και ξεκάθαρες οδηγίες, υποστηρίζει πλήρως τον χρήστη.

Φωνητικά κείμενα και γραφικά καθοδηγούν τους διασώστες κατά τη διάρκεια της ΚΑΡΠΑ, παρέχοντας οδηγίες και φωνητικά μηνύματα στα Ελληνικά. Ενσωματωμένος μετρονόμος για τον κατάλληλο αριθμό και συχνότητα των θωρακικών συμπιέσεων.

Μέγιστη αποδιδόμενη ενέργεια τα 200J. Πρωτόκολλο απινίδωσης ενηλίκων 150-200-200J. Πρωτόκολλο απινίδωσης παίδων 50J σταθερά σε χρήση παιδιατρικών ηλεκτροδίων.

Μπαταρία Li-Ion επαναφορτιζόμενη. Κατάλληλη για τακτική χρήση του απινιδωτή. Η μπαταρία επαναφορτίζεται πλήρως σε 2.5 ώρες στον φορτιστή που την συνοδεύει. Διαθέτει αυτονομία για 250 πλήρεις κύκλους απινίδωσης στα 200J & CRP, ή 21 ώρες συνεχούς παρακολούθησης του καρδιογραφήματος (ECG Monitoring). Διάρκεια ζωής 2.5 έτη ή 300 επαναφορτίσεις.

Κατασκευαστής

Ami Italia (Απινιδωτές)

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
SVD-B0004R

Χαρακτηριστικά

Λειτουργία
Ημιαυτόματος
Εκπαιδευτικός
Όχι

Διαστάσεις

Μήκος
26,5 cm
Βάθος
21,5 cm
Ύψος
7,5 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη