Ubbink CleanMagic Ηλεκτρική Σκούπα Πισίνας
Προϊόντα Καθαρισμού Πισίνας

Ubbink CleanMagic Ηλεκτρική Σκούπα ΠισίναςΚωδικός: 26795809

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Κατάλληλη για μικρές πισίνες
  • Υλικό: PVC
  • Δεν περιλαμβάνεται η λαβή
  • Διαστάσεις: 23 x 6.5 x 24.2 cm
Δες όλη την περιγραφή
36,40
ΠαράδοσηΤρί, 15 Οκτ - Τρί, 05 Νοε
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 36,40 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 36,40 €

Περιγραφή

Ισχυρή Aπόδοση Kαθαρισμού

Το Ubbink CleanMagic 1379105 είναι εξοπλισμένο με προηγμένη τεχνολογία καθαρισμού, χρησιμοποιώντας έναν ισχυρό πίδακα νερού υψηλής πίεσης για την αποτελεσματική απομάκρυνση της βρωμιάς και των λεκέδων. Το ρυθμιζόμενο ακροφύσιο του επιτρέπει προσαρμοσμένα σχέδια ψεκασμού και πίεση, εξασφαλίζοντας βέλτιστη απόδοση σε διάφορες επιφάνειες. Με αυτή τη συσκευή, μπορείτε να επιτύχετε αποτελέσματα καθαρισμού επαγγελματικού επιπέδου με ελάχιστη προσπάθεια.

Ενσωματωμένη Δεξαμενή Απορρυπαντικού

Το Ubbink CleanMagic 1379105 διαθέτει ενσωματωμένη δεξαμενή απορρυπαντικού, επιτρέποντας την εύκολη εφαρμογή των διαλυμάτων καθαρισμού. Η ενσωματωμένη δεξαμενή ενισχύει την ικανότητα της συσκευής να αντιμετωπίζει την επίμονη βρωμιά και τους λεκέδες. Αναμειγνύοντας το απορρυπαντικό με τη ροή του νερού, αυτή η συσκευή καθαρισμού παρέχει μια επιπλέον ώθηση στις προσπάθειες καθαρισμού σας, παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα.

Σχεδιασμός Φιλικός προς το Χρήστη

Σχεδιασμένο με γνώμονα την ευκολία του χρήστη, το Ubbink CleanMagic 1379105 ενσωματώνει εργονομική λαβή και φιλικά προς το χρήστη συστήματα ελέγχου. Η ελαφριά κατασκευή του και η ευελιξία του μειώνουν την κόπωση κατά τη διάρκεια παρατεταμένων συνεδριών καθαρισμού. Με αυτή τη συσκευή, μπορείτε να καθαρίζετε άνετα και αβίαστα δυσπρόσιτες περιοχές για μια ενδελεχή εμπειρία καθαρισμού σε εξωτερικούς χώρους.

Κατασκευαστής

Ubbink

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ηλεκτρικές Σκούπες

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη