Rapunzel Βιολογικό Λινέλαιο 250ml
Σπορέλαιο

Rapunzel Βιολογικό Λινέλαιο 250ml Κωδικός: 26821286

Το βιολογικό λινέλαιο Oxyguard της εταιρίας Rapunzel, παράγεται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης. Συσκευάζεται αφιλτράριστο έτσι ώστε να παραμείνει στη φυσική του κατάσταση όσο το δυνατόν

Δες όλη την περιγραφή

Το βιολογικό λινέλαιο Oxyguard της εταιρίας Rapunzel, παράγεται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης. Συσκευάζεται αφιλτράριστο έτσι ώστε να παραμείνει στη φυσική του κατάσταση όσο το δυνατόν περισσότερο. 

Δες όλη την περιγραφή
8,10
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 8,10 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 8,10 €

Περιγραφή

Το βιολογικό λινέλαιο Oxyguard της εταιρίας Rapunzel, παράγεται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης. Συσκευάζεται αφιλτράριστο έτσι ώστε να παραμείνει στη φυσική του κατάσταση όσο το δυνατόν περισσότερο. Εξαιτίας της μοναδικής σύνθεσης λιπαρών οξέων, το λινέλαιο απαιτεί μια εξειδικευμένη διαδικασία παραγωγής: OXYGUARD. Είναι μια διαδικασία η οποία εξασφαλίζει τη βέλτιστη δυνατή συντήρηση όλων των πολύτιμων συστατικών του λιναρόσπορου. Εξωτερικοί παράγοντες όπως το φως, το οξυγόνο και η θερμότητα μπορούν να καταστρέψουν αυτά τα εξαιρετικά ευαίσθητα στοιχεία και έτσι όλες οι διεργασίες γίνονται απουσία φωτός, αέρος και υψηλών θερμοκρασιών. Το περιεχόμενο του λιναρόσπορου προστατεύεται από το άνοιγμα του σπόρου μέχρι την έκθλιψη και τη συσκευασία από όλους τους παράγοντες που το απειλούν. Επιπλέον, προστασία παρέχεται μέχρι και το άνοιγμα βάζοντας το μπουκάλι σε χάρτινο κουτί που εμποδίζει το φως.

Τρόπος Κατανάλωσης

  • Είναι ιδανικό για όλες τις σαλάτες και κρύα πιάτα, και ως προσθήκη σε ζεστά πιάτα μετά το μαγείρεμα. 
  • Επίσης, ενισχύει τη γεύση σε κρύες σάλτσες και ντιπς.

Κατασκευαστής

Rapunzel

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Λινέλαιο
Ποσότητα
250 ml

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

27 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες