Case Logic Τσάντα Πλάτης Φωτογραφικής Μηχανής CVBP-105 Viso σε Μαύρο Χρώμα

Case Logic Τσάντα Πλάτης Φωτογραφικής Μηχανής CVBP-105 Viso σε Μαύρο ΧρώμαΚωδικός: 26828945

Ένα premium σακίδιο κάμερας με σταθερή και προστατευτική βάση EVA, πλήρως προσαρμόσιμο και πυκνό εσωτερικό κάλυμμα με επενδυμένα διαχωριστικά για άνεση κατά τη μεταφορά. Ταιριάζει τις πιο δημοφιλείς...

Δες όλη την περιγραφή

Ένα premium σακίδιο κάμερας με σταθερή και προστατευτική βάση EVA, πλήρως προσαρμόσιμο και πυκνό εσωτερικό κάλυμμα με επενδυμένα διαχωριστικά για άνεση κατά τη μεταφορά. Ταιριάζει τις πιο δημοφιλείς κάμερες, αξεσουάρ και ένα λεπτό λάπτοπ μέχρι 14". Η βάση EVA προσθέτει σταθερότητα και προστατεύει το περιεχόμενο από υγρασία και τυχόν προσκρούσεις. Επίσης,...

Δες όλη την περιγραφή
99,89
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 76,11 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    103,69 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    77,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    109,99 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    80,02 €

  5. 102,59 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    101,90 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    76,11 €

  8. 89,90 €

  9. 103,87 €

  10. 85,60 €

  11. 80,00 €

  12. 89,00 €

  13. 99,89 €

  14. Επίσημος μεταπωλητής
    99,90 €

  15. 99,90 €

Περιγραφή

Ένα premium σακίδιο κάμερας με σταθερή και προστατευτική βάση EVA, πλήρως προσαρμόσιμο και πυκνό εσωτερικό κάλυμμα με επενδυμένα διαχωριστικά για άνεση κατά τη μεταφορά. Ταιριάζει τις πιο δημοφιλείς κάμερες, αξεσουάρ και ένα λεπτό λάπτοπ μέχρι 14". Η βάση EVA προσθέτει σταθερότητα και προστατεύει το περιεχόμενο από υγρασία και τυχόν προσκρούσεις. Επίσης, διαθέτει πλευρικό φερμουάρ γρήγορης πρόσβασης για εύκολη εύρεση των αξεσουάρ και άνετους ιμάντες ώμου με επένδυση διπλής πυκνότητας.

Κατασκευαστής

Case Logic

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
3204534

Είδος

Τύπος
Backpack

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος
One Size
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Αποφάσισα επιτέλους να επενδύσω σε μια ποιοτική τσάντα προτού αποχωρίσω την κλασική του ώμου της Nikon. Η διαφορά είναι τεράστια.
    Στο εσωτερικό της τσάντας χωράω τον εντυπωσιακό 50αρη Sigma Art, έναν "χοντρό" φακό.
    Έχω επίσης τον 12-24 της Sigma, καθώς και τις κάμερες μου, τη Nikon D3400 και ως βασική μου κάμερα τη Nikon D800, με τον Sigma 105mm είδη προσαρμοσμένο πάνω της.

    Από μικρο πράγματα έχω powerbank, SD κάρτες, blower, φορτιστή μπαταριών, ένα light cube και macro extension tubes, και υπάρχει ακόμα χώρος για μικροαντικείμενα, αν τυχόν χρειαστεί.

    Εξωτερικά από την τσάντα έχω βάλει και τον τρίποδα Manfrotto Element MII Aluminium, έχει και κλιπσάκι οπότε ο τρίποδας μας μένει σταθερός και δεμένος, χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να μας πέσει.

    Παρατήρησα ότι πολλοί λένε ότι λερώνεται εύκολα. Δεν το θεωρώ πρόβλημα, γιατί όποιο backpack κι αν χρησιμοποιούσα, θα συνέβαινε το ίδιο. Τη χρησιμοποιώ για macro φωτογραφίσεις στο δάσος, οπότε είναι λογικό να λερωθεί.
    Καλές αγορές!

    • Προστατεύει ικανοποιητικά
    • Πρακτικότητα σχεδιασμού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nemmeth
    4
    10 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ πρόσφατη αγορά από ελληνικό φωτογραφικό κατάστημα στα €70, αφού πρώτα είχα δεί το προϊόν στο επίσημο site της Case Logic και το αντίστοιχο video της παρουσίασης για να μπορέσω να μεταφέρω το φωτογραφικό εξοπλισμό μου κι ένα laptop/tablet. Μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσα (για μεταφορά πλήρους εξοπλισμού) μια Crumpler ή τη Manfrotto Advanced Tri Medium).
    Τα θετικά που της αναγνωρίζω μέχρι στιγμής:
    - Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, φαίνεται από το πρώτο άγγιγμα ότι ειναι πολύ προσεγμένη και μελετημένη τσάντα γι' αυτό που προορίζεται να κάνει.
    - Δε φαίνεται το βάρος που κουβαλάς. Όπως θα δείτε στην 3η φωτό, έχω προσθέσει (προσωρινά λίγο επιπόλαια) μια κάμερα με φάκο, 2ο φακό, τη GoPro, ενα Mavic Air 2 με controller και μπαταρίες, φορτιστές κλπ. Μέχρι στιγμής νιώθω ότι ειναι μια αρκετά ξεκούραστη τσάντα μεταφοράς (και όχι γρήγορης πρόσβασης εξοπλισμού) για τις εξορμήσεις μου.
    Τα αρνητικά της (προσωπική άποψη):
    - Υποτίθεται ότι η τσάντα μπορεί να πάρει ένα Macbook Pro 16 ή ένα 14' laptop. Όντως υπάρχει η κατάλληλη θέση, αλλά ΔΕΝ τολμάω να βάλω το ΜΒP. Είναι τόσο συμπιεσμένος ο χώρος που, ή θα γίνει ζημιά/γρατζουνιές στο laptop, ή θα του κάνω ζημιά έχοντάς το στην πλάτη. Πιθανότατα να χρησιμοποιήσω τη θήκη για το Ipad Pro που σίγουρα χωράει.
    - Υπάρχει smart pocket στο αριστερό μέρος της τσάντας (όπως τη βλέπετε στην φωτό 1) με 2 διχτυωτές θήκες για μικροπράγματα, και μια θήκη για γραφική ύλη. Αν και πρακτική, θα βόλευε να υπήρχε και απο την άλλη πλευρά. Δυστυχώς δεν υπάρχει.
    - Λερώνει σχετικά εύκολα. Θα το καταλάβετε, μόλις την πιάσετε στα χέρια σας, ότι το ύφασμα/υλικό της, απορροφά σχεδόν πάντα δαχτυλιές, κλπ. Αν και λίγο με ενοχλεί, γιατί δε με πειράζει να την καθαρίζω συνέχεια, θεωρώ ότι είναι αρνητικό σε περιπτώσεις εξορμήσεων.

    Σε γενικές γραμμές είναι μάλλον αυτό που προσωπικά έψαχνα. Ο καιρός θα δείξει κατά πόσο θα γίνει η βασική τσάντα μεταφοράς εξοπλισμού ή όχι. Σίγουρα όμως το πρόσημο είναι πολύ θετικό για τις πρώτες ημέρες και εντυπώσεις. Τα 4 αστέρια, ξεκάθαρα για τα αρνητικά που ανέφερα παραπάνω και είναι καθαρά υποκειμενική άποψη.

    Update 05/11/21. Είναι ΠΟΛΥ καλή τελικά. 2 ταξίδια εξωτερικό με εξοπλισμό φούλ, δεν κούρασε καθόλου η μεταφορά της. Αν και με άστατο καιρό/βροχές κλπ, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα μιας και περιλαμβάνει κάλυμμα κατά βροχής, αλλά και η βάση της είναι από σκληρό πλαστικό.

    Update 04/9/22. Αρχίζει και φθείρεται το πλεκτό ύφασμα στην πλάτη.

    • Προστατεύει ικανοποιητικά
    • Πρακτικότητα σχεδιασμού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Προστατεύει ικανοποιητικά
    • Πρακτικότητα σχεδιασμού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

15 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (2)