Hikvision Ασύρματο Σετ Θυροτηλεόρασης με Οθόνη και Κάμερα Wi-Fi IP
Θυροτηλέφωνα & Θυροτηλεοράσεις

Hikvision Ασύρματο Σετ Θυροτηλεόρασης με Οθόνη και Κάμερα Wi-Fi IP Κωδικός: 26870695

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Είδος: Θυροτηλεόραση
  • Ασύρματη Επικοινωνία
  • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi
  • Έγχρωμη Οθόνη 7”
  • Ανάλυση Κάμερας: 1920x1080
  • Ενσωματωμένο Καρταναγνώστη
Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΠέμ, 08 Αυγ - Δευ, 12 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 10 τεμάχια

από 256,32 €

Περιγραφή

Oλοκληρωμένο IP Kit θυροτηλεόρασης 1 κλήσης που περιλαμβάνει 1 IP μπουτονιέρα με σύνδεση WiFi  και 1 Monitor. Υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης της μπουτονιέρας στην εφαρμογή Hik-Connect για απευθείας διαχείριση από το κινητό ή το tablet.

Χαρακτηριστικά Μπουτονιέρας

  • Υψηλής ποιότητας απεικόνιση με ανάλυση 2MP (1920x1080).
  • Δικτυακή μπουτονιέρα IP 1 κλήσης
  • Διαθέτει υπέρυθρο φωτισμό
  • Γωνία θέασης 129°
  • Ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο
  • Ενσωματωμένο καρταναγνώστη για κάρτες Mifare
  • Προστασία IP67 αποτρέποντας την είσοδο νερού για εξωτερική χρήση
  • Τροφοδοσία PoE/12 VDC
  • Διαστάσεις : 138x65x27mm
  • Εύκολη, οικονομικά αποδοτική εγκατάσταση
  • Υποστηρίζεται Wifi & POE
  • Εύκολη διαμόρφωση μέσω διασύνδεσης WEB

Χαρακτηριστικά Οθόνης

  • Οθόνη αφής 7 ιντσών ανάλυσης 1020x600, φιλική προς το χρήστη διεπαφή, Plug & Play
  • Εύκολη, οικονομικά αποδοτική εγκατάσταση
  • Υποστηρίζεται Wifi & POE
  • Λαμβάνει βιντεοκλήση και ξεκλειδώνει στην εφαρμογή για κινητά οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή
  • Υποστηρίζει ζωντανή προβολή έως και 16 καμερών IP
  • Υποστηρίζει κάρτα microSD 32CB
  • Έλεγχος θύρας μέσω Ivms-4200 ή μέσω εφαρμογής Hik-Connect.
  • Τροφοδοσία: 802.3af standard PoE.
  • Ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο
  • Ζωντανή μετάδοση από door station και συνδεδεμένες καμερες
  • Τροφοδοσία 12 VDC/1A.

Κατασκευαστής

Hikvision

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
DS-KIS603-P

Χαρακτηριστικά

Είδος
Θυροτηλεόραση
Ασύρματο
Ναι
με Οθόνη
Ναι
με Κάμερα
Ναι

Smart Ιδιότητες

Συνδεσιμότητα
Wi-Fi

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • zeppos
    5
    22 στους 24 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Θα βάλω 5 αστέρια με επιφύλαξη καθώς τα έχω μόλις μία μέρα και ακόμα κάνω δοκιμές, χωρίς να τα έχω τοποθετήσει στις τελικές τους θέσεις. Ότι δουλεύει, δουλεύει. Ομοίως και ότι είναι value for money και όχι κλασική "κινεζιά". Το πόσος κόπος όμως χρειάζεται μέχρι να το κάνεις να δουλέψει είναι άλλη ιστορία. Θα παραθέσω όσα θυμάμαι.

    Οι επίσημες οδηγίες για το σετάρισμα είτε της οθόνης είτε της μπουτονιέρας είναι τουλάχιστον ελλιπείς ή ανακριβείς (πιθανώς λόγω ενδιάμεσων αναβαθμίσεων στο firmware). Το προφανές είναι ότι πρέπει να κατεβάσουμε το HikConnect app στο κινητό αλλά από εκεί και πέρα το χάος. Από που να ξεκινήσω...

    - Η οθόνη μπορεί να συνδεθεί είτε με ethernet είτε με Wifi. Ενεργοποιούμε το DHCP αλλά οι ΙΡ από κάτω δεν ενημερώνονται ποτέ (εν αντιθέσει με κάποια Youtube tutorials), οπότε σε πρώτη φάση δεν καταλαβαίνεις αν συνδέθηκε ή όχι. Αν έχεις συνδεθεί μέσω Wifi, πρέπει να πας μέσω των ρυθμίσεων δικτύου, να βρεις το δίκτυό σου χωρίς να ξέρεις αν είσαι συνδεδεμένος ή όχι. Πατάς πάνω στο SSID και σου βγάζει επιλογές για Reconnect/Disconnect (ενώ είναι ΗΔΗ σίγουρα συνδεδεμένο) και αφού πατήσεις Reconnect καμια δεκαριά φορές, σου δείχνει τις IP που έχει πάρει.
    - Πατώντας το "Password" από τις κεντρικές ρυθμίσεις (όχι του admin configuration), εμφανίζεται μια λευκή οθόνη που δεν κάνει τίποτα.
    - Όταν πας να αλλάξεις το admin password μέσω του admin configuration, δεν μπορείς να γυρίσεις το πληκτρολόγιο σε ABC και βλέπεις μόνο αριθμούς και σύμβολα. Επίσης η συγκεκριμένη (και μόνο) σελίδα αργεί και έχει lag δευτερολέπτων. Δεν μπορείς να αλλάξεις το password αν του έχεις βάλει εξ' αρχής γράμματα, οπότε κάποιο προφανές bug υπάρχει εδώ.
    - Όταν πας να κάνεις register την οθόνη στο Hik-Connect μέσω browser, σου ζητάει το περίφημο "Verification Code". Το οποίο εν αντιθέσει με όσα γράφουν στα επίσημα site, forum κλπ, ΔΕΝ είναι τυπωμένο στην ετικέτα της συσκευής, δεν είναι το default ABCDEF, δεν, δεν, δεν.... Πρέπει να πατήσεις τυχαία στην οθόνη στο... κενό της γραμμής μεταξύ "Verification Code" και κουμπιού ενεργοποίησης (κάτι που δεν είναι καθόλου προφανές και το βρήκα κατά τύχη σε κάποιο forum) και σετάρεις εκεί το code! Το βάζεις στον browser και ολοκληρώνεται το registration.
    - Όσο για την ίδια τη μπουτονιέρα, την πρώτη φορά πρέπει να σεταριστεί αναγκαστικά με ethernet (όχι wifi). Το manual γράφει μεν ότι παίρνει default IP 192.0.0.65/24 αλλά δεν παίζει ακόμα κι αν σετάρεις το δίκτυό σου σε τέτοιο subnet. Θέλει οπωσδήποτε την εφαρμογή SADP (άρα Windows), η οποία σκανάρει αυτόματα το δίκτυό σου και ανακαλύπτει τη συσκευή (ακόμα κι αν αυτή φαίνεται να είναι σε εντελώς διαφορετικό subnet). Μέσω του SADP κάνεις activate την μπουτονιέρα, ενεργοποιείς το DHCP της ή αλλάζεις την ΙΡ, τη συνδέεις στο Wifi κλπ. Εννοείται το manual δεν αναφέρει τίποτα για το SADP, απλώς σου λέει να μπεις στην default IP και να τα ρυθμίσεις όλα από εκεί (που δεν ισχύει).
    - Στη συνέχεια μπαίνεις στο web interface της ίδιας της μπουτονιέρας μέσω browser (με Chrome μπαίνει, με Firefox όχι...), κάνεις οπωσδήποτε firmware upgrade γιατί τα τελευταία firmware έχουν πάρα πολλές βελτιώσεις: από το να δουλεύει standalone η μπουτονιέρα μόνο μέσω κινητού χωρίς την εσωτερική οθόνη, μέχρι να σηκώνει access point αν δεν βρει δίκτυο και άρα να μην χρειάζεται καλώδιο κατά το αρχικό σετάρισμα (και άλλες πολλές αλλαγές). Ακόμα και το firmware upgrade (που στο μενού αναφέρεται απλά ως "upgrade του controller") το πάτησα 3-4 φορές μέχρι να ξεκινήσει γιατί πετούσε λάθη.
    - Μετά συνδέεις την μπουτονιέρα με το Hik-Connect αφού μυρίσεις τα νύχια σου και πας από το Configuration -> Network -> Advanced -> Platform Access. Ψάχνεις στην τύχη για να βρεις τον server που παίζει για Ελλάδα (αφού ο default δεν συνδέεται, άρα πρέπει να βάλουμε χειροκίνητα litedev.eu.hik-connect.com), να περιμένουμε το Registration να γίνει Online και τελικά το Hik-Connect σου ζητάει ξανά Verification Code. Το οποίο μετά από πολύ ψάξιμο ανακαλύπτεις ότι είναι το... "Stream Encryption/Encryption Key" που έβαλες στην οθόνη του Platform Access.

    Τα παραπάνω πήραν πάνω από 3-4 ώρες οπότε με τα πολλά οι συσκευές έγιναν registered παντού και βλέπουν η μία την άλλη (ομοίως τις βλέπω και από το Hikconnect app στο κινητό εντός ή εκτός του σπιτικού δικτύου).

    update: Υπάρχει και συνέχεια... Θέλω να αναβαθμίσω το firmware του μόνιτορ. Δεν φαίνεται να έχει web interface μέσω ΙΡ, οπότε πως μπαίνω; Κατεβάζω και εγκαθιστώ την εφαρμογή iVMS-4200 από το site της Hikvision, προσθέτω τη συσκευή βάσει της IP της (γιατί αν την τραβήξει αυτόματα μέσω Hik-Connect δεν σε αφήνει να σετάρεις τίποτα), μαντεύω ότι για username πρέπει να βάλω "admin" και password αυτό που είχα σετάρει για admin στη συσκευή μέσω του touch screen και το firmware update δούλεψε ωραιότατα.

    • Ποιότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ευκολία εγκατάστασης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stavrosslarissa
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλή επιλογή αρκεί να βρεις τεχνίτη με γνώσεις αν εκμετάλλευτεις όλες τις δυνατότητες κάνει παπάδες.
    https://youtu.be/aEFpk2nsFdM παραμετροποίηση

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • John_Kar92
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Tα bugs γενικότερα σε όλες τις συσκευές αυτού του τύπου θα υπάρχουν και για αυτό οι εταιρείες βγάζουν firmware για να τα διορθώνουν, αλλίμονο αν δεν το κάνουν μιας και υπάρχει ανταγωνισμός στην αγορά. Τα αναφέρω όλα αυτά γιατί με ενδιαφέρει να το αγοράσω και ψάχνομαι.
    Update 2
    Επανέρχομαι για το προϊον διότι το αγόρασα για το εξοχικό και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
    Τράβηξε γραμμή ο ηλεκτρολόγος στην εξώπορτα και τα υπόλοιπα τα έκανα μόνος μου.
    Η παραμετροποίηση και η εγκατάσταση δεν με δυσκόλεψε καθόλου.
    Η εικόνα είναι άψογη η εφαρμογή στο κινητό δουλεύει άψογα.!!
    Αργότερα θα κάνω και τη σύνδεση με κλειδαριά (κυπρί) αναγκαστικά θα φωνάξω πάλι ηλεκτρολόγο για να δώσω την τάση απο το κουδούνι που υπάρχει ήδη.
    Update 3 14/01/2022
    Λειτουργεί άψογα. Έκανα και upgrade

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • geovou
    2
    5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αν όλα όσα λέγανε στα specs ήταν αληθές θα ήταν μια χαρά.
    Δύστυχος όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι.

    Το συγκεκριμένο προϊών έχει πολλά bugs, τόσα πολλά, που σε περιορίζει μόνο στις βασικές λειτουργίες, δηλ. το πάτημα του κουμπιού του κουδουνιού και το άνοιγμα της πόρτας.
    Η HikVision υλοποιεί ένα δικό της πρότυπο SIP (Video Intercom v2.0 Protocol το ονομάζει) για την επικοινωνία των συσκευών της το οποίο είναι σε αρχέγονο στάδιο (μόλις πρόσφατα προσθέσανε SIP password).
    Υποστηρίζει ακόμα και το standard SIP αλλά πόλης κόσμος παραπονιέται ότι δεν λειτουργεί. Με τα όσα έχω δει μέχρι στιγμής από bugs, δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι δεν θα είναι έτσι.

    Επομένως, αν ψάχνετε για συσκευή που να είναι πραγματικά διαδικτυακή, αναζητήστε κάποια άλλη εταιρεία όπως την fanvil που ασχολείται αποκλειστικά με την SIP τεχνολογία (κατασκευάζει VoIP τηλέφωνα) και είναι στα ίδια χρήματα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

22 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
John_Kar92

1ον Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος το έχει συνδέσει με κυπρί δηλ. να πατάει το άνοιγμα πόρτας απο την οθόνη και να ανοίγει η εξώπορτα.
2ον Ψάχνομαι αν αλλάζει το αυτόματο μύνημα (όταν απουσιάζω), που είναι στα Αγγλικά για να το κάνω στα Ελληνικά. Γνωρίζει κανείς;

John_Kar92

Όσον αφορά το 2ο ερώτημα τη λύση την βρήκα τελικά. Κατεβάζοντας τα τελευταία firmware επιλέγεις γλώσσα Ελληνικά στο εξωτερικο κουδούνι μέσω του browser και αυτόματα όλα τα μυνήματα είναι πλέον στα ελληνικά. Επίσης στην εσωτερική οθόνη αλλάζεις και τη γλώσσα σε Ελληνικά.

Stauros_Kon

Η κάμερα είναι αδιάβροχη? Θέλω να τη βάλω σε πόρτα που δεν έχει σκεπαστρο από πάνω. Μήπως γνωρίζει κάποιος?

John_Kar92

Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της εταιρείας είναι IP65. Όπότε είναι αδιάβροχη, όμως εγώ προσωπικά για να είμαι σίγουρος του έβαλα προστατευτικό για τη βροχή. https://www.skroutz.gr/s/27551869/Hikvision-%CE%92%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9A%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%A3%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-CCTV-DS-KABV6113-RS-SURF.html

John_Kar92

Βεβαίως και έχει ελληνικό μενού. Έχει ρυθμίσεις που αλλάζεις τη γλώσσα. Καλύτερα να κατεβάσεις και τα τελευταία firmware που έχει όλες τις γλώσσες. Αλλάζεις τη γλώσσα και στην εσωτερική οθόνη αλλά και στο εξωτερικό.

Δες όλες τις ερωτήσεις (6)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες