Cangaroo Στράτα Ramble με Μουσική για 6+ Μηνών Μπλε
Στράτες

Cangaroo Στράτα Ramble με Μουσική για 6+ Μηνών ΜπλεΚωδικός: 26895820

Η περπατούρα Ramble 2 σε 1 προορίζεται για παιδιά άνω των 6 μηνών και θα τα βοηθήσει ιδανικά στα πρώτα τους βήματα. Το πίσω μέρος της βάσης και του καθίσματος μπορούν να αφαιρεθούν και το προϊόν να...

Δες όλη την περιγραφή

Η περπατούρα Ramble 2 σε 1 προορίζεται για παιδιά άνω των 6 μηνών και θα τα βοηθήσει ιδανικά στα πρώτα τους βήματα. Το πίσω μέρος της βάσης και του καθίσματος μπορούν να αφαιρεθούν και το προϊόν να χρησιμοποιηθεί ως στράτα. Το ύψος του καθίσματος μπορεί να ρυθμιστεί σε 3 θέσεις, ανάλογα με το ύψος του παιδιού, ενώ είναι και αρκετά μαλακό. Διαθέτει δίσκο...

Δες όλη την περιγραφή
-3% για αυτή την αγορά
Λήξη: 01/10/2024

73,40 €

71,40€
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+20,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 73,40 €

Περιγραφή

Η περπατούρα Ramble 2 σε 1 προορίζεται για παιδιά άνω των 6 μηνών και θα τα βοηθήσει ιδανικά στα πρώτα τους βήματα. Το πίσω μέρος της βάσης και του καθίσματος μπορούν να αφαιρεθούν και το προϊόν να χρησιμοποιηθεί ως στράτα. Το ύψος του καθίσματος μπορεί να ρυθμιστεί σε 3 θέσεις, ανάλογα με το ύψος του παιδιού, ενώ είναι και αρκετά μαλακό. Διαθέτει δίσκο μουσικής με παιχνίδια και λειτουργίες μουσικής. Διπλώνει πολύ εύκολα και είναι εξοπλισμένο με πώματα. Οι τροχοί είναι από σιλικόνη και οι εμπρός μπορούν και περιστρέφονται.

Κατασκευαστής

Cangaroo

Χαρακτηριστικά

Φύλο
Αγόρι
Χρώμα
Μπλε
με Μουσική
Ναι
Ηλικία
6 + μηνών

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • nipa_gr

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Κόκκινο

    Σταθερή και ευκίνητη! η μικρή την λάτρεψε και περνάει αρκετό χρόνο σε αυτήν. Το δεινοσαυρακι βγαίνει και είναι σαν πιατακι. Είναι πολύ καλή! Περνάει πάνω από χαλιά και κυκλοφορεί άνετα σε όλο το σπίτι.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • yiannnissid
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πράσινο

    Ωραίο, σταθερό, με σκάλες ρύθμισης ύψους, προαιρετικά στοπς που φρενάρουν σε ανομοιόμορφα εδάφη, η κονσόλα με την μουσική αφαιρείται απότε μένει χώρος με εσοχή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί διαφορετικά, για να φάει πχ. Οι πίσω ρόδες δεν στρίβουν οπότε δεν μπορεί να κινηθεί πλάγια με ότι σημαίνει αυτό για την ασφάλεια. Το μικρό το λάτρεψε, φυσικά πάντα με επίβλεψη.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη