Datacolor SpyderX Pro Xρωματόμετρο
Εξοπλισμός Studio

Datacolor SpyderX Pro XρωματόμετροΚωδικός: 26960438

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Συμβατότητα: Windows & Mac
  • Ανάλυση οθόνης: 1280 x 768 px
Δες όλη την περιγραφή
159,77
ΠαράδοσηΠαρ, 13 Σεπ - Πέμ, 19 Σεπ
+39,99 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 159,77 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    198,92 €

  2. 159,77 €

Περιγραφή

Με το SpyderX Pro, οι φωτογράφοι μπορούν να είναι σίγουροι ότι αυτό που βλέπουν στην οθόνη είναι η πιο ακριβής αναπαράσταση της λήψης που έχουν τραβήξει. Όταν αρχίσουν να επεξεργάζονται και γνωρίζουν ότι το χρώμα στην οθόνη τους είναι ακριβές, μπορούν να ελέγξουν με σιγουριά κάθε πτυχή της εικόνας τους. Το SpyderX Pro διαθέτει εκτεταμένες επιλογές βαθμονόμησης χρωμάτων, καθώς και επιλογές αντιστοίχισης και ρύθμισης πολλαπλών οθονών.

Ο βαθμονομητής οθόνης SpyderX Pro προσφέρει την πρώτη έγχρωμη μηχανή με βάση φακούς οποιουδήποτε προϊόντος Spyder. Τα χρόνια έρευνας και ανάπτυξης της Datacolor οδήγησαν σε ένα εργαλείο βαθμονόμησης οθόνης με σημαντικά αυξημένη ακρίβεια, ακρίβεια χρώματος και δυνατότητες χαμηλού φωτισμού.

Γρήγορη βαθμονόμηση χρωμάτων με ακρίβεια

Βαθμονομήστε την οθόνη σας σε λιγότερο από δύο λεπτά. Με το SpyderX, η βαθμονόμηση της οθόνης συμβαίνει τόσο γρήγορα, δεν θα σκεφτείτε να το παρακάμψετε, τα χρώματα σας θα είναι πάντα όσο το δυνατόν ακριβέστερα.

Υψηλής ποιότητας χρωμάτων

Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός χρωμάτων για να επιτύχετε χρώμα υψηλής ποιότητας στις οθόνες σας. Το λογισμικό του SpyderX Pro είναι διαισθητικό στη χρήση, από γρήγορη και εύκολη βαθμονόμηση με ένα κλικ έως και τις πιο προηγμένες επιλογές ελέγχου.

Κατασκευαστής

Datacolor (Εξοπλισμός Studio)

Χαρακτηριστικά

Είδος
Calibration

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • 5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αξιόπιστο εύκολο και απόλυτα χρήσιμο εργαλειο

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

27 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
cybercriminal1985

παιδια θελω να παρω ενα τετοιο μαραφετι να μου φτιαχνει τα χρωματα της οθονης του υπολογιστη που παιζω παιχνιδια γιατι δεν θελω να πειραζω την οθονη, η ερωτηση μου ειναι η εξης αυτο ειναι καλο? η προτεινετε ενα καλυτερο για παραδειγμα με πενηντα η εκατο παραπανω να παρω το spyder x2 elite? φυσικα δεν ξερω ποιο ειναι το τελευταιο και το ποιο καινουριο, αν μπορειτε πειτε μου, δεν με πειραζει ποσο κανει απλα αν παρω παραδειγμα το καλυτερο θα δω καλυτερη διαφορα στο calibration?

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)